Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 24, 2012

Να ποιοί είναι οι ψηφοφόροι του Mpoytaris..(Βίντεο)

Δείτε το βίντεο...
Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια...

Αρθρογραφία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου: ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ

«…Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν
με βιολιά και με ζουρνάδες
γύφτοι, οβραίοι, αράπηδες, πασάδες,
και τα γόνατα οι τρανοί σου θα λυγίσουν,
και θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες.»

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
Τρίτη του Ιουνίου 19 του έτους 2012 και όλοι ασχολούνται με την νέα κυβέρνηση «Φρανκεστάιν» ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, η οποία θα προκύψει για να εφαρμόσει την πολιτική του Μνημονίου. Την ίδια ημέρα το πρωί στα Γιαννιτσά, σε μία στρατιωτική μονάδα ο διοικητής του στρατοπέδου διατάσσει τους στρατιώτες να… σταματήσουν(!) να τραγουδούν το εμβατήριο "Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα»… Ναι, στα Γιαννιτσά! Εκεί λίγο δίπλα από τον χώρο που έγινε το 1912 η μεγάλη μάχη, η οποία έκρινε την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, εκεί σε χώμα Ελληνικό ποτισμένο με Αίμα και Δόξα! Στα Γιαννιτσά... Πολύ κοντά στην περιοχή, στην οποία υπήρχε η περίφημη λίμνη, όπου έδρασαν και έχυσαν το αίμα τους οι Μακεδονομάχοι! Λεπτομέρειες όλα αυτά για κάποιους... Προέχει η κυβέρνηση που θα μας "σώσει".

Την ίδια ημέρα το πρωί κάπου στην....

Πρόκληση: Αφού οι Έλληνες γράφουν στις σκοπιανές πινακίδες των αυτοκινήτων ΠΓΔΜ, να γράφουν και οι Σκοπιανοί στις ελληνικές πινακίδες «Νότια Μακεδονία»!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αμερικάνος ή μήπως "περιούσιος" ο αναλυτής...; Εύκολη η απάντηση...
 
Ο εξέχων Αμερικανός αναλυτής Δανιήλ Σέρβερ/ Daniel Server ( γνωστός για τις φιλοσκοπιανές θέσεις του) σε μια στήλη στο Blog του γράφει για τις πινακίδες των αυτοκινήτων των Σκοπιανών τις οποίες οι Έλληνες τελωνειακοί καλύπτουν με αυτοκόλλητη επιγραφή που αναγράφεται ‘ΠΓΔΜ’ στις νέες πινακίδες των αυτοκινήτων που έχουν την ένδειξη ΜΚ και μόνο έτσι παίρνουν άδεια εισόδου στην Ελλάδα. « Η Ελλάδα κάνει αυτό που υποτίθεται ότι είναι η βάση της ενδιάμεσης συμφωνίας του 1995 με την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας,της οποίας η αίτηση για ένταξη στο ΝΑΤΟ έχει εμποδιστεί από την Αθήνα, πρώτιστα στο Βουκουρέστι. Η Ελλάδα έχει....

Η «επόμενη ημέρα»

Η 18η Ιουνίου του 2012 βρήκε το Κίνημά μας ακόμη δυνατότερο από ποτέ! Υποστήκαμε την δοκιμασία μιας δεύτερης συνεχούς προεκλογικής περιόδου χωρίς υλικά μέσα και με όλους εναντίον μας. Άλλωστε το μεγάλο στοίχημα για ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο(από την μια άκρη έως την υποτίθεται αντίθετη…) μετά τα αποτελέσματα της 6ης Μαΐου 2012, όπου....

Υποδοχή όπως αξίζει σε Μπουτάρη και gay από τους Ελληνόψυχους στη Θεσσαλονίκη...Φανταστείτε τι έχει να γίνει με την όνομα "Μακεδονία"

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

BINTEO: ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ GAY! ΜΠΛΟΚΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ


ΜΠΛΟΚΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΣΤΗΝ GAY ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.. ΣΤΗ ΜΕΣΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Απύθμενο το θράσος των παρδαλοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ!

Επιστολή προς τον πρόεδρο του ΕΣΡ απέστειλε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, με την οποία… διαμαρτύρεται για τον τρόπο παρουσίασης της δραστηριότητας των κομμάτων στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Και πιο συγκεκριμένα, για τον περισσότερο χρόνο που δίνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί σε εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, ως κυβερνητικούς εταίρους, σε σχέση με αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρει...

«ο Τούρκος άμα του δείξεις το μπροστά σου, δείχνει το πίσω του και αντίστροφα»...Τουμπεκί ψιλοκομμένο οι Τούρκοι στους Σύριους..

Αυτός είναι ο "γίγαντας" και ο "μπαμπούλας" ρε κονδυλοφόροι - τρομοκράτες;

Διαβάστε και την είδηση τώρα:
Ως γνωστόν οι συριακές ένοπλες δυνάμεις καταρρίψανε τούρκικο πολεμικό αεροσκάφος. Λίγες ώρες μετά ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογαν, συγκαλούσε έκτακτο πολεμικό συμβούλιο για να αποφασίσουν πως θα αντιμετωπίσουν την κρίση. Η κατάσταση θύμιζε μπαρούτι και η....

ΔΝΤ - Σιωνισμός - Μασωνία...και από πίσω από όλα αυτά ο "περιούσιος γαμψομύτης"

Η γνώση είναι δύναμη...

Η οικονομική κρίση, οι Ρότσιλντ και ο εβραϊκός μεσσιανισμός



Η παραπάνω γελοιογραφία δείχνει τις εστεμμένες κεφαλές της Ευρώπης – ας πούμε τους ηγέτες του σήμερα – να προσκυνούν μπροστά στον Lionel Rothschild στο θρόνο του με τις υποθήκες δανείων, και τα μετρητά. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η πραγματικότητα του σήμερα, η αποτελεσματική πραγματοποίηση του απ’ αιώνων παλιού Εβραϊκού ονείρου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης - μιας εβραϊκής Ουτοπίας – στην οποία όλοι οι άλλοι λαοί του πλανήτη θα υποκλιθούν και θα προσκυνήσουν τον Εβραϊκό λαό, ως τους νέους κυβερνήτες της Γης. Για αυτό άλλωστε, ο Ρότσιλντ ήταν γνωστός ως «βασιλιάς των βασιλέων». (Michael Collins Piper- The New Babylon / Η Νέα Βαβυλώνα)
Ο εβραϊκός μεσσιανισμός είναι η κινητήρια δύναμη των οικονομικών και πολιτικών γεγονότων σήμερα. Το σιωνιστικό όραμα είναι πολύ μεγαλύτερο από απλά μια εβραϊκή πατρίδα.
Του Henry Makow / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
(Jewish Messianism: Excuse for Khazar Imperialism?)
Ίσως η ιδεολογία πίσω από την Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων να είναι ο....

Η Κανέλλη είπε στον Ταρζάν ότι χάρηκε!!! που έχασε η Εθνική μας...Ξέρετε γιατί;(και μια αφιέρωση)

Γιατί....