Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 07, 2012

Διώκουν Έλληνα διπλωμάτη επειδή χρησιμοποίησε τον όρο «Βόρειος Ήπειρος»!

Το 2011 το Υπουργείο Εξωτερικών (επί θητείας του αλήστου μνήμης Δημήτρη Δρούτσα) είχε ανακαλέσει από τη θέση του τον Πρόξενο της  Ελλάδας στην Κορυτσά, Θεόδωρο Οικονόμου-Καμαρινό, εξαιτίας της δήλωσης του τελευταίου προς τους Βλάχους της Κορυτσάς ότι «οι παππούδες σας ήταν Έλληνες», πως «εδώ έγιναν ένδοξες  ελληνικές μάχες και ο ελληνικός λαός ήταν πάντοτε παρών» και ότι «την περιοχή αυτή την αποκαλούμε Βόρειο Ήπειρο».
Θεωρούσαμε ότι το θέμα αυτό είχε λήξει με την (σε κάθε περίπτωση απαράδεκτη) απομάκρυνση του εν λόγω διπλωμάτη από τη θέση του Προξένου Κορυτσάς. Μάθαμε όμως δυστυχώς ....

Το ρεπορτάζ της ΝΕΤ για το "πέσιμο" των Χρυσαυγιτών στο λαθρο-πακιστανο-κτήνος

Παραλίγο να λιντσάρουν το πακιστανικό κτήνος στον Πειραία μέλη της Χρυσής Αυγής...

Δείτε το βίντεο....

Η Μέση Ανατολή φλέγεται.. Τουρκική εισβολή στη Συρία - Κατέλαβαν την Jarabulus, μαίνονται οι μάχες με ΡΚΚ...!!

Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις υποστηριζόμενες από επιθετικά ελικόπτερα AH-1W Super Cobra διέβησαν την μεθόριο στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας πριν λίγες ώρες, όπως αναφέρουν τα κουρδικά πρακτορεία ειδήσεων, και ιρανικές πηγές.
Η εισβολή έγινε χωρίς να υπάρξει αντίσταση από συριακά στρατεύματα τα οποία έχουν εγκαταλείψει την περιοχή, και οι τουρκικές δυνάμεις κατέλαβαν την πόλη Jarabulus.
Η τουρκική δύναμη είναι μεγέθους....

Μας δουλεύουν;;; Ανήλικος δηλώνει ο Πακιστανός!! Θα μεταφερθεί στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνας!!!

Άλλη χρονιά γέννησης από αυτή που έχουν υπόψιν τους οι αρχές δίνει τώρα ο ανθυποπίθηκος της Πάρου... Μέχρι σήμερα μιλάγαμε όλοι για 21χρονο Πακιστανό αλλά ο ίδιος ισχυρίστηκε σήμερα ότι είναι γεννημένος το 1993! 

Το ρεπορτάζ τον δίνει δηλαδή ανήλικο, κάτι που έχει υπόψιν της και η υπεράσπιση του, μιά δικηγόρος από την Μύκονο που τον ανέλαβε μάλλον εθελοντικά...
Χωρίς να είναι κανείς δικηγόρος μπορεί να αντιληφθεί τι μπορεί να σημαίνει αυτή η εξέλιξη για το νομικό μέρος της υπόθεσης κι ότι ο δράστης μπορεί να.....

ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ... ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ "ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ!!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε καμια περίπτωση δεν υποστηρίζουμε τους δημοσιογράφους - προπαγανδιστές

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν την απολογία του «Δράκου» της Πάρου στον ανακριτή.

Την ώρα που ο 21χρονος Πακιστανός λαθρομετανάστης μεταφερόταν με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο κατώφλι του ανακριτή, οι αστυνομικές αρχές άνευ λόγου και αιτίας χτύπησαν και συνέλαβαν τον δημοσιογράφο του «ΘΕΜΑτος» Δημήτρη Πώποτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ.....

Ο εβραίος Πέρες δίνει το στίγμα του Σιωνισμού και της Νέας Τάξης.."Ή μαζί μας ή φτωχοί και ανύπαρκτοι"

Οι επιταγές του σιωνισμού σε πλήρη εφαρμογή. Σε εξέλιξη ο διωγμός του Χριστιανισμού από τη Νέα Τάξη

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Χριστιανισμός - Ορθοδοξία και ο Ελληνισμό υπόκεινται στο μεγαλύτερο διωγμό στη νεότερη παγκόσμια Ιστορία..Ωστόσο ένα είναι βέβαιο. Θα αγωνιστεί ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

"Oταν θα έρθει η δική μας βασιλεία θα απαγορεύσουμε όλες τις θρησκείες εκτός από την δική μας".

Η συγκεκριμένη ρήση είναι παρμένη από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. Ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι χριστιανοί φανερώνει και το Σιωνιστικό υπόβαθρο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Ας δούμε κάποια στοιχεία  ....Νιγηρία ανηλεής διωγμός των χριστιανών από τους φανατικούς Ισλαμιστές της οργάνωσης Μπόκο Χαράμ. Διασκορπισμένα μέλη και καμένα πτώματα παντού σ όλη την χώρα. Αίγυπτος ,Τυνησία , Συρία ....Παντού όπου επικράτησε η....

Η Κύπρος τίμησε τους ήρωες Ισαάκ και Σολωμού

Με κατάθεση στεφάνων και την καθιερωμένη πορεία μοτοσικλετιστών τίμησαν χθες στη Κύπρο την επέτειο από τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού από τους Τούρκους το 1996.
Με κατάθεση στεφάνων και την καθιερωμένη πορεία μοτοσικλετιστών τίμησαν χθες στη Κύπρο την επέτειο από τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού από τους Τούρκους το 1996.
Η μνήμη των Ισαάκ και Σολωμού, οι οποίοι δολοφονήθηκαν από τους Τούρκους το 1996 σε....

Αντισυνταγματικός ο δημόσιος εορτασμός του ραμαζανιού - Δύο Ελληνίδες διαμαρτύρονται με επιστολή τους σε υπουργεία!!

Την παρακάτω επιστολή απέστειλαν στα υπουργεία Παιδείας, Δημοσίας Τάξεως, Εσωτερικών, Πολιτισμού-Αθλητισμού καθώς και στο δήμο Αθηναίων δύο θαρραλέες Ελληνίδες, η Όλγα Γ. Γεριτσίδου και η Τάνυα-Μαρία Γεριτσίδου. Αξίζει να τη διαβάσουμε και να τη διαδώσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε.
 
Θέμα :
 
 « Αίτημα νομικής και Ηθικής τοποθετήσεως επί ζητήματος καταπάτησης του Συντάγματος και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ελλήνων»

Τέτοιες μέρες του 480 π.Χ. γράφεται η πιο λαμπρή ιστορία της Ελληνικής Ανδρείς...Οι 300 Σπαρτιάτες και ο Λεωνίδας υποδέχονται τους βάρβαρους στις Θερμοπύλες

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: ΟΛΑ τα δάνεια της Ελλάδας από το 1821 ως το 2011 - Τι πληρώσαμε και σε ποιους!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καλό κείμενο αλλά με πολλές παραλείψεις και κάποια λάθη, ενώ απουσιάζει παντελώς η "εθνικότητα" των δανειστών...
Εμείς έχουμε κάνει τη δική μας έρευνα και από Σεπτέμβρη θα την παρουσιάσουμε

Αν σκεφτείτε ότι από το 1994 ως το 2010 πληρώσαμε ως χώρα 571.000.000.000 (πεντακόσια εβδομήντα ένα δισεκατομμύρια) ευρώ διαβάστε τι έχουμε πληρώσει τα τελευταία 200 χρόνια! Μια έρευνα - απάντηση στους απατεώνες και παραχαράκτες της ιστορίας, όπως η «Bild» και το «Focus»!
Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr


-      Είναι η Ελλάδα το απείθαρχο και ατίθασο παιδί της Ευρώπης και ένα από τα πλέον ατίθασα παγκοσμίως;

- Μας αξίζει που το....

Η συγκλονιστική ομιλία Πομάκας "Γιατί μας μαθαίνει η Ελλάδα τούρκικα με το ζόρι;"