Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2012

Νίκος Μιχαλολιάκος στο sigmalive κατά προσκυνημένων ΜΜΕ: "Ντροπή στα ΜΜΕ που ανήγαγαν σε μέγα θέμα ένα ατυχές περιστατικό όταν την ίδια ώρα παίζουν τουρκικά σήριαλ και ξεχνούν τον Αττίλα"

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ... ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΘΕΛΕΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΚΩ...!!!

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩ... ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ... ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ .....

Και πώς να αλλάξουν οι κομμουνιστομπολσεβικοί; Πάντα ψεύτες ήταν...Ο ΣΥΡΙΖΑ μας λέει ότι ο Αμυράς δεν ήταν υποψήφιός ενώ τα ντοκουμέντα αποδεικνύουν το αντίθετο!

Είμαστε το αύριο κι είσαστε το χθες!

Όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και δη τις δύο τελευταίες ημέρες με το συμβάν με τον Ηλία Κασιδιάρη, μας αποδεικνύουν πόσο οι άνθρωποι που βγαίνουν ακόμα στο γυαλί δεν έχουν καμία σχέση κι επαφή με την ελληνική κοινωνία. Ας τα πάρουμε, όμως από την αρχή. Στο ατυχές συμβάν του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη, την Ρένα Δούρου και την Λιάνα Κανέλλη βρήκε αφορμή το βρώμικo σύστημα των ΜΜΕ να χύσει τόνους χολής και λάσπης κόντρα στην Χρυσή Αυγή. Ένα συμβάν που περιελάμβανε προσβολές προς τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, ένα μπουγέλωμα με ποτήρι νερό κι ένα ξώφαλτσο χαστούκι μετουσιώθηκε σε απειλή προς την Δημοκρατία με διεθνές αντίκτυπο!
Νομίζουν όλοι αυτοί οι υποκριτές και τα φερέφωνα της κλεπτοκρατίας πως.....

Κανέλλη: "Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σας σφάξουμε..Κανένα πρόβλημα"...Κυρά Εισαγγέλεα, ακούς ή πρέπει να σε πάρει τηλέφωνο ο αριστερομπολσεβίκος Δελλατόλας για να επέμβεις..;

Αυτοί είναι αμετανόητοι εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ: ΔΟΥΡΟΥ : "ούτε βήμα πίσω από το ψήφισμα των Κορυσχάδων. ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ;

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εδώ η κυρία Ράϊκου δεν έπρεπε να επέμβει...."δημοκράτες";

Μετά το "θερμό επισόδιο" και την παρεκτροπή του Ηλία Κασιδιάρη η Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας με πάθος για την "ιερή σκυτάλη του ψηφίσματος των Κορυσχάδων" που θα καθορίζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι  "δεν θα κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε βήμα πίσω από το ψήφισμα των Κορυσχάδων".
Κανείς φυσικά δεν την ρώτησε τι εννοούσε, είτε γιατί δεν κατάλαβαν τι είπε, είτε γιατί βιαζότανε να τελειώνει η εκπομπή .
Ποιό είναι λοιπόν το περίφημο "Ψήφισμα των Κορυσχάδων"
Ήταν το ψήφισμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΕΑΜ της 27ης Μαΐου του 1944, το οποίο αποτέλεσε την πολιτική βάση της απόπειρας ένοπλης κατάληψης της εξουσίας τον Δεκέμβριο του 1944 από το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ! Ας δούμε τι έλεγε στο άρθρο 8:

Πιστοί υπήκοοι του πολυπολιτισμού και του Σιωνισμού οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το GAY-PRIDE...Ενώ ζητούν να δώσουμε άσυλο σε όσους gay αλλοδαπούς διώκονται από τις χώρες τους;!

 "Οι Οικολόγοι Πράσινοι για μια ακόμη χρονιά στηρίζουμε και συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του Athens Pride, μια γιορτή για την ελευθερία, την πολυμορφία και το σεβασμό στην προσωπική ζωή, του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας κοινωνικού φύλου όλων. 
Μια γιορτή για την εξάλειψη της ομοφοβίας, της λεσβιοφοβίας της τρανσφοβίας και των κοινωνικών προκαταλήψεων. Το Σάββατο 9 Ιουνίου από τις 11.00 το πρωί θα.....

Ανακοίνωση του Ηλία Κασιδιάρη: "Θα λογοδοτήσουν όλοι όσοι σκηνοθέτησαν το περιστατικό..Κριτής μου ο Ελληνικός Λαός"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ετυμηγορία έχει ήδη βγει και είναι συντριπτική υπέρ των Ελλήνων Εθνικιστών και του Ηλία Κασιδιάρη. Η κάλπη της 17ης Ιουνίου θα το αποδείξει

Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που - χωρίς τη θέλησή μου - ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.
Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες. Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.
Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να...

Ο Χρήστος Παππάς, βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, απαντά στη Ντόρα Μητσοτάκη για τη φράση της "Θα πλάκωνα τον Κασιδιάρη..": "Η κόρη ενός αποστάτη, η αποτυχημένη πολιτικός, καλύτερα να σιωπήσει και να αποχωρήσει από την πολιτική.."

Αξιότιμη κυρία,

Μετά τις χθεσινές σας δηλώσεις από τηλεοράσεως στις οποίες αναφέρατε ότι «θα πλακώνατε στο ξύλο» τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής και συναγωνιστή μου κύριο Ηλία Κασιδιάρη θέλω να σας επισημάνω τα κάτωθι.

Τζάμπα μαγκιές, κυρία Ντόρα.

Όπως κι εγώ, έτσι και οι υπόλοιποι Ελληνες που παρακολούθησαν τις δηλώσεις σας δεν θα περίμενα περισσότερη σεμνότητα από μια πολιτικό που η πολιτική της σταδιοδρομία στηρίχθηκε όχι στην αγωνιστική της παρουσία στην κοινωνία, αλλά στην συγγένεια πρώτου βαθμού με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κύριο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, πολιτικό σας μέντορα και πρώτο διδάξαντα την αποστασία και την πολιτική μετάλλαξη. Δικαίως θα πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος δι’ εσάς.

Δυστυχώς χάσατε εχθές την....

Λυσσάξαν οι μογγόλοι για τον Νίκο Μιχαλολιάκο που μίλησε για σκλάβες πατρίδες..Αυτοί βέβαια έχουν το δικαίωμα να μιλούν για Δυτική Θράκη και Τούρκους..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να συνηθίσουνοι ουνομογγόλοι το γεγονός ότι οι Έλληνες....ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ....και τώρα πια θα έχουν και εκπροσώπηση στη Βουλή..
Μια Βουλή υποτακτική και "φιλική" προς τις ορέξεις του, αλλά τώρα αποκτά χρώμα γαλανόλευκο και με...παραλλαγή! Και όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις οι μογγόλοι.....χ.ζονται
 
Με αναφορές στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΘΕΜΑ» ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος για την επιθυμία να διεκδικήσει την Κωνσταντινούπολη από την Τουρκία(!) σχολιάζει ο τουρκικός Τύπος τις δηλώσεις του κ. Μιχαλολιάκου χαρακτηρίζοντάς τον ως τον «Έλληνα φύρερ». 

«Δεν λέω πως πρέπει να πολεμήσουμε με τους Τούρκους, αλλά μην ξεχνάμε πως....

Πολεμική Αεροπορία προς Τουρκία:"Μαζέψτε τα αεροσκάφη σας ,θα καταρριφθούν...κατά λάθος"!!!

Δυσάρεστη έκπληξη για μία τετράδα F 16 της τουρκικής ΠΑ, η οποία κάνοντας ένα από τους συνηθισμένους "ανατολίτικους τσαμπουκάδες" ,μπήκαν στο πεδίο βολής Άνδρου. Μόνο που εκείνη τη στιγμή πλοία του Ελληνικού Στόλου εκτελούσαν βολές με πραγματικά πυρά! 
Τα πληρώματα των πλοίων είχαν εγκαίρως εντοπίσει τους "μουσαφίρηδες" και έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα. Ταυτόχρονα όμως η Λάρισα ,επιοινώνησε με τους Τούρκους στο Εσκί Σεχίρ τους οποίους και ενημέρωσαν ότι τα F 16 τους ,μπορεί και να καταρριφθούν έστω και χωρίς να....

Ιστορικό ντοκουμέντο της Λέσχης Bilderberg: Ο Σιωνισμός αποκαλύπτεται και αποκαλύπτει τον εχθρό του..ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ακόμη απορείτε όλοι σας γιατί πολαμούν λυσσαλέα τη Χρυσή Αυγή και τους Έλληνες Εθνικιστές όλοι; Όλο το καθεστώς της Ελλάδας δομήθηκε στις επιταγές του Σιωνισμού και του Διεθνισμού.. Μόνο ανάχωμα και φόβος τους είναι ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ..
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ που βρήκαν πια τη φωνή του και θεσμικά...Μέσα στη Βουλή. 
Όποιοι ακόμη θεωρούν ότι όλα αυτά είναι συνωμοσίες, απλά τους προτείνουμε να κάνουν...λοβοτομή!




Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG (όργανο του Σιωνισμού και της Νέας Τάξης) αποκαλύπτει τον πραγματικό της εχθρό: ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ
Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Σημείωση συντάκτη: Έχουμε πάρει εκατοντάδες έγγραφα από τη συνεδρίαση του 1966. Αυτό είναι ένα έγγραφο ντοκουμέντο του Wikileaks, για το οποίο θα γράψουμε πολλά περισσότερα άρθρα στις επόμενες μέρες.
Έγγραφα που διέρρευσαν από τη διάσκεψη της Λέσχης Bilderberg του 1966 που έλαβε αποκλειστικά το Infowars αποκαλύπτουν πώς ήδη πέντε δεκαετίες πριν, οι  Γερουσιαστές των ΗΠΑ είχαν κατηχηθεί με την πεποίθηση ότι «ο εθνικισμός είναι επικίνδυνος» από τους ελιτιστές της Bilderberg, οι οποίοι πίσω από τις πλάτες των μελών τους σχεδιάζουν.....