Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2012

Μνημείο λασπολογίας!


Μνημείο λασπολογίας! Είναι αλήθεια πως έχουμε συνηθίσει στις στρεβλώσεις, τις υπερβολές, τις προβοκάτσιες, τα ψέματα και την συκοφάντηση του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος σε σημείο να έχουμε πάθει ανοσία και να αντιμετωπίζουμε τις επικοινωνιακές επιθέσεις εναντίον μας με απάθεια. Υπάρχουν όμως και τόσο εξόφθαλμα ψέματα για την Χρυσή Αυγή που πέρα από τον γέλωτα προκαλούν την οργή. Σύντομα όσοι αναπαράγουν τέτοιες ανυπόστατες και στημένες κατηγορίες για τους Έλληνες Εθνικιστές, πέρα από τον Ελληνικό Λαό που τους έχει απαντήσει αναλόγως, θα λογοδοτούν και στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
Παραπέμπουμε σε....

Μια εικόνα χίλιες λέξεις για τον επόμενο Υπουργό Οικονομικών..

Αν σας έρχεται κάποια θετική σκέψη στο μυαλό βλέποντας την παρακάτω φωτογραφία να....το προσέξετε..
Είστε σε προχωρημένο στάδιο μαζοποίησης

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ένα όνειρο για τον Σαμαρά γίνεται πραγματικότητα...

Μήπως όμως για όλους τους υπόλοιπους θα είναι εφιάλτης...;

Με Κυβέρνηση ή χωρίς η Πολεμική μας Αεροπορία φύλακας του Αιγαίου..

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο. 
Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012, θα πραγματοποιηθεί η άσκηση.....

Η κρατική χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής θα διατεθεί για τον Ελληνικό Λαό, μέσω κοινωνικού έργου..

Ο κ. Σαμαράς ζητούσε προεκλογικά την ψήφο του ελληνικού λαού για να... διώξει την Αριστερά. Σήμερα επιβάλλει ως κυβέρνηση τους αλήστου μνήμης παράγοντες του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ, αλλά και το κόμμα του κ. Κουβέλη και της κ. Ρεπούση, που είχε εκφράσει την απαράδεκτη και αντεθνική άποψη περί "συνωστισμού στην προκυμαία της Σμύρνης".

Η θέση της Χρυσής Αυγής για την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων

Είναι γεγονός απαράδεκτο, τα κόμματα να εισπράττουν αφειδώς εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που ο λαός πένεται. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η....

Οι φωτισμένοι Γέροντες της Ορθοδοξίας δίνουν με τα λόγια και τις προφητείες τους κουράγιο στον Ελληνικό Λαό..Μην προσκυνήσετε ποτέ

Μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης σε όλους τους ανυπόταχους Έλληνες(βίντεο)

Δηλώσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

Ποινική Διώξη για το "μπουμπούκι" της Αριστεράς, Αμυρά, που καλούσε ένοπλη εξέγερση από το διαδίκτυο..

Ποινική δίωξη κατά του Ιφικράτη Αμυρά που καλούσε - μέσω διαδικτύου- σε ένοπλη εξέγερση τους πολίτες- άσκησε ο εισαγγελέας της Αθήνας κ. Δραγάτσης.

Εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση των πολιτών σε διάπραξη κακουργημάτων και παραπέμφθηκε απευθείας από τον εισαγγελέα σε δίκη.

Ξύλο, κλωτσιές και σιδερολοστοί στη Βουλή του Παναμά...((βίντεο)

Φανταστείτε τι έχει να γίνει εδώ αν κάποιοι θελήσουν...ας πούμε να πουλήσουν το όνομα "Μακεδονία"..
Δείτε το βίντεο από τη Βουλή του Παναμά..

Ρεπορτάζ για τα "κατορθώματα" των γύφτων που ο Σαμαράς θέλει να του βάλει και στην αστυνομία

19 Ioυνίου 1951: Πεθαίνει ο κορυφαίος Άγγελος Σικελιανός...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ένας θρύλος της διανόησης και μέγας Έλλην που με την πορεία του χάραξε την Εθνική συνείδηση χιλιάδων ανθρώπων...Ένας υμνητής του Έθνους μας. Ας τον θυμάστε που και που.
 
Σαν σήμερα, 19 Ιουνίου του 1951, πεθαίνει σε ηλικία 67 ετών ο Άγγελος Σικελιανός, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ποιητές του 20ού αιώνα. 
Ο Άγγελος Σικελιανός γεννήθηκε στη Λευκάδα, στις 15 Μαρτίου του 1884. Εκεί πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Με την έλευση του νέου αιώνα, το 1900, αποφοίτησε από το Γυμνάσιο και εγγράφεται στη Νομική του πανεπιστημίου Αθηνών, σπουδές τις οποίες όμως δεν ολοκληρώνει ποτέ. Από νωρίς μελέτησε Όμηρο, Πίνδαρο, Ορφικούς και Πυθαγόρειους, λυρικούς ποιητές, προσωκρατικούς φιλοσόφους, Πλάτωνα, Αισχύλο, την Αγία Γραφή αλλά και τους ξένους λογοτέχνες. Ο νεαρός Άγγελος ταξιδεύει πολύ και στρέφεται από νωρίς στην ποίηση και το θέατρο. 
Το 1907 παντρεύεται με....