Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 23, 2012

Τι προβλέπουν η αμερικανική CIA και η ρωσική ГРУ μέχρι το 2035 για επεκτάσεις ή συρρικνώσεις κρατών

www.echedoros-a.gr
… και η Μεγάλη Αλβανία

Χάρτης που δημοσιεύθηκε σε ορισμένα αμερικανικά και ρωσικά μέσα ενημέρωσης, έφεραν στην επιφάνεια την ενοποίηση της Αλβανίας με το Κοσσυφοπέδιο με την προσάρτηση ορισμένων εδαφών από τα Σκόπια, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο κλπ.  όπως δημοσιεύεται  στο αλβανικό πρακτορείο ΙΝΑ.


Από τα Σκόπια, γράφει το δημοσίευμα, αφαιρείται ένα μέρος του εδάφους τους κυρίως αυτό  των δυτικών εδαφών, αλλά ο χάρτης δεν παρουσιάζει συρρίκνωση του σκοπιανού εδάφους στο νότια,  ανατολικά ή βόρεια.

Από CIA και ГРУ οι αναλύσεις

Αρθρογραφία - τομή του Ηλία Κασιδιάρη.. Σιωνιστικά και αμερικανικά κοράκια πάνω από τον ελληνικό ορυκτό πλούτο


Σιωνιστικά και αμερικανικά κοράκια πάνω από τον ελληνικό ορυκτό πλούτο

Του Ηλία Κασιδιάρη
Στο σκοτάδι παρέμειναν εντέχνως οι βασικότερες πτυχές της πρόσφατης επίσκεψης Κλίντον στην Ελλάδα. Κανένα από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ δεν είπε στον ελληνικό λαό πως ο πρόεδρος του πολέμου κατά της Σερβίας, ήρθε στη χώρα μας ως υψηλόβαθμο στέλεχος της Noble Energy. Ήρθε με απλά λόγια ως απεσταλμένος της εταιρείας που σχεδιάζει να βάλει χοντρό χέρι στα ελληνικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Προπομπός του Κλίντον, ο βασικότερος παράγοντας του εβραϊκού λόμπι στις ΗΠΑ, εκτελεστικός διευθυντής του American Jewish Committee, Δαυίδ Χάρις. Ας σημειωθεί ότι Noble Energy και Delek είναι οι δύο κοινοπραξίες που εκπροσωπούν κατ’ ουσία τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ και είναι οι αποκλειστικοί παίκτες στην εκμετάλλευση των εβραϊκών κοιτασμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο, με κυριότερο το υπερ-κοίτασμα φυσικού αερίου Λεβιάθαν.
Ας έρθουμε όμως στα καθ’ ημάς και ας δούμε τη δυναμική των ελληνικών κοιτασμάτων. Από την....

ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Κυρίαρχη διαπίστωση όλων των Ελλήνων, αυτές τις δύσκολες ώρες για το Έθνος μας, είναι ότι οι πολιτικοί γυμνοσάλιαγκες και χαμαιλέοντες της χώρας μας που υποκύπτουν συνεχώς στις εκβιαστικές ορέξεις της Μέρκελ και της τρόικας και έτσι, αφαίρεσαν από τον Ελληνικό λαό τη δυνατότητα να ζει με αξιοπρέπεια και περηφάνια. Οι σημερινοί «Μαυρογιαλούροι» της πολιτικής ζωής του τόπου, για άλλη μια φορά νόθευσαν το αποτέλεσμα Εθνικών εκλογών (17ης Ιουνίου 2012) και δημιούργησαν την τρικομματική μνημονιακή-κατοχική κυβέρνηση που απλά θα διαχειριστεί τις εντολές του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ. Πως όμως, άλλα αποφασίζει ο κυρίαρχος λαός και άλλα προκύπτουν από τα μετέπειτα «μαγειρέματα»;
Σύμφωνα με το Σύνταγμα, ο κάθε Έλληνας πολίτης έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Τα κόμματα, όμως, εξουσίας που κυβέρνησαν μετά την μεταπολίτευση ετούτο εδώ τον τόπο, καταστρατήγησαν αυτό το τόσο ουσιώδες άρθρο του Συντάγματος για τη σωστή λειτουργία της Δημοκρατίας. Κατάφεραν να.....

Γιατί η τρόικα και το μνημόνιο επιβάλλουν την ψηφιακή τηλεόραση;

Ο λαός μας, λόγω της ευρείας έλλειψης πληροφόρησής του (αφού η ενημέρωσή του είναι στα χέρια ασύδοτων και εξαγορασμένων δημοσιογράφων) έχει γίνει έρμαιο της Νέας Τάξης, που τον χρησιμοποιεί για πειραματισμούς, χάρη στην πρόθυμη συνεργασία με την εκλεγμένη πολιτική τάξη.
Γι αυτό το θέμα δεν μιλάει κανείς στην Ελλάδα και δεν αναρωτιέται κανείς γιατί βιάστηκαν να εισαγάγουν αυτή την (με το ζόρι) αλλαγή στη ζωή των Ελλήνων…

Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν ότι από αύριο(σ.σ. από την περασμένη Παρασκευή) εξαφανίζεται η αναλογική τηλεόραση στην Αττική; Κόβεται το αναλογικό σήμα, κάτι που δεν έχει συμβεί σε καμιά χώρα του κόσμου…

Σε άλλες χώρες.....

Ποιές είναι οι "αγορές" που καθημερινά εισπράττουν 5δις δολάρια από τους λαούς του κόσμου;

Προσοχή! Τα δύο τρισ. το χρόνο αφορούν στοιχεία του 2001. Σήμερα που το παγκόσμιο κρατικό χρέος έχει εκτιναχθεί απο τα 10 τρισ. δολάρια στα 40 τρισ. δολάρια τα κέρδη τους έχουν πολλαπλασιαστεί! Αυτή η οικογένεια έχει χρεοκοπήσει την ανθρωπότητα και συνεχίζει να μένει στην αφάνεια και στο απυρόβλητο την ώρα που οι κυβερνήσεις καταρρέουν!


Μία από τις εταιρίες που πρωτοστάτησαν στη χρηματιστηριακή επίθεση εναντίον του Χρηματιστηρίου Αθηνών ήταν η Neuberger Berman....Η πιο ενδιαφέρουσα σύμπτωση, όμως, είναι πως η συγκεκριμένη εταιρία έχει ιδρυθεί από....

Ποιος είναι ο Έλληνας της Ferrari στον οποίο αναφέρθηκε ο Αλόνσο;

Δεν ξέρω πολλά από πολιτική, αλλά είναι αλήθεια... στην Ισπανία δεν είναι πολύ καλή η κατάσταση.  Όμως, ένας Ισπανός, με ένα ιταλικό αυτοκίνητο, σχεδιασμένο από έναν Έλληνα, να νικά στη Γερμανία, είναι κάτι πολύ καλό» αναφερόμενος βέβαια στον Έλληνα Νικόλα Τομπάζη, ο οποίος είναι επικεφαλής σχεδιασμού της Ferrari.

Με αυτήν τη δήλωσή του, μετά την επική νίκη του στο γερμανικό GP, ο Φερνάντο Αλόνσο άφησε πολιτικά υπονοούμενα, θέλοντας με το δικό του τρόπο να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στην ευρωζώνη.

Ποιος είναι όμως ο Έλληνας της Ferrari; O.....

Όταν οι μπολσεβίκοι έκαναν απεργίες επί Στάλιν ο "πατερούλης" τους...έσφαζε!Τι να λέει άραγε το ΚΚΕ για τα κατορθώματα του μέντορά του;

Δείτε το βίντεο:

Η Πίστη στην Ιδέα δεν απαρνείται ποτέ...Συνέντευξη του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου 18 χρόνια πριν.

Οι ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής για Ρέσλερ, Χαλυβουργία και πισίνα στον Κορυδαλλό

Οι Έλληνες δεν είναι γερμανοί, ούτε βιετναμέζοι και δεν δέχονται εκβιασμούς από κανέναν Ρέσλερ. Οι απειλές των τοκογλύφων και η καταστροφική πολιτική του μνημονίου δεν θα περάσουν.

Η κυβέρνηση οφείλει να λύσει άμεσα τα προβλήματα των απεργών της χαλυβουργίας, ώστε να επιστρέψουν όλοι στην εργασία τους και το εργοστάσιο να ξεκινήσει εκ νέου να παράγει. Το πρόβλημα στην παρούσα φάση δεν είναι η απεργία, αλλά η πολιτική ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, που εδώ και δεκαετίες διαλύει με σύστημα την εθνική μας παραγωγή.

 Η τοποθέτηση πισίνας και μπάρμπεκιου στις φυλακές Κορυδαλλού συμβαδίζει ενδεχομένως με....

ΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΑΣ...;;; ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ "ΝΑΝΟΓΙΛΕΚΑ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ...!!!

Για απάτη εις βάρος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) κάνει λόγο η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου. Η απόφαση που εκδόθηκε, αναφέρεται στην αυθαίρετη και παραπλανητική επίκληση του ονόματος του Πανεπιστημίου από την εταιρεία που διακινεί τα λεγόμενα νανογιλέκα, αλλά και από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που ...τα διαφημίζει και προωθεί με ιδιαίτερο ζήλο από τις τηλεοπτικές εκπομπές του, αλλά και το site zougla.gr.
Τόσο η εταιρεία BΙΟΤΕΚ που εισάγει τα νανογιλέκα, όσο και ο.....

Απίστευτο και όμως αληθινό στην Ελλάδα...Είσαι μασώνος, ανθέλληνας..;Τώρα μπορείς να βρεις δουλειά..

Δείτε την απείστευτη αγγελία...

Όταν οι Τούρκοι παραδέχονταν οτι καίγανε τζαμιά στην Κύπρο, για να ξεσηκώσουν τους Τούρκους κατά των Ελλήνων...!!

Αίσθηση προκαλεί η δημόσια ομολογία του Τούρκου στρατηγού ε.α. Σαμπρί Γιρμιμπέσογλου πως πριν από το 1964, κατά τις ενδοκοινοτικές συγκρούσεις στην Κύπρο, Τούρκοι πυρπόλησαν μουσουλμανικό τέμενος προκειμένου να υποδαυλίσουν το μίσος των Τουρκοκυπρίων κατά των Ελληνοκυπρίων.

Μιλώντας στο τουρκικό δίκτυο HABERTURK για τη δράση της υπηρεσίας του, ο απόστρατος σήμερα στρατηγός Σαμπρί Γιρμιμπέσογλου παραδέχτηκε: