Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2012

ΟΙ «ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ» ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ


Καθόλου περίεργο βεβαίως-βεβαίως…


Ολόκληρη ανακοίνωση εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στον χώρο των ΜΜΕ, διαμαρτυρόμενη για την χρήση φωτογραφικού υλικού για τον εντοπισμό των αναρχοκομμουνιστών, λαθρομεταναστών και… λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων που έκαψαν και λεηλάτησαν το κέντρο των Αθηνών, στις 12 Φεβρουαρίου! Ιδού η ανακοίνωση των δημοσιογράφων:

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ "ΑΝΟ"
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη διενέργεια εράνου για συλλογή τροφίμων τα οποία θα σταλούν στην Ελλάδα προς ενίσχυση άπορων οικογενειών.

"Το Σωματείο μας, πιστό στην ιστορία του αλλά και στη διαχρονική παράδοση να συμπαρίσταται στη μητέρα πατρίδα, διοργανώνει αυτό τον έρανο που ξεκινά από σήμερα και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012.

Καλούμε όλους τους φίλους μας αλλά και γενικά το κοινό να συνδράμει έτσι ώστε να στηρίξουμε τις προσπάθειες του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού στις δύσκολες ώρες που περνά.

Η κοινή πρωτοβουλία των....

Oλέθριες δηλώσεις Γ.Μανιάτη: "Διακεκαυμένη ζώνη και ασαφές τοπίο Αιγαίο και Μεγίστη"!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ!!!

Σε πρωτοφανείς δηλώσεις αναγνώρισης του βάσιμου των διεκδικήσεων της Τουρκίας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, για την ΑΟΖ και των δικαιωμάτων της εκτέλεσης εργασιών ερευνών, γεωτρήσεων και εκμετάλλευσης εξορύξεων, προχώρησε πριν από λίγο ο υφυπουργός ΠΕΚΑ και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης.

Οι δηλώσεις του Γ,Μανιάτη αντιβαίνουν 100% την εθνική γραμμή καθώς παραδέχεται το βάσιμο των τουρκικών διεκδικήσεων (!) και χαρακτηρίζει «ασαφές το τοπίο σε Αιγαίο και Καστελόριζο (Μεγίστη)» σε ότι αφορά την δυνατότητα της ελληνικής πλευράς να προκηρύξει διαγωνισμούς για έρευνες υδρογονανθράκων.

Τις δηλώσεις αυτές ούτε … Τούρκος δεν θα τολμούσε να τις κάνει την στιγμή που....

Αφιέρωμα στους "φίλους" Μογγολο-τούρκους...Μια φυλή αιμοσταγής, απάνθρωπη, με φρικαλέα εγκλήματα..

«Σε ένα δεσποτικό κράτος όπως το Οσμανικό, είναι επόμενο τα βασανιστήρια να καταλαμβάνουν πολύ σημαντική θέση στο σύνολο των κατασταλτικών μηχανισμών που διαθέτει η εξουσία. Στη στρατοκρατούμενη οσμανική κοινωνία όπου η υπεροχή θεωρείται επακόλουθο της ωμής βίας και της ισχύος, τα βασανιστήρια νομιμοποιούνται από τη συλλογική συνείδηση και μετατρέπονται σε αποδεκτή πρακτική που έχει σχέση προς την άσκηση οποιασδήποτε εξουσίας.

Με τον τρόπο αυτό εκτονώνεται και ταυτόχρονα αυξάνεται η σωρευμένη επιθετικότητα, δηλαδή δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος στον οποίο η βία προκαλεί τη βία ή την επιβάλλει. Έτσι και η ελληνική εθνική κοινότητα, στα πλαίσια της οσμανικής πραγματικότητας δεν υπέστη μόνο βασανιστήρια, αλλά στο μέτρο που μπόρεσε τα ανταπέδωσε. Γι’ αυτό δεν πρέπει να μας εκπλήσσουν οι φρικαλεότητες που διέπραξαν ως όργανα της εθνικής κοινότητας όχι μόνο κατέναντι της οσμανικής εξουσίας αλλά και κατά των ομοεθνών τους. Ειδικά η απάνθρωπη συμπεριφορά των αγωνιστών του 1821 στον τουρκικό πληθυσμό της επαναστατημένης Ελλάδας, η επέκταση τις ίδιας συμπεριφοράς και στους αντιφρονούντες και η συνέχεια της παράδοσης στο νεοπαγές Ελληνικό κράτος οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επαχθή οσμανική κληρονομιά κληρονομιά»

1. Το παλούκωμα ή διοβελισμός (σούβλισμα)

Αφιερωμένο στον "εθνικιστή" Βορίδη: ΠΕΡΙ ΘΑΡΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΙΑΣ

ΜΕ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΨΙΜΩΣ "ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΘΕΝΤΟΣ" 

ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ



     Ο υπογράφων ουδέποτε εντάχθηκε σε κόμματα, οργανώσεις και πολιτικά γκροπούσκολα, ούτε και ποτέ εψήφισε τον οποιονδήποτε! Και δεν θεωρεί κανέναν από τους κ(Υ)νοβουλευτικούς προδότες καλύτερο από τον άλλο! Από την άκρα δεξιά ως την άκρα αριστερή, αδιακρίτως, όλα τα κ(Υ)νοβουλευτικά γουρούνια την ίδια "μούρη" έχουν!  Αντιθέτως, πάντοτε πολεμούσε με τον οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο τη δημοκρατική τυραννία η οποία είναι και το αίτιο της σημερινής κατάντιας της Ελλάδος! Και γι αυτό του τον πόλεμο πάντα υπήρξε περήφανος, ασχέτως τιμήματος το οποίο βαρύτατα "πλήρωσε" και είναι έτοιμος να ξαναπληρώσει!

     Στα 30 χρόνια της επαγγελματικής δημοσιογραφικής του καριέρας "πολλῶν δ᾽ ἀνθρώπων ἴδεν ἄστεα καὶ νόον ἔγνω" θεωρώντας ότι η Δημοσιογραφία αποτελεί ευεργεσία όχι μόνο προς αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται αλλά γι' αυτόν που την ασκεί!

     Σήμερα, ο υπογράφων, συχνά....

Και η ΔΟΛ-ια προπαγάνδα καλά κρατεί...


Η πρόσφατη δημοσκοπική αποδοχή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως ανερχόμενης πολιτικής δύναμης είναι γεγονός πως δεν έκατσε καλά σε αρκετά στομάχια. Αν μη τι άλλο, η τηλεοπτική εικόνα του Μανώλη Καψή, όταν ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA ότι «η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπαίνει στη Βουλή με 8 βουλευτές», σε κάθε περίπτωση, ήταν απολαυστική. Την σκυτάλη πήρε η.....

Ποιος πρόδωσε την Greek Hacking Scene;

Ήταν η ομάδα Ελλήνων χάκερς που σε κάθε εθνική μας επέτειο (28η Οκτωβρίου, 25η Μαρτίου) μας έκανε περήφανους με "χτυπήματα" σε Σκοπιανές, Βουλγάρικες και Τουρκικές Ιστοσελίδες.
Άφηναν παντού τα σημάδια τους, την Ελληνική σημαία και όμορφα φωτογραφικά εφέ.
Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των εχθρών μας:






Κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει. Μάλιστα.....

Οι ανθέλληνες και προδότες προκαλούν πάλι στον Άγιο Παντελεήμονα!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ...Εμείς θα είμαστε εκεί όπως και να έχει...
Και μιας και είναι μεσημεράκι θα παίξουμε και ένα ταβλάκι με τα παιδιά (αν τελικά φτάσουν). Με το "Φεύγα" θα ξεκινήσουμε
 
Φαίνεται ότι ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν κάποιοι "βολεμένοι" σε διάφορους αντιρατσιστικούς, αντιφασιστικούς και λοιπά οργανισμούς, ότι οι τοπικές κοινωνίες σε ένα μεγάλο μέρος της Αττικής τους έχουν αποβάλλει. Και συνεχίζουν να προκαλούν και να προβοκάρουν ελπίζοντας να γίνει κάτι το οποίο θα τους επιτρέψει να επανέλθουν κατά κάποιο τρόπο στην δημοσιότητα αλλά και να στρέψουν τις δυνάμεις του κράτους κατά των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα. Προνομιακοί συνομιλητές – κάποιοι από τους διοργανωτές – του κ. Παπουτσή ελπίζουν να προβοκάρουν και να οδηγήσουν για μία ακόμη φορά σε επίθεση των αστυνομικών κατά των κατοίκων και όσων βρεθούν εκεί να τους αντιμετωπίσουν.
 
Μήπως θέλουν να....

Ελληνοπρεπέστατη απάντηση του Πρέσβη μας στον Christoph Leitl !! Θαυμα!!

Με μία ελληνοπρεπέστατη απάντηση η οποία δημοσιεύτηκε στο αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων ΑΡΑ αντέδρασε ο Έλληνας πρέσβης στην Αυστρία Θεμιστοκλής Δημίδης, στις απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου του Αυστριακού Οικονομικού Επιμελητηρίου (WKÖ) Christoph Leitl, για πώληση ελληνικών ακριτικών νήσων στην Τουρκία ώστε η χώρα μας να πληρώσει τα χρέη της.

«Ο Ελληνικός Λαός σίγουρα θα προτιμούσε να πεινάσει, παρά να παραχωρήσει έστω και μια σπιθαμή γης», διαμηνύει ο Έλληνας πρέσβης στην Αυστρία Θεμιστοκλής Δημίδης, σε ανοικτή επιστολή του.
 
Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο Έλληνας πρέσβης.....

Τι λέει το Ταλμούδ για τον Χριστό ;



Το παρακάτω είναι απόσπασμα από το βιβλίο «Το γαρ Μυστήριον ήδη ενεργείται της Ανομίας» του Ιωάννη Παλαιτσάκη, εκδόσεις ΣΤΑΜΟΥΛΗ, 1999*
Το Ταλμούδ (talmud) είναι ένας κώδικας, μία εγκυκλοπαίδεια θρησκευτικού και νομικού περιεχομένου, που περιλαμβάνει, ταξινομημένες σε κανονισμούς και θεματικές ενότητες, όλες τις προφορικές παραδόσεις (χαλαχά), αφηγήσεις (χαγγαδά) και ερμηνείες (μιδράς) των νομοδιδασκάλων (ραββίνων), για τη ρύθμιση της συμπεριφοράς και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων του Ιουδαϊκού λαού, σύμφωνα με τις διδασκαλίες των βιβλίων της πεντατεύχου (Τορά), δηλαδή τον Μωσαϊκό Νόμο. Αποτελείται από δυό βιβλία, την Μισνά [Mishnah ( =διδαχή, μελέτη, μάθηση δια της επανάληψης), που είναι μία συλλογή βασικών διδασκαλιών 120 περίπου νομοδιδασκάλων (tannaim) και την Γκεμαρά (Gemarah =συμπλήρωση ολοκλήρωση, πραγμάτωση δια της επανάληψης)], που είναι μία συλλογή σχολίων, υπομνημάτων και, συζητήσεων, μεταγενέστερων νομοδιδασκάλων (amoraimι), που διευκρινίζουν, εξηγούν και συμπληρώνουν τις αρχικές βασικές διδασκαλίες και ρυθμίσεις της Μισνά. Με άλλα λόγια το Ταλμούδ είναι ένας ερμηνευτικός και εκλαϊκευμένος κώδικας, για την....