Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2012

Άκου τη φωνή της φυλετικής σου ψύχης για φόρο τιμής στους πιο ανδρειωμένους.. Η ετήσια τελετή στο Πεδίο των Ηρώων (τηλέφωνα επικοινωνίας για κρατήσεις)


Η ετήσια τελετή στο Πεδίο των Ηρώων (τηλέφωνα επικοινωνίας για κρατήσεις)

ΑΠΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και φέτος, οι λίγοι Όρθιοι σε έναν κόσμο προσκυνημένων ακούμε το Κάλεσμα της αρχέγονης φωνής της Τιμής και του Αίματος. Το κάλεσμα των Μεγάλων Πεσόντων να ανανεώσουμε τον Όρκο Πίστης και Αγώνα, στο καθαγιασμένο απ' το Αίμα τους Πεδίο. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ! Όσοι Έλληνες Ζωντανοί...
Στην εποχή των Δειλών και των Προσκυνημένων, φαντάζει ίσως παράξενο στη φυλή των Εφήμερων ανθρώπων να Τιμάς τους Προγόνους σου. Να Τιμάς με ευσέβεια τους Μεγάλους Νεκρούς που στάθηκαν Όρθιοι και Ανυπότακτοι και κοίταξαν κατάματα τον Θάνατο με το χαμόγελο της Αθανασίας στα χείλη.
Η Τελετή στις Θερμοπύλες δεν είναι μια συνάντηση προγονόπληκτων χλαμυδοφόρων... Είναι το Κάλεσμα της αρχέγονης Φωνής της Τιμής και του Αίματος, ώστε όλοι Εμείς να τραγουδήσουμε τον δικό μας Παιάνα στην Ιερά Σκιά του Μεγάλου Λεωνίδα:

Οι Μασόνοι, ο Τρίτος Ιουδαϊκός Ναός και ο Αντίχριστος > Ποιος θα χτίσει το Ναό;


Ποιος θα χτίσει το Ναό; 
 -*Του Douglas Hamp /μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ >  
Πολλοί θεωρούν ότι ο Αντίχριστος θα είναι αναγκαστικά Εβραίος λόγω της έντονης κίνησης του για την ανοικοδόμηση του (τρίτου) Ναού στην Ιερουσαλήμ**. Ενώ είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλοί Εβραίοι που επιθυμούν την ανοικοδόμηση του ναού, οι Τέκτονες (και άλλες απόκρυφες εταιρίες) είναι ίσως εξίσου παθιασμένοι για να δουν το ναό του Σολομώντα ξαναχτισμένο. Στην πραγματικότητα, ο ναός είναι κεντρικής σημασίας για αυτούς και χωρίς την εστίαση στο ναό θα έπαυαν να υπάρχουν. Ο John Wesley Kelchner γράφει στον πρόλογο του βιβλίου «Η Αγία Γραφή: Το Μεγάλο Φως στη Μασονία», King James Version, Temple Illustrated Edition: "Ο Ναός του Σολομώντα είναι το πνευματικό σπίτι του κάθε Μασόνου". Δηλώνει επίσης τα εξής:

Οι παραδόσεις και το.....

Αναρχομιάσματα-ανθέλληνες βεβήλωσαν το μνημείο της Γενοκτονίας των Ποντίων στην Θεσσαλονίκη

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φήμες θέλουν τον Μπουτάρη να ζητά να καλυφθεί το μνημείο καθώς προκαλεί το μίσος και δυναμιτίζει την "ελληνοτουρκική φιλία".

Για μία ακόμη φορά οι «γνωστοί-άγνωστοι» απέδειξαν πόσο πραγματικά τιμούν τον απλό Έλληνα πολίτη και την ιστορία αυτού του τρόπου.
 
Στη βάση του Μνημείου της Γενοκτονίας των Ποντίων, στην πλατεία Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη οι γνωστοί ανθέλληνες υπερασπιστές των εργαζομένων και των δικαιωμάτων όλων πλην των Ελλήνων έγραψαν :

Ρώσοι φίλαθλοι έκαψαν πλακάτ με τον Κεμάλ Ατατούρκ και τουρκικές σημαίες..Ακόμη να παρέμβει ο Μπουτάρης για να τους επιπλήξει

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ; Περιμένουμε επίσης ανακοινώσεις από τους "τουρκικούς συλλόγους" της Θράκης και τον ΣΥΡΙΖΑ
 
Φίλαθλοι της ρωσικής ποδοσφαιρικής ομάδας Spartak Μόσχας έκαψαν αφίσες με την φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της ρωσικής ομάδας και της τουρκικής Fenerbahçe για τον πρώτο γύρο για τα προκριματικά του Champions League.
 
Εκτός όμως από τον Ατατούρκ την ίδια τύχη είχαν και πολλές τουρκικές σημαίες όπως....

Ο «τοξοβόλος του Συντάγματος», οι «συνήθεις ύποπτοι» και το θράσος των τρομοκρατών


Στα τέλη της δεκαετίας του ’80, με αφορμή τις συλλήψεις του Γιάννη Σερίφη και άλλων γνωστών αστέρων της άκρας αριστεράς για υποθέσεις τρομοκρατίας, η «αλληλέγγυα» αριστερά με προεξάρχουσα την αλήστου μνήμης «Ελευθεροτυπία», υποστήριζε ότι η αστυνομία συλλαμβάνει τους «συνήθεις υπόπτους», ότι δηλαδή τα άτομα αυτά ήταν γνωστά και εύκολα αναγνωρίσιμα, είχαν δημόσια πολιτική δράση, άρα εξ’ ορισμού ήταν αδύνατον να συμμετέχουν σε τρομοκρατικές ενέργειες. Με το κόλπο αυτό τη γλύτωσαν πολλοί!

Τώρα, μετά τη σύλληψη του αναρχικού Θεοφίλου, για την ληστεία μετά φόνου στην Πάρο, οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι.....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μόνο το 2011 πληρώσαμε 65δις στους τοκογλύφους...Όταν τα έσοδα μας ήταν 55δις..

Και εσείς συνεχίζετε να ακούτε το MEGA, "ΤΑ ΝΕΑ" και τον ΑΝΤ1 ότι χρειαζόμαστε εξορθολογισμό δαπανών και με περικοπές 11,5 δις θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας...

Για να πάρουμε τα στοιχεία ένα - ένα...
πάμε να δούμε τα έσοδα του 2011

Σειρά των εξόδων χωρίς τους τόκους και τα χρεολύσια(ή με πιο απλά λόγια τα τοκογλυφικά δάνεια...)

Τι διαπιστώνεται από τα παραπάνω αν αφαιρέσουμε τα "αποθεματικά" που στην ουσία είναι δεσμευμένο ρευστό του κράτους για την ικανοποίηση αναγκών του;
Ότι μπορει ακόμη και με τα σημερινά δεδομένα να καλυφθούν τα έξοδα από τα έσοδα ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟ...

Και τώρα πάμε στο κομμάτι των ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ...
Ας δούμε τι πληρώσαμε για το 2011 σε ΤΟΚΟΥΣ και ΧΡΕΟΛΥΣΙΑ

Το αιώνια προδοτικό κόμμα του ΚΚΕ...Όταν το 45' ζητούσε τη συνδρομή των τσάμηδων για να δολοφονήσει ΕΛΛΗΝΕΣ...

«Δεν υπάρχει Έλληνας κομμουνιστής. Ο συνειδητοποιημένος κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας». 
- Στράτος Μυριβήλης...



Ένα ιστορικό αφιέρωμα για την συνάντηση του διαβόητου Ενβέρ Χότζα με τον αρχικουκουέ Ζαχαριάδη (ή «Στάλιν της Ελλάδος»), που έγινε το 1949 έκανε στο «Βήμα της Κυριακής», ο κ. Σταύρος Ντάγιος, διδάκτωρ της Ιστορίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στο αφιέρωμα ετέθη –δειλά είναι η αλήθεια, υπό τον φόβο των… μουτζαχεντίν της μαρξιστικής ιδεολογικής τρομοκρατίας- το θέμα της επιστρατεύσεως των διαβόητων «Τσάμηδων» για τον λεγόμενο «Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας» (ΔΣΕ), δηλαδή την κατσαπλιάδικη εμπροσθοφυλακή του πανσλαβισμού στην Ελλάδα. Αναφέρει σχετικώς ο κ. Ντάγιος:

«Μετρήσιμος παράγοντας και ακανθώδες ζήτημα που περιέπλεκε ακόμα περισσότερο τα πράγματα και τις ήδη προβληματικές σχέσεις μεταξύ των δύο αδελφών κομμουνιστικών κομμάτων ήταν και η παρουσία των μουσουλμάνων Τσάμηδων, οι οποίοι είχαν καταφύγει στην Αλβανία στα τέλη του 1944 και αρχές του 1945.
Σύμφωνα με....

Νέα επιχείρηση λάσπης και κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής Καλαμάτας...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στο παιχνίδι της παραπληροφόρησης δεν θα μπορούσαν να λείψουν φυσικά και οι γνωστοί εγκάθετοι του καθεστώτος (εδώ)

 Το ρεπορτάζ της εφημερίδας μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ...
Ακολουθεί η ανακοίνωση-απάντηση της Χρυσής Αυγής Καλαμάτας:

"Σχετικά με την χθεσινή πρωτοσέλιδη δημοσίευση της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» (Δευτέρα 20-8-2012), ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή πληροφορεί ότι πράττοντας κακόπιστα και κακόβουλα ανακοινώσατε μία επιστολή ενός απλού φίλου και υποψήφιου της 6ης Μαΐου του 2012, σαν επίσημη ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής. Σας πληροφορούμε ότι οι ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής φέρουν την σφραγίδα του κόμματος και την υπογραφή του γραμματέως, ή στέλνονται από το επίσημο email της Τ.Ο. Καλαμάτας. Παρεμπιπτόντως σας πληροφορούμε γνωρίζοντας το πραγματικό κείμενο της ανακοινώσεως του κυρίου Μπέλλου, ότι το έχετε παραποιήσει ηθελημένα, φορώντας τα κόκκινα γυαλιά των συνεργατών σας, του κύριου Λαγού και του κύριου Μπιτσάνη. Κατόπιν αυτού.....

Νέο ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ έγκλημα...Αλβανός βίασε ελληνίδα στην Πρέβεζα..Περιμένουμε ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 20χρονη κοπέλα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης εξαναγκάστηκε να έρθει σε συνουσία παρά την θέλησή της με έναν αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ....

Συνωμοσίες θα είναι...:Από τη Λιβύη των "δημοκρατών" στέλνονται όπλα στους "αντικαθεστωτικούς" της Συρίας..

Το λαθρεμπόριο όπλων από τη Λιβύη προς τη συριακή αντιπολίτευση συνεχίζει να αυξάνει, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα ‘Sunday Times’.
Τον περασμένο Απρίλιο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Τρίπολης το πλοίο ‘Luft falah-2’ φορτωμένο με όπλα από τη Λιβύη, μεταξύ των οποίων υπήρχαν πολυβόλα μεγάλου διαμετρήματος και.....

Χίος: Οργανωμένος εμπρησμός - Βρέθηκαν μηχανισμοί, γνώριζαν έδαφος & δεδομένα meteo!!


H χθεσινή απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια να εμπλέξει την ΕΥΠ και την αστυνομία σε ότι αφορά την αναζήτηση των ενόχων της καταστροφικής πυρκαγιάς στη Χίο, αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, απλά επιβεβαίωσε αυτό που γνώριζαν οι υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας εδώ και αρκετό καιρό: Οτι επίκειτο "ασύμμετρο" κτύπημα κατά της χώρας από την Ανατολή.
Να σημειώσουμε ότι...