Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 11, 2012

Επιτέλους...Το ΚΚΕ επιστρέφει στους πραγματικούς ψηφοφόρους του...

Η εικόνα μιλά από μόνη της....

Ο "Διατροφικός Κώδικάς" τους και τι πραγματικά καταναλώνουμε



  • Η τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής του Διατροφικού Κώδικα (Codex Alimentarius) στη Ρώμη έθεσε νέα όρια για τα πρόσθετα στα τρόφιμα και όρισε πρότυπα για τη βελτίωση της ασφάλειας αρκετών ειδών τροφίμων.
  • Ωστόσο, ο Βρετανός αρθρογράφος της Pravda, Timothy Bancroft-Hinchey, διερωτάται:
  • Μισό αιώνα, σχεδόν, μετά την δημιουργία της επιτροπής αυτής, γιατί εξακολουθεί να είναι απαραίτητη;
  • Είναι στην πραγματικότητα ασφαλή αυτά που καταναλώνουμε και είναι διεξοδικός ο κατάλογος των συστατικών που αναγράφεται στις ετικέτες των τροφίμων;
Του Timothy Bancroft-Hinchey*
Εφημερίδα Pravda
9 Ιουλίου 2012
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Το γεγονός ότι....

Γιατί πάντα θα υπάρχουν οι Έλληνες Ήρωες να μας εμπνέουν...Τα παληκάρια της ΕΛΔΥΚ "πέφτουν" στην Κύπρο, μαχόμενα υπέρ Πατρίδος και Πίστεως

Η μητέρα των Μαχών. Οι Θερμοπύλες της ΕΛ.ΔΥ.Κ.
 
Παραμονή της Παναγίας στην Κύπρο και οι μάχες δεν έχουν σταματήσει παρά την εκεχειρία εδώ και εβδομάδες. Οι Τούρκοι προωθήθηκαν στα σωθικά της Κύπρου και έχουν καταλάβει μεγάλο μέρος του νησιού. Η Εθνική Φρουρά βαριά χτυπημένη από τα στίφη του Αττίλα συνεχίζει να δίνει μια απέλπιδα μάχη μπροστά στις χιλιάδες Τούρκους αιμοδιψείς εισβολείς.
Σφάζουν, βιάζουν, καίνε…πάντα έτσι έκαναν…όταν επελαύνουν καίνε και καταστρέφουν. Η κατάρα της Ασίας έπεσε βαριά στην Κύπρο…
Ο Αττίλας β΄ ξεκίνησε…μανιασμένα βρυχούνται τα Τούρκικα άρματα και ξεχύνονται παντού.
Από τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου, το.....

Μπορούν να πουν έστω μια αλήθεια τα καθεστωτικά ΜΜΕ για τη Χρυσή Αυγή...;

Με βαρύγδουπους τίτλους και εκφράσεις του τύπου:
"Έφαγε πόρτα η Χρυσή Αυγή για το.....ελληνικό αίμα"(εδώ)
"Όχι από το νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ στο....ελληνικό αίμα της Χρυσής Αυγής"

συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα η παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού όσο αναφορά την εκστρατεία αγαπης των Ελλήνων Εθνικιστών για τους ομόφυλούς τους, που περνούν δύσκολες ώρες.

Ποιά είναι όμως η πραγματικότητα;
Διαβάστε την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το θέμα και μια απλή βολτα στο νοκομείο "Σωτηρία" θα σας λύσει όλες τις απορίες για το τι ισχύει και τι όχι..

Η απόρρητη ιστορια του Αιγαίου > Έγγραφα του State Department για τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο και την Ελληνική ΑΟΖ


Ενα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο με τίτλο «Η απόρρητη Ιστορία του Αιγαίου» του Δημήτρη Μηλάκα κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία φέρνοντας στο φως πολύ ενδιαφέροντα απόρρητα αμερικανικά έγγραφα της περιόδου 1991-1992. Τα έγγραφα αποτυπώνουν όλο το πλαίσιο των διαπραγματεύσεων που έγιναν με στόχο τη....

Στο παιχνίδι της προπαγάνδας των Ελλήνων Εθνικιστών και οι New York Times...Φανταστείτε πόσο έχουν τρομοκρατηθεί!

Δεύτερο δημοσίευμα της μέσα σε δυο μήνες για την Χρυσή Αυγή κάνει η  εφημερίδα New York Times.
Στο ρεπορτάζ  επισημαίνεται πως  «ομάδες πολιτών» που έχει δημιουργήσει η οργάνωση συνεχίζουν τις επιθέσεις τους εναντίον μεταναστών, με αποκορύφωμα την έφοδο χρυσαυγιτών με μηχανές σε σπίτια Πακιστανών στη Νίκαια.
Το άρθρο  υποστηρίζει πως....

ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ!! ΒΙΝΤΕΟ!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αδέρφια κάντε υπομονή και η Λευτεριά θα σας βρει...

συνέχεια του ρεπορτάζ ΕΔΩ

Εφαρμόζουν πιστά το ISO της Bilderberg και συνεχίζουν κανονικά τον αφελληνισμό της πατρίδας μας...Αίσχος! Μείωσαν τα σύμφωνα και τα φωνήεντα

Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε πως πρόσφατα (Νοέμβριος 2011) διανεμήθηκε προς διδασκαλία, στα δημοτικά σχολεία της χώρας μας ένα καινούργιο βιβλίο γραμματικής, για την Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη, αντικαθιστώντας την μέχρι τώρα ισχύουσα γραμματική του Μανώλη Τριανταφυλλίδη, η οποία εδιδάσκετο πλέον των 30 χρόνων.
Σύμφωνα με την καινούργια γραμματική που... συντάχθηκε από τους: κ. Ειρήνη Φιλιππάκη – Warburton, κ. Μιχάλη Γεωργιαφέντη, κ. Γεώργιο Κοτζόγλου και την κ. Μαργαρίτα Λουκά και εκδόθηκε από τον Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων,με την ευθύνη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, ανακαλύπτουμε πως:
τα φωνήεντα της Ελληνικής Γλώσσας είναι 5 (πέντε)!!!

Τα: α, ε, ι, ο, και το ου. Καθώς και ότι τα φωνήεντα η, υ, ω έχουν καταργηθεί!!!

Και τα σύμφωνα από 17, έμειναν μόνον τα 15!!! Τα ξ και ψ δεν υπάρχουν πλέον!!!

Σημειωτέον, πως....

Σκοπιανή φυλλάδα:Υπό κατοχή η Μακεδονία και ο Άνθιμος αντίχριστος...!!

Πρωτοσέλιδη η αναφορά της σκοπιανής εφημερίδας Ντνέβνικ για τον Μητροπολίτη Άνθιμο και τα περί …κατοχής της Μακεδονίας! Αναλυτικότερα: 
 
Το Παγκόσμιο Συνέδριο των Σλάβων των Σκοπίων, πιστεύει ότι ο μητροπολίτης «Σολούνσκιοτ» Άνθιμος (της Θεσσαλονίκης) με τις δηλώσεις του, αντί της ειρήνης και της αγάπης, ενθαρρύνει και τροφοδοτεί το ρατσισμό και το φασισμό, το μίσος και τον πόλεμο μεταξύ των Σκοπίων και της Ελλάδας, με τα κηρύγματά του περί αντιχριστιανικών και ανιστόρητων Σκοπίων.
Να κλείσουν στη φυλακή τον Γκεοργκιέφσκι
Με τις δηλώσεις του ο Άνθιμος προτρέπει την....

Προσεχώς και στην Ε.Ε..."Big Brother" σε όλες τις τηλεπικονωνίες στις ΗΠΑ

Όλες οι επικοινωνίες στη διάθεση της κυβέρνησης των Η.Π.Α
Ο Πρόεδρος Ομπάμα έχει πλέον σφετεριστεί και επίσημα όλες τις διαθέσιμες μορφές επικοινωνίας για τη χρήση και τη διακριτική ευχέρεια της κυβέρνησης των Η.Π.Α.
Υπό το εκτελεστικό διάταγμα της 6ης Ιουνίου του 2012, σχετικά με την Εκχώρηση της Εθνικής Ασφάλειας και της Ετοιμότητας των Επικοινωνιών σχετικά με τη Δημόσια Ασφάλεια (Assignment of National Security and Emergency Preparedness Communications Functions), ο Ομπάμα ενεργοποίησε την εφαρμογή του εκτελεστικού διατάγματος ώστε να ελέγχει τις επικοινωνίες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ώστε να διασφαλισθεί η εθνική ασφάλεια, η αποτελεσματική διαχείριση των επειγόντων καταστάσεων και να βελτιωθεί η εθνική ισχύς.

Τα ασύρματα και ενσύρματα μέσα επικοινωνίας καθώς και....

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι προπαγανδιστές του ΔΟΛ...Νέα συκοφαντική επίθαση στους Έλληνες Εθνικιστές

 Διαβάστε:

Τι πιστεύει η Τρόϊκα για το "ΒΗΜΑ"....;!

Δε φαίνεται να κουράζονται, ούτε να απογοητεύονται οι… χρυσές γραφίδες του καθεστωτικού τύπου, να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή, παρότι η μέχρι τώρα τακτική τους δεν επέφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Στο «Βήμα της Κυριακής», λοιπόν, υπάρχει μακροσκελέστατο άρθρο υπό τον βαρύγδουπο τίτλο: «Επέλαση για τα... χρυσά Τάγματα Εφόδου. Μοτο-πορείες και παρελάσεις με στόχο μετανάστες κυρίως και αριστερούς στις γειτονιές της Αθήνα».
Στο κείμενο υπάρχει σωρεία ψευδών, για.....

Απίστευτο και όμως αληθινό...Οι Γερμανοί θα πληρώνουν και άλλες- επιπλέον- αποζημιώσεις σε εβραίους..Της Ρωσίας, της Ουκρανίας και άλλων χωρών της πρώην ΕΣΣΔ!!!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εμείς λέμε καλύτερα να πληρώσει η Ευρώπη και κάτι extra στους απογόνους των εβραίων που εκδιώχθησαν από τον Φερδινάνδο της Ισπανίας τον 14 αιώνα (και τότε όλως περιέργως πάλι πήραν λεφτά αποζημίωσης), καθώς επίσης και η Αφρική ή ο ΟΗΕ καλύτερα για τους διωγμούς προ Χριστού στην Αίγυπτο...
Καθώς επίσης θα μπορούσε να πληρώσει και η Ελλάδα, ως η γεννέτειρα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, για τον εκτοπισμό των εβραίων από τον Ηράκλειτο τον 10 αιώνα μ.Χ.. 
Μπορεί οι Γερμανοί να αγωνίστηκαν με κάθε τρόπο για να μην αναγνωριστούν τα εγκλήματα τους στην Ελλάδα αλλά για τους Εβραίους λεφτά υπάρχουν. 
Πιο συγκεκριμένα η κυβέρνηση της Γερμανίας αποφάσισε να πληρώσει αποζημιώσεις αποκατάστασης σε 80.000 επιπλέον Εβραίους που διεκδικούσαν χρηματικές αποζημιώσεις.
Η συμφωνία, υπεγράφη μεταξύ των γερμανικών αρχών και των εκπροσώπων της αμερικανικής οργάνωσης «Claims Conference». Το συνολικό ποσό των γερμανικών αποζημιώσεων θα φτάσει τα 300 εκατ. δολάρια. Τα χρήματα αυτά θα διανεμηθούν στα θύματα των Ναζί στην πρώην Σοβιετική Ένωση, που δεν είχαν την ευκαιρία και δεν επιλέχθηκαν να λάβουν συντάξεις ή χρήματα από το γερμανικό ταμείο για τις αποζημιώσεις.
Τα περισσότερα από τα χρήματα θα.....