Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 21, 2012

"Εθνικιστής" και "ανεπιθύμητος" ο Φ.Φραγκούλης στο Υπουργείο Άμυνας για τους Οικολόγους...Ή καλύτερα να πούμε τους πολιτικούς συνοδοιπόρους του Κουβέλη...

Η δήλωση της επικεφαλής των Οικολόγων έχει ως εξής:

Όπως ανέφερε η Ι. Κοντούλη «είπαμε κι ένα άσχημο αν θέλετε για μας σημείο, κάτι που μας στεναχωρεί πάρα πολύ: η παρουσία στην υπηρεσιακή Κυβέρνηση του στρατηγού Φραγκούλη. Για μας είναι μία κίνηση που θα έπρεπε να διορθωθεί γιατί όταν έχει υπερασπιστεί συνθήματα ιδιαίτερα εθνικιστικά, που θα έλεγα φέρουν πρόβλημα στην εξωτερική πολιτική της χώρας αυτός δε θα μπορεί να είναι υπουργός, κατά την άποψη μας, σε μία υπηρεσιακή Κυβέρνηση».

Δείτε και το βίντεο...:

Αυτοί είναι οι "φίλοι" μογγόλοι...Αφιέρωμα των Τούρκων στους κρεμασμένους ... Πατριάρχες!


Ένα εμετικό αφιέρωμα στους Έλληνες Οικουμενικούς Πατριάρχες που ... κρεμάστηκαν από τους Τούρκους έκανε η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ και είναι πραγματικά σημαντικό να πληροφορηθούν και αυτοί που δεν ξέρουν, για τα "ματωμένα ράσα" του Έθνους!
Πρώτος μάρτυρας ήταν ο Κύριλλος Α’ Λούκαρις, ο οποίος απαγχονίστηκε από τους Τούρκους γιατί τόλμησε να ιδρύσει τυπογραφείο στην Πόλη με σκοπό να επιμορφώσει τους υπόδουλους Έλληνες, το 1637.
Δεύτερος εθνομάρτυρας ήταν ο Παρθένιος Γ', το 1657, που κρεμάστηκε λόγω της....

Βρήκαμε και άλλον κωλοτούμπα της πολιτικής...!!

Πρώτος διδάξας ο Γ. Καρατζαφέρης...
Ακολούθησαν κατά σειρά οι Γ. Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς, Μπένυ και πρόσφατα ο Π.Καμμένος...

Τώρα όμως υπάρχει και μια κυρία της πολιτικής, κόρη γνωστού Αποστάτη, που από σήμερα παίρνει τον τίτλο του "κωλοτούμπα"..
Γιατί;
Δείτεο βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε τι εννοούμε..

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στο ΣΚΑΙ: "Θα πολεμήσουμε για τα συμφέροντα των Ελληνικού λαού..Η λαθρομετανάστευση είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα"

Οι κουκουλοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ

Δείτε το βίντεο...

Ιστορικά τεκμήρια για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου
Οι Πόντιοι από το 1461 και έπειτα γνώρισαν διωγμούς και προσπάθειες για το εξισλαμισμό και εκτουρκισμό. Η απόφαση για την εξόντωση των Ελλήνων (και Αρμένιων) πάρθηκε από τους Νεότουρκους το 1911, εφαρμόστηκε κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου πολέμου και ολοκληρώθηκε από το Μουσταφά Κεμάλ στην περίοδο 1919 - 1923. Τον Δεκέμβριο του 1916 εκπονήθηκε από τους Εμβέρ και Ταλαάτ, ηγέτες των Νεότουρκων, σχέδιο εξαφάνισης των Ποντίων που προέβλεπε, «άμεση εξόντωση μόνον των ανδρών των πόλεων από 16-60 ετών και γενική εξορία όλων των ανδρών και γυναικοπαίδων των χωριών στα ενδότερα της Ανατολής με πρόγραμμα σφαγής και εξόντωσης». Η ήττα της Τουρκίας από τις δυνάμεις της Αντάντ έφερε μια προσωρινή ανάπαυλα στο σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων. Η νέα τουρκική κυβέρνηση υποχρεώθηκε να δώσει άδειες επιστροφής σε όσους εξόριστους είχαν επιβιώσει. Η διεθνής τάση μετά την λήξη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου για την....

Εικόνες Τιμής και Δόξας..Όταν οι Εύζωνες αποδιδούν φόρο Τιμής στους Πόντιους...

  
Δείτε και τις υπόλοιπες συγκλονιστικές φωτογραφίες...

Και σε αυτές τις εκλογές οι ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν μόνο μια ΕΘΝΙΚΗ επιλογή..

Μην χαρίσετε την ψήφο σας σε εθνοπροδότες

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ!  

ΑΞΙΑ-ΤΙΜΗΣ παιδιά, με τις μαύρες μπλούζες και τα αρχαιοελληνικά γράμματα, δεχθείτε την αμέριστη συμπαράσταση από μία Περήφανη Ελληνίδα Εθνικίστρια, 36 ετών, απόφοιτη Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, πτυχιούχος τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, εργαζόμενης σε θέση στελέχους στον ιδιωτικό τομέα, με όνειρα και ελπίδα (ακόμα) για το μέλλον. Και για να προλάβω κάποιους αναγνώστες, αναφέρω απλά τον τίτλο των σπουδών μου, όχι για εντυπωσιασμό-καύχημα, αλλά για έναν πολύ απλό λόγο και μόνο:

Οι ψηφοφόροι (όπως με περηφάνια δηλώνω και εγώ) - συναγωνιστές και πολλά από τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν στερούνται επιστημονικής κατάρτισης, απαντώντας έτσι με την ευκαιρία που μου δίνεται, στην ‘λασπολογία’ πλείστων περιφερόμενων στα τηλεοπτικά κανάλια ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ πολιτικών αρχηγών και εκπροσώπων σημερινών κομμάτων, αποκαλώντας και χαρακτηρίζοντας την πλειονότητα των μελών του κόμματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ως....

Δημοσιο-κάφροι...

Χωρίς ιδιαίτερη διάθεση να σχολιάσουμε το άθλιο δημοσίευμα από τα διαδικτυακά φερέφωνα του φιλελευθερισμού, απάντουμε στους συντάκτες του με την ανάρτησή μας, που τους αφορά άμεσα...

Επειδή και η ηλιθιότητα των δημοσιογράφων;! έχει τα όριά της...

Επειδή και η προπαγάνδα και η ηλιθιότητα έχει τα όριά της...

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ!

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα να παραβρίσκομαι στην αποψινή εκδήλωση της Ελληνικής ομογένειας της πόλης του ΣΙΚΑΓΟ, με την ιδιότητα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Με την ευκαιρία της 25ης Συνόδου του ΝΑΤΟ, μετέφερα νωρίτερα την άφιξή μου εδώ, προκειμένου να βρεθώ μαζί σας.

Η σκέψη όλων των Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα είναι κοντά σας, κοντά στην απανταχού Ομογένεια, που με το ακλόνητο φρόνημα και τη βαθιά ριζωμένη εθνική της συνείδηση αποτελεί σημαντική δύναμη ευημερίας και προόδου, τόσο για τις τοπικές κοινωνίες, όσο και για τη μητέρα πατρίδα.

Ο Απόδημος Ελληνισμός αποτελεί, αναμφισβήτητα στο σύνολό του, ένα....

Μία ακόμη πολυπολιτισμική «μάχη» με όπλα και τραυματία στην Αθήνα

Για μία ακόμη φορά η Αθήνα μετατράπηκε σε πεδίο μάχης προς δόξα της πολύ-πολιτισμικότητας που ορισμένοι προοδευτικοί κύκλοι της αριστεράς ευαγγελίζονται. Αυτή την φορά η «μάχη» δόθηκε σήμερα το μεσημέρι στο παζάρι στο Γκάζι όπου για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, Ρομά και Πακιστανοί συνεπλάκησαν
Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και οι κάποιοι έβγαλαν πιστόλια και άρχισαν να πυροβολούν. 
Μία από τις....

Όλα τα νεοφιλελεύθερα "παιδάκια" μαζί...

Τζήμερος, Μάνος και Βαλλαινάτος μαζί στις επόμενες εκλογές....

Πού το ξέρουμε;
Το ανακοίνωσαν οι ίδιοι πριν από λίγο στο Facebook..
Διαβάστε:

Αυτή είναι η "δημοκρατία" τους...Προσπαθούν για ακόμη μια φορά να αποκλείσουν από το debate τη Χρυσή Αυγή...

Διαβάστε την είδηση των καθεστωτικών ΜΜΕ..

Η "Παγκοσμιοποίηση" από το στόμα ενός φωτισμένου Γέροντα της Ορθοδοξίας..