Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 21, 2012

Μέχρι και την Τελική Ένωση ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης παγκόσμιας Ιστορίας

Και το AP στον πόλεμο λάσπης και συκοφάντησης του Εθνικιστικού Κινήματος...Το ποτάμι όμως δεν γυρίζει πίσω..

Το ρεπορτάζ αναφέρει τα εξής τραγελαφικά:
«Σύμφωνα με καταγγελίες μελών αντιρατσιστικών οργανώσεων, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι μέσα σε τρεις μήνες έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 300 επιθέσεις εναντίον οικονομικών μεταναστών που ζουν στη χώρα μας. Δημοσιεύματα υπάρχουν την Παρασκευή σε μεγάλες ξένες εφημερίδες, όπως η Washington Post, αλλά και σε άλλα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των ακτιβιστών στο Associated Press, πίσω από τις επιθέσεις αυτές βρίσκονται μέλη της Χρυσής Αυγής. «Οι ακτιβιστές συνδέουν τις επιθέσεις εναντίον μεταναστών με την άνοδο που σημείωσε το κόμμα της Χρυσής Αυγής, η οποία χρησιμοποιεί επιθετική ρητορική εναντίον τους και χαρακτηρίζεται από τους πολιτικούς της αντιπάλους ως νεό-ναζί. Τα μέλη της....

9εκ ευρώ ετησίως πληρώνεις ΕΛΛΗΝΑ για τη συντήρηση των βουλευτικών γραφείων των "εθνοπατέρων"..Ως πότε θα κάθεσαι στον καναπέ σου;

Πανάκριβα ενοίκια πληρώνει η Βουλή για ακίνητα και επισκευές που στεγάζουν διάφορες υπηρεσίες του Κοινοβουλίου, γραφεία βουλευτών της περιφέρειας και χώρους για το κανάλι της Βουλής!
 
Μόνο το 2011 καταβλήθηκαν 8,6 εκατομμύρια για μισθώματα και επισκευές ιδιοκτητών κτιρίων, ενώ για φέτος έχει προϋπολογιστεί δαπάνη που ανέρχεται συνολικά στα 9,3 εκατομμύρια.
Σύμφωνα με την Καθημερινή,

Προτεκτοράτο της Mossad η Ελλάδα..Στην Κρήτη πράκτορες της Mossad ''σκιά'' των Ισραηλινών τουριστών!


Το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας, με στόχο Ισραηλινούς τουρίστες έχει ανάψει φωτιές μέχρι... την Κρήτη! Σύμφωνα με το prismanews.gr, τις επόμενες μέρες, αναμένεται κατακόρυφη αύξηση των τουριστών από το Ισραήλ, μιας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που φοβήθηκαν μετά τα όσα έγιναν στη Βουλγαρία και άλλαξαν προορισμό διακοπών. Την ίδια στιγμή στα αεροδρόμια όλης της Κρήτης, με κυρίαρχο αυτό του Ηρακλείου, έχει σημάνει συναγερμός και όλες οι δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός από το χτύπημα στο Μπουργκάς και μετά. Μπορεί οι αφίξεις και οι αναχωρήσεις τουριστών από το Ισραήλ να απαιτούσαν πάντα μια ... παραπάνω προσοχή, ωστόσο τώρα αυτό γίνεται στο πολλαπλάσιο, αναφέρουν οι πληροφορίες.
Τα μέτρα στην πίστα του αερολιμένα, στους χώρους αφίξεων και αναχωρήσεων αλλά ακόμα και στους χώρους των αποσκευών, έχουν.....

Χιλιάδες δολάρια επενδύουν οι Αμερικάνοι - Σιωνιστές στην ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας...!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αμερικάνοι αλλά....περιούσιοι όπως αποδεικνύουμε με τα σχετικά link

Την ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας σε βάρος της Ελλάδας προωθούν οι Αμερικανοί. Ρίχνουν χιλιάδες δολάρια σε συνδιασκέψεις, προκειμένου να πουν ότι η χώρα μας κατοικείται από Αλβανούς.


 Ντροπή τους!

Αυτό έγινε και στο διεθνές συνέδριο με θέμα «οι γείτονες της Αλβανίας», που οργανώθηκε στα Τίρανα στα πλαίσια του προγράμματος για την οικοδόμηση της ειρήνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Πανεπιστημίου της Κολούμπια και του Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών (CSIS) της Ουάσιγκτον σε συνεργασία με το δήμο Τιράνων και το ίδρυμα Αδερφοί Ροκφέλερ. (σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: φυσικά και είναι "περιούσιοι"...)
Ο καθηγητής David L. Phillips(σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά και είναι..."περιούσιος" ΕΔΩ), στην ομιλία του επεσήμανε ότι η εθνική ενσωμάτωση των Αλβανών, που κάποιοι αποκαλούν Μεγάλη Αλβανία, αποτελεί στην ουσία μια φυσική Αλβανία, όπου οι.....

Οι πολίτες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους και τσακίζουν τους λαθροεισβολείς εγκληματίες. Περιστατικά σε Ηράκλειο και Πειραιά!

Εξαγριωμένοι πολίτες, «συνέλαβαν» στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης έναν αλλοδαπό την ώρα που επιχειρούσε να κλέψει ένδυμα από κατάστημα.

Σύμφωνα με το flashnews, ο 18χρονος Αιγυπτιακής καταγωγής, μαζί με ένα φίλο του που αναζητείται, μπήκαν στο κατάστημα και....

Δηλώσεις σοκ του ανθελληνικού ΣΥΡΙΖΑ για το Κυπριακό!!! Η τουρκολαγνεία και το μίσος τους για τους Έλληνες ξεπερνάει κάθε όριο...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όποιο ανθελληνικό σκουλήκι τολμήσει να υποστηρίξει τις δηλώσεις των ανθελλήνων του ΣΥΡΙΖΑ "Οι Έλληνες φταίνε για την εισβολή" ας οπλιστει.....με υπομονή και με άλλα. Έχουμε ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ, και όχι μόνο, ΠΟΛΕΜΟ
 
Σόκ και δέος προκαλεί η δημοσίευση του γνωστού για τις "προοδευτικές" του ιδέες μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Νάσου Θεοδωρίδη (δεν έπρεπε να πολεμήσουμε τους φασίστες Ιταλούς το 1940, http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=500456) και του γνωστού μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μίλιου για την Κύπρο και την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια.

Στην συγκεκριμένη δημοσίευση οι συντάκτες της αναφέρονται στον ελληνικό εθνικισμό ως υπεύθυνου για την τραγωδία στο νησί, ξεχνώντας φυσικά τις ομολογίες Τούρκου στρατηγού (ε.α) Σαμπρί Γιρμιμπέσογλου ο οποίος το 2010 αποκάλυψε ότι οι ίδιοι οι Τούρκοι δολοφονούσαν τους τουρκοκύπριους και κατέστρεφαν τα τζαμιά για να προκαλέσουν την ρήξη μεταξύ των δύο κοινοτήτων («Στις Ειδικές Επιχειρήσεις υπάρχει ένας κανόνας: για να ενισχύσεις το αντιστασιακό φρόνημα του λαού κάνεις δολιοφθορές σε συμβολικούς στόχους δίνοντας την εντύπωση ότι πρόκειται για έργο του εχθρού. Για παράδειγμα, βάζεις φωτιά σε ένα τζαμί. Εμείς κάψαμε τζαμιά στην Κύπρο» http://www.protothema.gr/world/article/?aid=82598).
Ξεχνούν επίσης την....

Το εκπαιδευτικό πρόβλημα υπό το πρίσμα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος

Με την ευκαιρία του ζητήματος το οποίο προσφάτως έλαβε δημοσιότητα και αφορά την αντικατάσταση - από το Νοέμβριο του 2011- της γραμματικής του Μανώλη Τριανταφυλλίδη, με ένα νέο εγχειρίδιο, το οποίο διανεμήθηκε στους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει χρέος έναντι του Λαού μας, να αντιμετωπίσει συνολικά το σημερινό εκπαιδευτικό πρόβλημα. Το εκπαιδευτικό πρόβλημα, δεν είναι πρέπον να ιδωθεί ως ζήτημα ξεχωριστό από την γενικότερη εθνική αποδόμηση, που σκοπίμως και τεχνηέντως ακολούθησε την εγκαθίδρυση του Μεταπολιτευτικού Καθεστώτος. Αντιθέτως, όπως ακριβώς σε κάθε τομέα κρατικής παρέμβασης, έτσι και στον εκπαιδευτικό, η καθεστωτική επιδίωξη αποσκοπεί στην ξενομανία και στον αφελληνισμό.
Με τον ερχομό της Μεταπολίτευσης, η.....

Προκλητική δήλωση τουρκοπράκτορα στη Θράκη..."Εξαντλήθηκε η υπομονή μας..."

Δηλώσεις στο TRT έκανε τουρκοπράκτορας (φωτογραφία),πρόεδρος του DEB, δηλαδή του κόμματος «Dostluk-Eşitlik-Bariş» και με περίσσιο δήλωσε:

«η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης που τόσα χρόνια έδειχνε υπομονή, πλέον έχει εξαντλήσει την υπομονή της, δεν έχει δύναμη να δείξει άλλη υπομονή, και είναι εξαιρετικά επείγον αυτό να το δει και η Ελλάδα και όλος ο κόσμος»

2 πράγματα..
1ον: Τη συνθήκη της Λωζάννης την γνωρίζεις μογγόλε..;Αν αισθάνεσαι τούρκος 300χιλιόμετρα μακρυά είσαι..Πέρνα τα σύνορα και ζήτω η...ελευθερία
και
2ον: Και τι θα κάνεις ρε τσιράκι της Άγκυρας αν τα αιτήματά σας δεν εγκριθούν..;Θα πολεμήσεις...;
Ξέρεις τότε ποιό θα είναι το μέλλον σου...

Μπράβο στους "πατριώτες" της ΝΔ..Μπράβο στους γραικύλους και τους ανθέλληνες που παρά τα εγκλήματα από τα ισλαμοκαθίκια τους δίνουν ΔΩΡΕΑΝ ΟΑΚΑ και ΣΕΦ να γιορτάσουν το...ραμαζάνι!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Προτείνουμε επίσης Αντώνη, τα σπίτια των Ελλήνων που χρεοκοπούν και κατάσχονται από τις Τράπεζες να δίνονται στους κακόμοιρους λαθρομετανάστες για να ζήσουν το...μύθο τους στην Ελλάδα...
Ε, ρε τι έχει να γίνει από Σεπτέμβρη!
 
Η δωρεάν παραχώρηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του ΟΑΚΑ για την τέλεση των εκδηλώσεων του Ραμαζανιού αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των συναρμόδιων υπουργείων Εσωτερικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
 
Οι εορτασμοί θα κορυφωθούν στις 19 Αυγούστου, όταν όλοι οι μουσουλμάνοι της Αττικής θα συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ, ενώ εκδηλώσεις αναμένεται να προγραμματιστούν και σε άλλες περιοχές της χώρας.
Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία περιοχών της χώρας, όπου δεν έχουν προβλεφθεί χώροι προσευχής για Μουσουλμάνους, καλούνται από το υπουργείο Παιδείας να απευθυνθούν στους κατά τόπους Δήμους.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση,

"ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ" ΕΑΜΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Από makeleio.gr
Ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι ο κομματικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ με κάτι τύπους σαν τον Καρχιμάκη, τον Παπουτσή, τον Πάγκαλο και κάτι άλλα καλόπαιδα με επικεφαλής τον ανίκανο Τζέφρι, μετακινούσαν ψηφοφόρους από δω και από κει για να κουνάνε τις κομματικές σημαίες.
Δείτε και τις υπόλοιπες εικόνες-ντοκουμέντα:

Δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε ούσιο οι γραικύλοι...Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ"...!!!

Το ανώτατο δικαστήριο ακύρωσε την απόφαση 692/2009 του Εφετείου Θράκης με την οποία απαγορεύονταν η εγγραφή του "τουρκικού" σωματείου στα μητρώα ενώ η Ελλάδα επισήμως δηλώνει ότι αναζητά και εξωδικαστικούς τρόπους αναγνώρισης του..

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ