Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 29, 2012

Έχουν “αρρωστήσει” με την εξάπλωση της Χρυσής Αυγής



Προκάλεσε αναστάτωση η παρουσία Χρυσαυγιτών στην Μελβούρνη

Το σύνθημα "Χρυσή Αυγή παντού" δεν είναι απαλά ένα τσιτάτο, αλλά μια πραγματικότητα που επιβεβαιώνεται καθημερινά. Όπως δήλωσε κι ο Αρχηγός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, Νικόλαος Μιχαλολιάκος κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα γραφεία και τοπικές ξεφυτρώνουν καθημερινά, σε κάθε σημείο της Ελλάδας που υπάρχει βούληση κι αποφασιστικότητα για Αγώνα.
Το Ελληνικό αίμα και ψυχή δεν.....

Εκτός όλων των άλλων, οι φυλακισμένοι λαθροέποικοι μας κοστίζουν 80 εκ. ευρώ!!Πλήρωνε ΜΑΛΑΚΑ Έλληνα...

Το απίστευτο ποσό των 81,5 εκατ. ευρώ φτάνουν τα έξοδα του ελληνικού Δημοσίου για την συντήρηση των 7.400 αλλοδαπών φυλακισμένων στις ελληνικές φυλακές κάθε χρόνο. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι άτομα που εισήρθαν στην χώρα αρχικά παράνομα, τα οποία αργότερα με τις ευχές της ελληνικής πολιτείας νομιμοποιήθηκαν και κάποιοι από αυτούς διέπραξαν φόνους ή ληστείες ή άλλου είδους ποινικά αδικήματα διαβιούν έγκλειστοι μεν, με έξοδα του ελληνικού λαού δε, στις φυλακές.
Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι ....

ΣΙΓΟΥΡΑ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ...!!! Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ!!

Η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη μοίρασε συγχαρητήρια στους... Βρετανούς και δήλωσε υπερήφανη για το ελληνικό στοιχείο των Ολυμπιακών Αγώνων.
 
"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους εμφανείς και αφανείς ήρωες, επαγγελματίες και εθελοντές γιατί πρέπει να δούλεψαν χιλιάδες κόσμου.
Ηταν ότι περιμέναμε από την Αγγλία, η ιστορία της, χιούμορ, αστεία στιγμιότυπα, όλα.....

Θλιβερή αποικία των ΑμερικανοΣιωνιστών έχουμε καταντήσει...Οι ΗΠΑ παγώνουν την ΑΟΖ και ζητούν διάλογο με την Τουρκία

"Πάγο" βάζουν οι ΗΠΑ στα όποια ελληνικά σχέδια για μονομερή ανακήρυξη ΑΟΖ και επιβεβαιώνουν πλήρως της πληροφορίες που είχε παρουσιάσει το defencenet.gr, για προώθηση της γραμμής συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων με την Τουρκία!
 
Σε δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών Φίλιπ Γκόρντον, ουσιαστικά "θάφτηκε" η ΑΟΖ (αλήθεια οι διακηρύξεις Σαμαρά περί "άμεσης ανακήρυξης ΑΟΖ" τι έγιναν;) καθώς ο Αμερικανός αξιωματούχος εμφανίστηκε αντίθετος με οποιαδήποτε "μονομερή ενέργεια" εκ μέρους της Ελλάδος για ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) – θέση που περιλαμβάνεται στο κείμενο αρχών της κυβέρνησης συνεργασίας.
«Όλες οι....

Ολόκληρος ο πλανήτης αηδίασε με την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων και οι κρυόκωλοι Βρετανοί κατενθουσιάστηκαν...!!

Ενθουσιασμό σκόρπισε στους Βρετανούς η Τελετή Εναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, αν κρίνει κανείς από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της χώρας. Αντίθετα οι αντιδράσεις από τις υπόλοιπες χώρες δεν ήταν και τόσο θερμές, με την ισπανική «Marca» να κάνει λόγο για κινηματογραφική παράσταση και τη γαλλική «Liberation» να γράφει για φλεγματική τελετή.

Τα περισσότερα σχόλια κάνουν λόγο για μία καθαρά βρετανική προσέγγιση που διόλου δεν προσπάθησε να ενώσει τα κράτη που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Δείτε τι έγραψαν στα πρωτασελιδά τους οι βρετανοί:

Το ελληνικό Έθνος αφανίζεται και οι αλλοδαποί γεννοβολούν συνεχώς...

Ιδού λοιπόν πού καταντήσαμε - ακριβέστερα, ιδού πώς μας κατάντησαν οι "εθνοπατέρες" με τις πολιτικές τους: Αν δεν υπήρχαν οι αλλοδαποί, ο πληθυσμός της χώρας θα μειωνόταν αισθητά και σήμερα ολόκληροι δήμοι της επαρχίας θα είχαν μόνο ηλικιωμένους και ελάχιστους νέους!
Αλβανοί και προερχόμενοι από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, καθώς και άτομα από την Ε.Ε., άνδρες και γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας, που σήμερα εκτιμώνται στο 10-11% του πληθυσμού, συνέβαλαν καθοριστικά στην αύξηση του μόνιμου πληθυσμού σε 1.112.000 άτομα την εικοσαετία 1991-2010.

Όπως αναφέρει το Έθνος, τα...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΝΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (NSDAP)

Το Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα (γερμ. Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei), γνωστότερο ως NSDAP, Ναζιστικό Κόμμα, Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα των Γερμανών Εργατών ή απλά Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα, είναι το πολιτικό κόμμα που οδηγήθηκε στην εξουσία της Γερμανίας με την καθοδήγηση του Αδόλφου Χίτλερ το 1933. Ο όρος Ναζί είναι μια συντόμευση των γερμανικών λέξεων (NA)tionalso(ZI)alismus (Εθνικοσοσιαλισμός) - η ιδεολογία του NSDAP. Το NSDAP όρθωσε το Τρίτο Ράιχ (Τρίτο Κράτος) μετά την δημοκρατική εκλογή του ως γερμανική κυβέρνηση το 1933.

Το NSDAP χάρη σε .....

Σφοδρή απάντηση του Ιερώνυμου στην ανθελληνίδα Ρεπούση...

Διαβάστε τη:

Ένα θλιβερό προτεκτοράτο του Σιωνισμού...Αλλά πάντα θα υπάρχει η ελπίδα και η πίστη της απελευθέρωσης από τα δεσμά!


Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές των νέων υπουργών της συγκυβέρνησης και οι προτεραιότητές τους έγιναν εμφανείς.
Μήπως συνάντησαν κάποια κοινωνική ομάδα, κάποιον εργασιακό κλάδο που πλήττεται από τα βαριά οικονομικά μέτρα που εφαρμόζουν; Προφανώς τα γνωρίζουν όλα, και με γνώση των προβλημάτων που οι ίδιοι και οι πολιτικές τους δημιούργησαν προχωρούν στον κατατεμαχισμό της Ελληνικής κοινωνίας.
Μήπως συνάντησαν επιφανείς Έλληνες που μπορούν με τις γνώσεις και τις επαγγελματικές τους γνωριμίες να συμβάλλουν στην έξοδο της Ελλάδος από τα σημερινά και αυριανά αδιέξοδα; Ελπίζουμε πως συναντώνται αλλά δεν διαρρέει στον Τύπο.
Αυτό που μαθαίνουμε διότι προφανώς οι......

Αλγερινοί και Μαροκινοί πίσω απο ληστείες στον Αλιμο και την Κρήτη!! Άλλη μια προσφορά του πολυπολιτισμού...

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τρεις νεαρούς που λυμαίνονταν την παραλία και τις πλαζ του Καλαμακίου το τελευταίο διάστημα

Το απόγευμα της Παρασκευής οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς >(δύο αλγερινούς 21 και 29 ετών και έναν μαρικονίνο 16 ετών), οι οποίοι λίγο πριν στην παραλία Αλίμου, είχαν αφαιρέσει από ημεδαπή, τσάντα με προσωπικά αντικείμενα.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Αλίμου, προέκυψε ότι....