Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 01, 2012

Δικαστική απόφαση-βόμβα: Αντισυνταγματική η μνημονιακή μείωση μισθών στο δημόσιο!!

Αντισυνταγματικοί και αντίθετοι στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αλλά και στις Διεθνείς Συμβάσεις Εργασίας κρίθηκαν οι δύο Μνημονιακοί νόμοι 3833/2010 και 3845/2010, που επέβαλαν μείωση των αποδοχών και των επιδομάτων των εργαζομένων στο Δημόσιο και εξαθλίωσαν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους στο δημόσιο, έστειλαν στην ανεργία λόγω πτώσης της κατανάλωσης επιπλέον δεκάδες χιλιάδες ιδιωτικούς υπαλλήλους κια συνεβαλαν τα μέγιστα στην ύφεση
Πρόκειται για....

Η. Κασιδιάρης: "Δε χαρίζουμε τίποτα σε κανέναν"

Από την πρώτη κιόλας μέρα του κοινοβουλευτικού βίου της Χρυσής Αυγής φάνηκε πως θα κινηθεί το σαθρό πολιτικό κατεστημένο σε σχέση με το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα: Εναντίον μας. Κι εμείς από την πλευρά μας όμως δώσαμε το στίγμα της κοινοβουλευτικής δράσης της Χρυσής Αυγής: Εναντίον ΟΛΩΝ!
Στα κατάμεστα, για ακόμη ένα Σάββατο, γραφεία μας ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής ενημέρωσε χθες τους συναγωνιστές και φίλους του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος για τις τελευταίες εξελίξεις. Οι πρώτες εντυπώσεις από το Ελληνικό Κοινοβούλιο ήταν απογοητευτικές. Όπως είπε χαρακτηριστικά τίποτα δεν μπορεί να πάει μπροστά σε αυτήν την χώρα με τους ρυθμούς και τον τρόπο που λειτουργούν οι... Εθνοπατέρες. Η μη εκλογή του....

Το video που έκανε τους Κινέζους να παραμιλάνε και να υμνούν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

Γκεοργκιέφσκι: "Οι μεγαλύτεροι παραχαράκτες της ιστορίας των Βαλκανίων είναι οι Σλάβοι των Σκοπίων"

Οι μεγαλύτεροι παραχαράκτες  της ιστορίας των Βαλκανίων είναι οι Σλάβοι των Σκοπίων, έγραψε ο πρώην πρωθυπουργός και νυν ηγέτης του VMRO-Λαϊκό Κόμματος των Σκοπίων, Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι στο βιβλίο του «Αυτός είμαι».


Ο πρώην πρωθυπουργός περιγράφει επίσης τον πόλεμο στο Κοσσυφοπέδιο και άλλες περιφερειακές εξελίξεις, σημειώνει, επίσης, λεπτομέρειες  για τον πόλεμο στο Κοσσυφοπέδιο το 1999.

Σύμφωνα με τον ίδιο,

Η "περιούσια" Κλίντον έδωσε το μήνυμα της επόμενης ημέρας για το τι μέλλει γενέσθαι στη Συρία..

Μετά τη λήξη του Συμβουλίου Ασφαλείας στον ΟΗΕ η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον (εβραία φυσικά...τι άλλο) έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Ο Άσαντ πρέπει να φύγει..Ας μην τρέφουμε αυταπάτες, έχουμε να κάνουμε με ένα δολοφονικό καθεστώς.." και συνέχισε δείχνοντας τις προθέσεις του Σιωνισμού..

"Αν δεν υπάρξει δράση, θα υπάρξουν ακόμη περισσότεροι νεκροί, ακόμη περισσότεροι πρόσφυγες και ένας κίνδυνος αστάθειας στα γειτονικά κράτη"

Είναι σαφές λοιπόν που....

100 χρόνια ιστορίας Ελληνικής Αγοράς Τροφίμων & Ποτών στο Ζάππειο. (Φωτό)


Οι μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες και εμπορικές εταιρίες από το χώρο των τροφίμων 'ελαβαν μέρος στο τριήμερο Συμπόσιο για τα 100 χρόνια ιστορίας της Ελληνικής Αγοράς Τροφίμων και Ποτών, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο μεταξύ 29 Ιουνίου & 1ης Ιουλίου 2012, παρουσιάζοντας τηνιστορία και τα προϊόντα τους. Με στόχο την αναγνώριση της προσφοράς των ελληνικών επιχειρήσεων και προϊόντων στην ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς τροφίμων και ποτών, το τριήμερο Συμπόσιο περιλάμβανε πλήθος δραστηριοτήτων:

Κεντρική θέση στο...

Έχουν "χαζέψει" οι μπολσεβίκοι..Τώρα και στα σχολεία των Χανίων οι καθηγητές θα κατηχούν τους μαθητές για τον "κακό φασισμό" και πως θα τον αποφύγουν οι μαθητές..Ο στόχος γνωστός

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για κακή τους τύχη όμως η φυλετική ψυχή των νέων της Κρήτης θα τους δώσει πολλές απαντήσεις στο άμεσο μέλλον...

Σε μαθήματα… αντιφασισμού στη νεολαία είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν οι κάργα «προοδευτικοί» καθηγητάδες της ΕΛΜΕ Χανίων, για να αποτελέσουν… ανάχωμα στην άνοδο του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος. Και κάνουν δημόσια έκκληση, για ιδέες και προτάσεις, έτσι ώστε ει δυνατόν να αρχίσουν κι από τη φετινή χρονιά. Είναι και… βιαστικοί φαίνεται. Ιδού η ανακοίνωσή τους: 

Το σχέδιο του "περιούσιου" Σιωνιστή Κίσσινγκερ για "Ηνωμένες Πολιτείες Ανατολικής Μεσογείου"..


Όταν ο Κίσινγκερ ονειρεύεται, τότε είναι σίγουρο πως οι λαοί θα ζήσουν εφιάλτες...

Εισαγωγικο σχόλιο
Θυμάμαι όταν τον Ιούνιο του 2009 αναδημοσίευα την έρευνα σχετικά με την ...πρόταση του Κίσσινγκερ να διαμορφωθούν "ειδικές συνθήκες" τέτοιας έντασης και "ποιότητας" ώστε να κατακερματισθεί η "Ενωμένη Ευρώπη" και να περιθωριοποιηθεί ο "νότος" με την κατασκευή ενός "γκέτο" με το όνομα Η.Π.Α.Μ, ακόμα και εγώ θεωρούσα ότι αυτή η έρευνα ήταν λιγάκι "τραβηγμένη απο τα μαλλιά".
Ακόμα δεν ξέρω αν εκείνη η έρευνα ήταν "προφητική" ή άφηνε μεγάλα περιθώρια για ...άλλες σκέψεις.Αυτό όμως που τώρα πια ξέρω πολύ καλά, είναι ότι το 2009 πολλά απο αυτά που φαίνονταν ως "ευφάνταστα" σενάρια ή "συνωμοσιολογικές" υπερβολές , ήδη αποτελούν βασικά σημεία και δομικά στοιχεία της "νέας" ευρωπαϊκής πολιτικής σκέψης.
Κυριακή, 14 Ιουνίου 2009

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ (Η.Π.Α.Μ.) ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Αναδημοσίευση από την "Ελληνική Εταιρεία Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ε.Σ.ΜΕ).

Το σχέδιο Κίσινγκερ και η σημερινή κατάσταση στον χώρο της Ανατολικής Μεσογείου - Δυσοίωνες οι προοπτικές για την Ελλάδα...

Του Γ. Αποστολόπουλου
Δικηγόρου, Υποψηφίου Διδάκτωρα του Πανεπιστημίου Αθηνών

Το περίφημο «Σχέδιο Κίσσινγκερ» ή....

Ζήτω ο πολυπολιτσμός...Λαθρομετανάστες έκανε μπάνιο γυμνός στο συντριβάνι του Συντάγματος (βίντεο)

Ο μέγας Έλλην Φιλόσοφος Αριστοτέλης για την τυραννία που έρχεται...



“Σοβαρότατο θέμα για κάθε πολίτευμα γενικά είναι με τους νόμους και τα υπόλοιπα μέτρα να μην είναι δυνατόν να πλουτίσουν οι άρχοντες.” Και τούτο πρέπει να τηρείται κυρίως στα ολιγαρχικά πολιτεύματα” γιατί ο κόσμος ο πολύς δεν αγανακτεί τόσο επειδή δεν παίρνει αξιώματα, αντίθετα ευχαριστιέται όταν είναι ελεύθερος να ασχολείται με τις δικές του υποθέσεις, αγανακτεί όταν νομίζει ότι οι άρχοντες κλέβουν το δημόσιο χρήμα, γιατί τότε ο λαός λυπάται και για τα δυο, δηλαδή τόσο για το ότι δεν συμμετέχει στην εξουσία, όσο και για το ότι δεν συμμετέχει στα κέρδη.”
“Μπορούμε να ισχυριστούμε πως οι περισσότεροι τύραννοι προήλθαν από τους δημαγωγούς, αφού κέρδισαν την εμπιστοσύνη του λαού, κατηγορώντας τους προνομιούχους. Έτσι ορισμένες τυραννίδες επικράτησαν όταν οι πόλεις έγιναν πιο πολυάνθρωπες, ενώ άλλες νωρίτερα, επειδή οι βασιλείς παρέβησαν τους παραδοσιακούς νόμους και επιδίωξαν μεγαλύτερη απολυταρχία. Αλλες δημιουργήθηκαν από άτομα που....

Ποιός ήταν πραγματικά ο "κομμουνισμός"..Ποιοί οι "περιούσιοι" εν Ελλάδι αρχηγοί του και γιατί οι Απριλινιανοί τους "μισούσαν" τόσο..;ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ..Η προπαγάνδα του Σιωνισμού πρέπει να τελειώσει..

Γιατί όμως τέτοια εμμονή των Απριλιανών κατά της κομμουνιστικής ιδέας; δεν ήθελε ο κομμουνισμός να πάει μπροστά η Ελλάδα; Ας παρουσιάσουμε λοιπόν την πραγματικότητα με μάρτυρες τους ίδιους τους Κομμουνιστές: Ας ξεκινήσουμε από την αρχή, δηλαδή την Φεντερασιόν, η οποία έγινε ΣΕΚΚΕ η οποία έγινε ΚΚΕ.

Ας δούμε λοιπόν τους δημιουργούς της: Ο δημιουργός είναι ο Αβραάμ Μπεναρόγιας, Εβραίος από την Ισπανία. Το 1908 μετακόμισε από την Βουλγαρία στην Θεσσαλονίκη, και ένα χρόνο αργότερα (1909) ίδρυσε την Φεντερασιόν. Ο ίδιος ήταν τυπογράφος. Την εποχή εκείνη δεν υπήρχε τηλεόραση ή ραδιόφωνο, οπότε μπορούμε να φανταστούμε τι δύναμη είχε ο έντυπος τύπος. Το παρακάτω έγγραφο είναι η αίτηση αναγνώρισης της Σοσιαλιστικής Εργατικής Ομοσπονδίας (ΦΕΝΤΕΡΑΣΙΟΝ). - Αρχείο Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης π.50:



κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο σε μεγέθυνση 

Τα ονόματα στην αίτηση είναι τα εξής:(ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ)

Ζακ Αμαρίου
Α. Αρδίτι
Σ. Γκικόπουλος
Μ. Καράσσο
Σ. Κουένκα
Χ. Μπενρουμπί
Χ. Χαουέλ

Το παρακάτω έγγραφο είναι η αίτηση αναγνώρισης της Σοσιαλιστικής Νεολαίας.- Αρχείο Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης π.70: