Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 24, 2012

ΤΟ "ΒΗΜΑ" ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ "ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ"

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ

Απίστευτη βλασφημία από γερμανοοστρογότθο κατά της Αγίας Τριάδας και της Παναγίας.. Αφίσα με τον Εσταυρωμένο προκαλεί – Ο Θεός του λέει: «Εγώ γ... την μάνα σου»

σ.σ. Φανταστείτε να γινόταν κάτι ανάλογο με τον Μωμάμεθ ή τον..."Γιαχβέ"...Θα καταδικαζόταν ο 'καλλιτέχνης' εφ'όρου ζωής..
Τώρα ενδέχεται να γίνει ο...."ανατρεπτικός δημιουργός του 2012"

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί από μία αφίσα σε μία έκθεση, που απεικονίζει τον Ιησού στον σταυρό, την οποία πολλοί θεώρησαν προσβλητική και ζητούν να κατέβει άμεσα.
Η Γερμανική πόλη Κίσελ είναι γνωστή κυρίως από την περιοδική έκθεση σύγχρονης τέχνης «Ντοκουμέντα», που διοργανώνεται κάθε πέντε χρόνια και διαρκεί μέχρι και τις 16 Σεπτέμβρη.
Στην φετινή έκθεση λοιπόν αντιδράσεις έχει προκαλέσει μία αφίσα στην οποία απεικονίζεται ο Ιησού στον σταυρό με ένα συννεφάκι στο οποίο φαίνεται μία φωνή από τον ουρανό να του λέει: «Έι! Εσύ! Εγώ γ... σα τη μάνα σου!»....
Πολλοί χριστιανοί, κληρικοί και λαϊκοί, δηλώνουν προσβεβλημένοι και ζητούν την αφαίρεση της. Η διακωμώδηση της θρησκείας στην Δύση δεν είναι σπάνια αλλά προκαλεί κατά καιρούς πολλές αντιδράσεις είτε από χριστιανούς είτε από μουσουλμάνους.
«Θεωρώ προβληματικό το γεγονός ότι ένα κόμιξ δυσφημεί την ουσία, την ίδια την καρδιά της πίστης», δηλώνει η Μπάρμπαρα Χάινριχ, στέλεχος της τοπικής προτεσταντικής εκκλησίας.
Παρά τις αντιδράσεις ο διευθυντής του μουσείου αρνείται να την κατεβάσει λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Τα κόμιξ είναι από τη φύση τους προσβλητικά για κάποιους, αλλά δεν μπορούμε να αφαιρούμε κόμιξ και γελοιογραφίες κάθε φορά που γίνεται μια διαμαρτυρία θρησκευτικού ή πολιτικού περιεχομένου. Αλλιώς θα έπρεπε να κλείσουμε το Μουσείο» δήλωσε.
Ο Μάριο Λαρς, σκιτσογράφος της αφίσας, εξέφρασε την έκπληξη του για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το δημιούργημα του. «Εγώ δεν είχα πρόθεση να προσβάλω τους πιστούς. Ήταν απλά ένα αστείο. Η εκκλησία θα έπρεπε να είναι πιο ανεκτική με τέτοια θέματα και να στρέφει τη προσοχή της στα προβλήματα που έχουν πραγματική σημασία. Τόσο μεγάλη αναστάτωση για ένα απλό αστείο δεν της κάνει καλό».
Φωτογραφία: tovima.gr
iefimerida

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) > Ναρκωτικά,όπλα,χρήμα,αυτοκίνητα και μίσος..Απίστευτο ΜΙΣΟΣ για την Ελλάδα...

Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες του ανθέλληνα-ουννοιλλύριου...

Δεν σταματούν τα "ρατσιστικά" εγκλήματα....

Αλληλοσφαγή λαθρομεταναστών μέσα σε κατάληψη αναρχοκομμουνιστών στην Κέρκυρα Άγρια συμπλοκή μεταξύ λαθρομεταναστών έγινε στην Κέρκυρα και μάλιστα μέσα σε κατειλημμένο......

συνέχεια

Δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά από "πιθήκους"...επιτέθηκαν σε άνθρωπο επειδή φορούσε μαύρη μπλούζα και είχε κοντό μαλλί...

Απίστευτο και όμως αληθινό...

Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου λαθρο-ΟΡΚΣ επιτέθηκαν σε περαστικό και τον τραυμάτισαν στο κεφάλι καθώς θέωρησαν ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής!
Τα "στοιχεία" τους;

Α. Μαύρη μπλούζα και
Β. Κοντό μαλλί...

Η προπαγάνδα που έχουν δεχθεί...έχει τελικά αποτελέσματα..
Βέβαια τα ίδια δεν είχαμε και στη....

1000 Λαθρο-ΟΡΚΣ και καμια 200 άπλυτοι στο "αντιφασιστικό" συλλαλητήριο...

Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπόλοιποι λαθρο-έποικοι του κέντρου αρνήθηκαν να παρευρεθούν στο συλλαλητήριο καθώς είχαν μαθήμα "κλέβω - βιάζω και δολοφονώ και αν με πιάσουν φωνάζω τον Αριστερό"..

Δείτε τις εικόνες:

Αδειάζουν το στρατόπεδο της ΜΟΜΑ στην Πάτρα για να εγκαταστήσουν λαθρομετανάστες;;; ΜΟΛΩΝ ΝΑΒΕ...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μήπως να θυμηθούν οι "υπέυθυνοι" τι έγινε στην περίπτωση της "Πατραϊκής"...;
Από εδώ και πέρα θα βλέπουν παντά...ΕΛΛΗΝΕΣ στα σχέδια αφελληνισμού του τόπου μας

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, στο στρατόπεδο της ΜΟΜΑ στο Ρηγανόκαμπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrastimes.gr τα τελευταία εικοσιτετράωρα γίνεται κίνηση στρατιωτικών οχημάτων (stayer), από το στρατόπεδο με άγνωστο προορισμό, στα οποία νωρίτερα έχουν φορτωθεί γραφεία και άλλα έπιπλα από τα κτίρια που υπάρχουν εκεί.

Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για...

Για γέλια και για κλάματα...Πλαστική στη μύτη είχε κάνει ο αναρχο-δολοφόνος της Πάρου.."Επαναστάτης των λουλουδιών"!

"Αξιοποίησε" κάποια λεφτά από τις ληστείες για να...."σουλοπωθεί" λίγο...Σίγουρα θα γίνει το.."μοντέλο" των φυλακών!
Δείτε τις φωτογραφίες

Απίστευτες αλβανικές ιστορικές μυθοπλασίες!

Οι Αλβανοί εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει φιλότιμες προσπάθειες να πάρουν το πρωτάθλημα παραχάραξης της ιστορίας από τα Σκόπια.

Η κορυφή ανήκει ακόμα στους Σκοπιανούς, αλλά και οι Αλβανοί έχουν βελτιωθεί. Παλαιότερα σε εποχές "γέλιου" μπορεί να μη τους δίναμε ιδιαίτερη σημασία. Ομως με ότι συμβαίνει στην χώρα τα τελευταία χρόνια και λαμβάνοντας υπόψιν και τα χθεσινά γεγονότα των Καλαβρύτων που το defencenet.gr πρώτο σας αποκάλυψε, καταλαβαίνουμε ότι σε όλα πρέπει να δίνουμε σημασία. Ειδικά όταν επιχειρείται συστηματικά αναθεώρηση της ιστορίας από το σύνολο σχεδόν των "γειτόνων".

Σκοπός της αναθεώρησης είναι να.....

Ανέλαβαν την ευθύνη για τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής τα αναρχοάπλυτα του Indymedia...

Ο Δένδιας που είναι τώρα να μας πει για τα...."τάγματα εφόδου" των αναρχομπολσεβίκων που καίνε γραφεία εκλεγμένου κοινοβουλετικού πολιτικού φορέα...;!
Όσο για τις απειλές των μιασμάτων, αν δεν είναι βρυκόλακες, ας κάνουν το....λάθος κάποια ώρα της ημέρας που έχει ήλιο να προβούν σε μια αντίστοιχη ενέργεια.

Διαβάστε το κείμενο που αναρτήθηκε στη "γιάφκα" του Indymedia:

Ο Ηλίας Κασιδιάρης συντρίβει τον Δένδια στη Βουλή..."Περαστικά σας...Θα δείτε πολλέ τέτοιες εικόνες μελλοντικά"

Ο Δένδιας είχε το θράσος να τολμήσει να απειλήσει τους Έλληνες που αντιστέκονται στη δημιουργία πόλεων - αποχετευτερίων λαθρομεταναστών...
Βέβαια η απάντηση που πήρε ήταν η κατάλληλη...

Ηλίας Κασιδιάρης: "Αρνήθηκαν οι υπάλληλοι της Βουλής να δουλέψουν για εμάς!!! Έτσι αναγκαστήκαμε να προσλάβουμε 4 υπαλλήλους..."

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής απαντάει στα επικριτικά σχόλια που θέλουν το Εθνικιστικό Κίνημα να ''βόλεψε'' υποψήφιους βουλευτές ως υπαλλήλους στη Βουλή

Η Χρυσή Αυγή ζήτησε απο τη Βουλή πέντε υπαλλήλους απο τους ήδη υπάρχοντες αλλά μόνο ένας δέχτηκε... Κανένας άλλος υπάλληλος δεν ήθελε να εργαστεί για τη Χρυσή Αυγή...!! Έτσι αναγκάστηκε να....

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ... ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ...!

ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ...

ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν θα θέλαμε να επεκταθούμε στους λόγους που θανατώθηκε αυτός ο Άγιος της Ορθοδοξίας, ωστόσο οι εβραίοι ήταν για ακόμη μια φορά οι άνθρωποι που οδήγησαν στη δολοφονία - θάνατό του...
Όπως λέγει και ο ίδιος:
«Δέκα χιλιάδες Χριστιανοί με αγαπώσι και ένας με μισεί. Χίλιοι Τούρκοι με αγαπώσι και ένας όχι τόσο. Χιλιάδες εβραίοι θέλουσι τον θάνατό μου και ένας όχι"

Ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός γεννήθηκε στο χωριό Μέγα Δέντρο της Αιτωλίας, όπου σώζεται έως σήμερα ο τόπος που βρισκόταν το σπίτι του! Τα πρώτα του γράμματα πιθανόν να τα έμαθε στο Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής στη Μάνδρα του Θερμού Αιτωλοακαρνανίας (βόρεια της Ναυπάκτου), όπου λειτουργούσε Κρυφό Σχολειό, με δάσκαλο τον Ιερομόναχο Προκόπιο Γιαννέλο, ενώ όταν μεγάλωσε διδάχτηκε από τον Ιεροδιάκονο Ανανία Δερβισάνο.

 Αργότερα πήγε στο......

Σύμφωνα ΕΑΜ - ΕΛΑΣ με Γερμανούς!! Βρε βρε τους δημοκράτες και τους κομμουνιστές που τα βρήκαν με τους ναζί...!!


Για να δούμε μερικά στοιχεία που ανατρέπουν αυτά που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, ή πιο σωστά ρίχνουν φως στο σκοτάδι στο οποίο προσπαθούν να μας εγκλωβίσουν οι Προπαγανδιστές του Κομμουνισμού (σ.σ) εμένα πάντως μ άρεσε το "θάνατο στον φασισμό"... πριν ή μετά τις συμφωνίες; όπως λέμε δίαιτα πριν ή μετά το φαγητό; επίσης το "λευτεριά στον Λαό"... αναρωτιέται κανείς τι σόι "λευτεριά" μπορεί να είναι αυτή η οποία απαγορεύει την έξοδο από την χώρα δια ροπάλου, και καταδικάζει τον λαό στην απόλυτη φτώχεια και πείνα όπως είδαμε σε ΌΛΕΣ ανεξαιρέτως της χώρες που ήταν και είναι Κομμουνιστικές... επίσης το ότι.....

Επειδή μερικές φορές η εικόνα είναι πιο δυνατή από κάθε λέξη ή πράξη....

Ας δούμε πως αντιμετωπίζουν τα "μεγάλα κεφάλια" της Ε.Ε. τους Έλληνες υπουργούς Οικονομικών....