Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 24, 2012

Σε πείσμα όσων ποντάρουν στον τρόμο για να ισχυροποιήσουν τον δικομματισμό


Σε πείσμα όσων ποντάρουν στον τρόμο για να ισχυροποιήσουν τον δικομματισμό

Απίστευτη οικονομική ανάλυση από το BBC, η οποία δικαιώνει όσους υποστηρίζουν ότι η χώρα μπορεί να πληρώνει μισθούς και συντάξεις, αν σταματήσει να εξυπηρετεί το χρέος, δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του καναλιού. Αυτό που μας λένε, είναι ότι μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς χρηματοδότηση πλέον, άρα δεν μπορούν να μας απειλούν και ότι εμείς έχουμε το πάνω χέρι στις μελλοντικές διαπραγματεύσεις.
Μεταβολή στην....

Να ποιά είναι η "νεολαία" της Αριστεράς...Ονειρεύονται κοσερβοκούτια ακόμη..Εμετός!

Τα συνθήματα που ακούγονται στο βίντεο είναι απο την κατάθεση στεφάνων για την Ένωση των Επτανήσων στην Κέρκυρα..

Νέο εμετικό άρθρο από τους γραικύλους του ΣΥΡΙΖΑ στην αναρχοφυλλάδα τους "Αυγή"...Το μίσος τους για κάθε τι Ελληνικό είναι πια εμφανές



Ο τίτλος του κειμένου: "Μια ωδή στον αδικοχαμένο Φαλμεράυερ", όπου ο συντάκτης επικροτεί πλήρως τις ιστορικές ανακρίβειες, τα ψεύδη και την προπαγάνδα του ανθέλληνα Φαλμεράυερ, για την ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού...

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερα από τα "σκυλιά" του Σιωνισμού, της Νέας Τάξης και του Διεθνισμού..
Οι άνθρωποι έχουν πάρει το ISO αφελληνισμού από τις λέσχες τους και το τηρούν πιστά..

Το χειρότερο όλων όμως είναι πως τους επευφημούν και ορισμένοι "πατριώτες" επιδιώκοντας να φέρουν στην εξουσία ένα απόβλητο της παγκοσμιοποίησης..
Τους νέους πνευματικούς και φυλετικούς γεννίτσαρους του μπολσεβικισμού.

Οι Έλληνες καλούνται να πράξουν το καθήκον τους και να υπερασπίσουν με κάθε τρόπο τη Χώρα μας από τα μιάσματα της Αριστέρας...Μιας Αριστεράς που πρόδωσε τους αγώνες του Έθνους στο πέρασμα της Ιστορίας και βάλθηκε να εξαλείψει κάθε Εθνική και Φυλετική συνείδηση στον Αρχαιότερο και Λαμπρότερο Λαό

και η απάντηση με ...λέξεις

Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει προεκλογικούς αγώνες

Οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν μάθει να δίνουν συνεχείς μάχες μες στην κοινωνία και να τις κερδίζουν. Τα χθεσινά γεγονότα στην Πάτρα που είχαν ως αφορμή τον τραγικό χαμό ενός 30χρονου Έλληνα από τρεις Αφγανούς έφεραν για πολλοστή φορά στην επιφάνεια το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και τις τεράστιες επιπτώσεις που επιφέρει στην πατρίδα μας όπως η ανεργία, η υποβάθμιση του περιβάλλοντος, η εγκληματικότητα και κυρίως η απώλεια ανθρώπινων ζωών. Ένα θέμα που για τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις είναι δευτερεύον και για κάποιες άλλες αφορμή για ψηφοθηρία ή χειρότερα δημιουργίας ψηφοφόρων (αφού θέλουν πέρα από άσυλο, χαρτιά και εργασία να τους δώσουν και πολιτικά δικαιώματα!), για την Χρυσή Αυγή παραμένει προτεραιότητα, καθώς αποτελεί κίνδυνο αφελληνισμού της πατρίδας μας...
Το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα στέκεται δίπλα στον Έλληνα πολίτη που....

Πώς η Goldman Sachs και οι εγχώριοι πράκτορές της διέλυσαν την Ελλάδα..

Ο Φώτης Κουβέλης γίνεται το άνδρο των γραικύλων και των ανθελλήνων...

Μετά τη συμφωνία με τους Οικολόγους Πράσινους, την είσοδο Ρεπούση στο Κοινοβούλιο, ο Φώτης Κουβέλης ανακοινώνει την κάθοδο με τη Δημοκρατική Αριστερά, ενός άξιου τέκνου του Τουρκικού Προξενείου στο νομό Ροδόπης..

Του πρώην κολαούζου της Ντόρας Μητσοτάκη, Ιλχάν Αχμέτ...
Διαβάστε και την εμετική ανακοίνωση των γραικύλων...
Προτείνουμε στη Ρεπούση να γράψει ένα βιβλίο μαζί με τον μογγολόσπορο και να διδαχθεί στα Ελληνικά σχολεία για να προάγουμε την "ελληνοτουρκική φιλία"

Συνεχίζεται ο λαθρο-εποικισμός από τα φερέφωνα του διεθνισμού..Ο Καμίνης συνέχίζει να δίνει άδειες στα λαθρο-Ορκς για να ανοίγουν Internet cafe..

Οι κάτοικοι με τις αντιδράσεις, οι φορείς με τις παραινέσεις αλλά και όλες οι έρευνες καταδεικνύουν πως η γκετοποίηση του κέντρου της Αθήνας έχει υπερβεί όλα τα όρια. Παρόλα αυτά ο Καμίνης συνεχίζει ακάθεκτος να δίνει άδειες σε ίντερνετ-καφέ. Για ένα ακόμη δημοτικό συμβούλιο φέρνει νέες άδειες προς έγκριση και πάλι στις περιοχές που τα ίντερνετ καφε είναι περισσότερα από τις γωνίες.

Παρότι τα παραδείγματα πλέον είναι εκατοντάδες, παρότι οι περισσότερες άδειες ενώ δόθηκαν για ίντερνετ καφέ στην πορεία τα εν λόγω καταστήματα μετατράπηκαν σε οτιδήποτε άλλο...ο Καμίνης δεν αλλάζει και συνεχίζει να τα αδειοδοτεί και που δίνει άδειες; στην οδό Αγίου Μελετίου, στην Ηπείρου, στην Μηθύμνης, στην Αριστοτέλους, στην Δροσοπούλου...δηλαδή όπου δεν πάει άλλο!

που θέλουν να μας φτάσουν;
θέλουν να....

Τα τουρκοκάναλα συνεχίζουν να προκαλούν και να δηλητηριάζουν την ψυχή των Ελλήνων με τα μογγολοσήριαλ...

Το ένα στη θέση του «Είναι Στιγμές», το άλλο μετά το EURO. Δύο είναι τα τουρκικά σίριαλ που κρατάει ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 στα χέρια του αυτή την στιγμή και όπως όλα δείχνουν θα μας κρατάνε συντροφιά το καλοκαίρι.

Ένα από αυτά είναι το...

Ένας από τους λόγους που η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας πρέπει να είναι....Στρατιωτική!

Φράγκος Φραγκούλης στην τελετή μνήμης του Κώστα Ηλιάκη:
"Είμαι ένας απλός στρατιώτης και ήρθα αποτίσω φόρο τιμής σε έναν Ήρωα"

Όλη η ομιλία του:

ΟΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!

"Ο κόσμος στο εξωτερικό του πρέπει να καταλάβει, πως άσχετα με την στρατιγική τους σημασία για το Ισραήλ, το Σινά τα υψίπεδα του Γκολάν, τα στενά του Τιράν και η όχθη δυτικά του Ιορδάνη βρίσκονται στην καρδιά της Εβραικής ιστορίας. 
 Ούτε κι έχει ολοκληρωθεί ακόμα η 'παλινόρθωση του ιστορικού Ισραήλ". Άπο τον καιρό της επιστροφής στην Σιών, ένα αιώνα τώρα, προχωρεί μια διπλή διαδικασία αποκισμού και επέκτασης των συνόρων μας. Δέν φθάσαμε ακόμα στο τέρμα . Ο ίδιος ο λαός του Ισραήλ θα καθορίσει τα σύνορα του κράτους του" -ΜΟΣΕ ΝΤΑΓΙΑΝ -"JERUSALEM POST" 10/8/1976 "22 Oκτωμβρίου 1902¨Λονδίνο ....
Χθές μίλησα με τόν ....