Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 14, 2012

Πρός όλους τους Έλληνες: Δεν υπάρχει ανάπαυση πριν τη μεγάλη μάχη..

Πλησιάζει η Κυριακή...Πλησιάζει η 17 Ιουνίου.
Μια μερά που μπορεί συμβολικά να κατοχυρωθεί ως η μέρα της Αναγέννησης του Ελληνισμού.
Μια μέρα που το φυλετικό ένστικτο του Έλληνα θα οδηγήσει τους Έλληνες Εθνικιστές στη Βουλή με ποσοστά που θα έκανε το Σιωνιστικό κατεστημένο να έχει εφιάλτες για μήνες.

Ίσως και άθελά μας αυτές τις ημέρες ήμασταν, για ακόμη μια φορά, οι πρώτοι που είπαμε πως η Χρυσή Αυγή με τη δυναμική που έχει μπορεί να "χτυπήσει" την τρίτη θέση (για την τέταρτη δεν το συζητάμε..).
Δεν το κάναμε για να χαροποιήσουμε ορισμένους, ούτε για να επαναπαύσουμε άλλους.
Έπρεπε όμως να σπάσουμε την προπαγάνδα των ΜΜΕ που είχαν ξεκινήσει έναν αεναή πόλεμο λάσπης και κατασυκοφάντισης του Εθνικιστικού Κινήματος.

Και κάπου εκεί ήρθε ένα χαστούκι...Ένα χαστούκι που αφύπνισε τις κοιμισμένες και υπόδουλες συνειδήσεις των Ελλήνων.
Ένα χαστούκι που απέκτησε έναν ιδιαίτερο συμβολισμό.

Ήταν η αντίδραση κάθε Έλληνα στο σάπιο σύστημα του κατεστημένου..Στο "δημοκρατικό" καθεστώς. Και κάπως έτσι η Ψυχή και η Φυλετική Καρδιά του Έλληνα αναστήθηκε.
Και βρέθηκε σε δρόμους λησμονημένους. Δρόμους ΑΡΕΤΗΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ...Δρόμους που...

ΝΕΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ...!!! Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ...!!!

Την ώρα που ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας το παίζει προστάτης των φτωχών και καταγγέλει τη διαπλοκή προσπαθώντας να πείσει την κοινωνία ότι είναι ένας από αυτούς, ο ίδιος έκανε τη στρατιωτική του θητεία στα σύνορα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έχοντας ως βίσμα τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννο Παπαντωνίου. Το parapolitika.gr αποκαλύπτει σήμερα όλο το χρονικό της δύσκολης και επίπονης στρατιωτικής θητείας του κατά τα' άλλα αριστερού κ. Τσίπρα, ο οποίος θέλει (;) και να κυβερνήσει τη χώρα για να φέρει δήθεν νέα ήθη στην πολιτική ζωή του τόπου και να αλλάξει την κοινωνία. Ειδικότερα,

Βρείτε τις διαφορές ΛΑΟΣ - ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της....λαθρομετανάστευσης..!!

Οι φωτογραφίες "μιλούν" από μόνες τους...

Η ομιλία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη.."Τη Δευτέρα ξημερώνει μια νεά ημέρα για την Ελλάδα..Μια Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού..Η Μακεδονία είναι Ελληνική και όποιος τολμήσει να την πουλήσει, εμείς θα κάνουμε τα πάντα για το αποτρέψουμε"

Προκαλεί ο μογγόλος και "φίλος" (κατά ΣΥΡΙΖΑ) Μπαγίς..."Τα νησιά του Αιγαίου είναι αμφισβητούμενα"

Σε πρωτοφανή επίσημη δήλωση αμφισβήτησης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των νησιών του Αιγαίου, προχώρησε η Άγκυρα αιτιολογώντας την άρνησή της να υπογράψει την σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας καθώς όλα τα κράτη-μέλη, η ίδια η ΕΕ και όλα τα υποψήφια προς ένταξη κράτη -πλην Τουρκίας- είναι συμβαλλόμενα μέρη της. Σε απάντηση του Τούρκου υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Εγκεμέν Μπαγκίς μετά από ερώτηση του ευρωβουλευτή ΝΔ Γ.Κουμουτσάκου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ- Τουρκίας, σχετικά με τους λόγους για τους οποίους η Τουρκία δεν αποδέχεται τη Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας; παρά το γεγονός ότι....

Φάτε "δημοκρατία"...Μπλοκάρισμα της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής από το "ελληνικό";! κράτος...

Ο τρόμος και ο φόβος έχει κυριέυσει τις ψυχές και τις καρδιές τους...
Θα μεγιστοποιηθεί όμως το βράδυ της Κυριακής..
Όσοι Πιστοί - Όσοι Ζωντανοί στον αγώνα για την Πατρίδα

 Νέα ηλεκτρονική επίθεση κατά της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής

Σύμφωνα με αναφορά της εταιρείας που φιλοξενεί το επίσημο site της Χρυσής Αυγής, στο εξωτερικό, το μπλοκάρισμα της ιστοσελίδας μας γίνεται από το Ελληνικό (;) κράτος και συγκεκριμένα από τα κυκλώματα του ΟΤΕ που αφορούν το διαδίκτυο, με αποτέλεσμα κατά διαστήματα να τίθεται εκτός λειτουργίας.
Η ψευτοδημοκρατία τους δείχνει για μια ακόμα φορά το....

Για αυτή την είδηση θα κάνουν πρωτοσέλιδα τα ΜΜΕ;Ο αρχηγός της σέκτας «Μαύροι Εβραίοι» σκότωσε 4χρονο παιδάκι γιατί νόμιζε ότι ήταν ομοφυλόφιλο


ImageΟ Peter Lucas Moses (Πέτρος Λούκας Μωυσής), ηγέτης της θρησκευτικής αίρεσης «Μαύροι Εβραίοι» (Black Hebrews), ομολόγησε την ενοχή του για τη δολοφονία μιας 28χρονης γυναίκας και ενός 4χρονου αγοριού. Το κίνητρο πίσω από την δολοφονία αυτή λέγεται ότι είναι πεποίθηση του ηγέτη της σέκτας ότι το παιδί ήταν ομοφυλόφιλο.

Ο ‘Μωυσής’, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί η θανατική ποινή. Τα δύο θύματα, η....

Πυρ ομαδών από τν φωτισμένο Γέροντα Αμβρόσιο κατα Τσίπρα: "Είναι ο 'εκλεκτός' των Αμερικανοσιωνιστών"

Μετά την αλληγορία των Γαϊδάρων, την οποία σας παρουσιάσαμε στο προηγούμενο σημείωμά μας (της 10ης Ιουνίου)... σας παρουσιάζουμε την ερμηνεία των όσων αλληγορικώς είπαμε προχθές με την ιστορία περί γαϊδάρων. Είναι η ερμηνεία των όσων συμβαίνουν τώρα στην δύστυχη Ελλάδα μας. Θα διαβάσετε πράγματα, που είναι φοβερά -εάν βέβαια είναι αληθινά-. Κατά τήν γνώμην μας τουλάχιστον είναι αληθοφανή. Στο χέρι σας είναι να τα εκτιμήσετε. Οπωσδήποτε το συμπέρασμα είναι, ότι η Ελλάδα μας έχει εκποιηθή από τούς πολιτικούς, οι οποίοι κυβέρνησαν τα τελευταία αυτά χρόνια.

Βλέπετε, οι Εφιάλτες ποτέ δέν έλλειψαν από την μαρτυρική Ελλάδα μας. Επιτρέψατέ μοι να σας υπομνήσω, ότι ο....

Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ soft(ΝΔ-ΛΑΟΣ) ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΡΝΗΣ

ΟΙ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

Γράφει ο Γιώργος Π. Δημακόγιαννης (*)
Μας καλεί «να επιστρέψουμε στο σπίτι μας», στο σπίτι που τελικά αποδείχθηκε πως είναι λαθροϊδιοκτήτης και λαθροδιαχειριστής, αφού είναι ξένος με το εθνικιστικό κίνημα. Για να (ξανα)κάνει την πιο νευραλγική και κρίσιμη ψήφο, δηλαδή την εθνική ψήφο, την ψήφο των Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών, βατήρα συναλλαγής -και συνενοχής- με τους νέους παπαδήμ(ι)ους του Γένους μας στο βρωμερό και ξενόδουλο πολιτικό σύστημα, για το οποίο κάποτε μάς έταξε …«ρήξη και ανατροπή, όλα τ’ άλλα είναι ντροπή».
- Περίεργη άποψη αλήθεια για την ρήξη και την ανατροπή έχεις μεγάλε! Και το ίδιο αποκαλυπτική είναι και η προφανέστατη άποψή σου για τη νοημοσύνη των Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών.

Ψηφίστε λοιπόν αγνοί......

Μας δουλεύουν όλοι: Μογγόλοι φυλούν τα σύνορά μας, με το μανδύα της Frontex...!!

Τούρκοι στρατιωτικοί ή αστυνομικοί ενδέχεται να ανπτυχθούν στον Έβρο ,επί ελληνικού εδάφους! Τη καταγγελία-καμπανάκι κινδύνου κάνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής με σχετική ερώτηση που κατέθεσε στο Ευρωκοινοβούλιο και στην οποία επισημαίνεται ο κίνδυνος ανάπτυξης Τούρκων σε ελληνικό έδαφος!

Το ζήτημα είναι σοβαρό και μέσα στη “παράνοια” της προεκλογικής περιόδου -η οποία είχε και …διαγωνισμό “πατριωτισμού- πέρασε κυριολεκτικά χωρίς κανείς να πάρει είδηση.

Πως ακριβώς έχει το θέμα; Στις 29 Μαίου στη Βαρσοβία Τουρκία και Frontex υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας.Από τη πλευρά της Τουρκίας υπέγραψε ο....

Ηλίας Παναγιώταρος(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ): "Για τα Εθνικά Θέματα δεν πρόκειται να σηκώσουμε μύγα στο σπαθί μας"

Η Λιάνα θα αλλάξει υπηκοότητα, αν οι Έλληνες ακουλουθήσουν την Χρυσή Αυγή


Η Λιάνα θα αλλάξει υπηκοότητα, αν οι Έλληνες ακουλουθήσουν την Χρυσή Αυγή

Αμήν και πότε! 

Το πάθημα δεν της έγινε μάθημα της κ. Κανέλλη και συνεχίζει απτόητη να βγαίνει καθημερινώς στα κανάλια, να υβρίζει την Χρυσή Αυγή και να προκαλεί! Χθες, η μεγάλη κομμουνίστρια (και μάλιστα… Πασιονάρια) της Εκάλης, εμφανίστηκε στο κανάλι των μεγαλοεκδοτών (mega), όπου αφού αποκάλεσε τους χρυσαυγίτες «ανθρωπόμορφα κτήνη», απεφάνθη πως «αυτοί -της Χρυσής Αυγής- έχουν το DNA εκείνων που κάναν τους ανθρώπους σαπούνια».

Είναι βεβαίως εξοργιστικό οι νοσταλγοί του «πατερούλη» Στάλιν, των Γκούλαγκ και των....