Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 29, 2012

Εξώφυλλα περιοδικών. Αποβλακώνοντας τις μάζες..



Το παρακάτω μικρό άρθρο είναι από το πολύ καλό Snippits and Snappits και λέει με λίγα λόγια - και φωτογραφίες - για την ‘κουλτούρα’ των γνωστών ιλουστρασιόν lifestyle περιοδικών. Παντού τα ίδια είναι. Άλλωστε από την ίδια πηγή προέρχονται. Παγκοσμιοποίηση - μαζική, βιομηχανική υποκουλτούρα - υποβιβασμός αξιών - απώλεια εθνικής, πολιτιστικής ταυτότητας - δημιουργία μαζανθρώπων. O tempora, o mores! Ένα σχόλιο μόνο από τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ: Πόλεμος στη Νέα Τάξη και στα εγχώρια και διεθνή μεγαλολαμόγια δεν γίνεται με εθισμό στα τηλεσκουπίδια και στην πορνοκουλτούρα… Όχι γιατί μερικοί μας ζαλίζουν με άρθρα του στυλ «ξυπνάτε» και «δείτε το τάδε βίντεο για το πως ετοιμάζουν τη παγκόσμια κυβέρνηση» και μετά οι ίδιοι ρίχνουν στο πόπολο Τζούλιες για να βεβαιωθεί η μακάρια αποβλάκωσή του…
Snippits and Snappits:
Για τις γυναίκες: Οδηγίες για το πώς να είσαι πόρνη / τσούλα και να βρεις έναν άντρα (για ένα βράδυ τουλάχιστον).
Για τους άνδρες:

Παράνοια..Ο μέχρι πρότινος υβριστής του Κραταζφέρη, Χατζάρας, τώρα υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ..

Εμετός...

Ο Χατζάρας λοιπόν ο μέγας πατριώτης που κυνηγά τους αιώνιους εχθρούς του Ελληνισμού (σιωνισμός) τώρα υποψήφιος με ένα από τα μεγαλύτερα τσιράκια τους!!

Να χαρούμε εμείς πατριώτες που έχει γεμίσει ο τόπος:
Χατζάρα τι έχεις πεις για αυτό το βίντεο;

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή μελών της στις συμπλοκές στην Πανεπιστημιούπολη...Η προπαγάνδα του καθεστώτος συνεχίζεται


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ: ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ “ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ” ΑΡΧΙΣΑΝ!

Πολλά ιστολόγια και ΜΜΕ έκαναν αναφορά περί άγριων συμπλοκών μεταξύ ομάδων που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στην Χρυσή Αυγή και Αναρχικών. Οι συμπλοκές ξεκίνησαν όταν, όπως λένε,  μία ομάδα περίπου 30 ατόμων, που δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με κράνη και ρόπαλα κατά φοιτητών που φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συμπλοκές ξεκίνησαν από το φυσικομαθηματικό και επεκτάθηκαν μέχρι τη φιλοσοφική σχολή! 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ!

ΥΓ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ – ΤΑ “ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ” ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ…

Οι Έλληνες Εθνικιστές απαντούν στις προκλήσεις...Εσύ;

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ !!! Σύγκρουση δύο τουρκικών πυραυλακάτων με 8 τραυματίες !!

Σοβαρό ναυτικό ατύχημα με 8 Τούρκους Ναυτικούς τραυματίες συνέβη σήμερα το μεσημέρι στις 11:15 στη θάλασσα του Μαρμαρά όταν κατά την διάρκεια ελιγμών δύο πυραυλάκατοι κλάσης Kilic II του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού συγκρούστηκαν.

Πρόκειται για τις πυραυλακάτους BORA (Ρ338) και ΑΤΑΚ (Ρ337), οι οποίες εντάχτηκαν στην δύναμη του τουρκικού Ναυτικού το 2010 και 2009 αντίστοιχα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στην ξηρά και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα. Άγνωστο παραμένει το μέγεθος των ζημιών που προκλήθηκαν από τη σύγκρουση στις πυραυλακάτους του ΤDK.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΣΟΚ: "Εξαφανίστηκαν" τα αρχεία των γερμανικών αποζημιώσεων !!!

Εξαφανίστηκε κάθε στοιχείο από το υπουργείο Οικονομικών και από την Τράπεζα της Ελλάδας που να τεκμηριώνει τις καταστροφές που προκάλεσε η γερμανική κατοχή στη χώρα, το αναγκαστικό δάνειο και η κλοπή αρχαιολογικών θησαυρών!

Αυτό ομολόγησε ο υπουργός Οικονομικών -και ευρισκόμενος σε αγαστή συνεργασία με τους Γερμανούς για τα Μνημόνια κλπ.- Φ.Σαχινίδης σήμερα στη Βουλή, όπου συζητήθηκε το θέμα στην ειδική κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Εξωτερικών, 'Αμυνας και Οικονομικών! 
 
«Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στο υπουργείο Οικονομικών ούτε για το δάνειο ούτε για τις αποζημιώσεις. Δεν υπάρχουν....

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ (ΤΗΣ SIEMENS) ΣΤΟ ΛA.Ο.Σ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ...!!!

Νέα μεγάλη πολιτική μεταγραφή για το ΛάΟΣ! Και τι μεταγραφή! Μιλάμε για την πρώην γραμματέα του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Siemens στην Ελλάδα, Μιχ. Χριστοφοράκου, η οποία, ως εκ της θέσεώς της, ασφαλώς και ήταν χωμένη βαθιά μέσα στα κόλπα του αφεντικού της και γνωρίζει καλά τα αμαρτωλά πάρε-δώσε της εταιρείας. Περιχαρής ο Καρατζαφέρης δήλωσε:
«Η κ. Κατερίνα Τσακάλου είναι Ελληνίδα που συνδυάζει την τόλμη, την αποφασιστικότητα και τον πατριωτισμό. Δοκιμάστηκε και έμεινε όρθια. Σήκωσε το ανάστημά της, ενώ πάρα πολλοί περίμεναν ότι....