Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 23, 2012

Πρόκληση χωρίς προηγούμενο!! Έρχεται στην Θράκη το κεμαλοναζιστικό απόβλητο...!!!

ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ Ναζιστικού ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Ο DEVLET BAHCELI, ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ MHP ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ 
 
Ο ηγέτης του ΜΗΡ Κόμμα Εθνικιστικής Κίνησης, που έχει χαρακτηριστεί ως το λίκνο των Γκρίζων Λύκων στην γειτονική Τουρκία, αναμένεται να βρεθεί στη Θράκη την επόμενη εβδομάδα. Η είδηση...

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των Τούρκων επεκτατιστών

«Ο Κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα» είχε τονίσει πολύ εύστοχα ο Νίκος Καζαντζάκης και αν αυτό το συνδυάσουμε με το ρητό του Λένιν ότι «ο αριστερισμός είναι παιδική ασθένεια του κομμουνισμού» μπορούμε να αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε τα κίνητρα και τις προθέσεις πίσω από τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πραγματικά απορίας άξιον πως κάποιος μπορεί να είναι συνεχώς εναντίον των Εθνικιστών εκτός και αν αυτοί στρέφονται ενάντια στην Πατρίδα του. Αυτή είναι και η ιστορία της αριστεράς στην Ελλάδα, ακόμα και όταν τα δύο κυρίαρχα ΚΚΕ (το εσωτερικού – νυν ΣΥΡΙΖΑ) και το εξωτερικού (το σημερινό ΚΚΕ) ήταν ενωμένα πάντα είχαν πλήρη σύμπλευση με όσους επιβουλεύονταν την Πατρίδα μας.
Η τουρκική ένωση Θράκης είναι ένας.....

Η εγκληματικότητα καλπάζει..Κάθε μέρα δολοφονούνται Έλληνες και ληστεύονται γέροντες αλλά η ελληνική;! πολιτεία φρόντισε να μειωθούν οι ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ για φέτους ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ

Σκληρή «μάχη» για την εισαγωγή στις σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας θα πρέπει να δώσουν οι φετινοί υποψήφιοι των πανελλαδικών, καθώς ανακοινώθηκε ότι οι θέσεις που διατίθενται φτάνουν συνολικά τις 580 από 1.244 πέρυσι. Σύμφωνα με την προκήρυξη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, 500 θέσεις θα δοθούν για τις σχολές Αστυφυλάκων και 80 για τις σχολές Αξιωματικών.

Μία πρώτη εκτίμηση για την κίνηση των βάσεων είναι ότι.....

Ζήτω η "δημοκρατία" τους...Απαγορεύεται στο Δημόσιο η πρόσβαση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής!!!

Παρόλο που η Χρυσή Αυγή κέρδισε για δεύτερη φορά την εμπιστοσύνη του 7% του εκλογικού σώματος κι αποτελεί πια κοινοβουλευτικό κόμμα με 18 Εθνικιστές βουλευτές, ο πόλεμος του κράτους εναντίον μας συνεχίζεται. 
Η ελεύθερη Εθνικιστική ενημέρωση απαγορεύεται στο Δημόσιο, καθώς από πολλές καταγγελίες που μας έχουν γίνει από αρκετές δημόσιες υπηρεσίες, από τα σώματα ασφαλείας, αλλά και από τον στρατό δεν μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα μας. Αυτό συμβαίνει επειδή το....

GAY PRIDE: ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...

Η αριστερά απο την πρώτη στιγμή της ύπαρξης και σύστασης στο Ελληνικό έδαφος είχε δείξει τον ανθελληνικό και πρακτορίστικο σκοπό της για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των κατα καιρούς εντολέων της. Ξεκινώντας απο τις προδοτικές θέσεις της για τη Μικρασιατική εκστρατεία και τις περιβόητες επιστολές του πράκτορα του ΚΚΕ Ζαχαριάδη που καλούσε να χτυπήσουν οι στρατιώτες τους αξιωματικούς, την πρόθεσή τους να παραδώσουν τη Μακεδονία στους Βούλγαρους και χιλιάδες ακόμα παραδείγματα που καταδεικνύουν τον προδοτικό τους ρόλο.
Στις γραμμές τους έβρισκαν καταφύγιο όλοι οι....

ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ... ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΛΙΑΣΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ...!!!

Διαβάστε:

Ευτυχώς κάποιοι συμπολίτες μας και δη ηθοποιοί ΔΕΝ κοιμούνται όρθιοι και κατάλαβαν το λόγο που είχαμε επαναληπτικές εκλογές..


Η Άννα Χατζησοφιά σεναριογράφος του Σήριαλ το καφέ της Χαράς" απάντησε στην Ελένη Λιάσκα μέσω facebook για τις δηλώσεις της νεαρής πρωταγωνίστριας -στο ίδιο σήριαλ- που έκανε για την Χρυσή Αυγή και τον Εθνικισμό... Προσέξτε ύφος και κατάληξη...

Επιστολή αναγνώστη: Περί του εκλογικού αποτελέσματος

Και ξημέρωσε επιτέλους η μέρα που όλος ο Ελληνικός λαός περίμενε αγωνιωδώς. Οι αντιδράσεις ποίκιλλες, η αβεβαιότητα σίγουρη και η οργή περιέργως κατευνασμένη.
Κυκλοφορώντας και ακούγοντας διάφορες απόψεις φαίνεται ξεκάθαρα ότι τα αποτελέσματα των εκλογών του Ιουνίου προκάλεσαν διφορούμενες σκέψεις απ’ τους απανταχού ψηφοφόρους. Είναι εύκολο να αποφανθεί κανείς ότι το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας έχει αλλάξει ριζικά. Παρατηρούμε δραματικές αποκλίσεις στα ποσοστά των διάφορων κομμάτων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο δικομματισμός κατατροπώθηκε, αριστερά κόμματα έμειναν στο περιθώριο και φυσικά είχαμε την.....

ΙΝΚΑ: "Μην παραλάβετε την Κάρτα Φακελώματος του Πολίτη"...!!!

Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ): "καλεί τους πολίτες να MHN παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου"
 
ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 
GENERAL CONSUMERS' FEDERATION OF GREECE 
Κέντρο Πληροφοριών:Γ. Σεπτεμβρίου 13 - Αθήνα 10432 όρ. 5ος 
τηλ. 210 36.32.443 Fax. 210 36.33.976 
Ανοιχτή Γραμμή: 11711 email: inka - http://www.inka.gr/ 
40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΙΝΚΑ ΔΤ 275/04.09.10 
Δεν μας έφταναν η....

S.O.S. για το Ελληνικό Έθνος και τη Φυλή μας..Λιγότεροι κατά 1εκ. Έλληνες μέσα σε μια δεκαετία..


Ένα εκατομμύριο Έλληνες χάθηκανε μέσα σε μία δεκαετία και πρόκειται για την χειρότερη δημογραφικά δεκαετία μετά την δεκαετία του Β'Π.Π. και του εμφυλίου πολέμου! Αλλά ακόμα και στα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, δεν είχε υπάρξει τόσο μεγάλη αναλογικά πληθυσμιακή απώλεια καθώς ούτε οι περίπου 350.000 νεκροί από τον πόλεμο και την πείνα, ούτε οι 100.000 νεκροί του Εμφυλίου, ούτε η φυγή των χιλιάδων στις χώρες του ανατολικού μπλοκ επέφεραν πληθυσμιακή απώλεια ενός εκατομμυρίου Ελλήνων μέσα σε δέκα χρόνια.

Στο σύνολο της χώρας απεγράφησαν...

Ήρθε η Ώρα της Εθνικής Αντιπολίτευσης!

Ακούστηκε από τα χείλη ουκ ολίγων ότι παρόλο που είχαν πρόθεση να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, τελευταία στιγμή αποφάσισαν να στηρίξουν με «βαριά καρδιά» τη Νέα Δημοκρατία προκειμένου να αποτρέψουν τον κίνδυνο να περιέλθει η χώρα στο χάος, καθώς και ότι «δεν πρόκειται να επαναλάβουν το ίδιο σφάλμα».
Απευθυνόμενοι σε αυτούς θα πούμε ότι αν ανατρέξουν λίγο στην ιστορία θα διαπιστώσουν ότι η δημιουργία πόλωσης και η εφεύρεση ψευτοδιλημμάτων αποτελούσε μόνιμη επιδίωξη του συστήματος για να συντηρεί τον εαυτό του στην εξουσία, αλλά και να ποδηγετεί την ευμετάβλητη βούληση της μάζας. Συνεπώς κάτι αντίστοιχο αναμένεται να επιχειρήσουν και μελλοντικά ξανά και ξανά οι αιώνιοι Μαυρογιαλούροι για όσες φορές θεωρήσουν ότι τους παίρνει.
Η ωμή αλήθεια είναι ότι....

Ντροπή για τα ελληνόφωνα ΜΜ”Ε” που κρύβουν τις τρομερές αποκαλύψεις του Stern για τον Σημίτη

Βέβαια και το Stern δεν βγάζει άχνα για τα δις που απεκόμισε η Γερμανία εις βάρος της Ελλάδας από τους όρους εισόδου στην Ευρωζώνη. Πραγματικό πλιάτσικο. Ας το έχουν υπ’ όψιν τους και οι δραχμολάγνοι, ότι το Ευρώ χρυσοπληρώθηκε από τον Ελληνικό λαό και δεν υπάρχει περίπτωση ουδείς να το παραδώσει “δωρεάν”. Αντίθετα, μπορεί οι ολετήρες ΓΑΠ – Παπανδρέου αντί να διεκδικήσουν τα προνόμια του στην κρίση όπως έκανε ο Ραχόι, να εξασφάλισαν την συμφωνία της Γερμανίας (που εξοικονόμησε γύρω στα 34,4 δις) για την υπαγωγή στο ΔΝΤ. Θα βγάλει όμως άλλα τόσα, εάν η Ελλάδα κατεστραμμένη αποχωρήσει άνευ όρων από το Ευρώ.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από το ...