Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2012

Η διαχρονική φυλετική συνέχεια του Ελληισμού στο πέρας των αιώνων...Ράπισμα σε γραικύλους και ανθέλληνες

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ !!

Ως γνωστόν η ανδρεία δεν είναι μόνο ανδρική ιδιότητα αλλά και γυναικεία. Είναι μια υπερβατική ενέργεια που σχετίζεται με το σθένος και την ανυποχωρητικότητα μπροστά στις δυσκολίες, τις φοβίες και τις προκλήσεις της ζωής αλλά και της προσωπικής μας καθημερινής αναμέτρησης με τον εαυτό μας.

Ολοι γνωρίζουμε πόσο καίριο ρόλο διαδραματίζει η μάνα στην διάπλαση και διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών της.
Εκτός από τις κατά φύσιν μάνες, υπάρχουν και οι κατ’ εκπαίδευση και κατά γνώση και χάρη μάνες όπως πρέπει να είναι οι ευσυνείδητες δασκάλες και ιδιαίτερα οι Ελληνίδες δασκάλες που ως πρώτιστο μέλημα πρέπει να έχουν την Ελληνοκεντρική και Χριστοκεντρική εκπαίδευση των Ελληνόπαιδων.

Τέτοια, λοιπόν, λαμπρά παραδείγματα Ελληνίδων θα παρουσιάσουμε σε αυτό το αφιέρωμα.
Θα ξεκινήσουμε, λοιπόν, με την.....

Να ποιοί είναι οι Σύριοι "αντικαθεστωτικοί"..Υπάλληλοι του Σιωνισμού. Και προπαγάνδα καλά κρατεί...


mohammad_marea_with_observers_and_hanged1.jpg
Πριν λίγες ημέρες ένα στέλεχος του Baath, ο Mar’ea Mohammad, έκανε το μοιραίο λάθος να μιλήσει μπροστά στις κάμερες στους εκπροσώπους του αντιπροσώπων του Αραβικού συνδέσμου, για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στη Συρία.
Η κίνηση του όμως αυτή φαίνεται πως «στοχοποιήθηκε» από τους κακοποιούς και τους μισθοφόρους της “αντιπολίτευσης”. Το αποτέλεσμα ήταν ο ίδιος να εντοπιστεί και να απαγχονιστεί επειδή μίλησε ανοιχτά για το τι συμβαίνει στη χώρα του.
Σε απάντηση της καθημερινής προπαγάνδας από ορισμένα blogs που συνειδητά ή ασυνείδητα υπηρετούν την προπαγάνδα των σιωνιστών και τη γνωστή κερδοσκοπική «ηλεκτρονική έκδοση» του «αριστερού» δημοσιοκάφρου (ναι, εκείνου που… δεν πληρώνει τους εργαζόμενους στο «κανάλι» του, που είναι μονίμως κρατικοδίαιτος, που έχει καταδικαστεί για λογοκλοπή βιβλίου και τον οποίο προτιμάει να συνεντευξιάζεται ο γΑΠ).
Για ξεκάρφωμα πετάμε και κανένα ανώδυνο αρθράκι για την Παλαιστίνη ή υπέρ δήθεν ακτιβιστών για την Παλαιστίνη. Όσοι δεν είναι ήδη προνομιακοί ευνοούμενοι-ευνούχοι της πρεσβείας και του Ισραήλ, θα χρειασθούν πολύ περισσότερα.
Όσο για τους ενόπλους “ακτιβιστές” της Συρίας αμείβονται με.....

Φάτε Δημοκρατία νεο-έλληνες..


Το θράσος των πολιτικάντηδων και ειδικά των ΠΑΣΟΚων δεν έχει όρια! Με αφορμή την πρόθεση στελεχών της Τ.Ο. Χαλκιδικής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να καταθέσει στεφάνι εις μνήμην των σφαγιασθέντων συμπατριωτών μας κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο στην ετήσια επίσημη εκδήλωση προς τιμήν τους, συντάχθηκε επίσημη επιστολή της Π. Δ. Κεντρικής Μακεδονίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στην οποία και εκφράσαμε την πρόθεσή μας αυτή.
Σε χθεσινή επίσκεψη στελεχών μας στον (πράσινο) δήμαρχο Κασσάνδρας, Βασίλη Παπαγιάννη, με σκοπό να του επιδοθεί η επιστολή και να του γνωστοποιηθεί η πρόθεση να τιμήσουμε την μνήμη των σφαγιασθέντων συμπατριωτών μας, ο πράσινος δήμαρχος έδειξε παντελώς εχθρική και αναιδή στάση. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να.....

συνέχεια

Δήμαρχος Κασσάνδρας προς ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: “Σας απαγορεύω να καταθέσετε στεφάνι”

"Ρατσισμός";Ποιό "περιούσιο" μυαλό να την σκέφτηκε άραγε;


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει ο ρατσισμός..η διαφορετικότητα..Εθνοφυλετική, Κοινωνική, Οικονομική. Αν ποτέ σταματήσει(έστω και υποθετικά) τότε να είστε σίγουροι ότι έχετε τελειοποιηθεί..Έχετε γίνει και επίσημα γκόιμ!
 
Η λέξη «ρατσιστής» για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει γίνει το πιο αποτελεσματικό λεκτικό όπλο δημιουργίας φόβου στο αριστερό και νεοσυντηρητικό (νεοφιλελεύθερο)οπλοστάσιο. Για δεκαετίες, έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην πολιτική αρένα για να συκοφαντήσει τους παραδοσιακούς (‘συντηρητικούς’), να τερματίσει κάθε συζήτηση, και να κάνει τον αντίπαλο να τρέχει να κρυφτεί. Στον κοινωνικό χώρο, έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά από τη χρήση της με το να την χρησιμοποιούν για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στις ευαίσθητες παιδικές ηλικίες και τους νέους φοιτητές, και να διδάξουν τους ανθρώπους να μισούν το έθνος τους, τις πολιτιστικές παραδόσεις τους, και το χειρότερο απ’ όλα, τον ίδιο τους τον εαυτό.





Αυτό που εκπληκτικά παραμένει σχεδόν ολοκληρωτικά έξω από κάθε συζήτηση, ακόμα και στο σκληρό πυρήνα της παραδοσιακής Δεξιάς, είναι η προέλευση της λέξης. Μήπως προέρχονται από κάποιον φιλελεύθερο κοινωνιολόγο; Κάποιον Μαρξιστή καθηγητή Πανεπιστημίου του 60; Ίσως κάποιον πολιτικό του Δημοκρατικού κόμματος; Όχι. Αποδεικνύεται ότι η λέξη δεν επινοήθηκε από κανέναν άλλον, παρά από έναν.....

Η Ελλάδα έχει παραγωγή...η Ελλάδα μπορεί και μόνη της..Οι τιμημένοι αγρότες της το αποδεικνύουν

Προσπαθούν να διαλύσουν όλο τον κοινωνικό ιστό...και εμείς αναρωτιόμαστε..Στρατιωτική ηγεσία υπάρχει;

Παρελθόν θα αποτελέσουν σειρά φορολογικών απαλλαγών και “προνομιακών” φορολογικών καθεστώτων

- Καταργούνται οι μειωμένοι κατά 30% συντελεστές ΦΠΑ που ισχύουν για τα νησιά του Αιγαίου
- Ενοποιούνται οι φόροι κατοχής στα ακίνητα
- «Επιτηδευματίες» οι 100.000 κατά κύριο επάγγελμα αγρότες
- Το σχέδιο της φορολογικής μεταρρύθμισης
Παρελθόν θα αποτελέσουν σειρά φορολογικών απαλλαγών και «προνομιακών» φορολογικών καθεστώτων. Οι παρεμβάσεις που προωθεί η κυβέρνηση θα οδηγήσουν σε νέες σημαντικές αυξήσεις των φορολογικών επιβαρύνσεων για τα εισοδήματα και την ακίνητη περιουσία των φορολογουμένων.
Σύμφωνα με το "Έθνος", η

Χρεωκοπεί η Ελλάδα για να μην χρεωκοπήσει το τραπεζικό σύστημα…

Μόλις τελειώσουν οι πανηγυρισμοί για την συμφωνία του δήθεν κουρέματος του Ελληνικού χρέους (αφαιρούνται 100 δις κ προστίθενται 130…) τότε η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την άτακτη χρεωκοπία. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και λένε πάντα την αλήθεια.
Όλοι οι οικονομολόγοι και οι επενδυτές είναι πλέον σίγουροι ότι το προσεχές διάστημα το χρέος θα καταστεί μη βιώσιμο και θα επέλθει η χρεωκοπία. Τα γεγονότα έχουν ως εξής : Μέχρι σήμερα όλες οι.....