Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 26, 2012

Σκληρή ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής κατά των αριστερομπολσεβίκων και λοιπών κολαούζων τους.

Είναι φανερό, πως το κατοχικό-μνημονιακό μεταπολιτευτικό σύστημα έχει πανικοβληθεί με την απήχηση της Χρυσής Αυγής κι έχουν εξαπολύσει τα καλοπληρωμένα αριστερίστικα-παρακρατικά σκυλιά τους προς τρομοκράτηση των πάντων. Τους προειδοποιούμε: η υπομονή μας εξαντλείται! Να μη μας δοκιμάζουν, γιατί τους περιμένουν μεγάλες και πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις…

(ΥΓ): Αν ετοιμάζουν τίποτα περίεργα πράγματα για την ημέρα των εκλογών, την 6η Μαΐου, ας το ξεχάσουν όσο είναι νωρίς. Γιατί αν το επιχειρήσουν....

Για γέλια οι "αντρατσιστές" και λαθρομεταναστολάγνοι..Ούτε λεωφορείο δε γεμίζουν στις συγκεντρώσεις τους..

Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Εκλογικό Σποτ 2012

ΝΕΟ ΑΝΤΙ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑ «ΣΤΑΘΗ»


Ο κατά Κακαουνάκην «συλλέκτης πολυτελών αυτοκινήτων»…

Άργησε κάπως, από το προηγούμενο παραλήρημά του κατά της Χρυσής Αυγής, ο ξεπεσμένος σταλινομπολσεβίκος «Στάθης» (που κατήντησε αρθρογράφος-σκιτσογράφος σε αστικά ΜΜΕ), αλλά… ξαναχτύπησε. Και ξαναχτύπησε, γιατί τον έχουν χτυπήσει κατακούτελα τα εντυπωσιακά ποσοστά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, που μέρα με την ημέρα τραβούν την… ανηφόρα. Κι απ’ την μία… εύχεται (τάχα) να μπούμε στη βουλή για να… ξευτιλιστούμε, κι απ’ την άλλη κάνει έκκληση προς....

ΝΕΟΛΑΙΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ: "ΠΥΡΡΟ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ..."

Αναλυτικά το κείμενο που δημοσιεύεται στο blog της βορειοηπειρώτικης νεολαίας :

"Όταν ρώτησαν τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο, γιατί άφησε την ακαδημαϊκή καριέρα και έγινε πολιτικός, εκείνος τους απάντησε αφοπλιστικά «από φιλοδοξία» για να συνεχίσει και να πει πως «δεν υπάρχει ανώτερη καταξίωση για κάποιον άνθρωπο, από την πολιτική. Η οικονομική, η κοινωνική και η επιστημονική καταξίωση είναι σημαντικές αλλά η ανώτερη είναι όταν οι συμπατριώτες σου αποφασίζουν να τους εκπροσωπείς»
 
Κάποτε, άνθρωποι κάποιου κόμματος, πλησίασαν τον μεγάλο Τσιτσάνη και του πρότειναν να μπει στο ψηφοδέλτιο τους. Η απάντηση του μεγάλου ρεμπέτη ήταν: "Εγώ είμαι ο Τσιτσάνης όλων των Ελλήνων δεν μπορώ να γίνω ο Τσιτσάνης του ενός και του άλλου".

Κάθετα αντίθετος σε....

Ο Ολάντ έδωσε το στίγμα του....Τυφλή υπακοή στο Σιωνισμό:

Francois Hollande: "Θα είμαι αμείλικτος με την καταπολέμηση του αντισημιτισμού αν εκλεγώ.."





Διαβάστε και τη συνέχεια της συνέντευξής τους που.... απειλεί τους Γάλλους με....

10 Θέσεις της Χρυσής Αυγής εν όψει εκλογών

1. ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

2. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

3. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.

4.

Γιατί το κατεστημένο(Σαμαράς-Βενιζέλος) στοχοποιεί Χρυσή Αυγή και Καμμένο;

Πιθανόν να έχετε παραξενευτεί με την ηρεμία που επικρατεί μεταξύ Πασοκ και Νδ, παρόλο που απομένουν πλέον λίγες μόνο μέρες για τις Εκλογές της έκτης Μαίου: Πέρα από "κόντρες" για δευτερεύοντα θέματα όπως τα ντημπέητ, οι Βενιζέλος και Σαμαράς αποφεύγουν τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και τα βάζουν...με μικρότερα κόμματα!

Γιατί γίνεται αυτό;

Ελληνικός Στρατός έτοιμος για όλα - Νυκτερινή άσκηση μία ανάσα από τα σύνορα!!! (βίντεο)

Συνεχίζονται οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες του ΕΣ ημέρα και νύκτα ακόμα και υπό τις πλέον δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας. Οι αξιέπαινες προσπάθειες του ΕΣ ο οποίος δοκιμάζεται καθημερινά από τις περικοπές που έχει υποστεί τα τελευταία τρία χρόνια πραγματοποίούνται στο πλαίσιο της προσπάθειας της ενίσχυσης των δυνατοτήτων των μονάδων να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του σύγχρονου πεδίου της μάχης ακόμα και κατα την διάρκεια της νύκτας.
Μία από τις πιο πρόσφατες ασκήσεις του ΕΣ περιελάμβανε την....

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΕΥΠ! ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!!!

Η κατάργηση της ΕΥΠ είναι πλέον μονόδρομος αν πρέπει η Ελλάδα να αποκτήσει επιτέλους μιά αξιόπιστη και αποτελεσματική Υπηρεσία Πληροφριών. Η ΕΥΠ κατάντησε τα τελευταία χρόνια όχι απλά έναν χώρο όπου εξυπηρετούνταν πολιτικά συμφέροντα και παιχνίδια αλλά και εστία κατασκευής πολιτικών παιχνιδιών και άλλων ευτράπελων. Τα όσα τραγικά συμβαίνουν μας έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν και θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και στο μέλλον όσο δεν δίνεται η μοναδική αποτελεσματική λύση, δηλαδή η διάλυση της.
Πριν μόλις δύο εβδομάδες ήταν που δημοσιεύαμε τα...

Αθανάσιος Διάκος: Ο Άγιος της Ρούμελης



Έμειν’ ο Διάκος στη φωτιά με δεκοχτώ λεβέντες,
τρεις ώρες επολέμαε με δεκοχτώ χιλιάδες.
Σκίστηκε το τουφέκι του κι’ εγίνηκε κομμάτια,
και το σπαθί του έσυρε και στη φωτιά ν’ εμπήκε,
έκοψε Τούρκους άπειρους κι’ εφτά μπουλουκμπασάδες.
Πλην το σπαθί του έσπασε ν’απάν’ από τη χούφτα
κι’ έπεσ’ ο Διάκος ζωντανός εις των εχθρών τα χέρια.
Χίλιοι τον πήραν απ’ εμπρός και δυο χιλιάδες πίσω.

Στις 24 Απριλίου 1821, μαρτύρησε και έφυγε από τη ζωή Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ο....