Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 03, 2012

"ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;"

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου* 

Την περασμένη εβδομάδα στον Τύπο και ευρύτερα στο διαδίκτυο δημοσιεύθηκε ανοιχτή πρόσκλησή μου προς τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, προκειμένου να δηλώσει ξεκάθαρα και χωρίς περαιτέρω υπεκφυγές, ποιος τελικά εισέπραξε τα χρήματα της τραπεζικής επιταγής του ενός εκατομμυρίου ευρώ (1.000.000,00 €) που διέθεσε υπέρ των φτωχών. Παρότι όμως, πέρασε μία εβδομάδα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρης, απέφυγε μέχρι τώρα να... απαντήσει. Προσωπικά πιστεύω, και τον καλώ να....

Η τελική μας εκτίμηση για τις εκλογές

Από αύριο το βράδυ, μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, το blog μας θα κάνει την τελική του εκτίμηση για τις εκλογές..

Αφού συγκεντρώσουμε και τις τελευταίες κρυφές δημοσκοπήσεις, αλλά το σημαντικότερο, αφού πάρουμε τον παλμό και το σφυγμό από τις υπόλοιπες περιφέρειες με τις οποίες έχουμε άμεση σχέση (Κρήτης, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Αττικής), θα είμαστε σε θέση να δώσουμε τα όρια που θα κινηθούν τα κόμματα.

Μην σας προκαλέσει έκπληξη το γεγονός, αύριο και μεθαύριο να δείτε δημοσκοπήσεις με σημαντικές αποκλίσεις η κάθε μια. Η προπαγάνδα του....

Έλεγχοι DNA έβγαλαν... Έλληνα τον γεωργό 5.000 χρόνων στην Φινλανδία!!

Κυριολεκτικά οι τροφοσυλλέκτες τρώγανε βαλανίδια και ήταν βόρειοι ενώ ο γεωργός Έλληνας! Η γεωργία εξαπλώθηκε στην Ευρώπη πριν από χιλιάδες χρόνια από το Νότο έως τον μακρινό Βορρά, με διαδοχικά μεταναστευτικά βήματα, σύμφωνα με μία νέα σουηδο-δανική επιστημονική έρευνα. Η μελέτη ανέλυσε το DNA τεσσάρων σκανδιναβών αγροτών της νεολιθικής εποχής και διαπίστωσε ότι..... είχαν πολύ περισσότερα κοινά γονίδια με τους σημερινούς Νοτιοευρωπαίους, όπως οι Έλληνες, οι Κύπριοι και οι κάτοικοι της Σαρδηνίας, παρά με οποιοδήποτε άλλο ευρωπαϊκό λαό!
 
: Οι ερευνητές των πανεπιστημίων της Ουψάλα, της Στοκχόλμης και της Κοπεγχάγης, με επικεφαλής τους Πόντους Σκόγκλουντ και Ματίας Γιάκομπσον, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο αμερικανικό περιοδικό «Science», σύμφωνα με....

AKOY ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κείμενο Ιδεολογικός Φάρος
 
Το σάπιο καθεστώς της χρηματοπιστωτικής και κλεπτοκρατικής τηλεδημοκρατίας και τα κομματικά παράγωγά του, κατατάσσουν κατά την συμβατική διαχείριση του πολιτικού τόξου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην άκρα δεξιά του πολιτικού φάσματος. Η γραμμική θέαση του πολιτικού φάσματος είναι μια απλοϊκή όσο και στρεβλωτική θεώρηση του πολιτικού γίγνεσθαι, νεωτερικής κοπής, ανάλογης της γραμμικής θεώρησης του ιστορικού γίγνεσθαι, η οποία οδηγεί στην υιοθέτηση μιας ρηχής και κοντόθωρης αναλυτικής ερμηνευτικής του θεάτρου των πολιτικών γεγονότων. Αυτός είναι και ο λόγος που το πολιτικό σύστημα αδυνατεί σήμερα να ερμηνεύσει τις βαθύτερες λαϊκές διεργασίες που οδήγησαν στην εκρηκτική άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Το εργαλείο πολιτικής ανάλυσης που διαθέτει, τόσο στην αστική-φιλελεύθερη, όσο και.....

Θυμήσου αυτές τις εικόνες πριν πας να ψηφίσεις...

Εθνική Αντίσταση: Χ.Α. γιατί γεννηθήκαμε (και θα πεθάνουμε) ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ


Ταγός είναι ο δημιουργός της ιστορίας. Ουραγός είναι ο αιχμάλωτος της ιστορίας. Λαγός είναι ο δραπέτης της ιστορίας. Η πατρίδα μας σήμερα βιώνει την απόλυτη ταπείνωση, διότι σαράντα χρόνια τώρα, εναπέθεσε τις τύχες της σε σπιθαμιαία πολιτικά μεγέθη, σε χθαμαλά αναστήματα, σε ανίκανους τυχοδιώκτες και κλεπτοκράτες, που καταλήστεψαν και ενθυλάκωσαν την δημόσια περιουσία, περιφρονώντας και ατιμάζοντας τον λαό. Η πατρίδα εναπέθεσε την ιστορία της, στους δραπέτες της ιστορίας.
Οι πολιτικοί της....

Αυτός είναι υποψήφιος με τη Ντόρα Μητσοτάκη στη Θράκη μας...Σκεφτείτε πριν ψηφίσετε!

ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ Ο ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ... ΠΑΛΙΟΣ ΓΝΩΡΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ... ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΛΧΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΡΤ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ...

Πύρινο μήνυμα της Εκκλησίας: "Προδώσατε τον λαό - Τώρα ήρθε η ώρα του λαού"!


Στις δύσκολες ώρες η Εκκλησία σηκώνει για άλλη μια φορά το λάβαρο της επανάστασης κατά της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας και κάνει κάλεσμα την Κυριακή "Ο λαός να υπογράψει το συμβόλαιο με τους δικούς του όρους"!
Το αντιμνημονιακό κάλεσμα είναι πραγματικά πύρηνο ανήκει στον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμο, ο οποίος κάθεται στο θρόνο που καθόταν και ο Παλαιών Πατρών Γερμανός: "Οι καιροί άλλαξαν. Ὁ Λαός απεγοητεύθη, επροδόθη, εταπεινώθη, αγανάκτησε. Λάθη δέν συγχωρούνται πλέον. Ὁ Λαός τούς καλεί νά υπογράψουν τό δικό του συμβόλαιο μέ τούς δικούς του, ευτυχώς, όρους". 
Μάλιστα στέλνει και.....

ΣΟΚ!! ΔΕΙΤΕ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ!!!

Πιστεύω στον ένοπλο αγώνα ως μόνη λύση για τους λαούς που αγωνίζονται για την απελευθέρωσή τους. Πολλοί θα με αποκαλέσουν τυχοδιώκτη και πράγματι είμαι αλλά διαφορετικού τύπου απο εκείνους που διακινδυνεύουν το τομάρι τους για να υπερασπίσουν έναν ιδανικό Τσε Γκεβάρα. Ένα εξώφυλλο που τα καθεστωτικά μέσα δεν θα δείξουν ποτέ. Εδώ και μέρες τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης μας βομβαρδίζουν με εξώφυλλα και συνετεύξεις του Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου οπου φέρεται να εκθειάζει και να υμνεί τον Χίτλερ.
 
Ο ίδιος φυσικά σε πολλές συνεντεύξεις του έχει δηλώσει πως θα πολεμούσε με λύσσα τους Ναζί και πως εκτιμά τον Χίτλερ σαν πολιτική προσωπικότητα και τιποτα παραπανω. Αυτό όμως αποτελεί μια δική του προσωπική τοποθέτηση, όμως προκαλεί αίσθηση το γεγονός οτι κανείς δεν ασχολείται με τους λάτρεις του σφαγέα Στάλιν...(Κ.Κ.Ε...)
Αν αναφέρουμε τη φράση ''Πατρίδα ή θάνατος'' θα χαρακτηριστούμε φασίστες, ελάχιστοι όμως....

Συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο Liako.gr.. "Θα είμαστε η φωνή της Ελληνικής Ψυχής στο Κοινοβούλιο"

6οι οι Έλληνες Εθνικιστές, πρώτη η ΝΔ, εκτός Ντόρα, Οικολόγοι..

Πρίν λίγες ημέρες δημοσιεύσαμε μυστική δημοσκόπηση για λογαριασμό μεγάλου ιδιωτικού καναλιού και του ΠΑΣΟΚ.

Θριάμβος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..Συντριβή ΠΑΣΟΚ..Εκτός Βουλής ΛΑΟΣ, Ντόρα, Οικολόγοι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Σήμερα παρουσιάζουμε την επόμενη δημοσκόπηση της ίδιας της εταιρείας που τα αποτελέσματά της σοκάρουν το καθεστώς. Τα θεμέλια του πολιτικού συστήματος τρίζουν επικίνδυνα και ο Ελληνικός λαός θα δώσει πιθανόν τη χαριστική βολή την Κυριακή.
Ακολουθούν τα αποτελέσματα(με αναγωγή των αναποφάσιστων):
ΝΔ: 27,2%
ΠΑΣΟΚ:

ΣΟΚ! ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!


  Από το φιλικό Hellas-Orthodoxy
 
Πρόκειται για το καινούριο προεκλογικό φυλλάδιο του Λαος, που όπως βλέπουμε στην φωτογραφία μοιράζει ένα παιδάκι λαθρομεταναστών (ίσως και τσιγγανάκι)!

Τι έχουν να μας πουν τώρα οι "μεταναστοφάγοι" του Λαος;

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΥΛΙΚΟ;;

Ελληνόπουλα δεν υπάρχουν γι' αυτή τη δουλειά; Ειδικά....