Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 18, 2012

Μαρτυρία σοκ εξάδελφου Άκη: "Έτσι έγινε η νοθεία από το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2000"!!!

Συγκεκριμένα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και τον Γ.Σμπώκο, κατονομάζει ως «ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς» στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νικόλαος Ζήγρας, κατά τη χθεσινή πολύωρη απολογία του στον ανακριτή, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει πως το ΠΑΣΟΚ έφερνε Ρωσοπόντιους από την Κύπρο τους ελληνοποιούσε και τους πλήρωνε για να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ειδικά στην Θεσσαλονίκη τον Άκη, ενώ το ίδιο έκανε και με τσιγγάνους. Το defencenet.gr έχει επανειλημμένα αναφέρεθεί στο όργιο νοθείας των εκλογών του 2000.
Τότε ξαφνικά εμφανίστηκαν στους εκλογικούς καταλόγους 150.000 "Έλληνες" επιπλέον, με.....

Μόνο η Χρυσή Αυγή έθεσε ερώτηση για την ανθελληνική πολιτική του Υπουργείου Παιδείας να διαλύσει την Ελληνική γλώσσα..

Προς τον
ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΘΕΜΑ: «Αλλοίωση της Γραμματικής της Νέας Ελληνικής Γλώσσας στο σχολικό εγχειρίδιο της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού»
 Από τον Νοέμβριο του 2011 διανέμεται στα σχολεία της χώρας το νέο εγχειρίδιο γραμματικής για το δημοτικό, με τον τίτλο «Γραμματική Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού». Διαβάζοντας το εν λόγω βιβλίο, διαπιστώσαμε ότι....

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ...

Σε Δούρειο Ίππο της Τουρκίας μετατράπηκε και πάλι η Βρετανία, στο Κυπριακό.

Σε δύο ημέρες λήγει η προθεσμία ανανέωσης της UNFICYP (Ειρηνευτική Δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο) και τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ θα πρέπει να συμφωνήσουν στο κείμενο ανανέωσης της θητείας της δύναμης των κυανόκρανων.
Αν και υπάρχει πάντοτε πρότερη συμφωνία στο κείμενο, ώστε να μην....

ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ε. ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ!! ΟΙ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ'' ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ...

Παρόντες στην μεγάλη φωτιά που κατέκαψε πολλά στρέμματα καλλιεργήσιμων εκτάσεων στο Σπαθοβούνι και τα χωριά της Τενέας , ήταν η ομάδα επιφυλακής του Πυρήνα Κορίνθου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με επικεφαλής τον βουλευτή του νομού κ. Ευστάθιο Μπούκουρα .
 
Οι προσπάθειες των απλών πυροσβεστών από αέρος και των επίγειων δυνάμεων ήταν υπεράνθρωπες και όλα τα μέλη του Πυρήνα Κορίνθου συνδράμαμε στην προσπάθεια αυτή . Ο κ. Μπούκουρας ήταν στην πρώτη γραμμή της κατάσβεσης της πυρκαγιάς υπερβάλλοντας εαυτόν και όλοι μαζί δώσαμε μάχη για να μπορέσουμε να σώσουμε ότι ήταν δυνατόν από τις περιουσίες των συμπατριωτών μας . Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , δίχως να διεκδικεί δάφνες , υπάρχει και θα....

Για γέλια και για κλάματα...Υπεύθυνη Τύπου στη νεολαία του κόμματος του Καμμένου μια..."μαύρη" Ελληνίδα...

Και εις.....ανώτερα...Ανεξάρτητοι "Έλληνες"...
Θυμηθείτε το κείμενο:

Αυτοί είναι οι ανεξάρτητοι "Έλληνες" του Καμμένου...Μπράβο "πατριώτες"


Και το όνομα αυτής: Κατερίνα Καλαγκμπόρ! Ήταν από τις παρουσίες που συζητήθηκαν ήδη πριν τις εκλογές αφού εθεάθη ως εκλογική αντιπρόσωπος στον Άγιο Δημήτριο με το σήμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τόσο η ίδια όσο και η αδελφή της έχουν βρεθεί στο φως της δημοσιότητας ουκ ολίγες φορές για τα πλούσια προσόντα τους, με ημίγυμνες φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις σε πολλά περιοδικά.

Δεν ξέρουμε βέβαια τι μήνυμα θέλει να ....

Είναι για λύπηση τα αναρχοάπλυτα της Αριστεράς...Ρουφιάνοι και Ανθέλληνες!

Δείτε τι φυλλάδιο έριξαν στους δρόμους που Έλληνες Εθνικιστές έκαναν το καθήκον τους και μοίραζαν τρόφιμα στους Έλληνες ,που η θολοκολτούρα της Αριστεράς και ο Νεο-φιλελευθερισμός της imitation "δεξίας" τους κατήντησε "επαίτες"...

Α.Μεσόγειος: Aπελευθέρωσε κανόνες εμπλοκής το ρωσικό Ναυτικό! - Το ΝΑΤΟ στέλνει στόλο

Πολεμική ατμόσφαιρα επικρατεί πλέον στην Α.Μεσόγειο, καθώς, το ΝΑΤΟ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που μετέδωσαν χθες ρωσικά ΜΜΕ ότι αυξήθηκε το επίπεδο της επιτήρησης των ρωσικών πολωμικών σκαφών και των ρωσικών ναυτικών βάσεων.
Την ίδια στιγμή εκπρόσωπος του ρωσικοώ Ναυτικου ανακοίνωσε ότι προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των σκαφών του που πλέουν στην περιοχή, αλλά και στον Βόρειο Ατλαντικό "έχουν απελευθερωθεί όλοι οι κανόνες εμπλοκής" που σημαίνει ότι ...

Όταν το κράτος και η Αστυνομία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ....Μπορούν οι Έλληνες Εθνικιστές...

Κυκλοφορεί μια είδηση τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο που κάνει λόγο για μια ακόμη ΕΘΝΙΚΗ και το τονίζουμε ΕΘΝΙΚΗ δράση της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη..


Όπως αναφέρει το Flashnews στο κείμενο που αναρτήθηκε με τίτλο "Δεκάδες περιπτώσεις καθημερινά σε όλη την Κρήτη όπου ζητείται η βοήθεια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" αναφέρεται:

«Χθες η ιδιοκτήτρια ημιτελούς οικίας στον Οδό Ξέπαππα, ήρθε σε επικοινωνία με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα Χανιά, διότι είχε αφήσει το κλειδί πάνω στην πόρτα του διαμερίσματος της ώστε να μπει το πρωί ο ηλεκτρολόγος να τελειώσει τις εργασίες.»
 Ωστόσο περίπου 15 λαθρομετανάστες έκαναν κατάληψη στο οίκημα απειλώντας την ιδιοκτήτρια ότι θα την σφάξουν και ότι πλέον θα μένουν εκείνοι εκεί!

 Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βοήθησε την άτυχη γυναίκα και λίγη ώρα μετά είχε την...

Να ποιοί είναι οι μογγόλοι πράκτορες στα Δωδεκάνησα...Δείτε τους καλά για να ξέρετε ποιούς θα κυνηγάτε!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πώς είναι δυνατόν άραγε οι πράκτορες της μογγολοτουρκίας να εμπλέκονται πολιτικά με το ΣΥΡΙΖΑ, την Ντόρα Μητσοτάκη και την Αριστερά...;
Περίεργες...."συμπτώσεις..";
Μετά την αρκετά πετυχημένη μετατροπή της θρησκευτικής (μουσουλμανικής) μειονότητας της Θράκης σε εθνική μειονότητα ("Τουρκική"),  οι πράκτορες της Άγκυρας συνεχίζουν απτόητοι.
Εδώ και λίγο καιρό επιδιώκουν και όπως φαίνεται κατάφεραν πολύ καλά  να δημιουργήσουν μουσουλμανική (μελλοντικά "Τουρκική") μειονότητα και στα Δωδεκάνησα (ίδρυσαν ήδη συλλόγους σε Κω και Ρόδο).
Την ίδια στιγμή το "Ελληνικό"(κατ' ευφημισμό) κράτος συνεχίζει να  ...κοιμάται.
Ακολουθούν οι φωτογραφίες και σύντομα σχόλια (το πλήρες κείμενο στο φιλικό ιστολόγιο ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ-STOP/DEFOL )

Φωτογραφία 1:

Μπα ψέμα θα είναι...Συνέλαβαν αλβανό στα Γιάννενα για διακίνηση 130 κιλών χασίς!!!

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, 26χρονος Αλβανός... κατηγορύμενος για εισαγωγή και εμπορία μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα,

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ....!!! ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΙΚΑΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ...!!!

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΧΟΪΤΕ"
 
Την άμεση αντίδραση της ελληνικής πρεσβείας στην Αυστρία, προκάλεσε το σημερινό πρωτοσέλιδο της αυστριακής λαϊκής εφημερίδας «Χόιτε», σύμφωνα με το οποίο η Ικαρία επιθυμεί την «απόσχισή» της από την Ελλάδα και την «προσάρτησή» της στην Αυστρία.
Το δημοσίευμα, που αναπαρήχθη από άλλα αυστριακά ΜΜΕ -ακόμη και από την ιστοσελίδα της αυστριακής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης- οδήγησε την....

"Να 'στε καλά παλικάρια μου... Σας ευχαριστώ για όλα!!! Δεν ψήφισα Χρυσή Αυγη... Και ντρέπομαι γι'αυτό... Ντρέπομαι" Η μαρτυρία μιας Ελληνίδας χθες στη Νίκαια...


Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των Ελλήνων Πολιτών στο κάλεσμα κίνηση αλληλεγγύης της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στην Νίκαια. Κατά χιλιάδες πολιτών κατέκλυσαν την Πλατεία Αγίου Νικολάου στην περιοχή της της Νίκαιας, όπου μοιράστηκαν ψάρια και ζυμαρικά, πολίτες που με δάκρυα στα μάτια από συγκίνηση της κίνησης αυτής της Χρυσής Αυγής η από το κλίμα που επικρατούσε, "την κατάντια του Ελληνικού Λαού" - όπως οι περισσότεροι έλεγαν στους ανθρώπους της Χρυσής Αυγής- να περιμένει στην σειρά για λίγο φαγητό.
Αισθητή ήταν και οι παρουσία των....