Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 17, 2012

Αλλοδαποί(λαθρομετανάστες) το 52,46% των δολοφόνων ληστών...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ..: Μη νομίζετε ότι το υπόλοιπο 47% είναι Έλληνες..Το 36% δεν έχει βρεθεί ακόμη η εθνικότητα..Αλλά με την απλή αναλογική το ποσοστό των Λαθροεποίκων ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ανέρχεται στο εξωπραγματικό 81%!!!!!!!!!!!!!..
Είστε σίγουροι ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Έλληνα είναι η ανεργία και η οικονομία..;
Μήπως όλα απορρέουν από κάπου,...;

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία για την σφαγή των Ελλήνων πολιτών από τους αλλοδαπούς εγκληματίες για τους πρώτους 5 μήνες του 2012. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη  το 52,46% των δραστών ανθρωποκτονιών με κίνητρο τη ληστεία, που έγιναν το πρώτο πεντάμηνο του 2012, είναι αλλοδαποί.
Το νούμερο αυτό έχει αυξηθεί σε σχέση με το 2011 που ήταν …

6 τόνους τρόφιμα (ψάρια, ζυμαρικά και πατάτες) μοίρασε η Χρυσή Αυγή σε χιλιάδες Έλληνες που είχαν ανάγκη στη Νίκαια!!! Δεν θα ακούσετε όμως τίποτα στα κανάλια της διαπλοκής...

Πάνω από 3.000 Έλληνες που είχαν ανάγκη βρέθηκαν σήμερα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στη Νίκαια... 4 τόνους ψάρια και 2 τόνους ζυμαρικά και πατάτες μοίρασε η Χρυσή Αυγή....

Την ώρα που το ΚΚΕ καλεί τους λαθρομετανάστες σε επανάσταση και άλλα κόμματα βάζουν στις τσέπες τους τις κρατικές επιχορηγήσεις, οι "φασίστες" - "λυκάνθρωποι" της Χρυσής Αυγής κάνουν πράξη αυτό που έλεγαν προεκλογικά... Οι κρατικές επιχορηγήσεις τους θα επιστραφούν στον λαό...

Δεν θα ακούσετε τίποτα από τα κανάλια της διαπλοκής... Όμως ο κόσμος πλέον γνωρίζει... Κύριοι της ψεύτικης δημοκρατίας σας... Ερχόμαστε χιλιάδες και η γη θα τρέμει!!!(σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μέχρι την Τελική Νίκη)
Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες...

Ώ,ρε σύντεκνοι...Είστε τελείως κουζουλοί;Πότε θα απογαλακτιστείτε από τους εθνοπροδότες..(εικόνα-βίντεο)

Με τέτοιες εικόνες βέβαια δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες.....

Εξεταστικές εν όψει για οικογένεια Παπανδρέου και Γ.Παπακωνσταντίνου για Μνημόνιο και CDS

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι εξεταστικές δεν είναι λύση από το διεφθαρμένο πολιτικο-δικαστικό σύστημα...Μόνη λύση προς το παρόν η δήμευση της περιουσίας τους, η εξορία και.....βλέπουμε

Αλλες δύο εξεταστικές επιτροπές, πέραν της εξεταστικής για την Siemens που αιτήθηκε χθες, σχδιάζει να ζητήσει ο ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: Για το πως οδηγησήθηκαμε στο Μνημόνιο και το τι έχει γίνει με την υπόθεση των περίφημων CDS που ερευνά ήδη η Δικαιοσύνη με σχετική δικαστική "μελέτη" των πεπραγμένων της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Θεωρείται βέβαιαη η σύσταση της εκξεταστικής για τπ πως φτάσαμε στο Μνημόνιο, με ποιες μεθοδεύσεις, ποιες πλαστογραφίες στοιχείων κλπ. ενώ πολύ δύσκολα η υβέρνηση θα αποφύγει την εξεταστική για τα CDS αφού θα είναι σα να καλύπτει τα πεπραγμένα της οικογένeiας Παπανδρέου.
Και στις δύο περιπτώσεις ο....

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ... ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν έχουν τα...μπαλάκια ας αγνοήσουν 500.000 Έλληνες...
Ας τολμήσουν να  εναντιωθούν στη μόνη ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ και τότε θα δούνε όλοι πως ξεκινά μια...ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!
 
ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ... 
 
Ο Επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα Νίλς Μούιζνιεκς ανακοίνωσε ότι....

Έχουμε τρελαθεί τελείως...Καταδικάστηκε το ελληνικό κράτος από την Ε.Ε. για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων..Το "θύμα" ένας αλβανός που θα του χορηγηθεί αποζημίωση 12.000ευρώ!!!

Για παραβίαση των διατάξεων που απαγορεύουν την απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση, για παραβίαση του δικαιώματος στην ελευθερία και την ασφάλεια και για παραβίαση του δικαιώματος πραγματικής προσφυγής, καταδίκασε την Ελλάδα το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εκδικάζοντας την προσφυγή Αλβανού μετανάστη που απελάθηκε από τη χώρα, επειδή δεν ανανέωσε εγκαίρως την άδεια παραμονής του.

Ο Αλβανός υπήκοος Αρμπέν Λίσα, κατοικούσε....

Βίντεο φωτιά που σας κρύβουν ΜΜΕ και πολιτικά κόμματα!!! Ξυπνήστε Έλληνες... Οι δίπλα μας ετοιμάζονται... Μετά θα είναι αργά!!

δείτε το..

Ηλίας Κασιδιάρης: "Στόχος μας η Εξουσία...Μια Εθνική Κυβέρνηση για το καλό του Λαού μας"

Έχεις σπουδάσει γεωπονική. Έχεις ασχοληθεί ποτέ με το επάγγελμα; Έχεις δουλέψει πριν γίνεις βουλευτής;

Από την ημέρα που απολύθηκα από το Στρατό και μετά δεν έχει περάσει ημέρα να μην έχω ένσημο, στον ιδιωτικό τομέα αποκλειστικά, βέβαια, ποτέ στο δημόσιο. Έχω δουλέψει σε πάρα πολλούς τομείς, από υπάλληλος φαρμακευτικής εταιρείας μέχρι ιδιοκτήτης ενός γραφείου σχετικού με ποιοτικό έλεγχο σε τρόφιμα.
Ισχύει ότι δεν δέχεσαι κομμουνιστές στην εταιρεία;
Όχι, είναι ατομική επιχείρηση και δεν είχα τη δυνατότητα να.....

Συνεχίζει τη δράση της και την πορεία της δίπλα στο Λαό η Χρυσή Αυγή...Στάση αυτή τη φορά στη Νίκαια

Σήμερα στις 19:00 ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή τροφίμων σε Έλληνες πολίτες με προτεραιότητα στους απόρους, ανέργους και πολυτέκνους στην πλατεία Αγίου Νικολάου στην Νίκαια. Στην δραστηριότητα θα συμμετέχουν και βουλευτές του Κινήματος.

Οι Έλληνες Εθνικιστές εξέδωσαν και ανακοίνωση για τα "ισοδύναμα" μέτρα εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού..

Η αφαίμαξη του λαού για την....

Κοτζά Καγιά: ο βραδινός εφιάλτης των τούρκων αλεξιπτωτιστών!!

Σε συνέχεια των αφιερωμάτων μνήμης μετά την Επιχείρηση «Νίκη» ακολουθεί η μνημειώδης όσο και εντυπωσιακή καταδρομική επιχείρηση της 31ης Μοίρας καταδρομών επί του Τουρκικού στρατοπέδου στο ύψωμα Κοτζά Καγιά.

«Όσοι από σας θα επιλέξετε τις Καταδρομές, θέλω από τώρα να ξέρετε πως, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας σας θα πεινάσετε, θα διψάσετε, θα ταλαιπωρηθείτε, θα χάσετε κάθε επαφή με τους δικούς σας. Θα ξεχάσετε την καλοπέραση και τις εξόδους, αλλά να είστε βέβαιοι, ότι στο τέλος θα.....

Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ: ΥΨΩΣΤΕ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ! ΚΗΡΥΞΤΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ!

Δια του Δελτίου Tύπου της 6ης Ιουλίου ε.έ. η Διαρκής Ιερά Σύνοδος εγνωστοποίησε τον καταρτισθέντα πίνακα των θεμάτων, τα οποία πρόκειται να εξετάσει η Ιεραρχία κατά τον προσεχή Οκτώβριο, η οποία θα συνεδριάσει από 2 έως 5 Οκτωβρίου 2012, είναι δε τα παρακάτω:.

Σωθήκαμε.Δεν θα πονέσουν τα μάτια και η καρδιά μας...Ευτυχώς δεν θα γίνει η "γιορτούλα" για την αποκατάσταση της..."δημοκρατίας"!!

Ευτυχώς δεν θα ξαναδούμε τέτοιες άθλιες εικόνες....που αμαυρώνουν τη Φυλή και το Έθνος μας...

ΜΚΟ δίνουν «γραμμή» στον Κουβέλη για τη συνέχιση της νεοταξίτικης πολιτικής!

Δεν είναι μόνο το αριστερό δεκανίκι της τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης η ΔΗΜΑΡ (των ορφανών του Τσαουσέσκου…). Είναι και το όργανο μέσω του οποίου εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη συνέχιση της νεοταξίτικης πολιτικής. Κι αν έχετε αμφιβολίες, διαβάστε το παρακάτω άρθρο που δημοσιεύτηκε στα «Νέα», κάποιου Κωστή Παπαϊωάννου, μέλους του ΔΣ της «Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» (Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, προφανώς), υπό τον τίτλο: