Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 27, 2012

Στο πλευρό του Ασάντ και του Συριακού καθεστώτος οι Χριστιανοί της Συρίας

Συνεχίζει ο cool Alexis να απευθύνεται στους ψηφοφόρους του και ανθέλληνες..Μετά τους μογγόλους συνέντευξη σε gay περιοδικό...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την επόμενη συνέντευξη θα την δώσει σε καταυλισμό τσιγγάνων στο Ζεφύρι κατά τις πληροφορίες μας..

Λίγες ημέρες μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου ο Αλέξης Τσίπρας παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό που εκφράζει τον χώρο των ομοφυλοφίλων και απάντησε σε ερωτήματα σχετικά με τα δικαιώματα της συγκεκριμένης κατηγορίας πολιτών. 
 
Ο Αλέξης Τσίπρας υπεραμύνθηκε των απόψεων του ΣΥΡΙΖΑ για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων λέγοντας πως.....

Αυτός είναι ο γραικύλος του ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας..Μέχρι και στους μογγόλους απευθύνεται για να βρει συμμάχους για τον "πόλεμο" με τη Χρυσή Αυγή.

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Alexis τρέξε να βγάλεις ανακοίνωση κάτα των "φασιστών Ελληνων" που απεργάζονται σχέδια διάλυσης της ελληνοτουρκικής "φιλίας", παρεμποδίζοντας την πορεία του μογγόλου Μπαχτσέλι στη Θράκη

Η Τουρκική Birgun φιλοξενεί στην πρώτη σελίδα άρθρο για τον Αλέξη Τσίπρα, με τον πεντάστηλο τίτλο « Ο δικός μας πόλεμος είναι για όλους τους λαούς της Ευρώπης» και τον υπέρτιτλο « Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας, μίλησε μόνο στην Birgun».

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο κ Τσίπρας , ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε « ο αγώνας που κάνουμε στην χώρα μας εναντίον του νεοφιλελευθερισμού είναι ταυτόχρονα μια μάχη που δίνουμε για όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς».

Μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας σε ερώτηση της Birgun για την Χρυσή Αυγή και τις «φήμες» ότι οι Ελληνες θα καταλάβουν την Κωνσταντινούπολη, απάντησε:

ΟΛΟΙ στο ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ Θεσσαλονίκης την ΠΕΜΠΤΗ 28/6 στις 10 το πρωί

 
Δελτίο τύπου της Π.Ε.Ο.Φ. Θεσσαλονίκης

Εν τέλει σʼ αυτό το κράτος, που λέγεται κι ελληνικό, τίποτα δεν λειτουργεί προς όφελος του έθνους, όπως θα ʽπρεπε. Όπως έγινε γνωστό, ο αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων», Ντεβλέτ Μπαχτσελί, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην ελληνική Ανατολική Θράκη. 
Την Τετάρτη 27 Ιουνίου, ο Μπαχτσελί θα βρίσκεται στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου, ενώ θα σταματήσει σε Διδυμότειχο, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη και θα συνεχίσει την «περιοδεία» του σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Καβάλα και η Θεσσαλονίκη.
Και ενώ θα έπρεπε να.....

Λιγότερο από 3 ώρες έμειναν για να βροντοφωνάξουμε στην Πλατεία Κολοκοτρώνης "Γκρίζε Λύκε είσαι εδώ; Τρέξε για να μην σε βρω..."

Οι πράξεις κρίνουν το παρόν και χτίζουν το μέλλον μας...
Ώρα πράξεων και αποδείξεων σήμερα στις 8μ.μ.

Να που πάνε οι ΘΥΣΙΕΣ του Ελληνικού Λαού...54 εκ ευρώ κρατική επιχορήγηση στα κόμματα..


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΜΟΝΟ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει δηλώσει ότι ολόκληρο το μέρος της επιχορήγησης θα διατεθεί για τους μη προνομιούχους Έλληνες και για κοινωνικό έργο...Οι υπόλοιποι στην...ΤΣΕΠΗ

Μια νέα γενιά ... εκατομμυριούχων προέκυψε από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου με τα οκτώ κόμματα κόμματα να εισπράττουν το κολοσσιαίο ποσό των 54 εκατομμυρίων ευρώ! Ναι, καλά διαβάσατε 54 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν οκτά κόμματα. Ακόμα και ο Τζήμερος που πήρε κάτι παραπάνω από 1,5% και καλούσε την Μέρκελ να αφήσει την Ελλάδα να καεί, παίρνει "για τον κόπο του" 750.000 ευρώ! Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν φάρσα, αλλά είναι πέρα για πέρα πραγματικότητα.
Και το ερώτημα είναι:

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΠΟ ΕΒΡΟ...!!! ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ... ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...!!

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ

Με μπλόκα πριν το Μέγα Δέρειο στην Μάντρα αλλά και σε άλλα σημεία η Αστυνομία ασφάλισε πλήρως την περιοχή με την είσοδο του Μπαχτσελί στην Ελεύθερη Θράκη... Από εχθές το βράδυ διενεργούνται έρευνες σε κάθε όχημα που πλησιάζει την περιοχή ενώ προσήχθη Ελληνόψυχος στο όχημα του οποίου βρέθηκε πανό με συνθήματα κατά των κγερίζων λύκων. Άλλη ομάδα Ελληνόψυχων που επιχείρησε να....

Ο Ηλίας Κασιδιάρης απαντά: "Δε θα κάνω χρήση της βουλευτικής μου ασυλίας..Θα δικαστώ και θα λάμψη η αλήθεια"

Μαθήματα ΜΑΚΡΟ - Οικονομίας παραδίδει η Χρυσή Αυγή στους "οικονομικούς ταγούς"...Τραπεζική υπεραξία και μηδενισμός της


Το Κεφάλαιο κατά τον Αριστοτέλη («Πολιτικά», «Ηθικά Νικομάχεια») είναι δύο ειδών: Παραγωγικό και Χρηματιστικό. Και το μεν Παραγωγικό είναι επαινετέο γιατί συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής, το δε Χρηματιστικό είναι απευκτέο γιατί προάγει μόνον τον πλουτισμό του κατόχου του διά του Τόκου. Για το λόγο τούτο λέγεται και Τοκοφόρο Κεφάλαιο (Marx) ή Τραπεζικό γιατί ευρίσκεται κυρίως στις τράπεζες με κάτοχό του τους τραπεζίτες. Είναι δίκαιο λοιπόν, τη στιγμή που.....

Η ελληνόψυχη Ελένη Λιάσκα πέρασε επιτυχημένα την "Ιερά Εξέταση" της Τατιάνας, υποστηρίζοντας το αυτονόητο..."Νιώθει ντροπή για αυτά που συμβαίνουν όλα αυτά τα χρόνια..όχι για το χαστούκι..Δεν έχω δικαίωμα να πω την άποψη μου;"

"Να μου πείτε εσείς ποιός είναι ο φασίστας όταν δε με αφήνετε να πω την άποψή μου..."
Μπράβο Ελένη...Χίλια μπράβο..

Τμήμα Ειδικών Ομάδων: Το αθέατο δόρυ της Διοίκησης Καταδρομών

Το Τμήμα Ειδικών Ομάδων (ΤΕΟ) της Διοίκησης Καταδρομών (ΔΚΔ) της Εθνικής Φρουράς παραμένει, δεκαεπτά χρόνια μετά τη συγκρότησή του, ένα μυστήριο για εχθρούς και φίλους. Αθόρυβα και μεθοδικά εκπαιδεύεται και ενεργεί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε αποστολές μείζονος σημασίας και αποτελεί το μακρύ χέρι της ΕΦ σε εδάφη επιχειρησιακού ενδιαφέροντος. Ο «Φ» παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα μέρος των δυνατοτήτων του επίλεκτου αυτού τμήματος αφού η συγκρότηση, ο ειδικός εξοπλισμός, οι αποστολές αλλά και οι επιχειρησιακές του δυνατότητες παραμένουν αυστηρά διαβαθμισμένες.
Η ανάδειξη του....