Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 15, 2012

Αυτός είναι ο Κουβέλης και η Αριστερά στην Ελλάδα..Προμαχώνας της Παγκοσμιοποίησης, του γραικυλισμού, της Χριστιανομαχίας και του Σιωνισμού


Η ΔΗΜΑΡ προτείνει :•Τη λειτουργία των Εκκλησιών και των αναγνωρισμένων Θρησκειών ως Ν.Π.Ι.Δ. Εκκλησιαστικού Τύπου – sui generis.
  Δεν νοείται η πολιτεία να έχει ανάμειξη στη λειτουργία των Εκκλησιών και Θρησκειών. Το Κράτος θα πρέπει να περιορίζει την παρέμβασή του στα εσωτερικά των εκκλησιών και των θρησκειών μόνο σε ζητήματα που αφορούν
στην προστασία της νομιμότητας.

• Την πλήρη κατάργηση του Θρησκευτικού όρκου, σύμφωνα με το πνεύμα των περισσοτέρων Εκκλησιών και Θρησκειών, από την πολιτική, διοικητική και δικαστική ζωή της χώρας. Την αντικατάστασή του με λογοδοσία στην «Τιμή και τη Συνείδηση» και την υποχρέωση της διαφύλαξης του Συντάγματος και την υπακοή στους Νόμους του Κράτους.

• Τη φορολόγηση της Εκκλησιαστικής και Μοναστηριακής περιουσίας καθώς και.....

ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ "ΠΑΣΧΑ"...ΕΥΧΗΘΗΚΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!


  Από Hellas-Orthodoxy
 
«Αυτό το Πάσχα μπορεί να είναι αυτό που σημαίνει η λέξη Πάσχα: έξοδος, ευκαιρία εξόδου από την κρίση.»

Αυτά δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στο "αναστάσιμο" μήνυμά του!
Αναρωτιόμαστε: Δεν γνωρίζει πως το Πάσχα για τους Χριστιανούς ΔΕΝ σημαίνει "έξοδος" (αυτό είναι το νόημα του εβραικού πάσχα, όπου όντως εορτάζεται η έξοδος των Ισραηλιτών από την Αίγυπτο), αλλά μετάβαση, πέρασμα από τον θάνατο στη ζωή, διαμέσου της Αναστάσεως του Χριστού;!
Βαγγέλη, δεν σε...παρεξηγούμε: Εσύ και αρκετοί ακόμα "Έλληνες" πολιτικοί, προφανώς γιορτάζετε το...Πεσάχ!
Εμείς ως Έλληνες Ορθόδοξοι, εορτάζουμε ΤΗΝ.....

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΤΟΝ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΗ !!

Αυτό σημαίνει και "Ανάσταση για το Έθνος"

Το διαχρονικό μίσος των Εβραίων για τον Χριστό: Τολεδώθ Γιεσούα

Απόσπασμα από το βιβλίο «Τι είναι ο Χριστός», του Μητροπολίτη Νικοπόλεως Μελετίου, σελ.126-128
Ο Χριστός δίδασκε, ότι είναι άνώτερος από τον Μωυσό και τον Νόμο του. Αυτό οι Εβραίοι δεν το άντεξαν. Και Τον μίσησαν. Και Τον αρνήθηκαν. Και κάνοντας συμβιβασμούς στην συνείδησή τους, Τον σταύρωσαν.
Από τότε ο λαός του Ισραήλ δεν έπαυσε να αντιμάχεται την δόξα του Υιού του Θεού.
Η πρώτη αντίδραση στην ανάσταση του Κυρίου ήταν η κατασυκοφάντησή τους: ότι τάχα οι μαθητές έκλεψαν το σώμα του Ιησού από τον τάφο! Και ότι τάχα το έκαμαν επίτηδες, για να φτιάξουν τόν «μύθο», ότι αναστήθηκε!
Μα αργότερα κατάλαβαν, ότι η εξήγησή τους αυτή δεν έλεγε τίποτε. Και έγραψαν ένα ειδικό βιβλίο, που φέρει το όνομα Τολεδώθ Γιεσούα (Toledot Yeshu, ספר תולדות ישו, στα εβραϊκά).
Σύμφωνα με επίσημα, καθαρά εβραϊκά στοιχεία, που τα βίσκουμε στη Εβραική Έγκυκλοπαίδεια (Jewish Encyclopedia, vol. 7, New York 1906, σελ. 170-173) το Τολεδώθ Γιεσούα εγράφη τον Μεσαίωνα, δηλ. γύρω στα 1000 χρόνια αργότερα! Και έχει ένα και μοναδικό σκοπό: να μειώσει όσο πιο πολύ μπορεί τον Ιησού Χριστό, για να σβήσει κάθε δυνατότητα επίδρασης χριστιανικής στους Εβραίους.
Το Τολεδώθ Γιεσούα επιχειρεί μια γενική θεώρηση του βίου του Ιησού.
  • Βλασφημεί την

Η Γαλανόλευκη


Η Εθνική Σημαία αποτελεί για μας τους Έλληνες το ιερότερο των συμβόλων. 

Καθαγιασμένη η Γαλανόλευκη από τις θυσίες και τα μαρτύρια ενδόξων ηρώων, από του μεγάλους υπέρ της ανεξαρτησίας αγώνες, περικλύει στις πτυχές της την πλέον ζωντανή «σύνοψη» της Ιστορίας μας. Η Σημαία φωτίζει και λαμπρύνει με την αίγλη της τις ένδοξες σελίδες της Εθνικής μας Βίβλου, σκεπάζει και εξαγνίζει τις λίγες άλλες, τις σκιερές, τις θλιβερές. Είναι η ίδια η Ελλάδα μας αυτό λευκό και κυανό σύμβολο… Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΓΚΑΚΙ...ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΟΧΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ!! ΒΙΝΤΕΟ...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ