Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 25, 2012

Για αυτή την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει μόνο μια λύση...

Στις εκλογές η ψήφος σου στους.....

Βόμβα μεγατόνων από τον ομογενή βουλευτή της Ρωσίας Ιβάν Σαββίδη!!! (Βίντεο)

Τα αποτελέσματα των μυστικών δημοσκοπήσεων σε Ήπειρο-Δ.Μακεδονία και Κρήτη

Και πάλι χωρίς περιττά λόγια θα σας παρουσιάσουμε τα ευρήματα από  κυλιόμενες δημοσκοπήσεις στις περιφέρειες Ηπείρου-Δ.Μακεδονίας και Κρήτης.
Όπως και την προηγούμενη φορά παραθέτουμε τα κατώτατα και τα ανώτατα όρια των κομμάτων.
Πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι σε καμία από τις Περιφέρειες ΔΕΝ καταγράφεται το κόμμα του Μάνου και του Βαλλινάτου (ΔΡΑΣΗ) καθώς και οι αναρχοπρεζάκηδες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ (εκτός της Περιφέρειας Κρήτης)

Ξεκινάμε με την Περιφέρεια Ηπείρου:

Νέο ανθελληνικό παραλήρημα από τη Ρεπούση στο MEGA

Για όσους ενδιαφέρονται αύριο Πέμπτη η Ρεπούση θα βρεθεί στον Πειραιά στον πεζόδρομο της Δραγάτση όπου και θα συζητήσει με φίλους και γνωστούς...
Αναρωτιόμαστε....Θα απαντήσει και σε.."ακραίους" αν βρεθούν στο ίδιο μέρος για...κρασί;
Ίδωμεν..

ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΗΤΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ"! ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ!

Με την σειρά βλέπετε το επίμαχο δημοσίευμα και την απόδειξη πληρωμής (;) που δημοσιεύει ο Ε.Τ, την οργισμένη δήλωση - απάντηση του υποψηφίου στα Ιωάννινα με τον Καμμένο και μια...σύγκριση της υπογραφής του:

Επιβεβεαιώνει το ΒΗΜΑ τα ποσοστά που δώσαμε για τη Χρυσή Αυγή

 Διαβάζουμε στο ΒΗΜΑ:
«Αντιθέτως, τα τελευταία ευρήματα εμφανίζουν τη ναζιστική Χρυσή Αυγή ενισχυμένη, σε υπερβολικό βαθμό, κάτι που οι δημοσκόποι δεν θέλουν να πιστέψουν. Ορισμένοι τη βρίσκουν κοντά σε διψήφια ποσοστά κυρίως λόγω της μυθολογίας που έχει αναπτυχθεί και της άγνοιας του εκλογικού σώματος για τον χαρακτήρα, τη μορφή και τις καταβολές του χουντικο – φασιστικού και αντικοινοβουλευτικού αυτού μορφώματος. Ορισμένοι εκτιμούν ότι τα ψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής συνδέονται και με μια νέα τάση των ψηφοφόρων οι οποίοι προτιμούν να ψηφίζουν άγνωστους, πρόσωπα χωρίς προηγούμενη πολιτική παρουσία»
ΠΗΓΗ 

Η αποκάλυψή μας

Αποτελέσματα κόλαφος για το κατεστημένο στην Α΄ ΑΘΗΝΑΣ και το Υπόλοιπο Αττικής

Το βράδυ αποτελέσματα από....

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για αμεση Ανάπτυξη

ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Από το 1974 μέχρι σήμερα, δηλαδή επί 40 σχεδόν χρόνια οι Κυβερνήσεις Πασόκ και Νέας Δημοκρατίας, με την πλήρη συναίνεση Αριστερών και λεγομένων Δημοκρατικών δυνάμεων συνέθλιψαν την οικονομική ανάπτυξη της χώρας και κατεδίκασαν τον λαό της σε μακροχρόνιο μαρασμό, με τους εξής τρόπους, - Αποβιομηχάνισαν την χώρα.

- Δημιούργησαν έναν τεράστιο και εν πολλοίς άχρηστο Δημόσιο τομέα, που είναι αδύνατο να συντηρηθεί.
- Δανείστηκαν ασύστολα, φορτώνοντας την παρούσα και επόμενες γενιές, με ένα τεράστιο βάρος, χωρίς αντίκρισμα, χωρίς δηλαδή δημιουργία αντίστοιχων υποδομών που θα ¨επέστρεφαν¨ στον λαό το κόστος αποπληρωμής στο οποίο θα υποβληθεί αυτός, και οι μεταγενέστεροι. Και έτσι το χρέος από μόλις 20% του ΑΕΠ το 1973, εκτοξεύτηκε στο 160% για το 2013.
- Αφαίμαξαν απ’ τις Τράπεζες, ένα μεγάλο μέρος των καταθέσεων του λαού, αντικαθιστώντας το με....

Ένα τέραστιο "ΓΙΑΤΙ"

Γιατί Πύρρο..;

Γιατί επέλεξες να συνδέσεις τον εαυτό σου με τα καθάρματα που πρόδωσαν και αφελλήνισαν την Ελλάδα μας;

Γιατί;

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που σε εξόργισαν και σε έκαναν να απολογείσαι στα παιδιά σου

Μια εικόνα "χίλιες λέξεις" για το ρόλο αναρχοπρεζάκηδων...

Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια

Μέγας Αλέξανδρος: Ο Έλληνας Ηγέτης που θα οδηγούσε τον Ελληνισμό στα..άστρα

Εις το παράδοξο και μανιακό αίμα της Ολυμπιάδος απέδιδε ο κατόπιν αρχηγός της ανθρωπότητος τον χαρακτήρα του.Το ότι πέρασε σ’αυτά τα μέρη ο Αλέξανδρος μια εποχή της λιγοστής ζωής του,ότι λούστηκε στα νερά της λίμνης και κυνήγησε στο Δρίσκο,αρκούν για να κάνουν ιστορικά τα Γιάννενα. Διότι υπήρξε ο μεγαλύτερος και ευγενέστερος από τους κατακτητές όλων των εποχών,ο μόνος που δεν έφερε καταστροφές.Έκαμε έργο πολεμικό κι ειρηνικό συγχρόνως.

Πρώτος αυτός έδειξε πραγματική αγάπη για τους λαούς που νίκησε,βοήθησε τον νικημένο να γίνει νικητής μέσα στο κοσμοπολίτικο κράτος του.

Αν δεν πέθαινε τόσο γρήγορα,θα....

“Μια μικρή εικόνα της Ελληνικής κοινωνίας…”

“Την Μεγάλη Παρασκευή ως είθισται ήμουν στο χωριό μου, καθώς είμαι τυχερός και ανήκω σε εκείνη την μερίδα του ελληνικού λαού που έχει ακόμα επαφή με τις ρίζες του στην πατρώα γη που φυλάττει τα ιερά οστά των προγόνων του. Μεγάλη Παρασκευή λοιπόν και όπως η Χριστιανική μας πίστη και η παράδοση εκατοντάδων γενεών προστάζει να κορυφώνεται ο θρήνος για την μαρτυρική θυσία Του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού. Όμως μέσα στο θρήνο υπάρχει η προσμονή της Ανάστασης και της λύτρωσης των ανθρώπων από την φθορά της αμαρτίας, το φόβο του θανάτου-λήθης και την υπόσχεση της αιώνιας ζωής δίπλα στον Δημιουργό μας.
Εγώ, όπως και κάθε… σοβαρός....

Οι "περιούσιοι" δυνάτστες της Goldman Sachs θέλουν Παπαδήμα για Πρωθυπουργό..

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γιατί άραγε..;
Ο Εβραίος CEO της εταιρείας

Κλείνει ο κύκλος του "οικονομικού εναγκαλισμού" της Ευρώπης από τη Goldman Sachs με τη προσθήκη ενός ακόμη εκλεκτού της σε καίρια θέση οδηγού μιας ακόμη μεγάλης ευρωπαϊκής οικονομίας. Ο άνθρωπος που πτώχευσε τη Ρωσία το 1998 και προκάλεσε την άνοδο του Πούτιν στην εξουσία μιας και είχε φέρει τους Ρώσους στα πρόθυρα επανάστασης είναι έτοιμος να αναλάβει την τράπεζα της Αγγλίας.
Μιλάμε για τον....

Η Ρωσία θέλει να στείλει παρατηρητές για τις εκλογές στην Ελλάδα! Γιατί άραγε;

Για ποιόν λόγο η Μόσχα ενδιαφέρεται για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα; Υπάρχουν ενδείξεις τέτοιες στην Μόσχα που δημιουργούν υποψίες αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος στην χώρα γεννήθηκε και που πέθανε η δημοκρατία;

Λίαν προσφάτως είδαμε να εξαιρείται αναίτια μία ρωσική εταιρεία (διαβάστε παρακάτω αναλυτικά) που εκδήλωσε ενδιαφέρον για επιχειρηματική δράση στην Ελλάδα. Παλαιότερα είδαμε άλλες (πολύ χειρότερες και άκρως εθνικά επικίνδυνες) "παρεμβάσεις" Ελληνικών κυβερνήσεων, που αρνήθηκαν να χρησιμοποιήσουν πληρωμένο "υλικό" επειδή είχε ρωσικό λογισμικό (περίπτωση συστήματος GIS που αγόρασε η ΕΥΠ, αλλά δεν δούλεψε χωρίς να αιτιολογηθεί η άρνηση χρησιμοποίησής του). Την ίδια -περίπου- χρονική περίοδο είδαμε την....