Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 21, 2012

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ: “Από το τετράδιο των σκέψεων”


«Κηφισιά, 29 Δεκεμβρίου 1939: Η Αγγλία και η Γαλλία εκήρυξαν τον πόλεμο κατά της Γερμανίας, διότι αυτή κατεπάτησε το Δίκαιον προκειμένου για την Πολωνία. Γιατί δεν τον κηρύττουν κατά της Ρωσσίας προκειμένου για την Φινλανδία… Από τη μια μεριά Αγγλία, Γαλλία, Αμερική. Από την άλλη Γερμανία, Ρωσσία, Ιταλία. Αυτοί είναι οι πρωταγωνισταί. Αι άλλαι ή ακόμα δεν αποφάσισαν, ή δεν μπορούν να πάνε εκεί που τους σπρώχνουν τα ιδανικά τους, ή δεν τους συμφέρει να πάνε ένεκα ειδικών αιτιών. Οι Εβραίοι είναι φυσικά με τις Δημοκρατίες. Γιατί με άλλο σύστημα δεν ημπορούν να επικρατήσουν. Είναι λίγοι, καπιταλισταί και διεθνισταί. Και αν δεν τους εδίωκαν οι Γερμανοί, πάλι με τις Δημοκρατίες θα ήτανε».
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ – Κηφισιά, 22 Ιανουαρίου 1940: “Οι.....
συνέχεια...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ: “Από το τετράδιο των σκέψεων”

Η πολιτική απάτη της άποψης "Μειώστε τους εξοπλισμούς" και που οδηγεί την Ελλάδα!!

Το εθνικά επικίνδυνο "σπορ" της "μείωσης των εξοπλισμών" που εδώ και δέκα χρόνια έχει γίνει σλόγκαν στα χείλη πολιτικών απ'όλες τις παρατάξεις, έχει φέρει τις Ένοπλες Δυνάμεις σε οριακό σημείο. Και δεν είναι λίγοι οι στρατιωτικοί που πλέον "νίπτουν τας χείρας τους" σε περίπτωση που "κάτι πάει στραβά" και δεν καταφέρουν να ανταποκριθούν στις επιχειρησικές ανάγκες και να εκτελέσουν την αποστολή που προβλέπεται σε περίπτωση επίθεσης από την Ανατολή.

Όπως σημείωνε μιλώντας στο defencenet.gr ανώτερος αξιωματικός που υπηρετεί σε Ταξιαρχία Τεθωρακισμένων, "Μπορώ να κάνω πολλά. Μπορώ να δώσω εύκολα τη ζωή μου. Μπορώ να δώσω εντολή για αποστολή που ξέρω ότι θα θυσιαστούν δεκάδες άνδρες μου για να πετύχουμε αυτό που πρέπει. Αλλά δεν είμαι Θεός για να πολλαπλασιάσω ούτε τα ανταλλακτικά μας, ούτε τα πυρομαχικά μας, ούτε τα καύσιμά μας".

Βέβαια,

ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΖΩΟΚΛΕΦΤΕΣ!!

Ζωοκλέφτες από την Αλβανία, περνούν τα ελληνοαλβανικά σύνορα, κυρίως στην πλευρά της Θεσπρωτίας, κλέβουν ολόκληρα κοπάδια και οι κτηνοτρόφοι τους κυνηγούν με τις καραμπίνες...
Δεν έφθαναν τα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κτηνοτροφία, προστέθηκε σ’ αυτά και η ζωοκλοπή. Και δεν μιλούμε ούτε για την «κατ’ έθιμο» που σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας θεωρείται «παράδοση» από τους κατοίκους, ούτε για μεμονωμένες κλοπές ζώων λόγω πείνας, όπως θα έλεγαν όσοι σκόπιμα προσπαθούν να παραπλανήσουνγια τα αίτια αύξησης της εγκληματικότητας στην Ελλάδα
Αλλά,

Μας οδηγούν στην Τρέλα: Αύξηση 92% των ασθενών στην ψυχιατρική πτέρυγα του Ευαγγελισμού!!

Τα αισθήματα της αδικίας που δημιουργούνται από την αδιάκριτα κακή μεταχείριση των πολλών ή τη διακριτά ευνοϊκή μεταχείριση των λίγων αποσταθεροποιούν τον κοινωνικό ιστό και έχουν νοσηρές επιπτώσεις στους καθημερινούς ανθρώπους». Αυτά είναι τα λόγια του Κώστα Αλεξανδρόπουλου, προέδρου του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ένωσης Επαγγελματιών Ψυχιάτρων και διευθυντή του ψυχιατρικού τομέα ΓΝΑ Ευαγγελισμός, όπου έχει παρατηρηθεί δραματική αύξηση, κατά 92%, των ψυχικά ασθενών που επισκέπτονται τα ιατρεία τα τελευταία τρία χρόνια, εμφανίζοντας συμπτώματα κατάθλιψης, άγχους, πανικού, όπως επίσης και τάσεις αυτοκτονίας, λόγω της κρίσης.
Πρόσθεσε: «Ο χώρος απασχόλησης του ψυχιάτρου είναι φανερό πλέον ότι δεν είναι τα άσυλα και τα νοσοκομεία, αλλά κυρίως οι χώροι εργασίας, διημέρευσης και ανάπαυσης των ανθρώπων»

Ειδικότερα δε,

Όταν ο"εθνάρχης" Βενιζέλος, έδινε προνόμια κράτους στους εν Ελλάδει Εβραίους


Α) την δυνατότητα απαλλαγής στρατιωτικών τους υποχρεώσεων για τρία χρόνια από την είσοδο των ελληνικών στρατευμάτων στην πόλη, χωρίς αυτό να έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια του εκλογικού τους δικαιώματος.

Β) την διατήρηση της αργίας του Σαββάτου ειδικά για την πόλη της Θεσσαλονίκης .
Γ) το δικαίωμα συμμετοχής στην δημόσια διοίκηση .
Δ) το δικαίωμα να συνεχίσουν να κρατούν τα λογιστικά τους βιβλία στην γλώσσα τους .
Ε) την ελευθερία του τύπου τους .
Στ)την δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ του....

Μια εικόνα που αποτυπώνεται σε στίχους του Κωστή Παλαμά

«Καί χορό τριγύρω σου θα στήσουν
Με βιολιά καί με ζουρνάδες
γύφτοι, Εβραίοι, αράπηδες, πασάδες
καί τα γόνατά τους θα λυγίσουν οι τρανοί σου
καί θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες»

Κωστής Παλαμάς

ΑΠΟΕΛ: "Θα δώσουμε και το υστέρημά μας για τους Έλληνες αδερφούς μας"

Δήλωση εκπροσώπου του ΑΠΟΕΛ
"Για τους Έλληνες αδελφούς οφείλουμε να δώσουμε και από το υστέρημά μας. Είμαστε καταϋποχρεωμένοι εθνικά, πολιτικά και οικονομικά. Δεν είμαστε αχάριστοι και δεν ξεχνούμε την διαχρονική στήριξη και συμπαράσταση από τον μητροπολιτικό ελληνισμό. Ένα σωστό παιδί, επιβάλλεται πάντα να στηρίζει ανεξαρτήτως θυσιών την πληγωμένη του μάνα"

21 Φεβρουαρίου 1913: Απελευθέρωση Ιωαννίνων

Το παραμύθι της "ισότητας των πολιτισμών"...

Στο Αφγανιστάν, αν δεν έχεις να πληρώσεις με χρήματα, αποζημιώνεις τον δανειστή σου ή αυτόν που έχεις αδικήσει με μια από… τις θυγατέρες σου. Αυτό τουλάχιστον προβλέπει το μπαάντ (ή μπαάντι), το εθιμικό δίκαιο της χώρας, προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Παρόλο που οι κανόνες του μπαάντ είναι παράνομοι, κάτω από το επίσημο Αφγανικό και Ισλαμικό δίκαιο, πολλοί κάτοικοι της χώρας το χρησιμοποιούν στις «συναλλαγές» τους, μην έχοντας άλλον τρόπο εξόφλησης των χρωστούμενων.

Η πιο πρόσφατη περίπτωση «δοσοληψίας» μέσω του....