Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 30, 2012

100.000.000 ευρώ ανά έτος η φύλαξη των λαθρομεταναστών!! Όσο κάνουν τα εισιτήρια α’ θέσης με το αεροπλάνο για την πατρίδα τους!!

Το υπουργείο Προστασίας των Πολιτικών προτείνει οι ΕΔ να επανδρώσουν “αρχικά” τα στρατόπεδα μέχρις ότου βρεθεί ένας αριθμός 3.000 ανδρών που θα αναλάβει να φυλάει επί 24ώρου βάσεως τους 30-40.000 λαθρομετανάστες των στρατοπέδων. Το ΓΕΣ λέει έμμεσα ότι Τώρα είναι πάνω από 1 εκατ. από δαύτους. Τι να κάνουν 30 στρατόπεδα των 1000 ατόμων; Και ποιος θα τους φυλάει; Ρώτησαν να μάθουν τι σημαίνει στρατόπεδο λαθρομεταναστών και τι....

Συνέντευξη του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.."Είμαστε απροσκύνητοι Έλληνες εθνικιστές"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν αντέχουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ το διάλογο με τους Έλληνες εθνικιστές γιατί πολύ απλά τα επιχειρήματά τους είναι συντριπτικά και θα κινδυνεύσουν να ισοπεδωθούν οι πολιτικά ιδεολογήματά τους και ο "ορθολογισμός" τους. Από το βράδυ όμως των εκλογών και έπειτα....ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΞΕΚΙΝΑ

–  Κύριε Μιχαλολιάκο είχα την ευκαιρία να σας πάρω συνέντευξη πριν από ένα χρόνο με αφορμή την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις με ποσοστό 1% μετά την εκλογή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών. Τότε είχατε δηλώσει πως τα ποσοστά είναι πολύ μεγαλύτερα και ότι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων τα κρύβουν. Τώρα η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται σ΄ όλες σχεδόν τις δημοσκοπήσεις με ποσοστά άνω του 3% και την είσοδό της στην Βουλή σχεδόν σίγουρη. Πού οφείλεται αυτή η άνοδος και αυτή η «ομολογία» των εταιρειών δημοσκοπήσεων;
-Δεν πρόκειται περί ουδεμίας αιφνιδιαστικής ανόδου. Αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές των Αθηνών, στις οποίες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έλαβε το 5,3%, ένα μεγάλο μέρος των εθνικιστών και πατριωτών, οι οποίοι ήσαν παγιδευμένοι σε κόμματα της εξουσίας και της παραεξουσίας, απελευθερώθηκαν από την τυραννία της χαμένης ψήφου. Από τις αρχές του 2011, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σύμφωνα με τις μετρήσεις εισέρχεται στο κοινοβούλιο. Tο έχω δει αυτό προσωπικά σε επίσημη δημοσκόπηση, γνωστής εταιρείας, τον Φεβρουάριο του 2011, η οποία τελικά δημοσιεύθηκε με αλλοιωμένα τα ποσοστά. Μάλιστα, την έχω και στην διάθεσή μου, αλλά δεν πρόκειται να πω τίποτε πέραν αυτού, γιατί εμείς οι Χρυσαυγίτες παρ' όλο το γεγονός ότι συμμετέχουμε σε αυτήν την βρώμικη υπόθεση, που είναι η πολιτική στην Ελλάδα, έχουμε λόγο τιμής. Από εκεί και πέρα βέβαια, η άνοδος του Κινήματός μας είναι κατακόρυφος και υπάρχει μία δυναμική που δεν μπορούν να ανακόψουν με την λασπολογία. Οφείλεται δε στην....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κυριακάτικη δημοσκόπηση δίνει 5% στους Έλληνες Εθνικιστές με συνεχείς τάσεις ανόδου και στο ΛΑΟΣ 2%..Η Νέμεσις έρχεται

Μια νέα δημοσκόπηση έρχεται την Κυριακή να ανατρέψει τα σημερινά δεδομένα, να αποδείξει τη ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού αλλά και να επιβεβαιώσει αυτά που λέμε εδώ και ένα περίπου χρόνο.
Συγκεκριμένα θα δημοσιευτεί στην Καθημερινή και έχουμε όλα τα στοιχεία που παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

  • Η Νέα Δημοκρατία καταρρέει και μόλις που προσεγγίζει το 20%
  • Το ΠΑΣΟΚ ξεπερνά το 15%
  • ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ  και Κουβέλης στο 10% με 12%
και τώρα ακολουθούν τα....ωραία

Το ΛΑΟΣ.... ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ στη Βουλή και βρίσκεται μόλις στο 2%, ενώ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φτάνει το 5% με συνεχείς τάσεις ανόδου, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο Ελληνικός λαός είναι πεπεισμένος ότι οι εθνικιστές μπορούν να τον εκπροσωπήσουν επάξια στο Κοινοβούλιο..

Ο Καμμένος συγκεντρώνει....

Δημοσκόπηση του ΟΠΑ για το Kontra αποδεικνύει το αυτονόητο...Οι Έλληνες Εθνικιστές στη Βουλή, οι πατριδοκάπηλοι του ΛΑΟΣ στο 0,5%!!!!

Προμηθευτείτε χάπια και χαρτομάντηλα για τη νύχτα των εκλογών...
"Πατριώτες" και Αριστεροί!

Και όμως κάποιοι ΜογγολόΤουρκοι αγαπούν κάποιους Έλληνες..

Δεν μαντεύετε τα φρονήματα των "αγαπημένων" Ελλήνων των μογγόλων..;
Ας δούμε λοιπόν με τη πόνο ψυχής ένας "φίλος εξ ανατολάς" γράφει για το χαμό του Μπελογιάννη.

"Κάθε ξημέρωμα Κυριακής η ψυχή ενός Τούρκου ντουφεκίζεται στην Ελλάδα"
 (Ναζίμ Χικμέτ για την εκτέλεση Μπελογιάννη)

Αυτή η "αγάπη" των μογγόλων για τους κομμουνιστοσυμμορίτες από που πηγάζει άραγε;
Ίσως από το κοινό συμφέρον και των δύο..

Ο Βαρθολομαίος δείχνει για ακόμη μια φορά το ραγιάδικο, σιωνιστικό προσωπείο του..Ζητά από τον Ελληνόψυχο Μητροπολίτη Σεραφείμ να σιωπήσει..

Τη λήψη μέτρων «για να μην κινδυνεύσει η ενότητα των Ορθοδόξων Εκκλησιών» ζητά με επιστολή του από τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και τα μέλη της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ο Οικουμενικός Πατριάρχης. Ζητά δηλαδή να σιωπήσει ο μητροπολίτης Πειραιώς.
Αφορμή για την επιστολή του κ. Βαρθολομαίου στάθηκαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς, κ. Σεραφείμ, κατά του Πάπα Βενέδικτου, όσων συμμετέχουν στους διαλόγους με την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και τις προτεσταντικές ομολογίες καθώς και τους μουφτήδες και τους Ραβίνους.
Ο Πατριάρχης ενοχλήθηκε και ζητά από τους Συνοδικούς της Ελληνικής Εκκλησίας, μεταξύ άλλων:

Αυτός είναι ο πατριώτης Καμμένος..Υποψήφιος βουλευτής του άνθρωπος των Σιωνιστών (Rothschild) και Χριστιανομάχος...Ξυπνήστε Έλληνες, Ξυπνήστε

Ο γνωστός οικονομολόγος κ. Ίων Στεριώτης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το νεοσύστατο κόμμα Καμμένου στην Α΄ Αθηνών με βάση τις λίστες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και μπήκαν σε διαβούλευση στη σελίδα του κ. Καμμένου στο facebook. Ο κύριος Στεριώτης δεν είναι όποιος κι όποιος όμως από ότι μπορούμε να διαπιστώσουμε. Τι κρύβεται πίσω από τα φλογερά πατριωτικά αντιμνημονιακά κηρύγματα του υπερπατριώτη Καμμένου και το νέο του "πουλέν" ;

Ας δούμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία για το στέλεχος των Α.Ε.
-Είναι κατά δήλωσή του ο άνθρωπος που Εγκατέστησε στην Ελλάδα και διηύθυνε επί 2 χρόνια το Γραφείο Αντιπροσωπείας της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE).

http://www.steriotis.eu/index.htm

Παρακάτω αναλυτικά 1) ανάλυση του κ.Στεριώτη για άμεση ανάγκη απόλυσης 200 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων και 2) το άρθρο για την εκκλησιαστική περιουσία .

10 λόγοι για να ψηφίσεις τους Έλληνες Εθνικιστές!

Οι φετινές εκλογές είναι αδιαμφισβήτητα οι κρισιμότερες των τελευταίων δεκαετιών, ικανές να αποφασίσουν σε μεγάλο βαθμό αν η πορεία που θα ακολουθήσει η χώρα θα είναι προς την ολική καταστροφή και το ξεπούλημα ή την αντιστροφή του ξέφρενου κατήφορου. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι έχετε χορτάσει από την υποκρισία και τους υστερόβουλους σωτήρες, που το μόνο που έχουν τόσα έτη επιτύχει είναι να βυθίσουν την πατρίδα μας σε ένα άνευ προηγουμένου τέλμα.
Χωρίς άλλα περιττά λόγια, παραθέτουμε 10 ξεκάθαρους λόγους για τους οποίους η Χρυσή Αυγή αξίζει την ψήφο κάθε Έλληνα, πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κόμμα στις κρίσιμες επερχόμενες εκλογές:
  • Πιστεύει απαρέγκλιτα στην δημιουργία ενός ισχυρού, ανεξάρτητου, αυτοδύναμου εθνικού κράτους, για το οποίο όλοι οι Έλληνες θα είναι υπερήφανοι και τα υπόλοιπα έθνη περιδεή.
  • Παραμένει διαχρονικά αταλάντευτη και αδιαπραγμάτευτη ως προς την ιδεολογία της, συνεπής στα πιστεύω της και σταθερά προσανατολισμένη στην ολοκλήρωση των εθνικών οραμάτων.
  • Αποτελεί τη μόνη οργανωμένη δύναμη που....

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ;;;

Όταν ανακοινώθηκε πως στις ταράτσες των πολυκατοικιών γύρω από το Σύνταγμα θα τοποθετηθούν ελεύθεροι σκοπευτές, όλοι αναρίγησαν. Η εικόνα αυτή έφερε στο μυαλό όλων την επιβολή καθεστώτος που βρίσκεται εκτός πολιτεύματος, εκτός Συντάγματος, εκτός νόμου. Κάποιοι μειδίασαν, επειδή...διέκριναν τον φόβο του λαού από τους εγκάθετους κυβερνώντες…
Κάποιοι άλλοι θύμωσαν επειδή ξεδιάντροπα το καθεστώς της κατοχικής κυβέρνησης αποφάσισε να στοχοποιήσει πολίτες, ενώ την προηγούμενη ημέρα τουρκικά πλοία (ένα ερευνητικό κι ένα πολεμικό) έκοβαν βόλτες στο Αιγαίο και παραβίασαν τα εθνικά χωρικά ύδατα αλλά και κάθε έννοια φιλικής γειτονίας.
Η αλήθεια είναι πως....