Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 27, 2012

Προκλητικός ο Τ(Σ)ατσόπουλος για τη Βούλα Παπαχρήστου και γενικά για τους Έλληνες Εθνικιστές ιδεολόγους...

Ο άνθρωπος που μίλαγε (για πλάκα ή χωρίς δεν έχει σημασία) για τον gay φίλο του Κολοκοτρώνη μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήει τη μαζικότητα και τη δύναμη του εθνικιστικού κινήματος!

Δείτε τι έγραψε αυτή τη φορά στο Facebook για την πρωταθλήτριά μας με περίσσιο θράσος...

Ο ανθελληνισμός και βιαιότητες των Βρετανών στην Κύπρο αποκαλύπτονται 50 χρόνια αργότερα

Έγγραφα που έκρυβε για 50 χρόνια το Φόρειν Οφις αποκαλύπτουν απίστευτες ωμότητες των Βρετανών αποικιοκρατών σε βάρος Κύπρίων.

Καταγράφονται μάλιστα και ονόματα και λεπτομέρειες για θανάτους από τις κακοποιήσεις, όπως η περίπτωση της 12χρονης μαθήτριας Ιωάννας Ζαχαριάδη, του 37χρονου Παναγιώτη Χριστοφόρου και του 17χρονου Λούκα Ανδρέα…

Η εφημερίδα Τάιμς σε σημερινό ρεπορτάζ της για τα.....

Μας εγκαλεί η εβραιοκαμπαλίστιρα Μαντόνα για τους...λαθρομετανάστες!Η απάντηση η δική μας μέσα από τη ζωή της...μισανθρώπου

 «Φαίνεται πως η μισαλλοδοξία όλο και μεγαλώνει. Στην Ελλάδα, στη Γαλλία και αλλού, οι άνθρωποι προσπαθούν να διώξουν τους μετανάστες κάνοντάς τους να κρύβονται και να μην δείχνουν τη θρησκευτική τους ταυτότητα. Σκεφτείτε τι γίνεται στη Ρωσία με την κοινότητα των ομοφυλόφιλων»

Ας εξηγήσουμε στην εβραιοκαμπαλάστρια, μισάνθρωπο μαντόνα πως η ίδια ασπάζεται μια θρησκεία και προασπίζεται κάποιες άλλες που ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι η απάντησή μας σε ένα ακόμη σιωνιστικό πιόνι της Νέας Τάξης..
 Η μαντόνα με τους υπόλοιπους περιούσιους διαβάζει για το πόσο "γουρούνια" και "βρόμικοι" είναι οι όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι, πλην "περίουσιων", και πως να...εξαφανίσει όλους τους Χριστιανούς, στην "ανθρωπιστική" Τορά/Ταλμούδ
Αναμενόμενο το μίσος.....

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ :19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!

SOS !! Καλούμε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα να περάσει στην εθνική αντίσταση . Η ρατσιστική και αντιδημοκρατική απειλή με την ανοχή του "ελληνικού " κράτους είναι μπροστά μας . Παραχώρησαν σε φασίστες λαθρομετανάστες που εισέβαλαν με φασιστικό τρόπο στην πατρίδα μας μέρος για να προσευχηθούν στις 19 Αυγούστου του 2012 , αντισταθείτε δυναμικά κάνοντας συγκέντρωση στην φασιστική απειλή του Ισλαμ που ως στόχο έχει την εθνολογική και την πολιτιστική μας αλλοίωση, είναι φανερό πως το Ισλαμ έχει επεκτατικές τάσεις.
Εμείς οι Έλληνες θα.....

Η φοβερή ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Κ.Ο.

ΗΠΑ προς Ελλάδα και Τουρκία για τα κοιτάσματα: "Βρείτε τα"!!! Δηλαδή ''Έλληνες υποχωρήστε και δώστε και στους Τούρκους!!!" - Έρχεται ο Φ.Γκόρντον...!!


Σε "ειδική αποστολή" έρχεται στην Ελλάδα και αμέσως μετά ταξιδεύει και στην Τουρκία ο γνωστός για την ανάληψη τέτοιου είδους αποστολών, Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές και Ευρωασιατικές Υποθέσεις, Φίλιπ Γκόρντον.
 
Η ξαφνική επίσκεψη του Φ.Γκόρντον, όπωε αναφέρον απόλυτα αξιόπιστες πηγές από την Ουάσιγκτον έχει να κάνει περισσότερο με την προώθηση της αμερικανικής πρότασης για από κοινού εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων τόσο στο Αιγαίο όσο και στις περιοχές ανατολικά-νοτιοανατολικά του Καστελόριζου στην Α.Μεσόγειο. Η επίσκεψη θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 31 Ιουλίου.
Στην Αθήνα, θα....

Όταν ο ρατσισμός κατευθύνεται εναντίον των λευκών, βραβεύεται!

Όταν ο ρατσισμός κατευθύνεται εναντίον των λευκών, βραβεύεται!
Είδαμε αυτές τις μέρες το ανθελληνικό παραλήρημα της αριστερόστροφής κυβερνήσεως και της ΕΟΕ, σχετικά με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Παπαχρήστου με αφορμή ένα σχόλιο της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Τι γίνεται όμως όταν το σχόλιο είναι αληθινό και όχι χιουμοριστικό, αλλά απευθύνεται εναντίον των λευκών; Τότε οι αρχές διοργανώνουν "φιλανθρωπικό γκαλά" προς τιμήν αυτού που το είπε. Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Αλί που σε συνέντευξη του το 1969 λέει ότι....

Η Χρυσή Αυγή για το άθλιο σχόλιο της γερμανίδας αθλήτριας και τους Σαμαρά - Ρουμελιώτη

Οι αποχαυνωμένοι και άβουλοι πολίτες της Γερμανίας, με τρανταχτό παράδειγμα την αθλήτρια Κέλερ, να πάψουν να πιστεύουν τις ανοησίες του Focus και του Spiegel. Οι Έλληνες αθλητές θα αντιμετωπίσουν με παγερή αδιαφορία τις προκλήσεις αυτές και θα αποδείξουν στον στίβο την ελληνική υπεροχή και ανωτερότητα. Καλούμε την Ολυμπιακή Επιτροπή να αποβάλει πάραυτα την εν λόγω αθλήτρια για ρατσιστικό σχόλιο.

"Επαναδιαπραγμάτευση μνημονίου" στο λεξιλόγιο Σαμαρά σημαίνει βαράω προσοχές στην....

Αυτό είναι ρατσιστικό σχόλιο "θολοκουλτουριαρηδες"..; Η ουννογερμανίδα σημαιοφόρος είπε τους Έλληνες αθλητές "ξυπόλητους"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ...
Αυτά είναι πραγματικά ρατσιστικά σχόλια...Τώρα έχετε τα "καρυδάκια" να βγάλετε εκτός Ολυμπιάδας την Γερμανίδα σημαιοφόρο και την Αγγλίδα αθλήτρια;

Αλλιώς είστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ.

Το καθήκον σου...

«Ο καθένας πρέπει να φαντάζεται πως αυτός πρέπει να σώσει το έθνος του. Να μην κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι και να φαντάζομαι μόνον πως εγώ έχω το μεγάλο χρέος της σωτηρίας. Δεν είναι εύκολο να πείσεις ένα έθνος. Εγώ βλέπω τόσα πράγματα που πρέπει να γίνουν και όμως οι άλλοι Έλληνες τα βλέπουν αλλιώς. Αν είμαι δυνατός θα τους πείσω»
Ίων Δραγούμης

Αισχρό κείμενο - ανάρτηση στο site newsit με σεξιστικό - ρατσιστικό περιεχόμενο...Αλλά αφού το "έφτιαξαν" αριστεροί γιατί να ιδρώσει το αυτί κάποιων..

Δείτε τη φωτογραφία....Τα λέει όλα!