Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 29, 2012

Περικλής Γιαννόπουλος: Η ξενομανία είναι αμορφωσιά

Κτυπήσατε τὴν ξενομανίαν, ἄνθρωποι τῆς ἰδέας. Κρατήσατε ὅ,τι ἔχετε ἑλληνικόν, ἄνθρωποι τῆς λαϊκῆς καὶ τῆς μεσαίας καὶ τῆς ἀνωτέρας τάξεως.

Κουβαληθῆτε ὅλοι εἰς τὴν ὁδὸν Πανεπιστημίου, ἀπέναντι τοῦ ζαχαροπλαστείου Γιανάκη, πλησίον τῆς πολυφήμου Lizie ἡ ὁποία σᾶς ἄδειασε τὴν τσέπην. Εἶνε τὸ μαγαζὶ τῆς λαίδης Ἔτζερτων τῆς ἀγγλίδος ἀριστοκράτιδος καὶ κυρίας τοῦ πρέσβεως τῆς Ἀγγλίας. Ἀνοίξατε τὰ μάτια σας καὶ κυττάξετε ἄνθρωποι θεόκουτοι καὶ ἀκαλαίσθητοι. Ἐκεῖ τὰ ὑφάσματα εἶνε τὰ κεντήματα τὰ ὁποῖα κάθε κόρη τοῦ λαοῦ γνωρίζει νὰ κεντᾷ ἄδουσα. Κυττάξετε τὰς τιμάς. Εἶνε ἀκριβώτερα ἀπὸ κάθε εὐρωπαϊκά. Διότι εἶνε ὡραιότερα ἀπο κάθε εὐρωπαϊκά. Αὐτὰ τὰ ὁποῖα σεῖς εἴχατε, ἡ.....

Όταν το Χόλιγουντ γίνεται ο καλύτερος προπαγανδιστικός μηχανισμός...εναντίον των Λευκών

Να το βίντεο που ο λαθρο-έποικος από το Πακιστάν καλεί σε πόλεμο εναντίον των Ελλήνων και που ο Ευαγγελάτος υπονόησε ότι "δεν υπάρχει"

Θα βγεις τώρα άραγε "αμερόληπτε" να αναθεωρήσεις και να ζητήσεις την παρέμβαση του εισαγγελέα για αυτό το καθίκι που τολμά να μας απειλεί...; Δείτε και τη συνομίλια τραγέλάφο στην εκπομπή του Ευαγγελάτου... Στο 37:48 ξεκινά το....πανηγύρι

Ο εθνικιστής βουλευτής Δ. Κουκούτσης συντρίβει λαθρο-έποικο και Ευαγγελάτο στο ΣΚΑΙ

"Δεν μιλάω με αυτό το υποκείμενο....Με αυτόν τον υπάνθρωπο"

και επειδή θα πρέπει να προλάβουμε ορισμένους ηλίθιους που θα τολήσουν να μιλήσουν για 'προκλητική συμπεριφορά', πρώτος φυσικά προκάλεσε το λαθρο-ΟΡΚ από το Πακιστάν που αυτοαποκαλείται Πρόεδρος των εν Ελλάδι Πακιστανών, μιλώντας για 'χοντρούς, δολοφόνους, φασίστες'

και συνέχισε ακόμη πιο δυναμικά ο Εθνικιστής βουλευτής..

"είναι δυνατόν να έχω πολιτικές διαφορές με έναν καταζητούμενο από την Ιντερπόλ, από αυτόν που καλούσε σε ιερό πόλεμο εναντίον των Ελλήνων, από τους λαθρομετανάστες, από αυτόν που είχε το θράσος να βεβηλώσει το άγαλμα του Αγνώστου Στρατιώτη..."

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Υ.Γ.
Ντροπή στον Ευαγγελατό που....

Πάλι "κλέγεται" ο Τ(Σ)ατσόπουλος....Αυτή τη φορά νιώθει αποκλεισμένος από το "σύστημα"

Διαβάστε το νέο παραλήρημά του στο FB...

Βουλγαρικό ντοκυμαντέρ ξεβρακώνει τους γυφτοσκοπιανούς ψευτομακεδόνες!!


Ένα αποκαλυπτικό και εξευτελιστικό ντοκιμαντέρ για την παρωδία που ονομάζεται αρχαιοποίηση της ταυτότητας της ΠΓΔΜ παρουσίασε η βουλγαρική τηλεόραση. Το ντοκιμαντέρ αυτό στην ουσία αποκαλύπτει την εκστρατεία κλοπής της ελληνικής ιστορίας από την κυβέρνηση του Γκρουέφσκι παρα τις αντιδράσεις ακαδημαϊκών και πολιτικών.
Παρουσιάζει την φαντασιοπληξία της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ η οποία ως ένα άλλο καθεστώς που κυριάρχησε πριν από 72 χρόνια στην Γερμανία προσπαθεί να βρεί ιστορικές ρίζες σε άλλους πολιτισμούς ξένους προς αυτόν που χαρακτηρίζει τον γειτονικό λαό.

Το πιο όμως εντυπωσιακό είναι ότι το ντοκιμαντέρ αυτό έγινε από την βουλγαρική τηλεόραση η οποία βλέπει την παράνοια της κυβέρνησης Γκρούεφσκι και τις επιπτώσεις αυτής της πολιτικής στις σχέσεις της ΠΓΔΜ με τις γειτονικές χώρες κάτι που οι περισσότεροι υπηρέτες της ενημέρωσης στην Ελλάδα επιδεικτικά αγνοούν.
Ακολουθεί το ντοκιμαντέρ

ΜΚΟ: Μπίζνες Καλά Οργανωμένες απο τον Κωνσταντίνου και Κούρκουλα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Πόσες ΜΚΟ λέτε να έχουν ο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τον Κούρκουλα;
ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ";;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 Διαβάστε την έρευνα και δεν θα το πιστεύεται!!!

Η Χρυσή Αυγή για την εγχώρια "τρόϊκα" και την θεατρική παράσταση "Ξένιος Ζευς"

Βενιζέλος και Κουβέλης παριστάνουν τις νεαρές παρθένες, υποκρινόμενοι πως αντιστέκονται στα επονείδιστα μέτρα της τρόικα. Ο ελληνικός λαός δεν τρώει κουτόχορτο και έχει ήδη αντιληφθεί που μας οδηγούν τα εγχώρια φερέφωνα των τοκογλύφων.

Ούτε ένας λαθρομετανάστης δεν έχει απελαθεί από τη χώρα, παρά τη συνεχή διαφήμιση του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ από τα ΜΜΕ. Το σχέδιο "Ξένιος Ζευς" είναι....

"Βόμβα" στην τουρκική Βουλή: "Η ΝΑ Τουρκία σε βάθος 400 χλμ ελέγχεται από το ΡΚΚ"!!!

Σε συγκλονιστικές δηλώσεις περί ελέγχου του τουρκικού εδάφους από το ΡΚΚ σε βάθος 400 χλμ.στη Νοτιοανατολική Τουρκία προχώρησε ο πρόεδρος του φιλοκουρδικού κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας της τουρκικής Βουλής, Σελαχαντίν Ντεμίρτας ο οποίος αποκάλυψε επίσης ότι ο τουρκικός Στρατός φτάνει στα φυλάκια μόνο απο αέρος καθώς όλοι οι δρόμοι είναι υπο τον έλεγχο της κουρδικής οργάνωσης!
"Το PKK ελέγχει την περιοχή εντός Τουρκίας απο το Σεμντίνλι μέχρι την....

Τσακώνονται οι θιασώτες του μπολσεβικισμού στην Ελλάδα (ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ) για των ποιών οι εκδηλώσεις είναι περισσότερο....εκφυλιστικές!!!

Αυτή τη φορά, τα κόμματα της αριστεράς δεν άνοιξαν μεταξύ τους κόντρα για κάποιο κοινωνικό πρόβλημα, ή κάποιο οικονομικό μέτρο, αλλά για δύο συγκροτήματα που θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ της ΚΝΕ.
Το φετινό φεστιβάλ της ΚΝΕ διοργανώνεται στις 13, 14 και 15 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης", στο Ίλιον.
Για πρώτη φορά φέτος, από τη μουσική σκηνή του φεστιβάλ της νεολαίας του ΚΚΕ, θα "παρελάσουν" οι Goin' Τhrough και οι ΝΕΒΜΑ. Για όποιον δεν γνωρίζει τους παραπάνω, πρόκειται για δύο εγχώρια χιπ χοπ συγκροτήματα με ευρεία εμπορική αναγνώριση.
Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε την αντίδραση της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, "Αυγή", η οποία τοποθετήθηκε σχετικά με ιδιαιτέρως καυστικό τρόπο:

ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο "ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Επιφανές μέλος της "συμμαχίας των πρόθυμων" ο Γιάννης Μπουτάρης, δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς, στην προσπάθειά του να γελοιοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την υπόθεση "100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης". Και πλέον με θετικές ενέργειες. Μέχρι τώρα, ήταν ...
αδιάφορος, αλλά τώρα, οι άνθρωποί του, πιστοί στο νεοταξικό ρατσιστικό δόγμα του CIAεθνομηδενισμού και των ΜΚΟ, οργανώνουν ένα απίστευτα γελοίο πρόγραμμα, δήθεν "εορτασμού" της απελευθέρωσης.
Με πρόσχημα την απεμπλοκή από "εθνικοπατριωτισμούς", φτιάχνουν ένα πρόγραμμα, αντάξιο του απύθμενου μίσους που τρέφουν για οτιδήποτε ελληνικό.
Πολλοί, δεν θα καταλάβουν πιθανώς το εμετικόν του πράγματος.
Για όσους καταλαβαίνουν:
έχουν προγραμματιστεί δύο μεγάλες εκδηλώσεις:
Πρώτον,

Φεύγει για την Αιωνιότητα ο μητροπολίτης του Έθνους...Ο Χριστόφορος της Σμύρνης, με μαρτυρικό θάνατο πριν 90 χρόνια..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Εν όλη τή καρδία και εν όλη τη διανοία θα υπηρετήσω την Εκκλησίαν και το Γένος, και η μίτρα, την οποίαν αι άγιαι χείρες σου εναπέθεσαν επί της κεφαλής μου, εάν πέπρωται να απολέση ποτέ την λαμπηδόνα των λίθων της, θα μεταβληθή εις ακάνθινον στέφανον μάρτυρος ιεράρχου
 Ο Χρυσόστομος (Καλαφάτης) γεννήθηκε το 1867 στην Τρίγλια της Βιθυνίας, στην Προποντίδα. Ήταν γιος του Νικολάου Καλαφάτη και της Καλλιόπης Λεμωνίδου, οι οποίοι απέκτησαν συνολικά 8 παιδιά, 4 αγόρια και 4 κορίτσια.
Ο πατέρας του ήταν νομομαθής και αντιπροσώπευε συμπολίτες του ενώπιον των τουρκικών δικαστηρίων.
Επίσης, αναμιγνυόταν στα κοινά και εκλεγόταν δημογέροντας.
Η μητέρα του ήταν ευλαβής χριστιανή και αναφέρεται ότι τον είχε τάξει στην Παναγία.
Πρώτα χρόνια

Μυτιλήνη: Αλβανοί εισέβαλαν σε σπίτι νεαρού και τον σακάτεψαν στο ξύλο επειδή είχε σχολιάσει το βίντεο όπου πυροβολούν την Γαλανόλευκη!!! (Αν οι ντόπιοι χτυπήσουν Αλβανούς θα αρχίσουν οι καταδίκες του ρατσισμού...)

Οι συγγενείς του νεαρού, καταγγέλλουν στο lesvosnews.gr, ότι στις 05.30 τα ξημερώματα της Τρίτης (28-08-2012), ομάδα Αλβανών εισέβαλε στο σπίτι 27χρονου Έλληνα, στην Χαραμίδα και τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Μυτιληνης.
Αφορμή, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζουν φίλοι και συγγενείς του, τα σχόλια που έκανε ο 27χρονος για το πρόσφατο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, με 6 Αλβανούς να πυροβολούν με AK-47 και να κάψουν την Ελληνική σημαία.

Ο νεαρός Έλληνας φέρεται να είπε μεταξύ άλλων: