Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 16, 2012

Οι Μασόνοι, ο Τρίτος Ιουδαϊκός Ναός και ο Αντίχριστος



Ποιος θα χτίσει το Ναό; *
Του Douglas Hamp /μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Πολλοί θεωρούν ότι ο Αντίχριστος θα είναι αναγκαστικά Εβραίος λόγω της έντονης κίνησης του για την ανοικοδόμηση του (τρίτου) Ναού στην Ιερουσαλήμ**.
Ενώ είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλοί Εβραίοι που επιθυμούν την ανοικοδόμηση του ναού, οι Τέκτονες (και άλλες απόκρυφες εταιρίες) είναι ίσως εξίσου παθιασμένοι για να δουν το ναό του Σολομώντα ξαναχτισμένο. Στην πραγματικότητα, ο ναός είναι κεντρικής σημασίας για αυτούς και χωρίς την εστίαση στο ναό θα έπαυαν να υπάρχουν. Ο John Wesley Kelchner γράφει στον πρόλογο του βιβλίου «Η Αγία Γραφή: Το Μεγάλο Φως στη Μασονία», King James Version, Temple Illustrated Edition: "Ο Ναός του Σολομώντα είναι το πνευματικό σπίτι του κάθε Μασόνου". Δηλώνει επίσης τα εξής:
Οι παραδόσεις και το.....

Ολη η αλήθεια για τα λευκά ψηφοδέλτια και τον εκλογικό νόμο!! Για να μην σας παραμυθιαζουν!! Διαδωστε το...

Τι λέει ο εκλογικός νόμος και τι απαντά το υπουργείο σε ερώτημα Ελληνα πολίτη επ αυτού - Ποια κόμματα ευνοεί το Λευκό, το Ακυρο και η Αποχή! Για να σταματήσει επιτέλους η εκστρατεία παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού!

Οσοι διαβάζουν τους AegeanTimes.gr από παλιά, σίγουρα γνωρίζουν ότι έχουμε κάνει τις πιο απίστευτες προεκλογικές προβλέψεις ιστορικά, χρησιμοποιώντας εργαλεία της Στατιστικής, μακριά από δημοκοπικά τερτίπια! Αρκετοί συνεργάτες μας γνωρίζουν σε βάθος τους εκλογικούς νόμους και έχουν διαβλέψει ή αναλύσει, απίστευτα εκλογικά παράδοξα στη χώρα μας, είτε σε κεντρικό είτε σε τοπικό επίπεδο! 
Παρατηρούμε όμως εδώ και ένα χρόνο, μια ευρύτατη προσπάθεια παραπλάνησης του εκλογικού σώματος, από συγκεκριμένα πολιτικά κέντρα εξουσίας, η οποία δυστυχώς αναπαράγεται από ανθρώπους οι οποίοι παρασύρονται από την λαμπερή κεντρική ιδέα των κέντρων αυτών!

Συγκεκριμένα,

Η κορυφαία αστροφυσικός του 2012 είναι Ελληνίδα!!!

Κορυφαίο βραβείο συνολικής επιστημονικής προσφοράς σε Ελληνίδα αστροφυσικό! Το «Βραβείο Αστροφυσικής Daniel Heineman 2012» θα απονεμηθεί στην Ελληνίδα Χρύσα Κουβελιώτου! Η έγκριτη επιστήμων εργάζεται στο Marshall Space Flight του NASA Center, στο Huntsville της Alabama. Το βραβείο Daniel Heineman απονέμεται κάθε χρόνο από τους ιθύνοντες του Αμερικανικού Ινστιτούτου Φυσικής (AIP) και την American Astronomical Society (ΑΑΣ) ως αναγνώριση της εξαιρετικής εργασίας που έχει επιτελέσει στο συγκεκριμένο τομέα
 
Στην επίσημη ανακοίνωση της, οι εκπρόσωποι της American Astronomical Society αναφέρουν τους λόγους απονομής του βραβείου Daniel Heineman στην Ελληνίδα αστροφυσικό:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ !! Eπιβεβαίωση από ΥΠΕΘΑ: Πως μπορεί μέσω Μνημονίου να κατάσχεται ιδιωτική περιουσία!!!

Επιβεβαιώνει πλήρως το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του defencenet.gr για την δημιουργία επιτροπής επιτάξεων. Η απόφαση υπογράφηκε στις 23 Ιανουαρίου, αλλά δημοσιεύθηκε μόλις την Τρίτη στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δύο ημέρες μετά την υπογραφή του Μνημονίου και δίνει την δυνατότητα στο κράτος να προχωρά σε αναγκαστικά απαλλοτριώσεις κινητής και ακίνητης περιουσίας των πολιτών βάζοντας κατ’αυτό τον τρόπο το σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, κινητής και ακίνητης, υπό επίταξη, δηλαδή αναγκαστική απαλλοτρίωση με κάποια αποζημίωση. 
 
Η διαδικασία είναι πολύ συγκεκριμένη: Θα συνεδριάζει η Επιτροπή, θα αποφασίζει ότι το τάδε ακίνητο πρέπει να επιταχθεί και να τεθεί στην κυριότητα του κράτους, έναντι μιας συμβολικής αποζημίωσης.

Εν συνεχεία και αν....

Μαύρες ημέρες "κατοχής" από ΙσλαμοΟΡΚΣ ζει η πατρίδα μας..

Αθήνα 12/02/2012... Λίγες ώρες πριν από το πλιάτσικο και τις προβοκατόρικες επιθέσεις των πρακτόρων - αναρχικοκουκουλοφλώρων, λαθρο-έποικοι ΙΣΛΑΜο-ΟΡΚΣ, διαδήλωναν στο Κέντρο της Αθήνας...

Όλα σιγά, σιγά δένουν μεταξύ τους....

Ένα κέιμενο που θέλει αντοχές και καλλιέργεια για να κατανοήσεις.. Ένα κείμενο - ιδεολογικό μανιφέστο

Είναι νωρίς το απόγευμα. Πηγαίνοντας προς το σπίτι, και επειδή απογευματινός καφές χωρίς να διαβάσω δεν γίνεται, απλώνω το χέρι στο «σταντ» που βρίσκω μπροστά μου και παίρνω μια από τις εφημερίδες που διανέμονται δωρεάν. Είμαι «τυχερός» καθότι το αντίτυπο που πήρα, ήταν εκ των τελευταίων. Πρέπει να παραδεχτώ ότι η εφημερίδα αυτή έχει πολύ καλό στήσιμο, προσεγμένη γλώσσα, «βαρύγδουπες» υπογραφές και ανάλογα κείμενα. Ακόμα και ο δήθεν αυθορμητισμός είναι επιτηδευμένος, «φτιαγμένος», ενταγμένος σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και λογική. Το δε ύφος των «βαρύγδουπων» υπογραφών κινείται στο γνωστό μοτίβο: «Σέβομαι τη γνώμη σου, αλλά δεν δίνω δεκάρα γι’ αυτήν»… Είναι μια....

Ξεσκεπάζεται και ο ρόλος των "anonymous"... Υβριστικό και Εθνικιστικό χαρακτηρίζεται κάποιος που κρατά Ελληνική Σημαία...

Τρέξτε τώρα όλοι να εκθειάσετε τα υποχείρια του συστήματος...
Ένα "πολυπολιτισμικό συνοθύλευμα, όργανο των παγκόσμιων "περιούσιων" νταβατζήδων!
διαβάστε και την ανάρτηση του Hellas-Orthodoxy με την οποία συμφωνούμε πλήρως.... ΕΔΩ

Εμβατήριο για τη Βόρεια Ήπειρο που κατήργησε η "Μεταπολίτευση" το 74'

Δείτε που πάνε τα λεφτά που μας δανείζουν.Αναλυτικό γράφημα!!

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του στην «The Telegraph» ο συγγραφέας, δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής Ντάνιελ Τζον Χάναν αναφέρει: «Αναρωτιέστε γιατί η Ελλάδα είναι τόσο ανίκανη να ανακάμψει με τα χρήματα που της προσφέρονται; Μελετήστε το γράφημα...».

Έτσι όπως αναφέρει ο Ντάνιελ Τζον Χάναν, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ακριβές θα συμπληρώναμε εμείς, από το κάθε ευρώ που χορηγείται ως αρωγή στην Ελλάδα, η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να δαπανήσει για να στηρίξει την ανάπτυξη μόλις 19 λεπτά, ενώ τα υπόλοιπα 81 λεπτά του ευρώ δαπανώνται για την αποπληρωμή των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας.
 
«Δαπανώνται για....