Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 18, 2012

Οδηγίες χρήσεως στα... Μακεδονικά


Οδηγίες χρήσεως στα... Μακεδονικά

Η λαϊκή ρήση λέει:

 "Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι".

 Αυτό συμβαίνει με τους σλαβοσκοπιανούς γείτονές μας που συνεχίζουν την προπαγάνδα περί Μακεδονίας και προέλευσής τους από τον Μέγα Αλέξανδρο. Τελευταίο δείγμα επιτυχίας της....

ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ... ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΜΟΝΗ...!!!

Η "'κυρία" Μαρία Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ, προτού ακόμη επιστρέψει από τις διακοπές της από το Κυπαρίσι Λακωνίας, ξαναχτύπησε. Θέλει τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία και όχι στα γραφεία και ζητεί να σταματήσουν πάραυτα οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών και να επιστρέψουν οι πάντες στις οργανικές τους θέσεις, δηλαδή στη διδασκαλία. Με το άνοιγμα της Βουλής όμως η κυρία Ρεπούση ετοιμάζει τις προτάσεις της για τις αλλαγές στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ανάμεσα στις οποίες θα είναι και η κατάργηση του υποχρεωτικού εκκλησιασμού για τους μαθητές.

Αλλά ίσως το πιο ενδιαφέρον, για το οποίο δεν αποκαλύπτει τίποτα, είναι....

Νέο παραλήρημα από τον Ψυχάρη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών...Να μας πει που ήταν την περίοδο

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ; Να θυμηθούμε ότι μιλάμε για τον Διευθυντή της ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗΣ εφημερίδας που άλλαξε όνομα μετά την κατοχή καθώς κατά τη συγκεκριμένη περίοδο "έγλειφε" τους Γερμανούς..
Τον πατέρα του βουλευτή του Σαμαρά
τον πρώην διοικητή του Άγιου Όρους
Τον άνθρωπου που συναντούσε μυστικά τον Jeffrey για το ΔΝΤ 
τον διευθυντή της εφημερίδας που η Τρόϊκα θεώρησε ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ του ΠΑΣΟΚ..

διαβάστε τώρα και το λίβελο του κυρ-Σταύρου και αναμένουμε την απάντηση από τη Χρυσή Αυγή:

Δεν αφομοιώνονται οι τούρκοι στη Γερμανία λέει μια έρευνα...Γιατί αφομοιώνονται οι μαύροι στη Γαλλία ή οι αλαβανοί στην Ελλάδα;

  σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πάρτε το χαμπάρι όσο είναι νωρίς... Ο φυλετισμός είναι στην καρδιά κάθε ανθρώπου και δεν δέχεται να αλλοιωθεί από αλλογενείς όση προπαγάνδα και να δεχθεί...κάποια μέρα θα ξεσπάσει. είναι ηλίθιοι άραγε οι επιστήμονες που λένε για τα οικοσυστήματα:

Η "πολυπολιτισμικότητα" στα ποτάμια(τυχαίο παράδειγμα) είναι καταστροφική! Ο "εμπλουτισμός" των υδάτινων πολιτισμών με "ξενικά είδη" απαγορεύεται! Η "ενσωμάτωση" ξένων ειδών είναι απαράδεκτη! 
 
 Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που δημοσιεύονται και φανερώνουν το μεγάλο πρόβλημα της Γερμανίας να αφομοιώσει τους Τούρκους μετανάστες. Σύμφωνα με το ινστιτούτο Info, το 45% των Γερμανών πολιτών τουρκικής καταγωγής θέλει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Τουρκία. Μόλις το 15% θεωρεί ότι η Γερμανία είναι η πατρίδα του, ενώ σε σχέση με παλαιότερες δημοσκοπήσεις αυξήθηκε στο 45% το ποσοστό αυτών που θεωρούν και τις δύο χώρες πατρίδα τους.

Χαρακτηριστικό είναι....

Ρομαντισμός: Ένα Κίνημα πνευματικό ενάντια σε ορθολογισμό και διαφωτισμό

Ο περισσότερος κόσμος ακούγοντας την λέξη «ρομαντισμός» εννοεί μία κατάσταση συναισθηματικά φορτισμένη σε βαθμό υπέρμετρο έως και αρρωστημένο, την οποία και συνδέει κυρίως με προσωπικές αισθηματικές καταστάσεις. Αυτό είναι πέρα για πέρα λάθος! Ο ρομαντισμός υπήρξε ένα ρωμαλέο πνευματικό κίνημα που γεννήθηκε στα τέλη του 18ου αιώνος και στις αρχές του 19ου αιώνος σαν αντίδραση στον διαφωτισμό της Γαλλικής επαναστάσεως, τον ορθολογισμό και ακόμη σε κάποιες περιπτώσεις και σε ορισμένες μορφές ενός αμφίβολου κλασικισμού. Η δύναμη του ρομαντισμού έχει τις ρίζες της στην φαντασία και πορεύεται πέρα από τον χρόνο προς το Ιδανικό. Πολλοί οι επιφανείς εκπρόσωποι του ρομαντισμού. Στην Γαλλία ο Σατωβριάνδος, ο Λαμενέ, ο Λαμαρτίνος, η Γεωργία Σάνδη, στην Αγγλία ο Σέλεϋ, ο Κιτς, αλλά και ο Λόρδος Βύρωνας, που πέθανε για την Ελλάδα! Πατέρας του Γερμανικού ρομαντισμού θεωρείται ο Βίλαντ και δίπλα σε αυτόν ο Χάμαν, ο Χέρντερ, ο Σλέγκελ, ο Νοβάλις ακόμη και αυτός ο Νίτσε!

Όπως γράφει ο....

Ρατσιστές και στο BBC???..Δείτε τι γράφουν..."Οπλισμένες συμμορίες «εισβάλλουν» από την Αλβανία και τη Βουλγαρία στην Ελλάδα"


Το BBC κάνει ρεπορτάζ στην Αθήνα για την εγκληματικότητα και τη σχέση της με τους μετανάστες.
Σύμφωνα με....

Για άλλη μια φορά προκαλεί ο χριστιανομάχος-γραικύλος Τ(Σ)ατσόπουλος...Ανήμερα του 15 Αύγουστου τα βάζει με την Ορθοξία..

Διαβάστε τι έγραψε στο FB:

Βίντεο σοκ!! Ισλαμαμπάντ η Αθήνα του Καμίνη!! Τελικά ποιούς προστατεύουν οι ''αντιρατσιστές''...;;;


Μία μόλις ημέρα μετά το ναζιστικό παραλήρημα του άνευ χαρτοφυλακίου “δημάρχου” κυρίου Καμίνη, βίντεο σοκ έρχονται να ταράξουν τα μπάνια ενός υπόδουλου λαού. Στα βίντεο εικονίζονται τάγματα ισλαμιστών με μεθοδολογία που παραπέμπει στα Βόσνια SS που αιματοκύλισαν τα Βαλκάνια, να απαγάγουν ομοεθνείς τους μέσα από τα σπίτια τους!Εδώ δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες, ούτε για ασυναρτησίες τύπου Ρουπακιώτη, ούτε για αντισημιτικές κορώνες γραφικών απολιθωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.
Κύριε Δένδια, που ακομα δεν...