Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 15, 2012

Δεκτή έκανε η Εισαγγελία την μήνυση πολίτη που ζητά να συλληφθούν 6 πρώην βουλευτές για εσχάτη προδοσία!!

Η μήνυση και τα ονόματα των έξι βουλευτών!!! Ευτυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που δεν το βάζουν κάτω! Την προηγουμένη εβδομάδα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατατέθηκε και ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ και σύλληψης για...Εσχάτη Προδοσία κατά, αυτή την φορά, ΕΞΙ (6) πρώην βουλευτών οι οποίοι παραιτήθηκαν από τις 9 έως και τις 13 Φεβρουαρίου 2012.
 
Από το γραφείο της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δέχθηκαν να συσχετίσουν την δεύτερη αυτή αίτηση δίωξης και σύλληψης των 6 πρώην βουλευτών με την ήδη υποβληθείσα προ μηνών αίτηση κατά των πρώτων τριών η οποία έχει πλέον ανατεθεί σε Εισαγγελέα Πρωτοδικών και συγκεκριμένα στον κ. Κων/νο Σπυρόπουλο με αριθμό υπόθεσης Ε12/4604/2.3.2012.
Πρόκειται για τους:

Με αυτόν τον "πατριώτη" θα μας σώσει ο Καμμένος: Καζάκης και Τ(σ)ατσόπουλος: Κουβέντουλα για την Ελλάδα..

Θυμηθείτε για ποιόν μιλάμε...

Παντού Ελλάδα και Έλληνες...Αμιούν: Μια ΕλληνοΟρθόδοξη γωνιά της Συρίας


Αμιούν. Το κέντρο των ελληνορθοδόξων χριστιανών του Λιβάνου.
Αμιούν. Μια πόλη με 15.000 κατοίκους οι οποίο όλοι τους είναι ελληνορθόδοξοι. Αμιούν. Η μεγαλύτερη αποκλειστικά ελληνορθόδοξη πόλη όχι μόνο του Λιβάνου, αλλά και ολόκληρης της Μέσης Ανατολής. Αμιούν. Μια πόλη αραβόφωνων κατοίκων με ελληνική ψυχή.
Αμιούν - Αμ Γιούν. Η πόλη των Ελλήνων.
Μα ποιοι είναι αυτοί οι αραβόφωνοι ελληνορθόδοξοι που ζουν τόσο κοντά μας και που όμως εμείς δεν τους γνωρίζουμε;
Ας δούμε όμως τί δηλώνει ο διάσημος φιλόσοφος και συγγραφέας Νασίμ Ταλέμπ ο οποίος κατάγεται από την Αμιούν:

ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ: «Αναρχικοί» με τη συνοδεία αστυνομίας κατέστρεψαν πριν από λίγο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ !!

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΙΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ - ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΕΠΟΙΚΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ. ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΤΑ ΔΥΟ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.Σ.Α.Α.Α ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ... ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ... ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ... ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ...

ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ.....

Η Βρετανία δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα των χριστιανών να φορούν σταυρό

 
  σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το ίδιο κάνουν άραγε και για την μπούργκα...;Μην το ψάξετε πολύ..Η απάντηση είναι όχι. Εκεί ισχύει το δικαιώμα των...μειονοτήτων!
Ο "περιούσιος" Πρωθυπουργός της Βρετανία έχει λόγους να τρέμει το Σταυρό!
 
Επίσημη θέση της βρετανικής κυβέρνησης είναι ότι οι χριστιανοί δεν έχουν δικαίωμα να φορούν σταυρό, με ή χωρίς τη μορφή του Εσταυρωμένου, στον χώρο της εργασίας τους, και ότι είναι πρόθυμη να το αποδείξει σε οποιαδήποτε δικαστήρια.
Όλα ξεκίνησαν όταν δύο Βρετανίδες, η Nadia Eweida και η Shirley Chaplin, τιμωρήθηκαν για την άρνησή τους να πάψουν να φέρουν τα θρησκευτικά τους σύμβολα.
Η Nadia Ewedia εργάζεται ως υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας British Airways. Της είχε γίνει η σύσταση να καλύψει το σταυρό της, όσο βρισκόταν στον εργασιακό της χώρο, και όταν εκείνη αρνήθηκε να υπακούσει, τέθηκε σε διαθεσιμότητα (με τον κομψό όρο "άδεια άνευ αποδοχών"). Η Shirley Chaplin, η οποία μέχρι πριν από λίγο διάστημα εργαζόταν ως νοσοκόμα, από τότε που αρνήθηκε να βγάλει τον σταυρό της στον χώρο της δουλειάς της, υποβιβάστηκε σε μια κατώτερη θέση γραφείου.

Οι δύο γυναίκες ισχυρίζονται ότι....

"Ομόλογα" των Εθνικών Ηρώων που δεν λήγουν ποτέ..

"Ὅταν μοῦ πειράζουν τὴν πατρίδα μου καὶ θρησκεία μου, θὰ μιλήσω, θὰ ῾νεργήσω κι᾿ ὅ,τι θέλουν ἂς μοῦ κάμουν."

Στρατηγός Ιωάννης Μακρυγιάννης

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ “τουρκικής ένωσης Ξάνθης”

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ξαναπείτε μας ρε "πατριώτες" πόσο ανάγκη έχουμε τον Μάο-Τσίπρα για να σώσουμε την Ελλάδα...


Για μία ακόμη φορά παραδίδει μαθήματα ενδοτισμού
Μετά την εθιμοτυπική επίσκεψη του DEB (του κόμματος που προσπαθεί να προσεταιριστεί όσους δηλώνουν Τούρκοι στην Θράκη μας), τον Ιανουάριο που μας πέρασε στα γραφεία της Νομαρχιακής επιτροπής Ξάνθης του Συ.Ριζ.Α., το έτερο κόμμα του λαού, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όλων των λαών (πλην των Ελλήνων εννοείται), ο Συ.Ριζ.Α., ανησυχεί για....