Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2012

Δεν βγαίνουν τα νούμερα "Επίκαιρα" και εκτίθεστε...

Τα "Επίκαιρα" δημοσιεύουν αύριο τη μηνιαία δημοσκόπηση εκλογικής επιρροής της εταιρείας VPRC...

4 ημέρες μετά την πλήρη παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας από 199 ΝΑΙ-ΝΕΚΟΥΣ, με "στρατηγούς", ΠΑΣΟΚ και ΝΔ η VPRC καταγράφει τα εξής ευρήματα..
Όπως αναμενόταν οι αντιμνημονιακές δυνάμεις "ψαρεύουν" τους δυσαρεστημένους και ανεβάζουν τα ποσοστά τους...
Όλοι;
Από ότι φαίνεται όχι..
Μια καθαρά αντιμνημονιακή ΔΥΝΑΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ, η "Χρυσή Αυγή" μένει αμετάβλητη σε ποσοστά..;
Ας πούμε όμως ότι δεν είναι περίεργο κάτι τέτοιο..Θα είχε βάση αν....

Θέμος Αναστασιάδης - Ανδρέας Λοβέρδος: Μια σχέση...ζωής. "Νταβατζήδες" και "Πολιτικοί" χέρι-χέρι! Να ποιοί κυβερνούν την Ελλάδα..Οι πρώην μπολσεβίκοι,νυν ΠΑΣΟΚοι..

"MEN"-Οκτώβριος 2003>
Επιμέλεια: Δημήτρης Γραμματικογιάννης
Φωτογραφίες: Χάρης Παπαδημητρακόπουλος
Tης Εύης Φραγκάκη


Οι συγκάτοικοι

Τι σχέση μπορεί να έχει η τηλεοπτική σάτιρα με την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας; Γίνεται να είναι κανείς Κνίτης και μηχανόβιος, ταυτόχρονα; Πώς ένας σκαντζόχοιρος επιβιώνει σε ένα διαμέρισμα με τέσσερις φοιτητές; Τι ήθελαν να γίνουν, όταν θα μεγάλωναν, ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Ανδρέας Λοβέρδος; O Mr «OΛΑ 2004» και ο υφυπουργός Εξωτερικών απαντούν σε όλες τις απορίες σας.
ΟOnce συγκάτοικοι, always συγκάτοικοι. Κι όποιος διαφωνεί, έπρεπε να είναι εκείνη την ημέρα στο στούντιο για να δει τον υφυπουργό και τον TV star να μοιράζονται την ίδια πίτσα και το ίδιο φύλλο του «Πρωταθλητή», με τη χαρακτηριστική άνεση που μόνο η επί της ουσίας οικειότητα και οι κοινές εμπειρίες από μία άλλη, αθωότερη εποχή μπορεί να σου χαρίσει.
Ηλικίες λέμε, έτσι δεν είναι;
Ανδρέας Λοβέρδος:
Και βέβαια! 47! *******
Θέμος Αναστασιάδης: 45!
Και ποια ακριβώς περίοδο συγκατοικούσατε;

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ: "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ !!!

Καταρχάς οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το βιβλίο της Γ' Λυκείου όπου σας παρουσιάζουμε οι Έλληνες μαθητές . Είναι αστείο αυτοί οι τύποι που είναι στην εξουσία να θέλουν να εκπροσωπήσουν τα εθνικά μας θέματα όπως το Μακεδονικό και να παρουσιάζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία . Η κυρία Διαμαντοπούλου θα μου πείτε είναι ανίκανη να μας παραχωρήσει βιβλία , με μια τέτοια "λεπτομέρεια" θα ασχολείται ... Όταν τα σχολεία των γυφτοσκοπιανών μιλάνε για την " Μεγάλη Μακεδονία " τα αντι-εθνικά αισθήματα των εθνοπροδοτών φανερώνονται ακόμα και στα βιβλία μας ξεχνώντας το αίμα των Ελλήνων που έπεσαν για μία και μοναδική ελληνική και ελεύθερη Μακεδονία !!! Δείτε τις φωτογραφίες , εκεί που σας το κυκλώσαμε !

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!! Σε ισχύ ο κατώτερος μισθός των 490€!

Σύμφωνα με το άρθρο 1 του νέου Μνημονίου, που ψηφίστηκε χθες το βράδυ από τη Βουλή, την ίδια ώρα... που το κέντρο της Αθήνας φλεγόταν, οι διατάξεις που αλλάζουν άρδην το σύστημα συλλογικών διαπραγματεύσεων στη χώρα αποτελούν κατά πλειοψηφία «πλήρεις κανόνες δικαίου άμεσης εφαρμογής». Έτσι, από σήμερα, οι μισθοί που προβλέπονται από την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΓΣΣΕ) μειώνονται κατά 22% σε σύγκριση με το επίπεδο που ίσχυε την 1η Ιανουαρίου 2012. 
Για τους νέους (ηλικίας κάτω των 25), οι μισθοί που ορίζονται από την ΕΓΣΣΕ θα μειωθούν κατά 32%, χωρίς περιοριστικούς όρους.
Από σήμερα, αναστέλλονται και οι διατάξεις του νόμου και των συλλογικών συμβάσεων που προβλέπουν αυτόματες αυξήσεις μισθών, περιλαμβανομένων εκείνων περί ωριμάνσεων.
Υπό το βάρος της....

Ξυπνάνε και αρκετοί θολοκουλτουριάρηδες ηλίθιοι που υποστήριξαν την "Αραβική Άνοιξη".."Δεν υπάρχει 'ήπιο' Ισλάμ", διαπιστώνουν

Με κριτικό μάτι βλέπει τώρα την «Αραβική Άνοιξη» και ο σημαντικότερος σύγχρονος ποιητής του αραβικού κόσμου, που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενη επιβολή θρησκευτικής – ισλαμιστικής δικτατορίας στις «απελευθερωμένες» χώρες!Ο Ali Hamid Said Esber, γνωστός ως «Άδωνις», είναι ο πιο διάσημος ποιητής του αραβικού κόσμου. Γεννήθηκε στη Συρία το 1930. Παρά την προχωρημένη ηλικία του συνεχίζει την λογοτεχνική του δραστηριότητα εκδίδοντας διάφορα περιοδικά.

Ο Άδωνις υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της «αραβικής άνοιξης». Έγραψε ενθουσιώδη ποιήματα για τις εξεγέρσεις στην Τυνησία και την Αίγυπτο. 

Τον περασμένο Ιούνιο δημοσίευσε στην εφημερίδα Es Sefir του Λιβάνου μια....

ΕΚΛΕΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ


Η αλήθεια που απορρέει από την ξεκάθαρη γνώση, συνδυασμένη με την παγκόσμια προσέγγιση του ιστορικού δρωμένου, οδηγεί κάθε Ευρωπαίο Εθνικιστή στην τραυματική ανανέωση της μνήμης : Ένα από τα πλέον διαστρεβλωμένα συμβάντα του Πολέμου είναι ο ανηλεής εμπρηστικός βομβαρδισμός της Δρέσδης. Σήμερα όλοι.....

Απολαυαστική απάντηση στον "μπολσεβίκο" γελοτοποιό "ΣΤΑΘΗ"...

Γιατί αν θέλουν οι Εθνικιστές μπορούν να ισοπεδώσουν λεκτικά τον οποιονδήποτε θολοκουλτουριάρη....

Διαβάστε:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον Στάθη:

ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ... ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΝΗΣΑΚΙΑ!

Νέα ακραία πρόταση για την χώρα μας αυτή την φορά από τον πρόεδρο του Αυστριακού Οικονομικού Επιμελητηρίου

Έκπληξη προκαλεί η σημερινή πρόταση του προέδρου του Αυστριακού Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κρίστοφ Λάιτλ, σύμφωνα με την οποία, η Ελλάδα θα μπορούσε από μόνη της να προχωρήσει στην πώληση μερικών, απομακρυσμένων, ακατοίκητων νησιών, κάτι που, κατά τη γνώμη του, θα αποτελούσε μια συμβολική χειρονομία, θα είχε οφέλη για τους Έλληνες και θα επηρέαζε θετικά το κλίμα στην Ευρώπη για την Αθήνα.

«Δεν πρόκειται για τα ίδια τα χρήματα, που θα εισπραχτούν, αλλά για μια κίνηση που δείχνει ότι η χώρα είναι πρόθυμη σε αυτή την κατάσταση να μην ζητά μόνο βοήθεια από το εξωτερικό, αλλά να κάνει και η ίδια ό,τι μπορεί» αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΡΑ), εκφράζοντας κατόπιν την....