Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 16, 2012

Στην πρώτη γραμμή του ανθελληνισμού ο ΣΥΡΙΖΑ...Αποδείξεις για το πόσο γραικύλοι είναι οι αριστεροί

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ..
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ... ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ...
πηγή 

Ο "Ελεύθερος Κόσμος" κυκλοφορεί και πάλι...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καλή τύχη να έχει η εφημερίδα και πάνω από όλα να βάζει το Έθνος και χωρίς κομματικές ταμπέλες
Ούτε έναν χρόνο δεν μπορέσαμε μακρυά σας και από την Κυριακή 18 Μαρτίου και κάθε Κυριακή, θα είμαστε μαζί σας με την έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας. Τον Απρίλιο θα συμπληρώνονταν ένας χρόνος από τότε που ο "Ελεύθερος Κόσμος" σταμάτησε την κυκλοφορία του. Αλλά εμείς, πιστοί στο να πηγαίνουμε πάντα ενάντια στο ρεύμα των καιρών είμαστε και πάλι εδώ. Σε μία εποχή κρίσης, που πολλές εφημερίδες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κλείνουν, εμείς θα κάνουμε μία προσπάθεια ώστε η εθνική φωνή του Ελεύθερου Κόσμου να μπορεί να βρίσκεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ίσως γιατί είμαστε πεισματάρηδες, ίσως γιατί.....

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ!! - Αριστεριστές προπαγανδίζουν στα σχολεία ... στόχος ο Άγιος Παντελεήμονας στις 17/3/2012 ! Διαδώστε το, να είστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!

Σήμερα το πρωί ώρα 8:00 ήταν ένας γνωστός αριστεριστής στην Αγία Παρασκευή όπου μοίραζε τα παραπάνω φυλλάδια .
Καταρχάς θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δεν είμαστε μελη της Χρυσής Αυγής ούτε κανενός κόμματος , είμαστε ανυπόταχτοι Έλληνες πατριώτες , το ξεκαθαρίζουμε διότι στα φυλλάδια αυτά αναφέρεται η Χρυσή Αυγή . Ο συγκεκριμένος κύριος αγαπητοί αναγνώστες δεν είναι κάποιος τυχαίος διότι όταν ήμουν στην πρώτη Γυμνασίου , δηλαδή μόλις είχα ήλθα από το δημοτικό μέσω της κόρης του όπου εκείνη ήταν δευτέρα Γυμνασίου "στρατολογούσε " ανήλικα παιδιά 13 και 15 ετών όπου τα μάζευε σε καφετέριες ! Με απλά λόγια περνούσε την προπαγάνδα του σε ανήλικα παιδιά που δεν είχαν ιδέα από πολιτική και αυτό το έκανε μέσω της κόρης του η οποία φοιτούσε στο Γυμνάσιο μου ... έτσι οργάνωσε ανήλικα παιδιά και με την βοήθεια αυτού του κυρίου πήγαν σαν τους κλέφτες ένα βράδυ Κυριακής και κρέμασαν ένα πανό που έλεγε "ΚΑΤΑΛΗΨΗ " , αυτά είχαν συμβεί την χρονιά 2007-2008 .
Θα πρέπει να αναφέρω το ότι η κόρη του μου είχε δώσει μία ....

Νίκος Μιχαλολιάκος με Ελληνική καρδιά. "Για την πίστη μας και την πατρίδα θα είμαστε ακραίοι"

ΕΥΓΕ....!!!!
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο...

Η αβάσταχτη ελαφρότητα της δημοκρατίας


Έχει, ομολογουμένως, πολύ πλάκα το πως αντιλαμβάνονται την δημοκρατία και το γεγονός ότι κινδυνολογούν για το ότι αυτή «κινδυνεύει». Έχουμε δει όλοι πλέον τις διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ για την ανακήρυξη του νέου προέδρου, ο οποίος βεβαίως είναι προαποφασισμένο ότι θα είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Αναμένεται δε οσονούπω και η παραίτηση του από την θέση του υπουργού οικονομικών προκειμένου να «διαγωνιστεί» για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα βεβαίως έχουν....

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Αυτά κρύβουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ! Οι "επαναστάτες" για τη "δημοκρατία" στη Συρία...

…δηλαδή οι μισθοφόροι των ΗΠΑ, επισκέφτηκαν το Τελ Αβίδ και ζήτησαν τη «συνδρομή» του ναζιστικού σιωνιστικού ισραηλινού καθεστώτος για να επικρατήσει η αμερικάνικη δημοκρατία στη Συρία!
Δείτε τις αγκαλιές και τους ασπασμούς των “επαναστατών” της Συρίας με τους σιωνιστές και εξάγετε συμπεράσματα…
Το ερώτημα για τις ιμπεριαλιστικές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή είναι αμείλικτο, όχι για τους υπαλλήλους των ΗΠΑ, αλλά για εκείνο το τμήμα της ευρωπαϊκής αριστεράς που στο όνομα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ταυτίζεται με τα σχέδια των ΗΠΑ!
Αφού απέτυχαν οι προσπάθειες των αμερικανοσιωνιστών να πέσει η Συρία στα νύχια τους, αφού εξαγόρασαν τα αραβικά καθεστώτα-καντόνια χωρίς καν τυπικές εκλογικές διαδικασίες, αφού ελέγχουν ΟΛΑ τα δυτικά ΜΜΕ και τους “δημοσιογράφους” Υπηρεσίας, αφού εξαγόρασαν και το Al Jazeera, αφού κατάφεραν να.....

Καιρός για Αγώνα..Καιρός για Εθνική Αντίσταση. Ο Άγιος Παντελεήμονας σε καλεί ενάντια στους πράκτορες και τους γραικύλους


ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ... 1500% Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στην Αθήνα αποτυπώνουν με τον πλέον ενδεικτικό τρόπο τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε ημερίδα που διοργανώθηκε από το Τμήμα Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, του ΕΚΚΕ και του Συνηγόρου του Πολίτη.

Βάσει των στοιχείων η πορνεία έχει αυξηθεί κατά 1.500%, τη στιγμή που σε όλη την Αθήνα υπάρχει μόνο ένας οίκος ανοχής που λειτουργεί με άδεια, όπως είπε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, που ήταν παρών στην ημερίδα.
 Το παραεμπόριο προβάλλει ως πρόβλημα για....

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕΚΕΡΗ: ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΠΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Στις 13 Μαρτίου 2012 στον διαδικτυακό ισότοπο Antinews αναρτήθηκε άρθρο με τον τίτλο: «Ο Φαήλος κατέθεσε πρώτος αίτηση για υποψήφιος Βουλευτής». Στη συγκεκριμένη ανάρτηση υπάρχουν πολλά πικρόχολα και συκοφαντικά ανώνυμα σχόλια που δεν έχουν σχέση με το άρθρο και θα τα χαρακτήριζα τηλεκατευθυνόμενα, κατά ενός προσώπου που γνωρίζω προσωπικά και τα οποία σχόλια με ενόχλησαν ιδιαίτερα. Αυτά τα σχόλια αναφέρονται στον Ευάγγελο Σέκερη, έναν άνθρωπο ηθικό, τίμιο και ανιδιοτελή. Έτσι, νιώθω την υποχρέωση να αναφερθώ στον ίδιο και σ΄ αυτή την οικογένεια που διαχρονικά κοσμεί την Ιστορία αυτού του τόπου.

Ο Ευάγγελος Σέκερης, είναι οικονομολόγος, με.....

Μια μέρα στο ΜΕΤΡΟ...Αγώνας παντού, μέχρι την Τελική Νίκη

Μετρό Σύνταγμα και ώρα 1μ.μ... Πολύς κόσμος να περιμένει το συρμό.

Ξαφνικά μια κυρία, Ελληνίδα, με πλησιάζει και με ρωτά, "Από εδώ δεν πάω για την Αττική;".
"Σωστά..."της αποκρίνομαι.
Κάτι την απασχολούσε όμως, καθώς ήταν νευρική και έψαχνε συνεχώς τα πράγματά της.
"Τι ήθελα να πάω για ψώνια σήμερα...Γιατί;"
Γυρίζει προς το μέρος μου και μονολογεί...
"Με λήστεψαν παληκάρι μου..Λήστεψαν εμένα μια άνεργη, κάτι πακιστανοί..Δεν έχω λεφτά για να πληρώσω τη ΔΕΗ, αλλά με λήστεψαν τα καθάρματα...Που τους φέρνουμε στην Ελλάδα και τους ταΐζουμε κιόλας."
Ατάραχος της απαντώ:
"Φταίμε και εμείς που τους φέραμε..."
Ξαφνιασμένη, με απορημένο βλέμμα με ρωτά...
"Εγώ γιατί φταίω..;"
Για να της απαντήσω στον ίδιο τόνο:
"Είμαι σίγουρος ότι ψηφίζατε και ψηφίζετε κάποιο από τα κόμματα της Βουλής...ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ..Άρα έχετε και το ανάλογο μερίδιο ευθύνης"
Σαστισμένη λίγο, σκέφτεται και τελικά με ρωτά
"Και τι να ψηφίσω..;Ποιούς;Όλοι ίδιοι είναι..Όλοι τα ίδια κάνουν.."
Εκείνη την ώρα έρχεται ο συρμός και η συζήτησή μας συνεχίζεται εντός του.
"Όλοι ίδιοι δεν είναι.Όπως και όλοι οι άνθρωποι ΔΕΝ είμαστε ίδιοι...Αυτό το πιστεύετε γιατί το ακούτε στο MEGA και το διαβάζετε στα Νέα...Σας ζητώ να σκεφτείτε ένα πράγμα μόνο.Ποιό κόμμα σας έρχεται στο μυαλό μόλις σας λέω 'Ελλάδα'; "
Μετά από λίγη σκέψη μου απαντά:

ΧΑΡΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Τα παζάρια με την εθνική κυριαρχία και υπόσταση της Πατρίδος συνιστούν το μεγαλύτερο όνειδος της αστικής κομματοκρατίας και του κατοχικού καθεστώτος. Είναι το αποτέλεσμα των διαδοχικών ασελγειών του ψευτορωμέϊκου. Συνέβη αφότου βάλαμε κάτω τα όπλα και πιάσαμε τα χαρτιά. Φτάσαμε να πουλήσουμε το αίμα με αντίτιμο μελάνι και χρήμα. Και έτσι, μετά από τις συνθηκολογήσεις, περάσαμε στα δάνεια για να συνεχίσουμε με τα ομόλογα. Αλλά μυαλό δεν βάλαμε και το έγκλημα επαναλήφτηκε ως τις μέρες μας.

Ενδιάμεσα φτιάξαμε γέφυρες λυκοφιλίας και μνημεία προδοσίας. Και έτσι όπως κάναμε τα εγγόνια του Εφιάλτη κυβερνήτες και λαϊκούς εκπροσώπους, περάσαμε από το δεν διεκδικούμε τίποτα στο παραχωρούμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε το… παντεσπάνι μας!

Αφού λοιπόν παραιτηθήκαμε για.....

ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΧΤΗΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑ!!!

Η ACTOSH ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! - ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΟΥΜΕ...
Τρόμο (Σ."Στόχου" : μην υπερβάλουμε κιόλας!) έχει προκαλέσει η προκήρυξη της πρωτοεμφανιζόμενης αλβανικής τρομοκρατικής οργάνωσης ACTOSH, η οποία απειλεί ότι θα χτυπήσει βαλκανικούς στόχους, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα. Η οργάνωση, η οποία ισχυρίζεται ότι....