Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 18, 2012

Φοβούνται και την σκιά τους: Η ΕΛΑΣ θα ελέγχει τους πολίτες για... γιαούρτια & αβγά την 25η Μαρτίου!!!

Στο... κυνήγι αβγών, γιαουρτιών και ντομάτας θα ριχθούν από νωρίς το πρωί της 25ης Μαρτίου οι ειδικές ομάδες ελέγχου της Αστυνομίας, αναζητώντας πολίτες που θα φτάσουν στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν στην πολιτική ηγεσία. Για το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. η παρέλαση θα είναι μια επιχείρηση ανάλογη με εκείνη του Πολυτεχνείου, μόνο που η προσπάθεια εντοπισμού των μολότοφ στα σακίδια αντιεξουσιαστών θα μετατραπεί σε κυνήγι για γιαούρτια, ντομάτες και αβγά σε τσάντες πολιτών. Η εντολή που δόθηκε από τους στρατηγούς είναι σαφής και ξεκάθαρη: η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί πάση θυσία.

Όπως αναφέρει σχετικά το Πρώτο Θέμα, η εξέδρα των επισήμων θα είναι....

Για την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου και τον....ξεσηκωμό!


Μεγάλη φασαρία έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με την πολυαναμενόμενη -από όλες τις πλευρές – στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα. Το πολιτικό σύστημα θέλει απλά να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται, η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου θεωρεί ότι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαμαρτυρηθεί ενώ υπάρχουν και ορισμένοι που ονειρεύονται την αρχή του. . . «ξεσηκωμού».
Μην ξεχάσουμε να.....

Επιστολή ΣΟΚ Υπολοχαγού που υπηρετεί στον Έβρο

Η επιστολή ενός υπολοχαγού που υπηρετεί σε μονάδα του Έβρου,είναι ενδεικτική των προβλημάτων που έχουν προκληθεί από τα συνεχή και σε πολλές περιπτώσεις απερίσκεπτα μέτρα που έχουν ληφθεί εναντίον στελεχών των ΕΔ. Μπορεί για όσους άνετα και χωρίς πίεση παίρνουν αποφάσεις σε γραφεία των Αθηνών, τα όσα αναφέρει ο υπολοχαγός να φανούν ήσσονος σημασίας προβλήματα,γιατί από τους τέσσερις τοίχους του γραφείου τους δεν βγαίνουν πολύ συχνά. Και ίσως ποτέ δεν έχουν περάσει από μονάδα του Έβρου.Ούτε ως επισκέπτες.
Ο υπολοχαγός δημοσιοποιεί την επιστολή του στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων και τα όσα επισημαίνει έχουν τη σημασία τους γιατί αποκαλύπτουν πόσο δύσκολα περνάνε όχι μόνο οι στρατιώτες,λόγω της οικονομικής κρίσης. “Είμαστε στο βόρειο Έβρο και είμαστε σε ετοιμότητα για την υπεράσπιση της πατρίδας όταν αυτή μας το ζητήσει γιατί αυτό είναι το καθήκον μας. Είμαστε μακριά από τις οικογένειες μας οι οποίες .....

Όρκο υποταγής και υπακοής στο Σιωνισμό έδωσε ο "εθνικιστής" Βορίδης..Περαστικά σας "πατριώτες"

“Αγαπητέ Ζαν, Με έκπληξη διάβασα στην ιστοσελίδα σου το κείμενο που αναδημοσίευσες απο την HAARETZ, συντάκτης του οποίου είναι ο κ. Sabby Mionis. Έμεινα άναυδος απο τα ψεύδη που περιέχονται σε αυτο: ότι δήθεν υπήρξα ηγετική φυσιογνωμία της “Χρυσής Αυγής” ενώ είναι γνωστό και στους πλέον ασχέτους ότι δεν είχα οποιαδήποτε σχέση με την συγκεκριμένη οργάνωση, ότι δήθεν είμαι αρνητής του ολοκαυτώματος ενώ έχω δημόσια δράση σχεδόν τριάντα ετών και δεν υφίσταται η παραμικρή σχετική δήλωση μου, ενώ εξιστορεί και διάφορες απίθανες και φανταστικές ιστορίες από το σχολείο αν και εγώ δεν τον θυμάμαι (έμαθα όμως ότι ήταν τέσσερα ή πέντε χρόνια μικρότερός μου).
Δέν ξέρω τον άνθρωπο, δεν ξέρω γιατι γράφει τα ψεύδη αυτά, δεν ξέρω τι σκοπό εξυπηρετεί.
Όντας στον δημόσιο βίο πολλά χρόνια έχω δεχτεί πολλές επιθέσεις, πολλές ύβρεις, πολλές συκοφαντίες. Δεν παραπονιέμαι, δυστυχώς είναι.....

Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ;



(μιλάμε για «κόμμα» χωματερή)

Γράφει η Σοφία Τ.
Αυτός που κάνει τον αριστερό, κατάντησε αριστερός ψάλτης του ΠΑΣΟΚ! Τον «χάλασε» η γερμανική Αριστερά που είπε ΟΧΙ σ’ αυτό που αποκαλείται «βοήθεια» στην Ελλάδα και έχει ανοίξει τις… αγκάλες του σε ό,τι πιο σάπιο έχει βγάλει η Μεταπολίτευση-και επικίνδυνο-. Από την μια λέει «δεν θα δώσουμε αριστερό άλλοθι στο ΠΑΣΟΚ» και από την άλλη βάζει όρους(!) για την συνεργασία του σε περίπτωση συγκυβέρνησης(είναι αυτό που θέλει το σύστημα, για να συνεχίσει το έγκλημα κατά των Ελλήνων). Θα συνεργαστεί με βάση το πρόγραμμά που θα ανακοινώσουν. Δείτε τι μάζεψε. Αδέσποτα βρήκαν σπιτικό!

Ο Καρατζαφέρης βρήκε τον τρόπο να κρατήσει τους ψηφοφόρους του...

...Θα τους Λαδώσει!!!!!!!
Δεν μας πιστεύετε;
Διαβάστε

Ο Καρατζαφέρης λαδώνει τους ψηφοφόρους!

Η ΔΗΜ.ΑΡ είναι το χωνευτήρι του ΠΑΣΟΚ

Είναι ξεκάθαρο πια πως τα δυο κόμματα εξουσίας που κυβέρνησαν την πατρίδα μας και διαχειρίστηκαν τις τύχες του λαού της από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για την άθλια κατάσταση που βιώνει ο τόπος μας. Αυτά τα κόμματα εξουσίας που….