Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2012

Ευτυχώς που υπάρχει ο Σαμαράς για να συνεχίσει το έργο του Τάσου Παπαδόπουλου..!

Διαβάστουμε στο taxalia το εξής:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Τον κάλεσε ο Αναστασιάδης ως επίσημο στο σπίτι του, με προσκλήσεις, γεύματα και τα λοιπά και ο Σαμαράς με τι του το ανταπέδωσε λέτε και τον άφησε σύξυλο; Τον άφησε μιλάμε παγωτό!
Τι του είπε; Διαβάστε :
ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!!!

Το είπε και το έκανε.... 

 

Δημοκρατική Αριστερά: Κάδος απορριμάτων - ανθελλήνων και γραικύλων

Ο σιωνισμός έτοιμος για την επίθεση στο Ιράν...


Μια τεράστια πολεμική μηχανή προθερμαίνει το Ισραήλ και απ'ότι φαίνεται είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να την εξαπολύσει κατά του Ιράν, καθώς το Τελ Αβίβ έχει βεβαιωθεί ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς, αν δεν υπάρξει κάποια "ενεργός αντίδραση" η Τεχεράνη θα έχει δοκιμάσει το πρώτο πυρηνικό όπλο της. Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει εντοπιστεί σε έρημοστο βόρειο Ιράν το σημείο δοκιμής του πρώτου πυρηνικού όπλου της. 
Μέχρι στιγμής με σαμποτάζ και δολοφονίες Ιρανών πυρηνικών επιστημόνων ακόμα και στην καρδιά της Τεχεράνης, οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες έχουν καταφέρει να καθυστερήσουν τουλάχιστον για δύο χρόνια την απόκτηση πυρηνικών όπλων από το Ιράν, αλλά τώρα φαίνεται ότι....

Άννα Γκάγκαλη: Γεννηθήκαμε Έλληνες και ΔΕΝ γίναμε!!!

Πριν 99 χρόνια η Ιταλία σε συνεργασία με τις Μεγάλες Δυνάμεις αποφάσισε να δημιουργήσει ένα τεχνητό κρατίδιο(Αλβανία) με τον εξής σκοπό: να εμποδίσει την Ελλάδα να επανέρθει στα φυσικά της σύνορα ( εντός αυτής και η νότια Ιταλία, Βερόνα- Σικελία, στην οποία κυριαρχούν ακόμα οι ελληνικές παραδόσεις και η αρχαία ελληνική διάλεκτος). Δεν φτάνει που ήθελαν τη δημιουργία αυτού του ανυπάρκτου τεχνητού κρατιδίου, αλλά αφαίρεσαν και από την ελληνική επικράτεια 28 επαρχίες(Κορυτσά, Χιμάρα, Αγίους Σαράντα, Αργυρόκαστρο, Δέλβινο, Πρεμετή, Πόγραδετς, Τεπελένι, Κολωνία, Λεσκοβίκι, Ερσέκα, Μοσχόπολη, Αυλώνα, Απολλωνία).
Οι Ηπειρώτες όμως, δεν άντεξαν αυτή την αδικία, στις 17 Δεκεμβρίου ύστερα από 3 μήνες αποφάσισαν να εφαρμόσουν στην πράξη το άσμα που είχε πει ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης το 1821 « αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις μόνος σου πάρτην αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις!!».

Στον τίμιο αγώνα τους, δεν....

Πως τα ΜΜΕ και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων εξαπατούν και επηρεάζουν την κοινή γνώμη

Δημοσκόπηση: Η υποστήριξη της κοινής γνώμης προς το Ισραήλ στις ΗΠΑ έφτασε στα υψηλότερα ποσοστά απο ποτέ.


Την είδηση την διαβάσαμε εδω και η επιμέλεια είναι απο ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ


Το Ισραήλ έρχεται 8ο στην κατάταξη σε ένα γκάλοπ που έγινε στην Αμερική για το ποιές είναι οι πιο αγαπημένες χώρες των Αμερικανών.


Ουάσινγκτον - Μια δημοσκόπηση αποκάλυψε τι....

Αϊβαλιώτη ρώτα τον τηλε-Πρόεδρό σου καλύτερα γιατί ανησυχεί περισσότερο..

Συνέντευξη στο spnews.gr έδωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Αϊβαλιώτης και μέσα στο άγχος και την αγωνία του να τονίσει ότι το κόμμα του είναι ακμαίο και βαίνει προς την...εξουσία;! έκανε δηλώσεις που έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενα του...Καρατζαφέρη!

Ρωτήθηκε λοιπόν ο Αϊβαλιώτης αν ανησυχεί το ΛΑΟΣ, η δημοσκοπική έκρηξη της Χρυσής Αυγής και κατά πόσο αυτό μπορεί να επηρέασει το κόμμα του;
και απάντησε ο αστράτευτος "εθνοσωτήρας" του ΝΑΙ στο πρώτο μνημόνιο..
"Πιο πολύ με ανησυχούν τα...χρυσά αυγά , παρά η Χρυσή Αυγή. Με το περιθώριο δεν ασχολούμαστε.
Οι εκλογές είναι κοντά και ο ΛΑΟΣ -χωρίς βαρίδια πλέον-θα έχει πάνω από 25 βουλευτές. Εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε"

Ας κάνουμε ότι σε πιστεύουμε...
Για να δούμε όμως συμφωνεί και ο Καρατζάφερης με τα παραπάνω; Είναι η επίσημη γραμμή του κόμματος;

ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τα ελεύθερα έθνη δεν καταλαμβάνονται με τα δάνεια, τα ομόλογα και τα ψεύτικα χρέη. Και στον πόλεμο για την επικράτηση ενός κράτους δεν επιστρατεύονται τραπεζίτες με αδηφάγα θησαυροφυλάκια και φαρδιές τσέπες αλλά στρατιώτες με ατσάλινο ηθικό και πύρινη θέληση για τη Νίκη του βαλλόμενου Έθνους. Όμως αυτή η αδιάψευστη ιστορική νομοτέλεια δεν ισχύει στη σημερινή Ελλάδα του ψευτορωμέϊκου που διαχειρίζεται το νεοταξικό συμβόλαιο εξοντώσεως της πατρίδος μας δίχως να ασκεί ελληνική πολιτική διοίκηση.
Είδαμε τον....

Ο Φωτισμένος ΕλληνοΟρθόδοξος ιεράρχης Σεραφείμ λάβρος κατά των εν Ελλάδει οργάνων των σιωνιστών

ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΟΥ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΝΑΙΝΕΚΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ...ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ!


Αρνητική ηταν η απάντηση πολλών ελλήνων πλοιοκτητών στο αίτημα του ΓΕΣ και του υπουργείου Άμυνας να αναλάβουν τη μεταφορά 400 αρμάτων μάχης που μας παραχωρούν δωρεάν οι ΗΠΑ, υπό την προϋπόθεση ότι το κόστος μεταφοράς θα επιβαρύνει τη χώρα μας. Υπολογίζεται ότι το κόστος μεταφοράς αγγίζει τα 6 εκατομμύρια ευρώ και από το ΓΕΣ είχαν γίνει ήδη κρούσεις για καλύτερη προσφορά ή ακόμη και δωρεάν μεταφορά από Ελληνες πλοιοκτήτες, κάτι που δεν δέχθηκαν. Από ελληνικής πλευράς είχε υποβληθεί αρχικά το 2010 αίτημα προς τις ΗΠΑ για απόκτηση των συγκεκριμένων αρμάτων μάχης, το οποίο είχε απορριφθεί. Το Κογκρέσο απάντησε θετικά στο νέο αίτημα που υποβλήθηκε στις αρχές του 2011 και έδωσε το «πράσινο φως» για παραχώρηση στην Ελλάδα 400 ABRAMS.
ΠΗΓΗ.
και τώρα αρχίζει ο σχολιασμός από το HELLAS-ORTHODOXY που μας εκφράζει πλήρως...

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ!

Αρνήθηκαν τα ρεμάλια να....

ΕΣΥ είσαι ο υπαίτιος, ΕΣΥ είσαι και η λύση...

ΕΣΥ που εδώ και δεκαετίες στηρίζεις τα κόμματα της ντροπής, επειδή σε βόλεψαν κάπου, γνωρίζοντας αλλά κάνοντας τα στραβά μάτια στην εθνοκτόνα πολιτική τους, ΕΣΥ που περιμένεις να επιτεθεί σε ΕΣΕΝΑ κάποιος βάρβαρος τριτοκοσμικός για να “αγανακτήσεις”, ΕΣΥ που προσλαμβάνεις άρρωστους Πακιστανούς στο μαγαζί σου, για να κάνεις οικονομία μην τυχόν και δεν πας διακοπές το καλοκαίρι, ΕΣΥ που, ευνουχισμένος από τον Ιουδαίο δυνάστη το παίζεις κατά της βίας μονίμως, επειδή πολύ απλά είσαι υπερβολικά κότα για να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν, ΕΣΥ που μονίμως περιμένεις σωτηρία από αλλού, γιατί το να σηκώσεις κεφάλι απαιτεί @@ που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να έχεις, ΕΣΥ που....

Ξεπουλάνε και τα ΕΛ.ΠΕ. - Τι θα γίνει με Ε.Δ.;;;

Σε εξωχρηματιστηριακή μεταβίβαση στο «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ», άλλων 82.831.553 μετοχών (ποσοστό 27,10%), που κατείχε στην εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια, προχώρησε το Ελληνικό Δημόσιο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, έχει μεταβιβαστεί πλέον το σύνολο των 108.430.304 μετοχών (35,477%), που κατείχε το Ελληνικό Δημόσιο, ενώ η διοίκηση και διαχείριση των εξ αυτών δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων ψήφου, θα ασκούνται από το Ελληνικό Δημόσιο, για λογαριασμό του Ταμείου.
 
Η πλειοψηφία ανήκει στον όμιλο Λάτση, με ποσοστό περί το 40%.

Τι σημαίνουν όλα αυτά: Ότι...