Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 30, 2012

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ “ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ” ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Κάποιοι μάλλον λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο....

Η δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» θα γίνει μέσω των αποκαλούμενων «soft – borders» με μετακίνηση προσώπων και εμπορευμάτων, με μια ισχυρή οικονομική και πολιτισμική ένωση, όπως γράφει το περιοδικό «Επίκαιρα». Ο πρωθυπουργός, Σαλί Μπερίσα, έστειλε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Dnevnik, έστειλε το μήνυμα ότι οι Αλβανοί θα ενωθούν μέσω των έργων υποδομής που θα αντικαταστήσουν τη «Μεγάλη Αλβανία» (των hard – borders).

Την ίδια στιγμή προωθείται, σύμφωνα με τα βαλκανικά ΜΜΕ, ένα....

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ «ΛΟΓΙΚΗ» ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ

«Εάν μη έλπηται ανέλπιστον, ουκ εξευρέσει…» ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
 
Οι νέοι «σωτήρες» της χώρας, Αντώνιος, Ευάγγελος και Φώτιος δεν το κρύβουν: η πολιτική του Μνημονίου συνεχίζεται, πολιτική η οποία συμπεριλαμβάνει και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και την εφαρμογή του αγγλικού δικαίου, το οποίον δίκαιον δίνει την δυνατότητα στους «δανειστές» να κάνουν και κατασχέσεις ελληνικών περιουσιών εντός Ελλάδος! Ένα «δίκαιο» πάντα αγαπημένο στους τοκογλύφους όλων των εποχών, απόλυτα ευθυγραμμισμένο με την θεάρεστη κατ’ αυτούς ασύδοτη κερδοσκοπία του πουριτανισμού. Ο εκβιασμός τελικά πέρασε! Ή νομίζουν εν τοιαύτη περιπτώσει ότι.....

Αυτό είναι το προσωπείο της "αριστεράς"..Τρομοκράτες και εθνοπροδότες. Γνωστοί ''συνιστώσας'' της Αριστεράς οι τρομοκράτες που εκτέλεσαν το μαφιόζικο συμβόλαιο στη Κύπρο!!!

Η περίφημη διασύνδεση τρομοκρατών-ποινικών που ερευνάται από την δεκαετία του '80 (πρώτος ο αείμνηστος εισαγγελέας Εφετών Δ.Τσεβάς είχε ξεκινήσει να ερευνά τον σύνδεσμο αυτών των χώρων όντας πεπεισμένος ότι σε αρκετές περιπτώσεις οι μεν χρησιμοποιούσαν του δε) φαίνεται ότι αποδεικνύεται στην περίπτωση των δύο Ελλήνων 29 και 41 ετών που συνελήφθησαν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία σε εκτέλεση δύο ενταλμάτων της Ιντερπόλ για την δολοφονία πέντε σωματοφυλάκων ενός επιχειρηματία στις 23/6 στην Αγία Νάπα της Κύπρου.
Μάλιστα και οι δύο συνελήφθησαν στο λιμάνι του Πειραιά όπου ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν προς άγνωστο προορισμό. Οι δύο είναι γνωστοί του λεγόμενου "χώρου της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς"
Ο 41χρονος άντρας έχει.....

Καθημερινά οι αναρχομπολσεβίκοι μας αποδεικνύουν πόσο....ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ είναι..

οι φωτογραφίες από τον "ΣΤΟΧΟ"

Εμείς το έχουμε ξαναγράψει:

Αποδεικνύουν για άλλη μια φορά τι έχουν στο κεφάλι τους οι αναρχομπολσεβίκοι..Άχυρα..

Το αληθινό νόημα της Οδύσσειας - Να διαβαστεί μετά απείρου προσοχής!

Άραγε αυτό γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο;;;

"..Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά.Αλλά μπορεί να το σκέπτεστε για πολύ περισσότερο

Άραγε μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; μάλλον όχι γιατί ...πρόσεχα την ώρα των αρχαίων..

Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.

ΔΗΛΑΔΗ:

Η «νατοϊκή αριστερά» του Κουβέλη ζητά αμερικανοσιωνιστική επιδρομή στην Συρία!

Το 1999, κατά την διάρκεια των απάνθρωπων αμερικανονατοϊκών βομβαρδισμών στην Σερβία, είχε δημιουργηθεί ένα πανευρωπαϊκό μέτωπο αριστερών που την επικροτούσαν και τη χειροκροτούσαν («κόκκινος Ντάνι» και… ΣΙΑ). Το ρεύμα αυτό ο κόσμος το αποκάλεσε (ειρωνικά…) «νατοϊκή αριστερά».
Κι όμως, η «νατοϊκή αριστερά» υπάρχει και έχει και… παρακλάδια στη χώρα μας. Την καθεστωτική και συγκυβερνούσα στην τριμερή μνημονιακή συγκυβέρνηση, ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη. Και ιδού η απόδειξη:
 
Ανακοίνωση του τομέα ευρωπαϊκής και εξωτερικής πολιτικής της ΔΗΜΑΡ για τις εξελίξεις στις σχέσεις Τουρκίας και Συρίας.
Τα τελευταία γεγονότα, μετά την.....

Αυτός είναι ο παχυδερμισμός των "εθνοπατέρων"...Οι Έλληνες πεθαίνουν και αυτοί χασκογελάνε...

Εικόνα...... ΕΜΕΤΟΣ......

Διαλέγοντας δρόμους

Η εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής στις 17 Ιουνίου, η δεύτερη κατά σειρά μέσα σε μερικές εβδομάδες, έφερε σε μας που πιστεύουμε στις αρχές και τους στόχους της Χρυσής Αυγής, και εργαζόμαστε για το χτίσιμο αυτής της νίκης και όσων θα έρθουν στο μέλλον, μεγάλη χαρά κατ’ αρχήν, και δευτερευόντως ικανοποίηση. Έφερε και στον Ελληνικό λαό, είτε μας τίμησε με την ψήφο του σ’ αυτές τις εκλογές είτε όχι, μια βαθιά και για πολλά χρόνια πρωτόγνωρη ικανοποίηση. Μια διάχυτη ψυχική απελευθέρωση. Το μισό εκατομμύριο Έλληνες που είχαν το θάρρος να....

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - Μαύρη Λίστα...Η γενοκτόνα δημοκρατία τους

ΕΚΑΝΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Εξοντωτικά χαράτσια θα υποχρεωθούν να πληρώσουν φέτος 2 στους 3 φορολογούμενους, με τα εκκαθαριστικά σημειώματα του φόρου εισοδήματος.
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο περίπου 3,8 εκατομμύρια νοικοκυριά, επί συνόλου 5,7 εκατομμυρίων που θα υποβάλουν φέτος φορολογική δήλωση, αναμένεται να χρεωθούν με υπέρογκους φόρους για τα εισοδήματα του 2011 και να αντιμετωπίσουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω της συσσώρευσης μεγάλου ύψους οφειλών σε μια περίοδο κατά την οποία οι μισθοί συρρικνώνονται, χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις βάζουν «λουκέτο» και η ανεργία αυξάνεται με αλματώδεις ρυθμούς.
Οικογενειάρχες με 1 ή 2 παιδιά και ....