Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 09, 2012

Ένας Σιωνιστής Εβραίος αρθρογράφος αποκαλύπτει: "Όντως εμείς ελέγχουμε όλα τα ΜΜΕ"


ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
 
Το ακόλουθο άρθρο, με τίτλοJews DO control the media, («Οι Εβραίοι όντως  ελέγχουν τα μέσα ενημέρωσης») είναι γραμμένο από έναν αυτάρεσκο Νεουορκέζο Εβραίο που ονομάζεται Elad Nehorai, ο οποίος γράφει και στην φιλελεύθερη (‘αριστερή’) Huffington Post. Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εβραϊκή διαδυκτιακή εφημερίδα ‘The Times of Israel’. Αξιοσημείωτο είναι ότι χθες το βράδυ υπήρχε το όνομά του και η φωτογραφία του (την οποία βλέπετε παρακάτω) και σήμερα απουσιάζουν παντελώς και τα δύο (!), ενώ στο τέλος του άρθρου πλέον, υπάρχει η εξής σημείωση : “This article was written under an assumed name”, «Το άρθρο αυτό γράφτηκε κάτω από ένα υποθετικό όνομα». Μυστήριον….
Το άρθρο το πρωτοείδα εδώ.
Παρουσιάζεται αυτούσιο το άρθρο χωρίς σχόλια:

Το θράσος των μογγόλων είναι απίστευτο...Ο "γκρίζος λύκος", Μπαχτσέλι, ζητά να ανεγερθεί τζαμί στη Θεσσαλονίκη...!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναμένουμε ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο με εισήγηση του Κεμαλο-Μπουτάρη..
 
Επίθεση στον Διευθυντή Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, εξαπέλυσε ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί, επειδήτην Πέμπτη επισκέφθηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
 
Ο Μπαχτσελί ζήτησε από την κυβέρνηση Ερντογάν « πρώτα υπερασπιστεί τα δικαιώματα των αδελφών μας στη Θράκη». Παράλληλα ζήτησε την λειτουργία τζαμί στη Θεσσαλονίκη!
Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης δήλωσε

Τι θα κάνει τον πρώτο μισθό βουλευτή ο Τ(Σ)ατσόπουλος....;

Η απάντηση.........

Ενοχλήθηκε το ιστολόγιο ΟΝΑLERT απο το Μαίανδρο και τη λέξη Ελλάς του Παναγιώταρου της Χρυσής Αυγής...!!!

Αυτό θα πει πειθαρχία. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής παρακολουθεί τη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης έχοντας μπροστά του τη λίστα με τους ομιλητές και πόσο χρόνο δικαιούται να μιλήσει ο καθένας. 
 
Κι επειδή εδώ που τα λέμε είχε και πολλές βαρετές στιγμές η διαδικασία και το ΄ριξε και λίγο στη ζωγραφική,πάντα όμως στο πνεύμα της ΧΑ. Έφτιαξε το σύμβολο της ΧΑ κι έγραψε κι ένα Ελλάς.

Υπάρχουν και κάποιες σημειώσεις οι οποίες είναι ώρες κατά τις οποίες προφανώς ειπώθηκαν ενδιαφέρουσες για τη ΧΑ "ατάκες".




Αυτά απο τα συντρόφια του onalert... Δεν καταλαβαίνουμε βέβαια,

«Ο tempora! o mores!»: 80% των εγκληματικών πράξεων τελούνται στην Ελλάδα από αλλοδαπούς...αλλά η Ε.Ε. επίπλητει τη χώρα μας για..."ΡΑΤΣΙΣΜΟ"..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτά τα πιόνια του Σιωνισμού έχουν άραγε δει το αστυνομικό δελτίο μιας ημέρας; το 80% των περιπτώσεων έχουν θύτες αλλοδαπούς εγκληματίες...αλλά ποιός νοιάζεται; 
Διαβάστε:

Έτσι κατάντησαν την Ελλάδα οι νεοεποχίτες... Άνδρο αγκληματικότητας και λαθρο-ΟΡΚΣ...


 Η Κοινοβουλευτική επιτροπή του Συμβουλίου Ευρώπης τονίζει ότι οι βίαιες επιθέσεις κατά μεταναστών και προσφύγων, πρέπει να διερευνώνται από τις κρατικές αρχές και οι ένοχοι να τιμωρούνται.
Με ειδική αναφορά στην Ελλάδα στην οποία, όπως σημειώνουν, υπάρχει μία ανησυχητική έξαρση ρατσιστικών επιθέσεων σε μετανάστες και πρόσφυγες, οι πρόεδροι της κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη μετανάστευση του Συμβουλίου Ευρώπης, Ιταλός Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής Τζιάκομο Σαντίνι και η Σουηδέζα βουλευτής των Φιλελευθέρων Τίνα Άκετοφτ, υποστηρίζουν, με έκθεση τους, ότι....

Βρετανικές ειδικές δυνάμεις διείσδυσαν στην Συρία - Οι ΗΠΑ μιλούν για "επικείμενη επίθεση"!! Βίντεο!!

Βρετανικές ειδικές δυνάμεις εισήλθαν στην Συρία από το τουρκικό έδαφος αναφέρουν βρετανικές, ισραηλινές και γαλλικές πηγές και μάλιστα ενεπλάκησαν σε μάχες με τον συριακό Στρατό. 
Η βρετανική μονάδα εισήλθε 10 χιλιόμετρα μέσα στο συριακό έδαφος, πραγματοποίησε αποστολές επιθετικής αναγνώρισης, αιχμαλώτισε Σύρους στρατιώτες και επέστρεψε στην Τουρκία.
Η εξέλιξη θεωρείτι.....

Νέες προκλήσεις από τα ορφανά του Τίτο..Γυφτοσκοπιανός ζητά να μετανιώσει ο Παπούλιας που είπε ότι "δεν υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα"

«Σε αντίθεση με τη μετριοπαθή προσέγγιση της κυβέρνησης, ο ιστορικός Νίκολα Ζέζοφ έγραψε μια αιχμηρή επιστολή προς τον Έλληνα πρόεδρο Κάρολο Παπούλια υποστηρίζοντας ότι αυτά που λέει δεν έχουν καμία επιστημονική βάση» , αναφέρει το Κανάλ 5 των Σκοπίων και συνεχίζει:
«Όσον αφορά τις θέσεις του Παπούλια ότι δεν υπάρχει μακεδονική εθνική ταυτότητα και ότι η Μακεδονία είναι ένας ελληνικός όρος, ο Ζέζοφ έγραψε ότι πρέπει να μετανιώσει ο Παπούλιας που προωθεί μια τέτοια άποψη που δεν έχει ιστορικό έρεισμα.
»Ο Ζέζοφ ζήτησε από τον Κάρολο Παπούλια να.....

Tο Πακιστάν απελαύνει 400.000 Αφγανούς… Στην Ελλάδα;

PAKISTAN TO DEPORT THOUSANDS OF AFGHAN REFUGEES BACK TO WAR TORN AREAS
Το ΠΑΚΙΣΤΑΝ θα απελάσει χιλιάδες Αφγανούς πρόσφυγες πίσω στις περιοχές που μαστίζονται από τον πόλεμο .
Αλλά όταν χώρα μας και η υπόλοιπη Ευρώπη , το Ηνωμένο Βασίλειο ή και οι ΗΠΑ , προσπαθούν να ξεφορτωθούν τα παράνομα Μουσουλμανικά στρατεύματα κατοχής που εισέβαλαν με το έτσι θέλω στις χώρες τους ….. ή τουλάχιστον να ξεχωρίσουν τουςψευτο-αιτούντες άσυλο από εκείνους τους ανθρώπους που πράγματι έχουν την ανάγκη του ασύλου , τότε … όλες οι....

Το σχέδιο νόμου που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή για τη κατάργηση του λαθρο-νόμου Ραγκούση...

Η Χρυσή Αυγή, όπως είχε προαναγγείλει, κατέθεσε σήμερα Δευτέρα 9 Ιουλίου και ώρα 9 π.μ. πρόταση νόμου για την κατάργηση του νόμου 3838/2010, του περίφημου λαθρονομοσχεδίου Ραγκούση. Αναμένουμε την έλευση της συγκεκριμένης πρότασης νόμου, προς ψήφιση, από την Ολομέλεια της Βουλής, όπου και θα φανεί ξεκάθαρα ποιες πολιτικές δυνάμεις είναι αυτές, που έχουν εσκεμμένα μετατρέψει την χώρα σε σκουπιδότοπο της Γης.
 
Επί της αρχής...

ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΡΕΜΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΦΟΥ, ΚΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ...!!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1821... Απαγχονίζεται στη πλατεία του Σεραγίου στη Λευκωσία ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Κυπριανός. Του απαγχονισμού αυτού ακολούθησε την ίδια ημέρα ο αποκεφαλισμός των μητροπολιτών Πάφου Χρύσανθου, Κιτίου Μελετίου και Κυρηνείας Λαυρεντίου.
Με αφορμή προκηρύξεις που διένειμε στη Λάρνακα ο Αρχιμανδρίτης Θεοφύλακτος Θησέας, ο Κιουτσούκ κατήγγειλε στην Υψηλή Πύλη ότι οι....

Η δευτερολογία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου..

Δείτε σε βίντεο την ομιλία..

Παζλ τρόμου: Κράτος, παρακράτος, μυστικές υπηρεσίες και φανατικοί ισλαμιστές...!!

Το φαινόμενο εγγίζει πλέον τα όρια της εν δυνάμει απειλής για την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια της χώρας και των πολιτών της. Παρά την εξόφθαλμη απειλή, όμως, οι πολιτικοί δεν βλέπουν και δεν ακούνε, ούτε αυτά που συμβαίνουν ούτε αυτά που καταγγέλλονται.
Είμαστε, άραγε, σε μία μη αναστρέψιμη πορεία σύγκρουσης, η οποία θα μεταβάλλει την χώρα σε πεδίο μάχης;
Έχουμε αναφερθεί περιστασιακά και πολλές φορές στο....