Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 27, 2012

Ένας πρώην σταλινοφρουρός-πασόκος στα ψηφοδέλτια του Καρατζάφερη...

Έλληνα ξύπνα: Δες που πάνε τα λεφτά σου από την ληστρική φορολογία..Τα κέντρα μεταναστών μόνο τζακούζι δεν θα έχουν!

Κάθε πτέρυγα (1/5 τομέα) 50 ατόμων περιλαμβάνει:

Νέο κόλπο για νομιμοποίηση λαθρομεταναστών !!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτοί οι αλλόφυλοι ξέρετε τι θα ψηφίσουν...; Εσείς Έλληνες θα έχετε την "τιμή" να ρίξετε την ίδια ψήφο με αυτούς; Το αντέχετε;
 
Ανενόχλητοι, αφού οι αρμόδιες διωκτικές αρχές έχουν πάψει κάθε προσπάθεια διερεύνησης της υπόθεσης, κυκλοφορούν με κλεμμένες άδειες παραμονής 72.980 λαθρομετανάστες. Καταβλήθηκε μάλιστα προσπάθεια να κουκουλωθεί το θέμα από τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση που υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο νομοθέτημά του ήταν η χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς.
Σύμφωνα πάντως με νέα στοιχεία στα χέρια παρανόμως ευρισκομένων στη χώρα μας αλλογενών βρίσκονται πάνω από 120.000 πράσινες κάρτες που έχουν κλαπεί από την πρώην Διεύθυνση Αλλοδαπών των καταργηθέντων νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων. Πολλές από αυτές έχουν αναπαραχθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός (νεο)εποικιστών που εμφανίζονται ως νόμιμοι να διαθέτουν παραποιηθέντα δημόσια έγγραφα.
Από την πλευρά τους υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών επιρρίπτουν τις ευθύνες στους.....

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΙΓΝΙΟ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΙΖΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Σ.Σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κείμενο - ιδεολογικό μανιφέστο...Έχετε υποχρέωση πρώτα στους εαυτούς σας να το διαβάσετε..

(ΤΟ ΔΙΕΘΝΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΔΙΧΩΣ ΡΑΓΙΑΔΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΛΥΑΡΙΕΣ)

Όσο προσεγγίζουμε την ημερομηνία των εκλογών πολλαπλασιάζεται εκθετικά η παραγωγή ιδεολογικοπολιτικών ψευδών και μπουρδολογιών επί ….παντός του επιστητού. Ρηχοί αναλυτές και ανερμάτιστοι λογοκόποι παίρνουν θέση σε στρατηγικού επιπέδου πολιτικά ζητήματα, ξερνάνε ανεύθυνα αφορισμούς και παπαγαλίζουν ημιτελή, μη αφομοιωμένα κλεψίτυπα δάνεια απόψεων. Συζητήσεις για την παγκόσμια ύφεση, το διατροφικό πρόβλημα του τρίτου κόσμου και προβληματισμοί για την αναγκαιότητα της εναλλακτικής ενέργειας, μαζί με ψευτοπατριωτκές κορώνες, αντιρατσιστικές ψαλμωδίες και ευρωλιγούρικα ευχολόγια, περιτυλιγμένα σε προεκλογικό περιτύλιγμα, εναλάσσονται ως δήθεν ιδεολογικοπολιτικές αντιλήψεις υψηλής εμβρίθειας. Ανάμεσα στις μόνιμες κατάρες των μπολσεβίκων και λοιπών μαρξιστών ξετυλίγονται ευτράπελοι σκυλοκαυγάδες μεταξύ «ευρωπαϊστών» και «ευρωσκεπτικιστών», με ολίγη σάλτσα «ατλαντισμού» ή ήπιου ευρωπαϊκού αντιαμερικανισμού.
Τα αριστεροδεξιά εξαπτέρυγα του Καθεστώτος ξορκίζουν τον αντισιωνισμό, ευλογούν τους ....

ΤΑ ΠΟΙΚΙΛΩΝΥΜΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε πάρα πολλά στο παραπάνω κείμενο διαφωνούμε ριζικά αλλά ο κύριος Αποστόλου έχει αποδείξει ότι είναι πάνω από όλα Έλληνας
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Το πρωί της Κυριακής του Θωμά, στις 27 Απριλίου 1941, η Αθήνα παραδόθηκε στα ναζιστικά φουσάτα των αιμοσταγών Γερμανών του Χίτλερ. Στο διάστημα αυτό, ο ελεύθερος Αθηναϊκός ραδιοσταθμός εξέπεμπε τα τελευταία μηνύματα που δημιουργούσαν ρίγη συγκινήσεως και έφερναν δάκρυα στα μάτια όλων των Ελλήνων: «Η πρωτεύουσα περιέρχεται εις χείρας των κατακτητών. Επάνω εις τον Ιερόν Βράχον της Ακροπόλεως δεν κυματίζει πλέον, υπερήφανη η γαλανόλευκος. Αντ΄ αυτής εστήθη το λάβαρον της βίας. Ο φρουρός της σημαίας μας, διαταχθείς να την υποστείλει δια να ανυψωθεί η γερμανική σβάστικα, ηυτοκτόνησε ριφθείς εις το κενόν από του σημείου όπου ευρίσκετο η γαλανόλευκος. Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Αθηνών ύστερα από λίγο δεν θα είναι Ελληνικός. Θα είναι γερμανικός και θα μεταδίδει ψέματα. Ο πόλεμός μας συνεχίζεται και θα συνεχισθεί μέχρι της τελικής νίκης! Ζήτω η Ελλάς, ζήτω το Έθνος των Ελλήνων!»
Το βράδυ της Τρίτης 20 Μαρτίου 2012, στο προπύργιο της Δημοκρατίας μας, την Βουλή των Ελλήνων, οι κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν την.....

Οι γνωστοί Μογγόλοι: Θέλουν ανταλλάγματα στη Θράκη για το άνοιγμα της Χάλκης...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!
 
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για την πρόθεση της Τουρκίας να ανοίξει την Θεολογική Σχολή της Χάλκης η κυβέρνηση της γειτονικής χώρας θεώρησε πως είναι πια ώρα να τεθεί σε λειτουργία το σχέδιο της για την Θράκη ζητώντας ανταλλάγματα σε σχέση με την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

Συγκεκριμένα,

Προκλητική αφίσα στο Μετρό του Λονδίνου για την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδας...

Η απάντησή μας βρίσκεται στα λόγια του Περικλή Γιαννόπουλου, αναφερόμενος στους φραγκολεβαντίνους.
 
«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Δελτίο Τύπου για "κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών"

Κανένα κέντρο υποδοχής - Καμία ανοχή στην παρανομία

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!
 
Προεκλογικά παραμύθια τα «νέα μέτρα Χρυσοχοΐδη». Θα έχουν την ίδια τύχη με τον «φράχτη του Έβρου» που υποσχόταν ο Παπουτσής

Κανένα «κέντρο υποδοχής» δεν πρόκειται να περιορίσει ούτε στο ελάχιστο το πρόβλημα των λαθρομεταναστών. Οι μνημονιακοί υπουργοί κάνουν λόγο για τον περιορισμό λίγων χιλιάδων αλλοδαπών, τη στιγμή που ο συνολικός τους αριθμός στη χώρα ξεπερνά κατά πολύ τα 2 εκατομμύρια. Τη στιγμή που τα σύνορά μας στον Έβρο είναι σουρωτήρι και καθημερινά εισβάλουν στην Ελλάδα ανενόχλητοι περισσότεροι από 300 λαθρομετανάστες.

Η λύση των τεράστιων και αλληλένδετων προβλημάτων της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας απαιτεί άμεσες και ριζικές ενέργειες. Πιο συγκεκριμένα: