Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 19, 2012

Μαρτίνος Λούθηρος για τους μογγολόΤούρκους

" Οι Τούρκοι είναι ο λαός της οργής του Θεού."
Μαρτίνος Λούθηρος

Το καθεστώς θέλει να φιμώσει τον Φωτισμένο Ιεράρχη της ΕλληνοΟρθοδοξίας Σεραφείμ


Υπείκων εις τον σωτηριώδη λόγο του ενσαρκωθέντος Κυρίου ότι τα μέλη του σώματός Του πρέπει να είναι το άλας της γης και το φως του κόσμου και η βίοτή τους να αποδεικνύει καθημερινώς τον συντονισμό της προς την Ευαγγελική αλήθεια ως «πόλις επάνω όρους κειμένη» (Ματθ. 5:13-14) χρεωστώ ως ποιμένας της Εκκλησίας να γνωστοποιώ τα κατ’ εμέ εις τους διακονουμένους υπό της αναξιότητός μου.

Όπως προ ολίγου χρόνου τα λεγόμενα «ομοερωτικά» σωματεία με είχαν εγκαλέσει ποινικά δια....

Η απάντηση της Ρεπούση για τη Γενοκτονία των Ποντίων...

Διαβάστε τι έγραψε στο facebook..
Χωρίς Σχόλια...

Όλοι οι υποτακτικοί του Σιωνισμού στο κόλπο. Πάνε σε εκλογές για να βγάλουνε την Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής!!!

Όπως διαβάσατε και στον τίτλο, πάνε σε εκλογές για να βγάλουνε την Χρυσή Αυγή εκτός βουλής.
Έλληνες και Ελληνίδες, ο μεγαλύτερος συστηματικός πόλεμος Μαζικής παραπληροφόρησης γίνετε τον τελευταίο καιρό για να καταφέρουνε να αλλάξουνε την γνώμη του Ελληνικού Λαού. Εσείς πιστεύετε ότι δεν τα βρήκαν μεταξύ τους οι πολιτικοί Αρχηγοί? Πραγματικά το πιστεύετε αυτό?
Κανείς δεν περίμενε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, κανείς δεν το φανταζόταν, όταν η Χρυσή Αυγή την εβδόμη Μαΐου ανακηρύχτηκε "Νικητήρια" με 7% τρέμανε οι βίλες όλου του Σαθρού πολιτικού Συστήματος και όλου του Σαθρού δημοσιογραφικού Συστήματος. 

Το διεθνές ΑμερικανοΓερμανικό Σιωνιστικό Λόμπυ με τις δυνάμεις των διεθνών ΜΜΕ αποκάλυψε τα χαρτιά του με τον πόλεμο που έκανε σε συνεργασία με όλα τα Παρακρατικά Ελληνικά κόμματα. 
Ναι Κυρίες και Κύριοι και το Συ.Ριζ.Α. στο κόλπο, αυτή ήτανε όλη η...

Ξεκινάει η απόλυτη φίμωση του διαδικτύου... Πρώτη δικαστική απόφαση στην Ελλάδα για τα πνευματικά δικαιώματα!!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διατάχθηκε η λήψη τεχνολογικών μέτρων παρεμπόδισης της πρόσβασης χρηστών σε ιστοσελίδες μέσω των οποίων διακινούνται παράνομα ψηφιακά έργα, προστατευόμενα με δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με την απόφαση 4658/2012 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, έγινε δεκτό το αίτημα οργανισμών συλλογικής διαχείρισης δικαιωμάτων επί μουσικών και οπτικοακουστικών έργων. Οι ελληνικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών σύνδεσης στο διαδίκτυο υποχρεούνται, με βάση την απόφαση να λάβουν τεχνολογικά μέτρα προκειμένου να καταστεί αδύνατη η....

Ο Δαρβίνος για τους μογγολότουρκους...

“Ο πολιτισμός οφείλει να εξαφανίσει την Τουρκική φυλή προκειμένου να επιβιώσει!”
“Η καταστροφή του Τουρκικού έθνους επιβάλλεται από τους φυσικούς νόμους και θα συνεισφέρει στην πρόοδο του πολιτισμού”
Εάν θεωρούν οι....

Οι μελέτες που καταρρίπτουν τον μύθο της πολυπολιτισμικής κοινωνίας - Μια επιστημονική προσέγγιση

Άλλη μια καταπληκτική ανάρτηση από την ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Οι μελέτες τον Robert Putnam

Σύμφωνα με τά ευρήματα έρευνας του καθηγητή του Πανεπιστημίου του Harvard Robert Putnam, όσο πιο έθνοτικά διαφοροποιημένη είναι μία κοινότητα, τόσο μικρότερη εμπιστοσύνη δείχνουν τά μέλη της τό ένα στό άλλο, από τους γείτονες τους μέχρι τους κρατικούς αξιωματούχους. Μάλιστα αυτή ή αρνητική επίπτωση της διαφορετικότητας συμφωνά μέ τόν Putnam «είναι χειρότερη από ότι φανταζόμασταν. Και δεν είναι μόνο ότι δεν εμπιστευόμαστε ανθρώπους πού δεν μας μοιάζουν. Στις έθνοτικά διαφοροποιημένες κοινότητες, δεν εμπιστευόμαστε [ακόμα και] ανθρώπους πού μας μοιάζουν». 


Ο Ρόμπερτ Πάτναμ

Ακόμα καί αν σταθμιστούν τά ευρήματα της έρευνας γιά παράγοντες, όπως ή τάξη, τό εισόδημα κ.λπ. δείχνουν παρ' όλ' αυτά ότι όσο περισσότεροι άνθρωποι άπό διαφορετικές φυλές ζουν στην ίδια κοινότητα, τόσο μεγαλύτερη είναι ή έλλειψη εμπιστοσύνης. 


Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ό καθηγητής Putnam «Δεν εμπιστεύονται τόν....

Νέα επίθεση στο site της Χρυσής Αυγής...Σα λυσασμένοι σκύλοι πολεμούν το Εθνικιστικό Κίνημα τα τσιράκια των Σιωνιστών..Και πάλι όμως..

...η απάντηση που θα πάρουν θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και επικών διαστάσεων

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Λαϊκού Συνδέσμου "Χρυσή Αυγή"

Νέα συντονισμένη επίθεση (DDoS attack - Denial of Service) δέχεται από χθες το βράδυ η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής - www.XryshAygh.com
Το μέγεθος της επίθεσης είναι ....

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ....

1) Δέχομαι την τρίτη μεγάλη ιδεολογία της Ιστορίας, την πιο ριζωμένη στο ιστορικό παρελθόν του Λαού μου. Το ίδιο ενάντια στον κομμουνισμό-διεθνισμό όσο και στον φιλελευθερισμό-οικουμενισμό.
2) Δέχομαι την ανάγκη ενός κράτους θεμελιωμένου και οικοδομημένου μ’ αυτήν την ιδεολογία που θρέφει και κατευθύνει συνεχώς την ατομική και συλλογική ζωή. Ενός κράτους που εξυπηρετεί αυτές τις αέναες επαναστατικές αρχές της Εθνικιστικής Κοσμοθεωρίας διαρκώς, με τελικό σκοπό την μορφοποίηση μιας νέας κοινωνίας κι’ ενός νέου τύπου ανθρώπου.
3) Δέχομαι τις....

"Ο Στάλιν και οι Κομμουνιστές κυνηγούσαν τους Έλληνες του Πόντου για να τους σφάξουν"

Αυτά έκανε ο "πατερούλης"...ως άξιος συνεχιστής του Κεμάλ..

Και σήμερα υπάρχουν κόμματα (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ) που υμνούν τον σφαγέα των Ελλήνων, αλλά κανείς δημοσιογράφος δεν τολμά να μιλήσει..
Ευτυχώς όμως υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και παίρνουν τις ανάλογες απαντήσεις...

Πόντος γη Ελληνική...!! Πορεία τιμής και μνήμης στη Θεσσαλονίκη -Άπαντες παρόντες!!

Δεν Ξεχνώ...Τον Ελληνισμό Τιμώ