Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2012

ΠΡΟΚΑΛΟΥ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ... ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ,ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ,ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ,διότι τα χρήματα της επιχορήγησης ,δοθήκαν στο ΚΚΕ, για να ξοδευτούν υπέρ του Ελληνικού λαου,και όχι για να κάνει φιέστες στους ΑΣΙΑΤΟΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
Από την εποχή ... του ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ, ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΚΕ,έχουμε να δούμε χωρίς προσχήματα προδοσία κατά των Ελλήνων . ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ,ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Είναι εξίσου φανερό,ότι το ΚΚΕ αποτελεί ,μαζί με την λοιπή αριστερά....ξεχωριστό κομμάτι της πολιτικής ,που ευνοεί την....

Δεν έχει όριο ο αφελληνισμός των σχολικών βιβλίων...Τώρα αφαίρεσαν και χάρτες με τις παλαιότερες ελληνικές αποικίες!

 
Δεν έχει όριο πλεον ο... ''αφελληνισμός'' του Υπουργείου Παιδείας στα εγχειρίδια του δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου...

Συγκεκριμένα στα βιβλία της ιστορίας έχουν αφαιρεθεί οι χάρτες των Ελληνικών αποικισμών της κλασσικής εποχής στις περιοχές της Μεσογείου, Ευξείνου Πόντου και Βαλκανίων με αποτέλεσμα ο Ελληνικός κόσμος εκείνης της εποχής, αντί να φαίνεται ως μια κραταιά αυτοκρατορία φαντάζει πλεον ως μια κουκίδα στα μάτια των μαθητών!!!

Για ποιόν λόγο και απο ποιούς όμως επιτελείται αυτή η σταδιακή αποξήλωση της ιστορίας μας;

Μήπως προσπαθούν κάποιοι....

Οριστικοποιήθηκε;! η μεταφορά των M1A1 Abrams!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μέχρι να υπάρξει και επισημη ανακοίνωση, ή ακόμη καλύτερα ξεκινήσει η μεταφορά των Abrams είμαστε καχύποπτοι...
Μας φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο να  αποδέχθηκαν οι ΑμερικανοΣιωνιστές να μας κάνουν τη μεγαλύτερη δύναμη τεθωρακισμένων στην Ευρώπη...Εκτός και αν υπάρχουν άλλα ανταλλάγματα (βλέπε πετρέλαια και ΑΟΖ)

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος δέχθηκε χθες στο γραφείο του τον Πρέσβη των Η.Π.Α. στην Ελλάδα κ. Daniel Bennett Smith. Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης, συζήτησαν θέματα που αφορούν στις σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες. 
 
Σύμφωνα με.....

Ολόκληρη η πορεία και τα συνθήματα των Ελληνόψυχων και των Εθνικιστών στη Φλώρινα...Η Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Νέα βόμβα για το παρακράτος Σημίτη: Μέχρι και από την Τσικίτα έπαιρναν μίζες οι σοσιαληστές της Μπανανίας…

Τελικά μας έκαναν «Banana Republic» «Μπανάνες» και 14.700 Ευρώ ΜΙΖΕΣ μαζί στους Εφοριακούς –ΣΔΟΕ από την C...
Από το olympia.gr

Πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής για περιορισμό κομματικών επιχορηγήσεων

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε σήμερα πρόταση νόμου για τη μείωση στο ελάχιστο των κρατικών χρηματοδοτήσεων προς τα κόμματα. Στόχος μας είναι η οριστική κατάργηση αυτής της δαπάνης, για την οποία όμως απαιτείται συνταγματική αναθεώρηση. Μέχρι τότε, τα χρήματα που λαμβάνει το κόμμα μας από τα κρατικά ταμεία θα επιστρέφονται στον ελληνικό λαό κυρίως ως κοινωνικό έργο, συσσίτια για απόρους, ανέργους και πολύτεκνους συμπατριώτες μας.

Απόσπασμα από την πρόταση νόμου: 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Ποιοι είναι η “συριακή αντιπολίτευση”; Η παρεούλα της… ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ και το χρήμα πέφτει από Σόρος και άλλους…

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γιατί άραγε το ρεπορτάζ ξεχνά να μας πει την "περιούσια" εθνότητα των δολοπλόκων και καθοδηγητών της...."επανάστασης";

-Η ιστορία που εξελίσσεται ΤΩΡΑ στη Συρία δεν ξεκίνησε πριν λίγο καιρό, αλλά πολύ παλιότερα.
-Αποκαλύπτουμε την Συριακή αντιπολίτευση και τον ύποπτο ρόλο ορισμένων, εδώ και πολλά χρόνια!
-Ποιοι τους χρηματοδοτούν και ΠΩΣ! Θα δείτε και γνωστά ελληνικά ονόματα να συμμετέχουν σε συναντήσεις κάποιων οργανώσεων…

Επικίνδυνοι: Δίνουν σε διαπλεκόμενο όμιλο με το "βαθύ" τουρκικό κράτος 4 μαρίνες!


Ένας όμιλος στενά διασυνδεδεμένος με τον τουρκικό "βαθύ" κράτος με ότι αυτό συνεπάγεται, ζητά να αγοράσει τέσσερα ιδιωτικά λιμάνια σκαφών αναψυχής (μαρίνες) στην Κέρκυρα, τη Λευκάδα και την Πελοπόννησο. Την αποκάλυψη την είχε κάνει πρώτο το defencenet.gr στις 20 Ιουνίου.
Η αρχή έχει ήδη γίνει με την μαρίνα της Λέσβου στης οποίας το ιδιοκτησιακό σχήμα συμμετέχει τουρκική εταιρεία, αλλά εδώ τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά: Ο τουρκικός όμιλος DOGUS Holding A.S, είναι το ίδιο το τουρκικό κράτος ένας από τους μεγαλύτερους στον τραπεζικό, βιομηχανικό, κατασκευαστικό και τουριστικό τομέα στην Τουρκία με απολήξεις σε όλα τα κλιμάκια του τουρκικού κρατικοού μηχανισμού και του τουρκικού "βαθέως" κράτους.
Η φωτό της α' σελίδας που αποκαλύπτουμε, λέει πολλά:

Ο Εθνικός μας ύμνος ακούγεται από χιλιάδες πατριώτες και εθνικιστές στη Φλώρινα, μέχρι τη Γεύγελη και το Μοναστήρι!(Βίντεο)

Δείτε και το υπόλοιπο φωτογραφικό ρεπορτάζ ΕΔΩ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ: ΜΕΣΩ... ΜΙΣΘΟΔΙΚΕΙΟΥ 20.000€ ο πραγματικός μισθός του βουλευτή!!!

Με αφορμή την προσφυγή δικαστικών αποκαλύπτεται ότι το «πάσης φύσεως κόστος» που δαπανά η Βουλή για τον κάθε βουλευτή είναι υπερδιπλάσιο από την αποζημίωση που δηλώνεται
 
Σε... απόγνωση είναι οι επικεφαλής της Βουλής μετά το στενό... πρεσάρισμα που τους έχουν κάνει δικαστικοί και συγκεκριμένα το ειδικό τμήμα του Μισθοδικείου, προκειμένου να τους γνωστοποιήσουν το πάσης φύσεως κόστος που δαπανά η Βουλή για τον κάθε βουλευτή.
Κι αυτό γιατί....

Ένα μήνυμα απο τους Έλληνες Μαθητές...!!

ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΛΑΘΡΟ"ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ "ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΩΣ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ".

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ.....