Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 05, 2012

Προεκλογικό δώρο στο μαρξιστικό παρακράτος…


ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΤΗΣ MARFIN!

Σήμερα, συμπληρώνονται δύο χρόνια από την σύγχρονη κομμουνιστική θηριωδία της Marfin. Και βέβαια, όχι μόνο δεν έχουν πιαστεί οι δράστες, αλλά επιπλέον η υπόθεση πάει στο αρχείο! Στα μουλωχτά, τώρα ....

Αυτό εννοούν οι προοδευτικοί ''πολυπολιτισμό'';; Συλλήψεις Ισλαμιστών στην Αγγλία για ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων γυναικών!!!

Με την κατηγορία του ακρωτηριασμού γεννητικών οργάνων συνελήφθησαν δύο ισλαμιστές στο Μπέρμινχαμ της κεντρικής Αγγλίας.

«Η έρευνα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, ελπίζω όμως ότι οι συλλήψεις αυτές θα στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι αντιμετωπίζουμε με μεγάλη σοβαρότητα αυτές τις υποθέσεις», τόνισε η Καρολίν Μαρς, εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας.
 
«Ο ακρωτηριασμός γεννητικών οργάνων είναι μια βαριά σωματική βλάβη που υφίστανται τα κορίτσια. Ακόμα και αν οι γονείς τους δεν την θεωρούν πράξη μίσους, πρόκειται για μια επίθεση εναντίον ενός παιδιού και είναι παράνομη», προσέθεσε.

Η αστυνομία συνέλαβε τους....

Η εκτίμησή μας για τις εκλογές

Με άγνοια κινδύνου και με την πιθανότητα να εκτεθούμε ορατή, θα τολμήσουμε και θα κάνουμε μια πρόβλεψη για τα αποτελέσματα της αυριανής μέρας.
Οι εκτιμήσεις μας βασίζονται σε πληροφορίες που δημοσιεύσαμε τις προηγούμενες μέρες από τις μυστικές δημοσκοπήσεις αλλά και από την επαφή των μελών του blog με τις ιδιαίτερες πατρίδες τους τις τελευταίες 2 ημέρες.
Συν τοις άλλοις η κίνηση των ετεροδημοτών είναι ιδιαίτερα μειωμένη με το ΠΑΣΟΚ να μετακινεί σύμφωνα με πληροφορίες μας λιγότερα από 1200 άτομα πανελλαδικά και τη ΝΔ να προσεγγίζει τους 5500 χιλιάδες.
 Χωρίς άλλα λόγια θεωρούμε ότι κάπως έτσι θα διαμορφωθούν τα αποτελέσματα:

Πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία με ποσοστό από.....

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!! ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ...

Όσοι από αυτους ψήφισαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις Εθνικές εκλογές. Εκτός του γεγονότος ότι το ΣΤΕ έκρινε παράνομη και την συμμετοχή τους στις δημοτικές εκλογές, τότε ψήφισαν όσοι ψήφισαν με ειδική λίστα που τώρα δεν υπάρχει. 
 
Όπου τους δείτε να....

Μια πρόγευση από την τελική μας εκτίμηση...

Μένουν κάτι παραπάνω από 12 ώρες από το άνοιγμα των εκλογικών κέντρων...
12 ώρες μας χωρίζουν από την πιο σημαντική ψηφοφορία μετά την μεταπολίτευση και οι Έλληνες δείχνουν πιο έτοιμοι από ποτέ για τη μεγάλη...μάχη.
Μέσα σε άθλια προπαγανδιστικά μηνύματα από τα δολοπλόκα ΜΜΕ και τους ψεύτες πολιτικούς, οι Έλληνες στέλνουν στο Κοινοβούλιο τους Έλληνες Εθνικιστές..
Τους αγωνιστές του Έθνους και της Πατρίδας.
Την ελπίδα για την προσπάθεια Ανάστασης του Γένους.

Αλλά για αυτά έχουμε καιρό...Από τις 7 το βράδυ της Κυριακής, και μετά, θα μιλάμε για μέρες..Το ηχηρό χαστούκι όμως στο πολιτικό σύστημα και στο δικομματισμό δίνεται και από τα υπόλοιπα κόμματα.

Έτσι έχουμε τουλάχιστον 6 "νόμους" που ενδέχεται είτε η ΝΔ, είτε το ΠΑΣΟΚ να ΜΗΝ είναι πρώτο κόμμα.
Πρώτη και καλύτερη η....

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Αγαπητοί συναγωνιστές έρχεται η ώρα που όλοι οι πολιτικοί προδότες έτρεμαν την δικιά μας ώρα την ώρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πρέπει όμως να σταθούμε δυνατοί σε όση λάσπη κι αν μας ρίξουν έτσι ώστε να μην πάρουν τη νίκη που όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να πάρουμε. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Ένας ακόμη λόγος για στηρίξεις το Εθνικιστικό Κίνημα...Ο εβραϊκός Σιωνισμός επιτίθεται στη Χρυσή Αυγή

Να ποιό είναι το ΠΑΣΟΚ και οι ψηφοφόροι του...

ANDPAKISTAN
ANDPAKISTAN1
Εμείς τα γράφαμε και τα ξαναγράφαμε... Οι μοναδικοί που.....