Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 28, 2012

Κρίση μεγαλείου έπαθε ο Ερντογάν: Λύση ο… ψυχολόγος ή η ετοιμότητα;;;

Ο υπερφίαλος νεοθωμανός για ακόμα μία φορά μίλησε και είπε πράγματα τα οποία πέραν της υποψίας ότι χρήζουν ιατρικής… γνωμάτευσης, θα πρέπει αν τύχουν και επισταμένης πολιτικής ανάλυσης, ιδιαιτέρως από τη πλευρά της χώρας μας. 
Έτσι ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε για ακόμα μία φορά πως εκείνοι που θέτουν σε αμφισβήτηση την ισχύ της Τουρκία θα «μπουν στη θέση τους».
Οι δηλώσεις του Ρ. Τ. Ερντογάν είναι χαρακτηριστικές:

Μαντέψτε τι εθνικότητας ήταν οι δύο ληστές-δολοφόνοι-απαγωγείς που συνελήφθησαν σήμερα στην Κηφισιά..;

Η απάντηση.....

Ανθελληνικό επεισόδιο Mpoutaris Νο. 5003: "Τα παιδιά μας καλύτερα να μαθαίνουν παραμύθια παρά για τον Καραϊσκάκη..."

Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια για την παραπάνω δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης....
Είναι ακόμη ένα επεισόδιο..
Να δούμε πόσο ακόμη θα τον ανεχθούν οι Μακεδόνες που οι περισσότεροι είναι περήφανοι ΕΛΛΗΝΕΣ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ:

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ"...!!!

Ο ΚΕΜΑΛΟ - ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!!

Να μετατραπεί η Πλ. Ελευθερίας σε πάρκο μνήμης για τους Εβραίους της πόλης πρότεινε ο Γ. Μπουτάρης!!

Ο (κεμαλο)Μπουτάρης δήλωσε ότι δεν θα υπάρξουν εορτασμοί για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης 100 χρόνια μετά...

 

 

 

Το μογγολόφτυμα βρήκε τους "φίλους" του στη Θεσσαλονίκη..Τους αναρχοπράκτορες που θρασύτατα πήγαν να κάνουν "αντιφασιστική" πορεία στην Καμάρα..Η απάντηση ΑΜΕΣΗ και ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ. (βίντεο)

Οι "αιώνιοι" προδότες του ΈΘνους, οι σύχρρονοι "εφιάλτες", οι προστατευόμενοι του Alexis και του Αλαβάνου τόλμησαν να κάνουν πορεία στη Θεσσαλονίκη την ημέρα της έλευσης του "γκρίζου λύκου"...αποδίδοντας με αυτό τον τρόπο "τιμές" προς το πρόσωπό του...
Η απάντηση ήρθε άμεσα από τους πατριώτες και τους Έλληνες Εθνικιστές και όπως μας πληροφορούν, τα αναρχομιάσματα ήταν πολύ τυχερά που υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία καθώς ακόμη θα....έτρεχαν.

Διάβαση του Έβρου με Leopard.. Μια "απάντηση" στους απέναντι για την ισχύ της Ελληνικής Πολεμικής Μηχανής

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι το φρόνημα στις ταξιαρχίες, τα συντάγματα πεζικού και τη μεραρχία του Έβρου είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο μιας και οι αξιωματικοί-στρατηγοί του Ελληνικού Στρατού που υπηρετούν στην Ακριτική Ελλάδα έχουν.....τις ΣΗΜΑΙΕΣ ΨΗΛΑ και δεν φοβούνται κανέναν και τίποτα.
Ενδεικτικό των παραπάνω είναι πως τα χαμηλόβαθμα στελέχη των μονάδων βρίσκονται καθημερινά σε συντηρήσεις όπλων και αρμάτων με σκοπό, αν χρειαστεί, να επέβουν άμεσα.
Αν γινόντουσαν και περισσότερες ασκήσεις κατά τη διάρκεια του έτους είναι βέβαιο ότι η σιγουριά θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Ωστόσο η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΨΥΧΗ των Ελλήνων κρατά άζεστη τη φλόγα στην καρδιά.

 
Η απάντηση στους «απέναντι»
Με μία εντυπωσιακή άσκηση διάβασης ποταμού στην ακριτική περιοχή του Δέλτα του ποταμού Έβρου απαντούν οι....

Ποιά κόμματα απέδειξαν σε μια ακόμη ορκομωσία ότι "αηδιάζουν" σε κάθε τι Χριστιανικό...;(βίντεο)

Η απάντηση αν και δεν είναι τόσο δύσκολή στο βίντεο

Τα 18 λιοντάρια του Εθνικισμού στη βεβηλωμένη "ελληνική" Βουλή

Σε λίγες ώρες θα γίνει η ορκωμοσία της νέας βουλής. Πρόκειται για μια τυπική διαδικασία που θα σημάνει την... έναρξη εργασιών της νέας μεταλλαγμένης τριμερούς κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ. Όσο κι αν τα φερέφωνα των καναλιών και οι μεγαλοεργολάβοι σιγοντάρουν, η μεγάλη μερίδα του Ελληνικού Λαού έχει καταλάβει πως δεν έχει τίποτα καινούριο να περιμένει από την νέα κυβέρνηση πέρα από την διαιώνιση του Μνημονίου. Οι ντόπιοι και οι ξένοι τοκογλύφοι έχουν στρογγυλοκαθίσει στις καρέκλες τους και είναι ήσυχοι, όσο στην Ελλάδα υπάρχουν κυβερνήσεις... συνεννοήσιμες.
Εναντίον όλων αυτών θα βρίσκονται τα 18 λιοντάρια της Χρυσής Αυγής ή για να ακριβολογούμε τα 17 λιοντάρια και μία λέαινα. Οι βουλευτές του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος βρέθηκαν εκεί με....

Το «όραμα» του πρώην Μαοϊστή Μπαρόζο για μια «βαθύτερη ένωση» της Ε.Ε με λιγότερη εθνική κυριαρχία των κρατών μελών

Ο José Manuel Barroso, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ζήτησε από τους αρχηγούς κρατών της ΕΕ, να «προφέρουν με ευκρίνεια το όραμα για το που η Ευρώπη πρέπει να πάει» σε μια σύνοδο κορυφής αυτή την εβδομάδα, λέγοντας ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω τροποποιήσεις της συνθήκης και, τελικά σε μια Ένωση δύο ταχυτήτων. Το EurActiv αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες των προτάσεων που θα διανεμηθούν μεταξύ των ηγετών της ΕΕ στις 28-29 Ιουνίου.
«Είμαστε τώρα, όπως έχω ήδη πει εδώ και αρκετό καιρό, σε μια καθοριστική στιγμή για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση», είπε Μπαρόζο μια δημόσια εκδήλωση, την Τρίτη (26 Ιουνίου) που διοργανώθηκε από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πολιτικής (EPC), ένα think tank που βρίσκεται στις Βρυξέλλες.
"Πρέπει να.....

Όταν ένας "κατεστημένος" δημοσιογράφος υποκλίνεται μπροστά σε μια ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΑ..




Έχουμε ξαναγράψει πολλάκις πως η επιχειρηματολογία του Εθνικισμού και η Ιδεολογία του είναι ικανή να συντρίψει οποιαδήποτε άλλη φιλελεύθερη - μαρξιστική άποψη σε όλα τα επιπεδα...
Είναι επίσης βέβαιο πως αν έχει τις αντοχές ο συνομιλητής του Εθνικιστή στο τέλος της συζήτησης θα νιώσει ένα σφύξιμο στο στομάχι και θα αναρωτηθεί:
"Μάλλον έχει δίκιο..."
Και το "μάλλον" θα μπει στην πρόταση μόνο και μόνο λόγω της πεισματικής προδιάθεσης του μαζοποιημένου από τη μαρξιστική προπαγάνδα ανθρώπου, ανελεύθερου να σκεφτεί και να κρίνει κάτι που έχει...καταδικαστεί επειδή....ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟ ΥΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ και ταυτίζεται με περιόδους που έκαναν "κακό" στην ανθρωπότητα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα όλων των παραπάνω η αρθρογραφία του Γιώργου Χριστοφορίδη(μέλος και της διοικητικής ομάδας του "ΧΩΝΙ" για να καταλάβετε περίπου για την...ιδεολογία του) στο newsbobmb με τίτλο
"Χθες συμπάθησα μια Χρυσαυγίτισσα"

 Ζητώ συγγνώμη. Από τον εαυτό μου, αλλά και από τη Χρυσαυγίτισσα. Διότι δε θεωρούσα ότι μπορεί να κάτσω και να κάνω μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ συζήτηση επί δύο ολόκληρες ώρες με μια κοπέλα που τόσο πίστευε στις ιδέες της Χρυσής Αυγής και είχε τόσα επιχειρήματα.
Διαφωνήσαμε. Προφανώς. Αλλά όταν,

Προκλητικό το μογγολόφτυμα.."Είστε τούρκοι..Μητέρα πατρίδα η Τουρκία"....Ένοχη σιωπή από το Υπ.Εξ.

Αν τα παρακάτω λόγια του Γκρίζου Λύκου δεν ειναι απειλές εναντίον της Ελλάδος τοτε ποιές ειναι οι απειλές Νεοθωμανοί του ''Ελληνικού ΥΠΕΞ'';; 
 
Αυτά γαύγισε ο δολοφόνος στην Ελληνική Θράκη μας σήμερα: "Γνωρίζω πως η “τουρκική” μειονότητα της Δυτικής Θράκης αντιμετωπίζει προβλήματα στην παιδεία, στην άρνηση της ταυτότητας της και στην αναγνώριση του μουφτή. Ήρθαμε εδώ για να διαπιστώσουμε τα προβλήματα και να κάνουμε ενέργειες για να επιλυθούν τα προβλήματα αυτά. Ας μην ξεχνά κανείς ότι οι “Τούρκοι της Θράκης” υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. 
Όσοι προσπαθούν να....

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ: "τούρκοι, μογγόλοι, δολοφόνοι"

Εκατοντάδες Ελληνόψυχοι έδωσαν σήμερα το απόγευμα δυναμικό παρών στον έκτακτη κινητοποίηση για την περιοδεία του αρχηγού των "γκρίζων λύκων" στην Θράκη μας... Η Αθήνα δεν θα μπορούσε να λείψει από τις αντιδράσεις των Ελληνόψυχων στην Ξάνθη, την Καβάλα και την Θεσσαλονίκη... Από νωρίς στην πλατεία Κολοκοτρώνη είχε μαζευτεί κόσμος, ενώ λίγο μετά τις οχτώ ξεκίνησε και....