Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 30, 2012

Το ένα τρίτο και τα δύο τρίτα...


"Το πρώτον θανατηφόρον σύμπτωμα, μιας ελευθέρας πολιτείας, όπου πλησιάζει εις το τέλος της, ήτοι εις την δουλείαν, από την οποίαν δυσκόλως ημπορεί να ξανάβγη, είναι η διαφθορά των ηθών, αφού ο καιρός και η πολυτέλεια αδυνατίσουν την ενέργειαν των νόμων, τότε αρχίζει το μέγα κτίριον να τρέμη και η Πολιτεία βαδίζει προς θάνατον"

Είπαμε τα εν οίκω ουκ εν δήμω. Όμως δεν είπαμε να μην πούμε τα εν οίκω.

Έχω συνείδηση ότι αυτά που θα παραθέσω κατωτέρω θα ξεσηκώσουν θύελλα, γιατί θα αποκαλύψω ορισμένες αλήθειες που ο καθένας τις γνωρίζει στο άμεσο και ευρύτερο περιβάλλον του, αλλά λόγω υποκρισίας, λαϊκισμού και πολλών άλλων παραγόντων δεν θέλει ή δεν μπορεί να ομολογήσει.
Θα αναφερθώ στα γεγονότα πριν από την κρίση και μετά την κρίση.
Λοιπόν:

Πιστή στο δόγμα "Κάθε ξένος εργάτης, ένας Έλληνας άνεργος" η Χρυσή Αυγή συντονίζει προσπάθειες για εύρεση δουλειάς σε ΈΛληνες εργάτες

Η Τ.Ο. Μαγνησίας της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» επιθυμώντας να βοηθήσει τους ανέργους Έλληνες συμπατριώτες μας έχει έρθει σε επαφή με αγρότες της περιοχής μας που επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες για την συγκομιδή των προϊόντων τους. Ήδη, έχουν συγκροτηθεί τα πρώτα συνεργεία που απασχολήθηκαν σε αγροτικές εργασίες και κατά δηλώσεις των ιδίων των αγροτών εργάζονται αποδοτικότερα και περισσότερο ευσυνείδητα από τους αλλοδαπούς.
Την εποχή......

ΚΚΕδες επισκέφτηκαν στρατόπεδο λαθρομεταναστών στη Θράκη για να σιγουρέψουν ότι είναι περνούν καλά οι λαθρο-έποικοι

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φήμες θέλουν τα κομμούνια να μοιράζουν στους λαθρομετανάστες CDs από τις νέες επιτυχίες των RnB σχημάτων της Ελλάδος για να περνούν ευχάριστα την ώρα τους ανάμεσα στο ξύσιμο και το...σφάξιμο

Τις συνθήκες κράτησης των λαθρομεταναστών εντός της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης καθώς και τις δυσκολίες τις οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι αστυνομικοί-φρουροί, διαπίστωσε το κλιμάκιο της Ν.Ε ΚΚΕ Ξάνθης κατά την επίσκεψη του στη Σχολή. Σε συνέντευξη τύπου που....

Το "ήθος" μιας ηθοποιού του Χόλιγουντ που εύχεται να πεθάνουν όλοι οι 'ξενοφοβικοί, δεξιοί και ομοφοβικοί'

Με απύθμενο μίσος και θράσος η Ε-Β-Ρ-Α-Ι-Α ηθοποιός Ellen Barkin (οι αποδέιξεις για την ιουδαϊκή καταγωγή της εδώ) έκανε ένα retweet στο δημοφιλές social media TWITTER ευχόμενη να πεθάνουν από τον τυφώνα Ισαάκ όλοι όσοι είναι:
- Ομοφοβικοί
- Δεξιοί
- Κατά των εκτρώσεων
και Ξενοφοβικοί

Φυσικά για το θέμα δεν υπήρξαν....ακραίες αντιδράσεις καθώς προέρχεται από την..Αριστερά και ένα άξιο τέκνο του ΑμερικανοΣιωνισμού.

Το μήνυμα που αναπαρήγαγε η ΕΒΡΑΙΑ ηθοποιός έλεγε τα εξής:

Ζευγάρι Ελλήνων έζησε τον εφιάλτη στα χέρια Αλβανών Τσάμηδων στο χωριό Γιάννιαρη - Αγίων Σαράντα!!


 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η απάντησή μας ΕΔΩ

Το ζευγάρι από το χωριό Παλαμπάς Ηγουμενίτσας ενημερώθηκε από την Αλβανική αστυνομία ότι θα πρέπει να μεταβεί στο χωριό Γιάνιαρη (Janjari, το οποίο κατοικείται από τσάμηδες) για να πάρει πίσω τα 32 βοοειδή και τα 87 αιγοπρόβατα που τους είχαν κλέψει κάτοικοι του χωριού την Πέμπτη.

Ενώ το ζευγάρι από το Παλαμπά καθ' υπόδειξη της αστυνομίας πέρασε τα Ελληνοαλβανικά σύνορα και προσέγγισε το χωριό συνέβη το απίστευτο. Εξοργισμένοι από τη σύλληψη του Rushit Ismail και τον χαρακτηρισμό ως καταζητούμενου του γιου του, Astrit Ismaili ως υπόπτους των ζωοκλοπών, οι συγγενείς τους οργάνωσαν την απαγωγή του Έλληνα βοσκού με τα αρχικά Ι.Β. και της συζύγου του.

Το άτυχο ζευγάρι που τόλμησε να.....

Έπεσε τόσο χαμηλά ο Πλεύρης...;Θα είναι ο δικηγόρος της Κανέλλη στη δίκη εναντίον του Κασιδιάρη...

Το δημοσίευμα από το περιοδικό "ΕΠΙΚΑΙΡΑ"...

αν πάντως αληθεύει έστω και στο ελάχιστο το ρεπορτάζ δεν θα πρέπει να μας παραξενεύει τόσο...
Ο "κύριος" Πλεύρης είχε δείξει τις προθέσεις του και λίγο πριν από τις εθνικές εκλογές:

Λυπηρό: Ο "θεωρητικός" του Εθνικισμού, Πλεύρης, προτείνει να ψηφίσουμε ΚΚΕ και "κομμουνιστουσυμμορίτες"..

Υ.Γ.
Τι κρίμα η ματαιοδοξία να σε οδηγεί σε τέτοια μονομάτια...Μονοπάτια που σε κάνουν να χάσεις όλη την υστεροφημία και τη δόξα που έχτιζες τόσα χρόνια με αγώνες..
Και όλα αυτά γιατί..;
Γιατί δεν μπορείς να δεχθείς ότι κάποιοι είναι πιο άξιοι από εσένα.

Υ.Γ.2
μέχρι και ο...

Πόσο θα ξεπέσει ο Jeffrey...Τώρα έβαλε και "ενοικιαστήριο" στις ομιλίες του...

Ο "στοχαστής" και το "παπάκι"
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όπου νάναι ο Jeffrey εκλέγεται ξανά Πρόεδρος της ΣοσιαΛΗΣΤΙΚΟΥΣ Διεθνούς..

Ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται πως έστειλε το βιογραφικό του σε διεθνές πρακτορείο ενοικίασης πολιτικών και σημαινόντων προσώπων για ομιλίες, με... προφανή στόχο να αυξήσει το εισόδημα του.
Ο Γιώργος Παπανδρεόυ βρίσκεται λοιπόν, ανάμεσα στους "ενοικιαζόμενους" ομιλητές του πρακτορείου "The Harry Walker Agency".
Το εν λόγω site είναι....

Υπέρ της ανθελληνικής προπαγάνδας τα ορφανά του Χότζα (ΔΗΜΑΡ)

Όπως είναι γνωστό, προ ημερών ο Αλβανός δημοσιογράφος του τηλεοπτικού καναλιού «Top Channel», Μαρίν Μέμα, επιχείρησε να εισέλθει στην πατρίδα μας, αλλά χαρακτηρίστηκε «ανεπιθύμητο πρόσωπο» (persona non grata, είναι ο διεθνής όρος που χρησιμοποιείται σε τέτοιες περιπτώσεις) και του απαγορεύθηκε η είσοδος. Αιτία, ήταν ρεπορτάζ του ιδίου που προβλήθηκε από το κανάλι του, με τίτλο «Η άλλη Αλβανία», και θέμα την «Τσαμουριά», δηλαδή τον νομό Θεσπρωτίας (αυτή είναι η «άλλη Αλβανία», σύμφωνα με τους «Τσάμηδες»).
Για την απαγόρευση, λοιπόν, της εισόδου αυτού του λυσσαλέου ανθέλληνα, πρόλαβε στη… στροφή τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ κι έκανε επερώτηση προς τους υπουργούς Εξωτερικών και ΠΡΟ-ΠΟ, η βουλευτής της (συγκυβερνώσας) ΔΗΜΑΡ (ή ΡΗΜΑΔ…) στη Β΄ Πειραιώς, Μαρία Γιαννακάκη, με την οποία ζητά να μάθει επισήμως γιατί του απαγορεύθηκε η είσοδος στη χώρα μας και εκφράζει την… ανησυχία της για τα… δικαιώματα κ.τ.λ.! Ιδού το κείμενο της επερώτησης του αίσχους:

Ιδού ο λόγος που το πολιτικό σύστημα θέλει την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών

Ολοκληρώθηκε μακρόχρονη έρευνα ξένων πανεπιστημίων πάνω στην επίδραση της κάνναβης (λαϊκιστί χασίς) στην ανθρώπινη ευφυΐα και τα αποτελέσματα δείχνουν αυτό που όλοι οι απλοί άνθρωποι γνώριζαν σχετικά με την παρατεταμένη χρήση του συγκεκριμένου ναρκωτικού. Οι έρευνες απέδειξαν, λοιπόν, ότι η παρατεταμένη χρήση της κάνναβης, την οποία οι πολιτικάντηδες καταχωρούν στα λεγόμενα «μαλακά» ναρκωτικά, προκαλεί μείωση του IQ, η οποία μάλιστα δεν είναι αναστρέψιμη. Η έρευνα έδειξε ότι.....

Οι ... "πακιστανικές ευαισθησίες" του Ε.Μεϊμαράκη

Κανονικά θα επρόκειτο περί πολιτικής φάρσας, αλλά φαίνεται ότι τελικά είναι κάτι πολύ πιο απτό: Επίδειξη πολιτικής παρακμής και αλλοτρίωσης!
Μετά τους "θριάμβους" που κατήγαγε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, λοιπόν, ο αξιότιμος πρόεδρος της Βουλής, Ε.Μεϊμαράκης αποφάσισε να "παραπέμψει" στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής το θέμα που ανέκυψε (;) με τον βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Δ. Κουκούτση, ο οποίος είχε το ... θράσος να ....

Η Χρυσή Αυγή δεν θυμήθηκε τώρα τη λαθρομετανάστευση...Τώρα όμως έγινε 'καρκίνος' για τους Έλληνες

 Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει επιδωθεί το μιντιακό και λοιπό κατεστημένο σε έναν ανηλεή πόλεμο προπαγάνδας γιατί η Χρυσή Αυγή "προτιμά" να θέτει στην κορυφή της ατζέντας τη "Λαθρομετανάστευση" και όχι για παράδειγμα την "οικονομία"...
Φυσικά η απάντηση σε αυτό το ερώτημα έτοιμη και εκνευριστικά ομοίομορφη σε κάθε ΜΜΕ, για κάθε αρθρογράφο..
"Η ρητορική του μίσους και της έντασης είναι οι λόγοι για να "δυναμώνουν" τη φωνή των....άκρων". Αυτό υποστηρίζουν με σθένος τα μίσθαρνα όργανα των ΜΜΕ..
Μερικοί έφτασαν και στο σημείο να κατηγορήσουν τη Χρυσή Αυγή ότι ανήγαγε ένα ελάσσων θέμα σε μείζων για...ψηφοθηρικούς λόγους.

Σε όλους αυτούς τους θα τους κάνουμε μια ξενάγηση στο μακρινό 1995 και ας δούμε τι έλεγε η Χρυσή Αυγή για το θέμα της λαθρομετανάστευσης...

Το παραμύθι του Ασλάμ στον Ευαγγελάτο για την απόφαση του Άρειου Πάγου...Δείτε ποια είναι η απόφαση του Αρείου Πάγου για τις κατηγορίες που έχει εις βάρος του!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ακόμη στο Newsit και το OnAlert έχετε τια αθλιότητες και τους τίτλους "προκαλεί η Χρυσή Αυγή";!

-Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε την μη έκδοση του να δικαστεί στο Πακιστάν με τις κατηγορίες  για συμμετοχή σε παράνομη διακίνηση προσώπων επ αμοιβή...επειδή η Ελλάδα δεν έχει...
υπογράψει σύμβαση  για την έκδοση εγκληματιών με το Πακιστάν...και όχι γιατί είναι αθώος όπως ο ίδιος δηλώνει.
`
Τον Ιανουάριο του 2007 το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών είχε απορρίψει ομόφωνα το αίτημα των πακιστανικών αρχών για την έκδοση του Τζαβέντ Ασλάμ, εκτιμώντας ότι δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία που του αποδόθηκε για συμμετοχή σε παράνομη διακίνηση προσώπων επ αμοιβή και ειδικά διακίνηση προσώπων από το Πακιστάν στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, η Εισαγγελία Εφετών άσκησε έφεση κατά του....

Θα τρέμουν με τις δημοσκοπήσεις που θα δημοσιευτούν τις επόμενες ημέρες...

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Όπως γνωρίζετε κάθε μήνα η Public Issue δημοσιεύει το βαρόμετρό της, με αναλύσεις και δημοσκοπήσεις που αφορούν την τρέχουσα επικαιρότητα και φυσικά περιλαμβάνει και την πρόθεση ψήφου...
Ο Αύγουστος όμως φαίνεται ότι δεν έχει τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν οι αναλυτές και μάλλον το βαρόμετρο....παίρνει παράταση!
Τι εννοούμε..
Ότι κατά πάσα πιθανότητα αναβάλλεται για το μήνα Σεπτέμβρη και συγκεκριμένα για λίγο μετά τις 20 του μήνα όταν θα έχει τελειώσει και η ΔΕΘ, καθώς αν δώσουν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα που βρήκαν θα..."κλάψουν μανούλες"..

6ο κόμμα το ΠΑΣΟΚ...;
Λίγο πάνω από το...