Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 28, 2012

Νέο εκλογικό σποτ της Χρυσής Αυγής!

Ο Στέφανος Χίος διαψεύδει τον Αιβαλιώτη για δήθεν προπηλακισμούς Χρυσαυγιτών


γράφει ο Στ. Χίος, παρουσιαστής της εκπομπής ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2

Χτες το βράδυ ο αρχηγός της “Χρυσής Αυγής” συνοδευόμενος από τη γυναίκα του και στελέχη του κόμματος επεσκέφθη το EXTRA 3 για να μιλήσει καλεσμένος στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2, αμέσως μετά το “Αποκαλυπτικό Δελτίο”. Ο Αιβαλιώτης επειδή είχε κλάσει μαλλί με όλα όσα είπε… κατά του κόμματος του Μιχαλολιάκου, είπε στους αστυνομικούς που τον συνόδευαν και που πληρώνουμε εμείς από την τσέπη μας να τον βγάλουν από τη πίσω πόρτα για να μην πέσει μούρη με μούρη(ο γενναίος)με τα στελέχη του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου. Οι αστυνομικοί έντρομοι και χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς(είμασταν παρόντες), τον φυγάδευσαν σαν τον κλέφτη από την πίσω πόρτα κι ενώ η… γυναίκα του Μιχαλολιάκου και τα στελέχη έμπαιναν στο στούντιο του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ.
Πέραν τούτου ουδέν. Τι φοβήθηκες ρε Αιβαλιώτη; Μήπως σε δείρει μια γυναίκα;
Άσχημο δρόμο έχεις πάρει Αιβαλιώτη με τις....

ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1998 Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ!



ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ...


Στὶς 28 ἀπριλίου 1998 ἡ ἱεραρχία τῆς ἐκκλησίας ἐξέλεξε ὡς νέο ἀρχιεπίσκοπο 'Αθηνῶν καὶ πάσης ῾Ελλάδος τὸν μητροπολίτη Δημητριάδος καὶ ῾Αλμυροῦ (Βόλου) Χριστόδουλο, ὁ ὁποῖος ἦταν ὁ ἐπικρατέστερος καὶ δημοφιλέστερος ἱεράρχης. οἱ ἐκλέκτορες ἱεράρχες ἦσαν 77· ἀλλὰ ἀπουσίαζε ὁ μητροπολίτης Φλωρίνης Αὐγουστῖνος, καὶ ἔτσι ψήφισαν οἱ 76. στὴν πρώτη ψηφοφορία ὁ Δημητριάδος Χριστόδουλος πῆρε 23 ψήφους, ὁ....

Η εβραϊκότητα της Goldman Sachs


"Ένα μεγάλο καλαμάρι βαμπίρ" που είναι "παντού", χαρακτηρίζει σε μεγάλο άρθρο του, το περιοδικό Rolling Stone, την Goldman Sachs, τον χρηματοπιστωτικό κολοσσό, γνωστό για την ηγετική του θέση στη διεθνή σκηνή και για το ρόλο του στην διαδικασία «αναπροσαρμογής» του ελληνικού χρέους προ της εισαγωγής της χώρας μας στην Ευρωζώνη.

Το αξιοσημείωτο άρθρο (εδώ) για την Goldman Sachs, λέει ότι το "πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για την Goldman Sachs είναι ότι είναι παντού.

"Η πιο ισχυρή επενδυτική τράπεζα στον κόσμο είναι ένα μεγάλο καλαμάρι βαμπίρ τυλιγμένο γύρω από το πρόσωπο της ανθρωπότητας, που αδυσώπητα επιτίθεται με....

Η πιο αποκρουστική εικόνα της ημέρας...!

Δείτε τη:

Το αφιέρωμα του Reuters στη Χρυσή Αυγή

Δείτε το βίντεο:

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Έγινε σταδιακά και ύπουλα. Πρώτα σε μια υπηρεσία, σε έναν οργανισμό, σε μια ΔΕΚΟ, σε μια τράπεζα, μετά σε όλα, ΠΑΝΤΟΥ. Πριν την «ανάπτυξη», την «πρόοδο», τον «εκσυγχρονισμό» και την «καλύτερη εξυπηρέτηση», αν είχες ένα πρόβλημα με την τηλεφωνική σου γραμμή πχ, τηλεφωνούσες στον ΟΤΕ, απαντούσε ένας υπάλληλος, τον ενημέρωνες για το θέμα, σου έδινε τις ανάλογες πληροφορίες ή σε συνέδεε με κάποιον άλλον αρμοδιότερο υπάλληλο και μέσα σε δυο-τρία λεπτά είχε τελειώσει η δουλειά σου.
Σήμερα, τηλεφωνείς σε έναν πενταψήφιο αριθμό, αντί τον δεκαψήφιο του παρελθόντος. Σου απαντά ένα ηχογραφημένο μήνυμα και το πρώτο που σου λέει είναι:

Αυτή είναι η Δημοκρατία τους...Ο ξεφτιλισμένος Παπούλιας με τις βίλες και τις μεζονέτες του και 1.000.000 Έλληνες να πεινούν