Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 07, 2012

Αυτές είναι οι εικόνες που τρέμουν οι γραικύλοι...

Δείτε και τις υπόλοιπες...

Ο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΚΑΜΜΕΝΟΣ...ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ...!!!

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ... ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΖΑΚΗ(ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)... ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ... ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ...
ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ... Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ...!! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙ Ν.Δ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ  ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ..;;;

1)ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

2)ΣΚΟΠΙΑ

3)ΚΥΠΡΟ

4)ΑΙΓΑΙΟ - 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ - ΙΜΙΑ

5)ΘΡΑΚΗ - ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΟΥΡΚΩΝ

ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ... ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΗ...

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ...

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ...

Ο Ελληνικός λαός θα πληρώσει 9.943.697 ευρώ στο Ισραηλιτικό Συμβούλιο, το οποίο δεν αποδίδει ούτε ένα λεπτό φόρο στην Ελλάδα!


Ενώ ήδη με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!!

Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο. (βλέπε εδώ και εδώ)
Δεν μένουν όμως μόνο εκεί. Η προδοσία κατά της Ελλάδος συνεχίζεται.

Έδιωξαν τους πολιτικούς από την παρέλαση της Ρόδου, φωνάζοντας"Αλήτες, προδότες, πολιτικοί..."

Και ο Καμμένος στο χωρό της συκοφαντίας των Ελλήνων Εθνικιστών...

"Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή..."
Διαβάστε:

Συκοφαντική επίθεση Καμμένου κατά Χρυσής Αυγής στον ΑΝΤ1

Το αληθινό πρόσωπο των Anonymous...Επιτίθενται στο Χριστιανισμό, αποκαλώντας τον "ασθένεια"...Ξυπνάτε!!!



Μέλη της ομάδας χάκερ " Anonymous" κατέβασαν τρεις εκκλησιαστικές ιστοσελίδες στις 2 Μαρτίου, αντικαθιστώντας τις κύριες σελίδες τους με ένα κλιπ από τον εξελικτικό βιολόγο και άθεο Richard Dawkins και μια δήλωση που έλεγε ότι κάθε θρησκεία είναι «ασθένεια».
"Ας είμαστε σαφείς από την αρχή: κάθε είδους θρησκεία είναι μια ασθένεια σε αυτόν τον κόσμο. Μια ασθένεια που δημιουργεί μίσος και μισαλλοδοξία, μία ασθένεια που φέρνει τους ανθρώπους να εμπλέκονται σε πόλεμο με τους συνανθρώπους τους, μια ασθένεια που έχει έρθει σε αυτόν τον κόσμο από πολύ παλιά, όταν η ανθρωπότητα δεν ήταν εκπαιδευμένη, μια ασθένεια που έφερε ψεύτικη ελπίδα και καταστολή σε όσους πίστεψαν και συχνά ακόμα περισσότερο τρόμο και καταστολή σε όσους τόλμησαν να μην πιστεύουν", έλεγε το μήνυμα των Anonymous και συνέχισε να κατηγορεί τη θρησκεία και ιδιαίτερα τον Χριστιανισμό ως την αιτία για τους περισσότερους πολέμους που έχουν συμβεί στην ιστορία.
Επίσης χαρακτηρίζει την θρησκεία, μαζί με....

Συγκλονιστικό βίντεο για τον μασώνο δολοφόνο Μπρέιβικ και τις...συνέπειες της πράξης του..Πώς η προπαγάνδα των ΜΜΕ σκέπασε την αλήθεια

O ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ…


“ΈΜΕΙΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΧΩΡΙΣ ΛΕΠΤΑ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΕΡΑ.” Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ, ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Νόμος περί ευθύνης υπουργών, «πόθεν έσχες» κυριολεκτικά ΑΙΣΧΟΣ, πάμπλουτοι πολιτικοί, σκοτεινές συναλλαγές και δεκάδες ακίνητα. Ο λαός είναι οργισμένος και όπως όλοι ξέρουμε δεν λέει και τα καλύτερα για τους πολιτικούς. Αντίθετα με τους πολιτικούς, διαβάστε τι έγραφε για τα οικογενειακά του οικονομικά ο «φασίστας» Μεταξάς, όταν ήταν πρωθυπουργός στο ημερολόγιό του:

ΒΟΜΒΑ!! - Ανδρέας Γεωργίου: "Φτύστε τον" (για να μην τον ματιάσετε)... !!

Bόμβα που κανονικά πρέπει να στείλει στην φυλακή τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, εκλεκτό του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου και νυν υπουργό ΠΕΚΑ (αυτός διαχειρίζεται το θέμα των πετρελαίων; Ούτε σταγόνα δεν θα μείνει για την Ελλάδα), έριξε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τις καταγγελίες για «φούσκωμα» του ελλείμματος, ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ειδικότερα, ο κ. Κουρουμπλής παρουσίασε την ηλεκτρονική επιστολή που έστειλε ο κ. Γεωργίου στον επικεφαλής της τρόικα Πολ Τόμσεν, ζητώντας του να επέμβει στο νομοθετικό έργο του κράτους και να αλλάξει το νόμο λειτουργίας της ΕΛΣΤΑΤ!
 
Στην ουσία ο πρόεδρος της στατιστικής Αρχής ζητούσε με έμμεσο τρόπο την....

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑIΡΟ... Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ, Ο "ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ" ΚΑΙ Ο...ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥΣ!!

Κατακλυζόμαστε από συναισθήματα....αηδίας!
περισσότερα εδώ