Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 01, 2012

Η μεγαλύτερη ξεφτίλα του Αντώνη Σαμαρά έτοιμη να πραγματοποιηθεί...

Όχι...ΔΕΝ είναι η κωλοτούμπα για το Μνημόνιο..
Όχι...ΔΕΝ είναι η συμφωνία του με το PSI
Όχι...ΔΕν είναι η υποστήριξη του νεοταξίτη Πρωθυπουργού, Παπαδήμα...

Είναι.......

Δημοσκόπηση της Rass...Στη Β'Αθήνας το ΛΑΟΣ καταποντίζεται οι Έλληνες Εθνικιστές ακουμπούν το 4%

Αν στη Β'Αθηνών που κατ'εξοχήν..."αριστερίζει" οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν αυτό το ποσοστό φανταστείτε τι συμβαίνει στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας!

Από μόνο του αυτό το 3,7% στέλνει τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή και το ΛΑΟΣ εκεί που του αξίζει...
Στην ντουλάπα με τους "σκελετούς"

Η ελληνική ομορφιά δεν ξεπουλιέται!!

Μια εκπληκτική φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Facebook και του Twitter στένοντας το ηχηρό μήνυμα "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗ".

Η φωτογραφία -την οποία βρήκαμε στο mediagate.gr- έχει εκατοντάδες like και share και αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας!

Διότι μπορεί οι Έλληνες να περνάνε κρίση, όχι όμως η Ελλάδα, ως πανέμορφη χώρα!

Μπορεί η χώρα μας να....

ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ!


Γελάστε και.....

Αιώνια Τιμή στον Αρχηγό Γρίβα Διγενή...

Γεώργιος Γρίβας Διγενής

Ο Στρατηγός Γρίβας είναι μία ξεχωριστή περίπτωση Ήρωα του Ελληνικού Έθνους του 2ου αιώνος. Ενός ήρωα από αυτούς που μετρώνται στα δάκτυλα της μίας χειρός. Νέος έλαβε μέρος στην μεγάλη εκστρατεία για το όνειρο της Μεγάλης Ελλάδος και πολέμησε στην πανάρχαια πάντοτε ελληνική γη της Μικράς Ασίας. Πρώτος στο πεδίο της μάχης και το 1940. Πρώτος στην μάχη των Αθηνών με την θρυλική «Χ» τα δύσκολα χρόνια του αλληλοσπαραγμού, κρατώντας ψηλά το λάβαρο του Εθνικού αγώνος.
Ο Διγενής υπήρξε παράδειγμα ανδρός γενναίου, ηρωικού και εντίμου. Δύο φορές όμως που επιχείρησε να ανακατευτεί με την πολιτική μέσω εκλογικών διαδικασιών την πρώτη με το κόμμα των Χιτών το 1946 και την δεύτερη στα τέλη της δεκαετίας του ‘50 απέτυχε. Φαίνεται πως η πολιτική δεν είναι για άνδρες ξεχωριστούς όπως ήταν ο Στρατηγός Γεώργιος Γρίβας Διγενής.
Εκεί όμως όπου όλοι σιωπούν είναι στο ηρωικό και επικό του φινάλε. Γέροντας ζούσε σε κρυσφύγετα στην ιδιαίτερη πατρίδα του προσπαθώντας να επιτύχει τον προαιώνιο πόθο της γης του Ευαγόρα για ένωση με την Ελλάδα.
Πάνω από τον τάφο του οι αντάρτες της θρυλικής ΕΟΚΑ τιμώντας τον ήρωα, τον Άνδρα, τον ασυμβίβαστο Πατριώτη, είχαν τότε τραγουδήσει τα λόγια:

«Σιωπά το Έθνος και θρηνεί για τον χαμό του Γρίβα

για τον χαμό του Διγενή, κλάψε Ελλάς πατρίδα.»

 

 

συνέχεια για τους Αγωνιστές της ΕΟΚΑ στο συγκλονιστικό αφιέρωμα...

1η Απριλίου 1955

 

ΕΟΚΑ: Αιώνια Τιμή και Δόξα στους Έλληνες Ήρωες...Ήταν 1η του Απρίλη

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΥΡΙΣΚΕΣΘΕ, ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗΝ ΜΑΣ: ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ.


Ο αγώνας εκράγηκε στις 0.30" το πρωί της lης Απριλίου 1955, ξημερώματα Παρασκευής. Η Κύπρος μετατράπηκε ξαφνικά σε ένα κοχλάζον ηφαίστειο που με τη φωτιά του καταύγαζε τον κόσμο και με τις υποχθόνιες δονήσεις του έσειε τα θεμέλια της γης. 'Ήταν απίστευτο. Ο εχθρός αλαφιάστηκε. Ο λαός ένιωσε να του θερμαίνει την καρδιά η άγια φωτιά. Η νιότη πυρπολήθηκε. Τα λάβαρα των αιώνων υψώθηκαν στα κάστρα. Ολόκληρο το νησί έγινε μια απέραντη γαλανόλευκη σημαία. Κι η μπαρουτοκαπνισμένη ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε από τα πολεμικά τροπάρια του Γένους και τα εμβατήρια του ξεσηκωμού.

Το έθνος ξύπνησε, έστησε αυτί κατά το νότο, η μνήμη της Αγίας Λαύρας φύσηξε σαν πνοή ζωογόνα για να φλογίσει την Ψυχή και να Θεριέψει το εθνικό όνειρο. Εκείνη την πρώτη νύχτα χτύπησε ο Γρηγόρης Αυξεντίου με την ομάδα των Αμμοχωστιανών στη Δεκέλεια. με αποστολή να προκαλέσουν διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος και συσκότιση σ' όλο το νησί. Ο Μάρκος Δράκος με την ομάδα "Αστραπή" ανατίναξαν το Ραδιοφωνικό σταθμό. Άλλες ομάδες ανάλαβαν αποστολές σε.....

ΟΧΙ «ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ» ΣΤΑ Β.ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ κ.ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ - ΟΥΤΕ ΝΕΑ ΙΜΙΑ κ.ΡΟΝΤΟΥΛΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.ΛΑΡΙΣΗΣ

Ποτέ και πουθενά εντός των εθνικών συνόρων, χερσαία ή θαλάσσια θα υπάρξουν χώροι φύλαξης λαθρεποίκων. Η πολιτική και κοινοβουλευτική δράση της Χ.Α μαζί με τον λαό, θα το εμποδίσουν. Αυτό που ζούμε δεν είναι λαθρομετανάστευση. Είναι ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ. Η συμπαγής μάζα όλων αυτών είναι ιδίου θρησκευτικού φρονήματος. Είναι ΙΣΛΑΜ. Είναι στρατός. Είναι στρατός χωρίς στολή. Θα τους αντιμετωπίσουμε ως εν δυνάμει στρατό κατοχής. Η πλειοδοσία εκ μέρους των πολιτικών περί δήθεν πατάξεως του λαθροεποικισμού, λόγω εκλογών και ανόδου της Χ.Α σε όλο της το μεγαλείο. Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές με τον πολιτικό μας αγώνα, είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι. Άπαντες απελαύνονται.


Παραφράζοντας την ρήση του μέγιστου Αρχιμήδους, λέμε....