Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 26, 2012

Βίντεο φωτιά με την κατάθεση στεφάνων στα Δερβενάκια!!! Αντιπαράθεση της Χρυσής Αυγής με εθνοπροδότες!!

Την "τρώει" ο ....τέτοιος της...Η Κάνελλη σε νέες προκλητικές δηλώσεις για τους Έλληνες Εθνικιστές "Είναι ναζί και κυκλοφορούν σαν αγέλη λύκων"....Η απάντησή μας..!

Για τα συναισθήματά της, μετά την επίθεση που δέχτηκε, για την ασφάλεια και τον φόβο, για τη Χρυσή Αυγή και τον ρατσισμό μίλησε η Λιάνα Κανέλλη, στο Down Town Kύπρου, σε μια εξαιρετική συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου, τρείς μέρες πριν τις εθνικές εκλογές. 
-Ποια είναι σήμερα τα συναισθήματά σου για όλα αυτά που συνέβησαν, μία εβδομάδα μετά τα γεγονότα;

-Είμαι σε.....

Τί είναι ο Χρυσαυγίτης;

Αγανακτούν οι αστοί που έφτασε τελικά το μακρύ χέρι του ανθελληνικού κράτους μέχρι την τσέπη τους. Δεν αγανακτήσαν όμως όταν το παιδί του γείτονα πέθαινε από την πρέζα που πούλαγε το ίδιο το κράτος ακόμα και μέσα στα σχολεία. Τους πείραξε το κόψιμο του επιδόματος τους, όμως ξεχάσανε εν ριπεί οφθαλμού τους νεκρούς που έσπειρε το αριστερό παρακράτος στην Marfin, στην προσπάθεια του κράτους να περιορίσει την δίκαιη οργή του Λαού. Ανησυχούν για την, συνεχώς διογκούμενη, ανεργία, όμως πονηρά εισπράττανε σε χρήμα την αγωνία του γείτονα τους που έμενε άνεργος από τους ίδιους, αφού αυτοί προσλαμβάναν λαθρομετανάστες στα χωράφια, στις οικοδομές, στα εστιατόρια. Βρίζουν τους πολιτικούς και βλέπουν με δυσπιστία οτιδήποτε μη ελεγχόμενο, οτιδήποτε δεν......

ΝΥΧΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ... ΕΠΕΝΕΒΗ ΜΕ ΜΠΙΛΙΕΤΑΚΙ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ!!

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012, ώρα 9.55 το πρωΐ στην ΝΕΤ. Ο Αλέξης Τσίπρας μόλις έχει τελειώσει μία ωριαία συνέντευξή του στους Συριζαίους δημοσιογράφους Κώστα Αρβανίτη – Μαριλένα Κατσίμη. Ξαφνικά, μπαίνει στο στούντιο ο ομότιμος καθηγητής Οπλισμένου Σκυροδέματος του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, Θεοδόσης Τάσιος, για προγραμματισμένη συνέντευξη. Οι δύο παρουσιαστές ρωτούν τον απόφοιτο του ΕΜΠ, Αλέξη Τσίπρα, αν είχε καθηγητή στην Σχολή Πολιτικών Μηχανικών τον κ. Τάσιο. Ο Αλέξης δηλώνει πως δεν τον πρόλαβε, γιατί ο κ. Τάσιος συνταξιοδοτήθηκε πρίν το 1992 που εισήχθη στο ΕΜΠ…
Γίνεται διάλειμμα και αρχίζει η συνέντευξη του καθηγητού Θ. Τάσιου. Οι Συριζαίοι παρουσιαστές ρωτούν τον θρυλικό καθηγητή, αν θυμάται τον Τσίπρα από το Πολυτεχνείο. Ο Θεοδόσης Τάσιος αφήνει να εννοηθεί πως ο ίδιος θυμάται τον φοιτητή Αλέξη Τσίπρα, αλλά δεν θέλει να πει περισσότερα στην Τηλεόραση: Τα υπόλοιπα θα τα βγάλει σε Δελτίο Τύπου, δηλώνει με χιούμορ!..
Τι ακριβώς συμβαίνει;

Απίστευτη αθλιότητα... Το Υπουργείο ΠΡΟΠΟ διατάσσει τους αστυνομικούς να γίνουν “επίτροποι” των μουσουλμάνων κρατουμένων!!!

διαβάστε και:

 Έγγραφο που έφτασε στα χέρια μου, δείχνει την αθλιότητα του νεοελληνικού κράτους. Το έγγραφο είναι από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και προστασίας του πολίτη προς τις Αστυνομικές Δυνάμεις της χώρας με θέμα:
 
"Ενάσκηση θρησκευτικών καθηκόντων προσωρινά κρατουμένων αλλοδαπών, μουσουλμανικού Θρησκεύματος".
Ζητείται από τα αρμόδια αστυνομικά όργανα, ότι κατά την περίοδο του φετινού Ραμαζανιού των μουσουλμάνων (20/7/2012 - 30/8/2012) πρέπει να:

Αισχρό - προπαγανδιστικό - ανθελληνικό ντοκιμαντέρ των Βρετανών που προσβάλουν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ και την Αρχαία Ελλάδα...

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θα αντιδράσει άραγε κανείς από το "ελληνόφωνο" κράτος;
Μάλλον θα ψάχνουν σε FB και twitter να βρουν κάποιο...."ρατσιστικό" σχόλιο να εφαρμόσουν τους...νόμους!

Ντοκιμαντέρ που προσβάλλει την Ελλάδα και το Ολυμπιακό ιδεώδες προβάλλει το βρετανικό channel 4, παρουσιάζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ τους αρχαίους Έλληνες ως διεφθαρμένους και ανώμαλους! Το ντοκιμαντέρ The Ancient Greek Olympics παρουσιάζει μάλιστα σε ορισμένες σκηνές τους αθλητές ως ομοφυλόφιλους.

Σύμφωνα με....

Θαύμα..Θαύμα...Γεωργιανός λαθρομετάναστης ο δολοφόνος 70χρονης στη Φιλοθέη!

Ενας 26χρονος Γεωργιανός είναι ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας -στις 10 Ιουλίου 2012- της 69χρονης Αγγελικής Καρποδίνη στην Φιλοθέη.

Ο δράστης συνελήφθη μετά από επιχείρηση των αρμόδιων αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωήςστην Ομόνοια, ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις. Σύμφωνα με....

Αυτόν τον υπουργό ΔΕΝ τον απέπεμψαν για...."ρατσιστικά" σχόλια!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

Βούλα χρόνια σου πολλά...Πάρε την απόφαση και πέρνα ΕΠΙΣΗΜΑ στο άλλο άκρο

Περιμέναμε από μια πρωταθλήτρια με ψυχή και καρδιά ΕΛΛΗΝΙΚΗ να μην πέσει στα γόνατα παρακαλώντας...
Να μην μπει στη διαδικασία να ζητήσει τον οίκτο των...επαγγελματιών "αντιρατσιστών" και "ανθρωπιστών" αλλά να δώσει μάχη για τα πιστεύω της..Να συνεχίσει να παλεύει μέχρι τέλους.
Αυτό είναι και το ιδεώδες του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ..
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ
Όσο και να έχει διαβρωθεί η νοοτροπία της από τη ματαιοδοξία και τον υλισμό του παρασυτικού τρόπου ζωής της Δύσης, δε νοείται παρόμοια αντίδραση.

Η Βούλα Παπαχρήστου είχε γίνει στόχος εδώ και καιρό από τους αριστεριστές και τους θολοκουλτουριάρηδες...Αποδεικνύεται άλλωστε από τα συνεχή ρεπορτάζ που κάνουν (ΕΔΩ ένα  από τα πολλά) πως της την είχαν στημένη.

Άλλωστε σε μια χώρα που η ιδεολογική ηγεμονία του μαρξισμού και του μπολσεβικισμού έχει καθιερωθεί, είναι αναμενόμενο πως κάθε ψήγμα, κάθε ψίθυρος με χροιά ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ πρέπει να διώκεται και να αποπέμπεται ως βλαβερό και ρυπαρό, από το πολυπολιστιμικό περιβάλλον που τόσο μεθοδικά χτίζεται.

Όμως ο Έλληνας στην καρδιά και την ψυχή του, πόσο μάλλον ένας πρωταθλητής που γαλουχείται με  με ιδανικά και αξίες, έχει την ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ του και τη δόξα. Δόξα όμως όχι για τον ίδιο, αλλά για το Έθνος του από τη στιγμή που εκροσωπεί έναν ολόκληρο λαό.
Και ως τέτοιος άνθρωπος θα πρέπει να συνεχίζει να ζει.

Βούλα σώσε όσο είναι νωρίς της Υστεροφημία σου και έλα με.....

Επίκαιρη ερώτηση της Χρυσής Αυγής για τον αποκλεισμό της πρωταθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου..

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Θέμα: « Απαράδεκτος αποκλεισμός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της αθλήτριας Παρασκευής Παπαχρήστου»

Η Βούλα Παπαχρήστου, Ελληνίδα πρωταθλήτρια τριπλούν, αναπαρήγαγε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σκωπτικό σχόλιο από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν σε ιστότοπους καθημερινά, το οποίο συλλήβδην, από τα κατεστημένα ΜΜΕ, κρίθηκε ως «ρατσιστικό».
Αυτή η.....

Aνδρέας Λομβέρδος - Η Επιβράβευση της Τρομοκρατίας!!!

Ανδρεα Λομβερδο.!!!
Με θυμασαι?Ειμαι Ο Αριστειδης Δεσλης .Ζω μονιμα στις ΗΠΑ και η αιτια εσαι εσυ!!!!Εξ αιτιας σου εχω μπει τα τελευταια 30 χρονια σε ενα λαβυρινθο Νοσηλειας λογω των Σοβαρων Περιπλοκων Υγειας που με προξενησες με την εις Βαρος μου Τρομοκρατικην Ενεργειαν εις την Πολιν της Θεσσαλονικης στις 8 Οκτωβριου 1974.
Ημουν ο πρωτος Φοιτητης -Θυμα της Μεταπολιτευτικης Τρομοκρατιας την οποια εσυ και οι Ομοιοι σου εγκαθιδρυσατε εις την Πατριδα μου.Εσυ ησουν ο Αρχηγος Χιλαδες αλλοι τιμιοι Αγωνισται -Πατριωτες και Εθνικισται -Εντιμοι Αξιωματικοι των Ενοπλων Δυναμεων και της Αστυνομιας κατεστραφησαν η δολοφονηθηκαν απο ομαδες Τρομοκρατων που εσυ και οι ομοιοι σου εκπαιδευσατε και κατευθυνατε!!!!!.
Διπλωματες και Αμερικανοι Υπηκοοι επεσαν το ιδιο θυματα της Τρομοκρατιας την οποιαν....

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου..

"ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"

Ο αποκλεισμός αθλήτριας κατόπιν υπόγειων πολιτικών παρεμβάσεων - με αφορμή ένα ανέκδοτο που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο - αποδεικνύει πόσο άθλιο και ανθελληνικό είναι το κράτος μας, αλλά και οι διεθνείς φορείς που καπηλεύονται το Ολυμπιακό Ιδεώδες.
Ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα μας είναι ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Το γελοίο και αφελληνισμένο πολιτικό μας σύστημα έχει μοναδικό στόχο να.....

Μήνυμα του "αιώνιου εβραίου" Νεντανιάχου προς όλα τα ελλαδικά γιουσουφάκια της ελληνοισραηλινής "φιλίας"

Προσέξτε τα λόγια του εβραίου πρωθυπουργού που τα αφιερώνουμε σε όλους τους όψιμους πατριώτες που βρήκαν στο πρόσωπο των εβραίων έναν "σύμμαχο" και "φίλο", "εχθρό" της Τουρκίας...

Αλλά φυσικά τα εγχώρια και ξένα "παπαγαλάκια" που βάλθηκαν τους τελευταίους μήνες να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι οι....."εβραίοι είναι φίλοι μας και μισούν τους τούρκους"

"Με την Ελλάδα και την Κύπρο δεν έχουμε ιδιαίτερη συμμαχία... Καλύτερα να έχουμε συμμάχους τους Τούρκους!!!"  

"Με την Ελλάδα είχαμε μόνο.....