Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27, 2012

Κωστής Παλαμάς: «Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος, και εγώ είμαι εθνικιστής!»

«Καί χορό τριγύρω σου θα στήσουν
Με βιολιά καί με ζουρνάδες
γύφτοι, Εβραίοι, αράπηδες, πασάδες
καί τα γόνατά τους θα λυγίσουν οι τρανοί σου
καί θα γίνουν των ΡΑΓΙΑΔΩΝ οι ΡΑΓΙΑΔΩΝ»

Ο αθάνατος Κ.Παλαμάς
“Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου”
 
 
ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ... ΑΘΑΝΑΤΟΣ...

Η ΑΝΤΡΙΩΣΥΝΗ ΣΤΑ ΕΘΝΗ, ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΕΜΑ....ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΠΥΡΩΜΑ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ!

«Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος, και εγώ είμαι εθνικιστής!»
έλεγε ο Εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς σε διάλογό του με επώνυμο τότε διεθνιστή, θέλοντας ακριβώς να καταδείξει την διαφορά ανάμεσα στον πατριωτισμό και τον πατριώτη που μπορεί να είναι βίωμα, μπορεί να είναι και παθητικός προσδιορισμός κ.ο.κ., αντίθετα εθνικιστής είναι μαχητικός προσδιορισμός, είναι στάση και τρόπος ζωής που καταξιώνει τον άνθρωπο μέσα από την συνειδητότητα της αποστολής του και απαραίτητα μέσα από τον καθημερινό, επίπονο και σπεισματικό αγώνα, αγώνα μέσα στον οποίο, άλλωστε, κρύβεται όλο το μεγαλείο του Εθνικισμού και του εθνικιστή!

Και αλλού ο Κωστής Παλαμάς γράφει:

Δυτικές υπηρεσίες και Τουρκία εμπλέκονται στην απόπειρα δολοφονίας του Β.Πούτιν!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τώρα οι "υπερεγκέφαλοι" γραφιάδες των σιωνιστικών ΜΜΕ τι θα βρουν να πουν άραγε;
Και κάτι ακόμη...Αν αυτή δεν είναι ευκαιρία για στρατηγική συμφωνία με τους Ρώσους που θα έθετε τους εχθρούς του Ελληνισμού σε δεινή θέση, τότε ποιά είναι...;
 
«Χοντραίνει» η υπόθεση του σχεδίου δολοφονίαςς του Ρώσου πρωθυπουργού κι επικρατέστερου υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές της 4ης Μαρτίου Βλάντιμιρ Πούτιν, με τις πληροφορίες από την ρωσική πρωτεύουσα να αναφέρουν ότι «Υπάρχουν ενδείξεις για εμπλοκή δυτική μυστικής υπηρεσίας στην ομάδα που είχε σταλεί για να δολοφονήσει τον Β.Πούτιν»!
 
Xωρίς να αποκλείουν και την εμπλοκή ακόμα και της Τουρκίας, η οποία αποτελεί σύνηθες καταφύγιο των ισλαμιστών τρομοκρατών του Καυκάσου. Πρόσφατα, άλλωστε, ηγετικά στελέχη του "Εμιράτου του Καυκάσου" εξοντώθηκαν σε ειδική επιχείρηση, προφανώς των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών έξω από ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, όπου διαβούσαν πολυτελώς κια οργάνωναν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Μόσχα.

Όπως αναφέρουν πηγές της ρωσικής πρωτεύουσας η ομάδα στήθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με κεφάλαια των οποίων η προέλευση είναι πολύ πιθανόν να ήταν «δυτική μυστική υπηρεσία η οποία δεν κατονομάζεται. Η οποία χρησιμοποίησε αραβικό κανάλι για να χρηματοδοτήσει τους τρομοκράτες και να τους προωθήσει μέσω Τουρκίας στην Ουκρανία.

Εκεί θα έρχονταν σε επαφή με....

Ποιός είπε ότι σταμάτησαν οι προσλήψεις στη Βουλή...Για τους μπολσεβίκους-διεθνιστές υπάρχει πάντα μια θέση..

...ειδικότερα αν είναι και "περιούσιος" ο νεοπροσληφθείς υπάλληλος

Ένα σενάριο που κάνει το καθεστώς να τρέμει...

Για δεκαετίες ολόκληρες η σιωνιστική λαίλαπα έστησε μια τεράστια προπαγάνδα αποδόμησης των βασικών αξιών του κάθε Έθνους.

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή πρώτα οι μπολσεβίκοι και στη συνέχεια οι φιλελεύθεροι - καπιταλιστές. Ο Διεθνισμός και ο Πολυπολιτισμός, οχήματα του Σιωνισμού προς την πλήρη εξαφάνιση των Εθνών, αποτελούν σήμερα, μέσω ιδρυμάτων, ΜΚΟ και λοιπών οργάνων τους, την αφετηρία για την απαγκίστρωση των λαών από την εθνική τους ταυτότητα.

Όμως το οικοδόμημά τους καταρρέι σιγά, σιγά λόγω των σαθρών θεμελίων του.
Το ineternet που δημιουργήθηκε με σκοπό να υπηρετήσει τον υπέρτατο στόχο του Σιωνισμού, έγινε η κινητήριος δύναμη για να....

Τα παληκάρια μας έτοιμα να συντρίψουν τον εχθρό (όποτε και αν έρθει...)

Δείτε φωτογραφίες....

Τελικά ποιά είναι η καταγωγή του σφαγέα Κεμάλ...και ποιός δημιούργησε το κίνημα των "νεότουρκων";


Στα τουρκικά σχολεία και στο τουρκικό κράτος γενικά, επικρατεί ένας σκληρός ανθελληνισμός. Προ καιρού ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί ζήτησε από τους οπαδούς του «να κάνουν όσα έκαναν (εναντίον των Ρωμιών) οι προπάτορές τους». Τι έκαναν οι προπάτορες των Τούρκων κατά των Ελλήνων; Είναι γνωστό… Σφαγές! Ας δούμε μερικά από αυτά που γράφουν τα σχολικά βιβλία της Τουρκίας:

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ....ΓΙΝΕ ΑΝΕΡΓΟΣ !!!

Οι θέσεις του ΚΚΕ είναι οι εξής:

Παύση της συμμόρφωσης με τον ευρωπαϊκό μηχανισμό του Κανονισμού του Δουβλίνου ΙΙ, που ...

Μια επανάσταση που συνεχίζεται


Φτιάχνουν οι δόλιοι καταστροφείς των λαών επαναστάσεις. Κατασκευάζουν αντάρτες, χρηματοδοτούν και προβάλλουν εξεγέρσεις. Χρίζουν ήρωες αυτούς που εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους και στη συνέχεια τους καταργούν, τους φυλακίζουν ή τους σκοτώνουν όταν παύουν να τους είναι χρήσιμοι ή πολύ περισσότερο όταν αποκτούν δική τους δυναμική. Από τη Ρουμανία και το Ιράκ ως τη Λιβύη και από την Ουκρανία ως τη Συρία και το Αφγανιστάν, είναι πλήρης η πρόσφατη ιστορία από προβεβλημένους «αγωνιστές της ελευθερίας» και των....