Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 02, 2012

29 δις ετησίως στοιχίζει η παραμονή των λαθρομεταναστών!!! Και μειώνουν το επίδομα ανεργίας!!!

"Ελλάδα σε πουλάνε...Τους ξένους προσκυνάνε"

Είχαμε γράψει στο παρελθόν για τον πονοκέφαλο που έχει δημιουργηθεί στο υπουργείο οικονομικών από την αυξημένη ζήτηση για επιδόματα ανεργίας που, προφανώς, προκαλεί η πολιτική της συγκυβέρνησης του μνημονίου. Μία πολιτική που ως σκοπό της έχει την οικονομική εκμηδένιση των Ελλήνων και το ξεπούλημα των πάντων στους διεθνείς τοκογλύφους.
 
Η πολιτική αυτή, ως γνωστόν, έχει φέρει σε απόγνωση τους πάντα εκτινάσσοντας στα ύψη τα ποσοστά ανεργίας και έχει προκαλέσει «συμφόρηση» στους διαδρόμους του ΟΑΕΔ.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρανε στοιχεία του υπουργείου οικονομικών παρά την «οικονομία» που κάναν οι Έλληνες πολιτικοί σε βάρος του Ελληνικού Λαού, οι δαπάνες του Δημοσίου αυξάνονταν αφού οι.....

Ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ εκχώρησε ήδη το όνομα "Μακεδονία" στους σκοπιανούς...Η προδοσία όμως ΔΕΝ θα περάσει...

Δεν αξίζει να σχολιάσουμε τίποτα...

Εξακολουθεί να φιγουράρει στην 1η θέση παγκοσμίως η ελληνική ναυτιλία, παρά την κρίση!!

Σύμφωνα με το τελευταίο οικονομικό δελτίο της τράπεζας Alpha ο υπό ελληνική διαχείριση εμπορικός στόλος και παρά τη μείωση του αριθμού των πλοίων εξακολουθεί να κατέχει την πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, τόσο σε αριθμό πλοίων (20% του παγκόσμιου στόλου) όσο και σε μεταφορική ικανότητα.
 
Σύμφωνα με τον οίκο Clarkson, οι Έλληνες εφοπλιστές ελέγχουν το 15% της παγκόσμιας μεταφορικής ικανότητας.
Είναι επίσης ενδεικτικό ότι σύμφωνα με την Allied Ship- broking, οι Έλληνες εφοπλιστές αναδείχθηκαν πρωταγωνιστές στις αγοραπωλησίες πλοίων το 2011, σημειώνεται μεταξύ άλλων στο τελευταίο οικονομικό δελτίο της Alpha Bank.

H χωρητικότητα των εμπορικών πλοίων (άνω των 100 κοχ), υπό ελληνική σημαία, αυξήθηκε σε 43.397,6 χιλ. τον Δεκέμβριο του 2011 από 43.364,3 χιλ. τον Νοέμβριο το 2011, έναντι και 27.328 χιλ. κοχ τον Δεκέμβριο του 2000.

Ωστόσο, ο αριθμός των πλοίων με.....

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΩΝ – ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΙΔΕΩΝ

Μόνο με μία κυριολεκτική Επανάσταση Ψυχών, μόνο με μία απέραντη Συνωμοσία Ιδεών, που θα αγκαλιάσει την χώρα πέρα ως πέρα, είναι δυνατόν να σωθεί η Ελλάς.

Η κατάσταση της χώρας σίγουρα δεν γεννά πνεύμα αισιοδοξίας. Ακόμη όμως και αν ισχυριστούμε ότι υπάρχει μια άλλη πραγματικότης, που υπάρχει, ακόμη και αυτή η άλλη πραγματικότης δεν εμπνέει και αυτή σίγουρα αισθήματα αισιοδοξίας. Η όλη κατάσταση θυμίζει θαυμάσια τον στίχο του Καρυωτάκη: «Ας υποθέσουμε πως δεν έχουμε φθάσει από εκατό δρόμους τα όρια της σιγής…». Τα έχουμε πράγματι φθάσει, όμως καθήκον μας είναι να μη σιγήσουμε.
Από πού να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει για να περιγράψει την θλιβερή κατάσταση της Ελλάδος σήμερα. Γνωρίζω βεβαίως πολύ καλά ότι....

Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

 Μετά τις Εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου 2009 τις τύχες της χώρας μας διαχειρίστηκε το ΠΑΣΟΚ. Έτσι, τα δυο χρόνια που κυβέρνησε ο κ. Παπανδρέου παρακολουθήσαμε ένα κινηματογραφικό θρίλερ, όπου στυγνοί πολιτικοί εγκληματίες δολοφόνησαν και στην συνέχεια διαμέλισαν τον κοινωνικό ιστό της χώρας μας, δηλαδή τη μεσαία αστική τάξη, τη ραχοκοκαλιά της....

Εξοργισμένη η Κίνα με την Τουρκία...



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πότε θα ξυπνήσουν οι εθνοπατέρες για να καταλάβουν ότι πρέπει επειγόντως να στραφούμε στην Ανατολή; Εκεί τα λεφτά, εκεί και οι σύμμαχοι αν θέλετε να το πάμε και έτσι..

Εξοργισμένη είναι η κινεζική κυβέρνηση με την Άγκυρα (όπως διαρρέουν Κινέζοι διπλωμάτες στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες), η οποία δεν έχει παύσει στιγμή να υποκινεί ταραχές στην επαρχία Ξινγιάνγκ, το κεντροασιατικό σύνορο της χώρας. Χθες, 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην αυτόνομη κινεζική επαρχία που κατοικείται και από τουρκόφωνους Ουιγούρους μουσουλμάνους (οι τελευταίοι, αριθμούν εκεί οκτώ εκ των 20 εκατομμυρίων κατοίκων), όπως μετέδωσε ο επίσημος ιστότοπος της κινεζικής κυβέρνησης, Tianshannet.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,

Μήνυμα Λαβρόφ προς ΗΠΑ-Σιωνισμό:"Ο καιρός που μας δίνατε μαθήματα έχει περάσει προ πολλού"

Η Ρωσία θα σταματήσει εν τη γενέσει της κάθε προσπάθεια των ΗΠΑ να αναμειχθούν στην προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές στη χώρα, τόνισε ο ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ, προσθέτοντας πως οι καιροί που η Ουάσιγκτον μπορούσε «να δίνει μαθήματα» στον τομέα αυτό στη Μόσχα έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.
«Ο καιρός που μπορούσαν να δώσουν μαθήματα στη Ρωσία έχει περάσει προ πολλού. Οι Αμερικανοί εταίροι μας το γνωρίζουν καλά, όμως οι προσεγγίσεις του παρελθόντος και τα στερεότυπα εξακολουθούν ακόμη να είναι παρόντα», τονίζει ο ....

Ζήτω οι "πατριώτες" του ΛΑΟΣ...Έβγαλε ο Βελόπουλος 400.000 ευρώ στο εξωτερικό;

Αυτά διαβάσουμε στην Παρασκευή και 13...
Αν είναι αλήθεια δεν ξέρουμε, αλλά δεν μας κάνει καμμια έκπληξη.
Γιατί να διαφέρουν οι πατριδοκάπηλοι του ΛΑΟΣ από τους υπόλοιπους γραικύλους των λοιπών κομμάτων..;

Πόσο μάλλον ένας βουλευτής που αποδεδειγμένα είχε σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα....εν αγνοία του;

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ

Όταν ο Βελόπουλος έλεγε ότι ο Καραμπέρης θα είναι βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στις επομένες εκλογές

Μια συγκλονιστική συνέντευξη του Αρτέμη: "Ο Θεός μας μιά κάθε στιγμή"

Η πορεία του Νεοραψωδού Αρτέμη (Φανουργιάκη) είναι μακρά στην ελληνική μουσική σκηνή. Από τους TXC σε συνεργασία με τον Ευθύμη και τώρα μόνος του με τον «Λυκόσχημο Αμνό». Οι ρίμες του μαγεύουν και προβληματίζουν. Τα λόγια του ακόμα περισσότερο. Είχαμε την ευτυχία να μιλήσουμε με τον γνωστό καλλιτέχνη και να μας πει πολλά ενδιαφέροντα για την δουλειά του, την συνεργασία με τον Σταμάτη Σπανουδάκη, τον γέροντα Παϊσιο, την επανάσταση και την σχέση του με τον Θεό.
α) Δυο λόγια για τον καινούργιο δίσκο σου. Πώς προέκυψε ο τίτλος Λυκόσχημος Αμνός;
O «Λυκόσχημος Αμνός» είναι το αντίθετο του «Προβατόσχημου Λύκου». Όπως οι αποστατικές δυνάμεις έχουν τους πράκτορές τους, οι οποίοι ενδύονται την προβιά του προβάτου, προκειμένου να καταφέρουν πλήγματα στις τάξεις του λογικού ποιμνίου, έτσι υπάρχει και το αντίπαλον δέος, οι «Λυκόσχημο Αμνοί». Είναι οι σιωπηλοί εργάτες της αρετής, οι πολεμιστές του φωτός (όχι του «κτιστού» φωτός, αλλά αυτού που εκπορεύεται «εκ του Πατρός των Φώτων»), για τους οποίους ορίστηκε να αγωνίζονται πίσω αλλά και μέσα στις εχθρικές γραμμές. Οι άνθρωποι αυτοί κινούνται σε......

ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ...

(ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ)


Μαχητές της Αλ Κάιντα πολεμούν στη Συρία στους κόλπους των ένοπλων μονάδων κατά των κυβερνητικών δυνάμεων, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς, σύμφωνα με το πρακτορείο Itar-Tass.

"Δεν είναι μυστικό για κανένα ότι οι προτάσεις μας (σχετικά με την κρίση της Συρίας) απορρίφθηκαν από τη Δύση ή μπλοκαρίστηκαν από τη ριζοσπαστική συριακή αντιπολίτευση για να μην αναφέρουμε τις ένοπλες μονάδες στους κόλπους των οποίων πολεμούν οι μαχητές της Αλ Κάιντα και άλλοι εξτρεμιστές κατά των κυβερνητικών δυνάμεων", δήλωσε ο Λουκάσεβιτς.

Η Αμερικανίδα ΥΠΕΞ Χίλαρι Κλίντον δήλωσε.....